יש כאן אנשים שמתעניינים בכל סוג ספורט אפשרי? אני מתכנן פרוייקט להחייאת הפורום הזה
Printable View
יש כאן אנשים שמתעניינים בכל סוג ספורט אפשרי? אני מתכנן פרוייקט להחייאת הפורום הזה
[quote=captain happy;1454532]בזמן משחק העיירה לא היה לי. אני דורש פיצוי[/quote]
אתה כמעט ולא היית מחובר בזמן משחק העיירה. היית צריך להתלונן על זה אז.
[quote=hit man;1454530]דבר ראשון, אם אתה מכיר את זה, אז זה אומר שזו החלטה של מנהל ראשי קודם. לא החלטה של הפקח והמנהל הראשי הנוכחיים.
אף אחד לא מוריד מהערך של גולשים רגילים. הם יכולים לתרום מעט לפורום, לזכות בווינר, לשנות כינוי וליצור מצב שגם הם נהנים ממנו וגם הפורום מרוויח ממנו.[/quote]
לתרום איך? וגם אני יכול? כי את האמת,בתור מנהל,אני מרגיש כמו לוזר בזמן האחרון
[quote=barney stinson;1454535]יש כאן אנשים שמתעניינים בכל סוג ספורט אפשרי? אני מתכנן פרוייקט להחייאת הפורום הזה[/quote]
בכל סוג ספורט שקיים,אני לא. בכמה סוגי ספורט,כן.
[quote=alien;1454534]כולם צריכים לקבל ווינר על זה שהם פעילים בפורום בכלל,יש 12 משתמשים פה וגם זה בלחץ[/quote]
לא,יש יותר דווקא
שלום!
[quote=odin borson;1454537]לתרום איך? וגם אני יכול? כי את האמת,בתור מנהל,אני מרגיש כמו לוזר בזמן האחרון
בכל סוג ספורט שקיים,אני לא. בכמה סוגי ספורט,כן.
לא,יש יותר דווקא[/quote]
איזה בדיוק? :p
אפשר בבקשה תשובה...
אם משתמשים רגילים לא יכולים לשנות כינוי ותת כינוי
אז גם מנהלים לא יכולים?
[quote=barney stinson;1454535]יש כאן אנשים שמתעניינים בכל סוג ספורט אפשרי? אני מתכנן פרוייקט להחייאת הפורום הזה[/quote]
אני - אני - אני - אני - אני - אני!
[QUOTE=itayQT;1454541]אני - אני - אני - אני - אני - אני![/QUOTE]
כגון?
אני מתעניין בך דודי ):
הם יכולים כנראה [הם מורידים את היכולת הזאת לכולם,מין הסתם הם גם יכולים]
בסופו של דבר אסכם את הדיון ואומר: המהלך שאני ואיתי מתניעים הוא לא לטובת היחיד, זה נכון. הוא לטובת הפורום. ווינר יקבל את הכל בסופו של דבר. זה גם נכון. אבל יש מחשבה מאחורי זה ואנשים אשר ירצו את הדרגה ואת מה שהיא מציעה, יתחילו להריץ פה פעילויות, ירתמו לפורום ויהפכו אותו לפעיל, וכך לא נמשיך להיות פורום של "12 אנשים שפעילים בלחץ".
אני מה זה בבאסה
היה פרק אחד שאש כמעט סוף סוף נפתר מפיקאצ'ו אבל פיקאצ'ו חזר עליו ):
[quote=togfi;1454547]אני מה זה בבאסה
היה פרק אחד שאש כמעט סוף סוף נפתר מפיקאצ'ו אבל פיקאצ'ו חזר עליו ):[/quote]
חחח לפחות אתה יודע שפיקאצ'ו נוב!
[QUOTE=Canaan;1454544]אני מתעניין בך דודי ):[/QUOTE]
הלוואי שיכולתי לזהות מי אתהההה :nose_pick:
sry man...אבל הפורום הזה כבר אבוד,הוא ישאר פורום של פחות מ-20 משתמשים
[QUOTE=Barney Stinson;1454549]הלוואי שיכולתי לזהות מי אתהההה :nose_pick:[/QUOTE]
זה נדב האגדי
[QUOTE=Alien;1454545]הם יכולים כנראה [הם מורידים את היכולת הזאת לכולם,מין הסתם הם גם יכולים][/QUOTE]
לא הבנתי...
[quote=cho'gath;1454548]חחח לפחות אתה יודע שפיקאצ'ו נוב![/quote]
אני שונא את פיקאצ'ו!!
הלואי יחליפו אותו בדננה!
[quote=hit man;1454546]בסופו של דבר אסכם את הדיון ואומר: המהלך שאני ואיתי מתניעים הוא לא לטובת היחיד, זה נכון. הוא לטובת הפורום. ווינר יקבל את הכל בסופו של דבר. זה גם נכון. אבל יש מחשבה מאחורי זה ואנשים אשר ירצו את הדרגה ואת מה שהיא מציעה, יתחילו להריץ פה פעילויות, ירתמו לפורום ויהפכו אותו לפעיל, וכך לא נמשיך להיות פורום של "12 אנשים שפעילים בלחץ".[/quote]
איך אני אעשה את זה? אני מנהל,זה התפקיד שלי,אם אני מקבל ווינר על כל אחד כזה,אני אקבל ווינר כל יום
[QUOTE=Odin Borson;1454554]איך אני אעשה את זה? אני מנהל,זה התפקיד שלי,אם אני מקבל ווינר על כל אחד כזה,אני אקבל ווינר כל יום[/QUOTE]
אתה מנהל, אתה אמור להשקיע בכל מקרה :what:
[quote=togfi;1454547]אני מה זה בבאסה
היה פרק אחד שאש כמעט סוף סוף נפתר מפיקאצ'ו אבל פיקאצ'ו חזר עליו ):[/quote]
איזה פרק?
היו גם כמה פרקים שהוא כמעט פיתח אותו לראיצ'ו:(
[QUOTE=Barney Stinson;1454549]הלוואי שיכולתי לזהות מי אתהההה :nose_pick:[/QUOTE]
סוד
Alien - אתה מוכן להתערב איתי על זה?
[quote=canaan;1454557]סוד[/quote]
מצטער כבר גיליתי לו.
[QUOTE=Canaan;1454557]סוד[/QUOTE]
אתה אדם מדהים
[quote=alien;1454529]משנים את הפורום ורותם לא חלק בזה
אוקיי הפורום השתגע[/quote]
לא, היטמן סתם דיקטטור.
[quote=hit man;1454530]דבר ראשון, אם אתה מכיר את זה, אז זה אומר שזו החלטה של מנהל ראשי קודם. לא החלטה של הפקח והמנהל הראשי הנוכחיים.
אף אחד לא מוריד מהערך של גולשים רגילים. הם יכולים לתרום מעט לפורום, לזכות בווינר, לשנות כינוי וליצור מצב שגם הם נהנים ממנו וגם הפורום מרוויח ממנו.[/quote]
1)אני מכיר את שינוי כינוי כפרס בפני עצמו, לא הקטע של רק ווינרים יכולים לשנות כינוי.
אבל לעומת זאת, הייתה גם אפשרות לשנות את הכינוי כל ראשון בחודש, ככה שזה היה מין צ'ופרון לא פרס נכסף.
2)אפשר לעשות את זה, כמו שאמרתי, כפרס צ'ופר לא כמשהו נעלה כמו לקבל אחוזה בסביון.במקום להשקיע בכמות לא יאמנת בשביל ווינר מסכן ובשביל זה לשנות כינוי ולסבך את המערכת בצורה בלתי יאמנת, אפשר פשוט לתת דברים טובים בפורום vip(כמו ההגרלות שאתה עושה, רקעים מגניבים למחשב או דברים ל-lol שראיתי שהקהילה של המשחק מתפתחת) שיש לו גישה רק לווינרים, לתת עוד הטבות לווינרים(אולי כמו שינוי צבע כותרת שהיה פעם, באנרים מיוחדים רק לווינרים שנמשכים רק למשך שהותם בדרגה או הוספת תו מיוחד לכינוי[כמו כתר או משו] רק למשך הווינר וכ'ו).
לא צריך לקחת דברים ואז לתת אותם כאילו כפרס, כי זה אכזרי ולא נעים.
אייל! אני דורש פיצוי על זה שלא קיבלתי את הווינר שלי!
[QUOTE=Barney Stinson;1454560]אתה אדם מדהים[/QUOTE]
אני יודע
למה לא עונים לי!?
[quote=bloodlad;1454561]לא, היטמן סתם דיקטטור.
1)אני מכיר את שינוי כינוי כפרס בפני עצמו, לא הקטע של רק ווינרים יכולים לשנות כינוי.
אבל לעומת זאת, הייתה גם אפשרות לשנות את הכינוי כל ראשון בחודש, ככה שזה היה מין צ'ופרון לא פרס נכסף.
2)אפשר לעשות את זה, כמו שאמרתי, כפרס צ'ופר לא כמשהו נעלה כמו לקבל אחוזה בסביון.במקום להשקיע בכמות לא יאמנת בשביל ווינר מסכן ובשביל זה לשנות כינוי ולסבך את המערכת בצורה בלתי יאמנת, אפשר פשוט לתת דברים טובים בפורום vip(כמו ההגרלות שאתה עושה, רקעים מגניבים למחשב או דברים ל-lol שראיתי שהקהילה של המשחק מתפתחת) שיש לו גישה רק לווינרים, לתת עוד הטבות לווינרים(אולי כמו שינוי צבע כותרת שהיה פעם, באנרים מיוחדים רק לווינרים שנמשכים רק למשך שהותם בדרגה או הוספת תו מיוחד לכינוי[כמו כתר או משו] רק למשך הווינר וכ'ו).
לא צריך לקחת דברים ואז לתת אותם כאילו כפרס, כי זה אכזרי ולא נעים.[/quote]
כ"כ הרבה רעיונות יש לך אחרי ששברתי את הראש שלי לשנתיים. ד"א, תשחק גם אתה לול! אתה תתמכר תוך כמה דקות 3:<
[quote=barney stinson;1454555]אתה מנהל, אתה אמור להשקיע בכל מקרה :what:[/quote]
זה מה שאמרתי!
[quote=odin borson;1454554]איך אני אעשה את זה? אני מנהל,זה התפקיד שלי,אם אני מקבל ווינר על כל אחד כזה,אני אקבל ווינר כל יום[/quote]
היטמן,תענה לזה
איתי בבקשה תענה..
אז גם מנהלים לא יוכלו?
[quote=amitlv;1454565]למה לא עונים לי!?[/quote]
כי לא אוהבים אותך.
[quote=cho'gath;1454566]כ"כ הרבה רעיונות יש לך אחרי ששברתי את הראש שלי לשנתיים. ד"א, תשחק גם אתה לול! אתה תתמכר תוך כמה דקות 3:<[/quote]
אין לי כוח, יש לי בצפר ועבודה על הראש..
חבר'ה, בבקשה בלי כל ההטפות הללו, הן בכלל לא נכונות, היט מן עובד פה על שינוי הפורום לא בשביל עצמו.. אלא נטו בשבילכם, שהפורום יהיה קצת יותר מעניין וגולשים נוספים יתחילו לזרום לכאן.
מהיום לדרגת הווינר תהיה משמעות!
אני לא מבין אותכם!?
אני רק שואל שאלה!
למה להתעלם?!
אני לא תוקף ולא כלום
רק שאלה אחת תמימה
אז גם מנהלים לא יוכלו?
[quote=itayqt;1454572]חבר'ה, בבקשה בלי כל ההטפות הללו, הן בכלל לא נכונות, היט מן עובד פה על שינוי הפורום לא בשביל עצמו.. אלא נטו בשבילכם, שהפורום יהיה קצת יותר מעניין וגולשים נוספים יתחילו לזרום לכאן.
מהיום לדרגת הווינר תהיה משמעות![/quote]
אבל לא כזאת!
הייתי שואל למה לא לוקחים דברים שאני מציע, אבל פשוט אני צריך לחכות שמישהו אחר יציע אותם כי [b]אף אחד[/b] לא יקשיב לי כשאני מציע משהו(כמו ההצעה למנות מנהל ראשי שאני מציע כבר שנתיים ואני מתחרט עליה עכשיו).
Captain Happy - קיבלת את הצ'ופר - 3 ימי ווינר!
Odin Borson - אפשר לעשות ווינר גם למנהלים, לאיתי יש כבר תוכנית שלמה.
[QUOTE=nononos;1454556]איזה פרק?
היו גם כמה פרקים שהוא כמעט פיתח אותו לראיצ'ו:([/QUOTE]
בפרק ביי ביי פיקאצ'ו
הנה קישור לפרק [url]https://www.youtube.com/watch?v=-wNFyFdFoD8[/url]
הנה הסצנה הכי אהובה עלי [url]https://www.youtube.com/watch?v=DwBOHMxv65o[/url]
[quote=amitlv;1454573]אני לא מבין אותכם!?
אני רק שואל שאלה!
למה להתעלם?!
אני לא תוקף ולא כלום
רק שאלה אחת תמימה
אז גם מנהלים לא יוכלו?[/quote]
בבקשה תענו!
איתי!
אני מניח שלא, כי מנהלים יכולים לקבל ווינר