לא
Printable View
לא
:punch:
[RIGHT][COLOR=#7DB743][I]כמו שאנשטיין אמר: ישנם 3 דברים אינסופיים:[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]היקום[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]כמות הזובטים במערות[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]והטמטום האנושי[/I][/COLOR][/RIGHT]
[QUOTE=מאסטר ליאון;1473617][RIGHT][COLOR=#7DB743][I]כמו שאנשטיין אמר: ישנם 3 דברים אינסופיים:[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]היקום[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]כמות הזובטים במערות[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]והטמטום האנושי[/I][/COLOR][/RIGHT][/QUOTE]
זובטים :love:
יופי סיימתי לקרוא מחדש את כל ה-170 עמודים ולהעיר הערות כלליות. המטלה הבאה: לקרוא שוב את ה-170 העמודים ולהתייחס לכל ההערות. ואז, רק אז, אוכל להתחיל לכתוב את פרק 37!
[QUOTE=LordAbizi;1473620]יופי סיימתי לקרוא מחדש את כל ה-170 עמודים ולהעיר הערות כלליות. המטלה הבאה: לקרוא שוב את ה-170 העמודים ולהתייחס לכל ההערות. ואז, רק אז, אוכל להתחיל לכתוב את פרק 37![/QUOTE]
מה אתה קורא?
את מה שיהיה רב מכר ב-2030. סמוך עליי.
[QUOTE=LordAbizi;1473622]את מה שיהיה רב מכר ב-2030. סמוך עליי.[/QUOTE]
רשמתי את זה לפניי.
[RIGHT][COLOR=#333333]הערות כלליות[/COLOR][/RIGHT]
2030 גוונים של אפור
[COLOR="#008080"]גוון אחד של אפור[/COLOR]
[RIGHT][COLOR=#333333] גוונים[/COLOR][/RIGHT]
אממ רק אומר....... בארסה אלופת ספרד... :)
[QUOTE=ShadowBall;1473631]אממ רק אומר....... בארסה אלופת ספרד... :)[/QUOTE]
:love:
[video=youtube;QcIy9NiNbmo]https://www.youtube.com/watch?v=QcIy9NiNbmo[/video]
נסעתי על אוטומט :love:
בואנה אני הכי פזמניק בפורום הזה
[QUOTE=Barney Stinson;1473639]בואנה אני הכי פזמניק בפורום הזה[/QUOTE]
[IMG]http://i.ytimg.com/vi/h1N3mq7uAYI/hqdefault.jpg[/IMG]
[QUOTE=YoRt3m;1473640][IMG]http://i.ytimg.com/vi/h1N3mq7uAYI/hqdefault.jpg[/IMG][/QUOTE]
knockout - And the winner is - YoRt3m
:punch:
[QUOTE=YoRt3m;1473640][IMG]http://i.ytimg.com/vi/h1N3mq7uAYI/hqdefault.jpg[/IMG][/QUOTE]
אתה ילד שלי
אך... אין כמו לנהל מלחמת חפירות נגד יפן במשך 3 שעות עד שאני מתחיל להשתמש בגנרלים שלי ולהשתמש בהמון ציטדלות שלאט לאט מאפשרות לי לכבוש את השטחים שהיפנים כבשו מפרס, ולשחרר את העיר שושן. אודה כבר בא אליי ומוכן לתת לי את כל הכסף שלו ומוצרי המותרות שלו, אבל אני מסרב. עד שאני לא אגיע לקיוטו לא יהיה שלום. ואכן הקו שלי אל קיוטו כבר נקי, וכבר יש לי שלושה קשתים עם +1 טווח, והטרבושטות שלי גם משיגות ניסיון נחמד. אחרי שאני אסיים עם יפן אני כנראה אתחיל לטבוח בעם הסיאמי. סתם כי ramkhamhaeng הוא douchebag.
[QUOTE=Barney Stinson;1473642]אתה ילד שלי[/QUOTE]
טכנית אתה כמעט נגד שלי
אני יוני 07 אתה פברואר 09. שצ
פברואר הכי טוב
ביי
מה זה אלון אתה מרץ 17
וואטאפאק
הפעם האחרונה שנסעתי על ידני היה אי שם בנובמבר 2012 ביום בטירונות שבו הייתה מעין... סדנת נהיגה מוזרה כזו שבאו כל מיני מדריכים מוזרים כאלה, ובמסגרת הסדנה הזו היינו (כל מי שהיה לו רישיון) צריכים:
1. לנסוע ולבלום בלימת חירום ישר.
2. לנסוע ולבלום בלימת חירום ימינה.
3. אולי גם שמאלה.
4. בדרך לאזור של הבלימה, היה מסלול קונוסים כזה, שהיה צריך לא לפגוע בהם, אבל נתנו לך משקפיים מיוחדים שמדמים איך רואה אדם שיכור... ועל זה המדריך המוזר הזה אמר את המשפט המוזר הבא, שאני לא צריך לדאוג אם עוצר אותי שוטר כשאני שיכור, כי אני יכול להגיד לו שעברתי את הטסט של השיכורים. עדיין לא בטוח מה הוא רצה לאמר.
(וזה היה בערך שנה אחרי שקיבלתי את הרישיון, כלומר הפעם האחרונה שנגעתי בהילוכים)
אז כן זה היה ממזמן. מדי פעם המחשבה על להחליף הילוכים מעוררת בי נוסטלגיה קלה, אבל צריך להיות מציאותיים.
[RIGHT][COLOR=#333333]וואטאפאק[/COLOR][/RIGHT]
[QUOTE=LordAbizi;1473652]הפעם האחרונה שנסעתי על ידני היה אי שם בנובמבר 2012 ביום בטירונות שבו הייתה מעין... סדנת נהיגה מוזרה כזו שבאו כל מיני מדריכים מוזרים כאלה, ובמסגרת הסדנה הזו היינו (כל מי שהיה לו רישיון) צריכים:
1. לנסוע ולבלום בלימת חירום ישר.
2. לנסוע ולבלום בלימת חירום ימינה.
3. אולי גם שמאלה.
4. בדרך לאזור של הבלימה, היה מסלול קונוסים כזה, שהיה צריך לא לפגוע בהם, אבל נתנו לך משקפיים מיוחדים שמדמים איך רואה אדם שיכור... ועל זה המדריך המוזר הזה אמר את המשפט המוזר הבא, שאני לא צריך לדאוג אם עוצר אותי שוטר כשאני שיכור, כי אני יכול להגיד לו שעברתי את הטסט של השיכורים. עדיין לא בטוח מה הוא רצה לאמר.
(וזה היה בערך שנה אחרי שקיבלתי את הרישיון, כלומר הפעם האחרונה שנגעתי בהילוכים)
אז כן זה היה ממזמן. מדי פעם המחשבה על להחליף הילוכים מעוררת בי נוסטלגיה קלה, אבל צריך להיות מציאותיים.[/QUOTE]
עולם אחר בין הילוכים לאוטומט.
עדיין לא החלטתי מה יותר שווה
[RIGHT][COLOR=#333333]מה יותר שווה[/COLOR][/RIGHT]
[QUOTE=מאסטר ליאון;1473655][RIGHT][COLOR=#333333]מה יותר שווה[/COLOR][/RIGHT][/QUOTE]
מה יותר שווה
[RIGHT][COLOR=#333333]שווה[/COLOR][/RIGHT]
אח אח אח... אני עובר על ההערות שלי... אבל אני מגלה שחלקן כבדות מדי ואין לי כוח להתעסק עם המשמעות העמוקה שלהן... אני חושב שמה שאני צריך לעשות זה לקחת כמה הערות כבדות, ולתת לי לחשוב עליהן במשך איזה יום ולהחליט מה יהיה בגורלן...
היומולדת הכי גרועה ומשעממת שהייתה לי בחיי.
[QUOTE=totodile;1473659]היומולדת הכי גרועה ומשעממת שהייתה לי בחיי.[/QUOTE]
למה?
ומזל טוב :)
טוטודייל מזל טוב
איקרים? מישהו?
טלי איז באק ביצ'ס
מממממ טלי
מה נשמע
מי כאן בן אדם נחמד וקונה לי void fizz?
הפורום יותר מת מחנין זועבי במדורה של ערסים