-
[B][U][COLOR="#FFA500"]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FFA500"]*מיקום: מעבר הקרח, ג'וטו
*כסף: 100 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מוציאה את סקראגי ומבקשת ממנו את מה שאמרת. סקראגי מקישב, ומסכים, הוא מרים את נשל העור שלו עד למעלה, את יושבת עליו, נותנת תנופה ואתם מחליקים לאורך הקרח עד למחוץ ליציאה. את מגיעה עם סקראגי לפינה הצפון-מזרחית של עיר גדולה. בעיר יש:
-מכון (לא מומלץ בכלל כרגע)
-אגם גדול מאוד, ומעברו השני מאורת הדרקונים (אין לך גלישה כרגע אז לא יודע כמה אידאלי)
-בית שעליו רשום 'מורה המתקפות'
-מרכז פוקימנים
-מרכול
-יציאה דרומה לדרך 45
מה תעשי?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#DAA520"]נועם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*אני מניח שסניזל תוקף את מאריל
*וממש סורי אני חייב ללכת לאנשהו לאיזה שעתיים נמשיך אח"כ
*מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, האי סינאבאר, קנטו
*כסף - 0 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מויצא את סניזל ומאוויל, מבין שזה יהווה בשבילך אתגר קטן ואומר להם מה לעשות. סניזל יורה קרח על אגרופו, עוטף אגרופו בעוד קרח ונותן אגרוף למאריל, לא גורם לו הרבה נזק עקב היותו סוג מים. מאוויל ניגש לוורמאדאם, ולין מצחקקת, הוא נושך אותה עם לסת הדמה בקלות, ואז מיד לוחץ עליה. נראה שהלחיצה לא מזיקה כל כך. לין צוחקת ואומרת:" כנראה שכחת שצורת האשפה של וורמאדאם היא גם סוג פלדה. מאריל, פיצוץ ירח על סניזל! וורמאדאם, תותח הבזק על סניזל!" מאריל יורה אנרגיה בוהקת בצורת עיגול לעבר סניזל, פוגע בו קשה מאוד. וורמאדאם שולחת ירייה בוהקת לעבר סניזל, פוגעת בו גם קשה ומעלפת אותו במכה אחת.
מה תעשה?
סניזל - 0/10
מאוויל - 10/10[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482108][B][U][COLOR=#FFA500]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#FFA500]*מיקום: מעבר הקרח, ג'וטו
את מוציאה את סקראגי ומבקשת ממנו את מה שאמרת. סקראגי מקישב, ומסכים, הוא מרים את נשל העור שלו עד למעלה, את יושבת עליו, נותנת תנופה ואתם מחליקים לאורך הקרח עד למחוץ ליציאה. את מגיעה עם סקראגי לפינה הצפון-מזרחית של עיר גדולה. בעיר יש:
-מכון (לא מומלץ בכלל כרגע)
-אגם גדול מאוד, ומעברו השני מאורת הדרקונים (אין לך גלישה כרגע אז לא יודע כמה אידאלי)
-בית שעליו רשום 'מורה המתקפות'
-מרכז פוקימנים
-מרכול
-יציאה דרומה לדרך 45
מה תעשי?[/COLOR]
[B][U][COLOR=#DAA520]נועם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#DAA520]*אני מניח שסניזל תוקף את מאריל
*כסף - 0 פ"ד
אתה מויצא את סניזל ומאוויל, מבין שזה יהווה בשבילך אתגר קטן ואומר להם מה לעשות. סניזל יורה קרח על אגרופו, עוטף אגרופו בעוד קרח ונותן אגרוף למאריל, לא גורם לו הרבה נזק עקב היותו סוג מים. מאוויל ניגש לוורמאדאם, ולין מצחקקת, הוא נושך אותה עם לסת הדמה בקלות, ואז מיד לוחץ עליה. נראה שהלחיצה לא מזיקה כל כך. לין צוחקת ואומרת:" כנראה שכחת שצורת האשפה של וורמאדאם היא גם סוג פלדה. מאריל, פיצוץ ירח על סניזל! וורמאדאם, תותח הבזק על סניזל!" מאריל יורה אנרגיה בוהקת בצורת עיגול לעבר סניזל, פוגע בו קשה מאוד. וורמאדאם שולחת ירייה בוהקת לעבר סניזל, פוגעת בו גם קשה ומעלפת אותו במכה אחת.
מה תעשה?
סניזל - 0/10
מאוויל - 10/10[/COLOR][/QUOTE]
'' אגם יכול להיות מעניין" אומר לסקרגי "בוא נראה אולי נוכל למצוא לך קרב טוב" אוסיף ואגש איתו לאגם לראות אולי יש שם פוקימון מים נחמד
-
[QUOTE]נועם
*אני מניח שסניזל תוקף את מאריל
*כסף - 0 פ"ד
מה תעשה?
סניזל - 0/10
מאוויל - 10/10[/QUOTE]
[I]no problemo[/I]
"לא, סניזל!!! תחזור!" אומר לו ואחזיר אותו לפוקדור. "כלכך רציתי שתשתתף בקרב הזה... תנוח חבר. " "מאוויל! זה תלוי רק בשנינו עכשיו! תשתמש בדמעות תנין ואז בהדהמה על וורמאדם! ואז בנשיכה על מאריל!"
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482101][B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#006400"]*מיקום: אגם אקיויטי, סינו
*כסף: 0 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומ לעצמך שמנסים לעזור לכם ושזו מתקפה עם כוח יחסית גדול. אתה מוציא את קלאונצ'ר ומסביר לו מה עומד לקרות. הוא נוקש קצת במה שזה לא יהיה שמייצר אצלו את הקול, ואתה מפזר עליו את האבקה הכחולה. תוך רגע הוא שולט במים, יוצר סביבו זרנוק מים ומטיח אותו באגם. *מזל טוב! קלאונצ'ר למד [B]גלישה[/B]!!!*. אתם עולה על גבו של קלאונצ'ר, ואיכשהו הוא מצליח להחזיק את כל משקלך. אתה שט באגם של גבו של קלאונצ'ר, עד שאתם מגיעים לאי שממוקם באמצע באגם. אתם שומע קולות משונים בוקעים מתוך המערה שעל האי.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#FFA500"]*קטע חח
*כסף: 150 פ"ד
אתם נותנת לו 50 פ"ד, ובתמורה הוא נותן לך את הדיסק הכחול. "תודה לך!" הוא אומר כשאת ממשיכה לנווט עם המפה. לאחר כמה דקות של הליכה במעבר, את מצליחה לראות יציאה, אך בינך לבין היציאה ניצב לו משטח קרח מחליק גדול, שאין לך דרך לעקוף אותו.
מה תעשי?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*קרוסאובר אולי בעתיד. או שאני יעשה איזה סופר קרוסאובר, כזה משהו שיחייב את כולכם להגיע לעיר אחת, או שאם שניכם תהיו מחוברים ופעילים באותו זמן
*מקום : חורשת אי 5, האי כרונו, איי סווי, קנטו
*כסף : 1,125 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל להתקדם שמאלה וחושב על חבריך לצוות. על קודי המוכשר, על טרייסי, שהיא חמודה אבל יכולה להיות קצת מעצבנת לפעמים, ועל ג'ימי חברך מהעיר אקרוטיק. אתה שואל את עצמך אם אי פעם תזכה לפגוש בו שוב. לאחר כמה דקות הליכה אתה מגיע לפתח, שמעליו רשום 'ה÷÷ט³×' (בני ערובה).
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, האי סינאבאר, קנטו
*כסף - 0 פ"ד
אתה אומר שזה נשמע מצוין, והפקידה אומרת:"יופי. קבעתי לשניכם את חדר אימונים 15 בקומה 5-. תחפש את המעלית של חדרי האימונים. אתה מחפש ולאחר כמה דקות מוצא מעלית שמעליה רשום 'ח*”ה¿®ו®₪' (חדרי אימונים). אתה נכנס אליה ולוחץ על קומה 5-. לאחר מכה דקות אתה מגיע למסדרון ארוך. אתה הולך בו, ובסופו, דלת עליה רשום 15. אתה עובר בה ונכנס לשוק. זירת קרבות ענקית, כמו שאתה מכיר משידורי ליגת הפוקימונים בטלוויזיה, עם שני יציעים ענקיים משני צידיה. כל החדר מרוצף בזירת ברזל, והזירה עשויה מקרקע קשיחה. בצד השני של הזירה, מולך, עומדת נערה צעירה עם שיער חום: [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/003.gif[/IMG]. היא אומרת אליך:" היי, אתה בטח קלאן. אני לין מורינו, ואני אשמח להילחם מולך! כמה פקוימונים יש לך ואיזה סוג קרב תרצה?" היא שואלת אותך
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"מה?! בני ערובה?!" אחשוב בפרצוף של הלם וארוץ לתוך הפתח.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482101][B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
אתה אומ לעצמך שמנסים לעזור לכם ושזו מתקפה עם כוח יחסית גדול. אתה מוציא את קלאונצ'ר ומסביר לו מה עומד לקרות. הוא נוקש קצת במה שזה לא יהיה שמייצר אצלו את הקול, ואתה מפזר עליו את האבקה הכחולה. תוך רגע הוא שולט במים, יוצר סביבו זרנוק מים ומטיח אותו באגם. *מזל טוב! קלאונצ'ר למד [B]גלישה[/B]!!!*. אתם עולה על גבו של קלאונצ'ר, ואיכשהו הוא מצליח להחזיק את כל משקלך. אתה שט באגם של גבו של קלאונצ'ר, עד שאתם מגיעים לאי שממוקם באמצע באגם. אתם שומע קולות משונים בוקעים מתוך המערה שעל האי.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'אין לי זמן לעצור, מעניין אותי מי ולמה עושים את הקולות האלה, אבל אני חייב להמשיך'
"קדימה תמשיך, תגביר את הקצב" אגיד לקלאונצ'ר
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482070][B][U][COLOR="#008000"]פאווניארד[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*התכוונתי שפרי השתמש בפיורי קאטר בערך 7 פעמםי ברצף, מה שנתן לכוח של המתקפה בוסט מטורף. אני מאמין שמכה או שניים אמורה לחסל את שניהם.
*ולא נורא, החייל הזה לא מסמפט אותך כל כך... ובדרגות קושי האלו עוברים לאלוהי הרייצ'ואים. לפחות זה יהיה רווחי מבחינתך (תגלי בקרוב)
*כסף: 5 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את אומרת לוולפיקס מה לעשות. היא שולחת גחלת קטנה אל גארצ'ומפ ונסוגה אחורה, בקושי וגורמת לו נזק. פאווניארד משסע בגארצ'ומפ ובפלייגון, מעלף את שניהם. החייל בשוק, זורק לעברם ריבייבים ומחזיר אותם לחיים. טרוי אומר:"זה בסדרף אני אטפל ברמפארדוס. פסיידאק, קרן בועות!" הוא אומר ונכנס לקרב שם. החייל אומר:"פלייגון, אגרוף אש על פאווניארד! גרצ'ומפ, בעיטה כפולה על גארצ'ומפ!" הוא אומר. פלייגון נותן לפרי אגרוף לוהט מלא באש, וגארצ'ומפ בועט בו פעמיים, עושים מספיק נזק כדי לעלף אותו. טרוי מחייך ואומר:"סוף סוף, הזדמנות. פלאבהבה, צאי!" ומהפוקדור שלו יוצא יצור לבנבן קטן אוחז בפרח אדום. החייל מתפקע מצחוק עד שהוא קולט את האמת המרה: פלאבהבה הוא סוג פיה. את בינתיים מחפשת אבנים ומוצאת אבן בגודל בינוני ממש סמוך לנהר. בינתיים טרוי כותש את גארצ'ומפ עם רוח פיה של פלאבהבה.
מה תעשי?
וולפיקס - 4/10
פרי - 0/10
פסיידאק - 4/10
פלאבהבה - 10/10
פוקימונים שנצפו בקטע זה:
פלאבהבה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/669.gif[/IMG] [/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי! היית מדהים פרי. תנוח עכשיו" אומר לפרי ואחזיר אותו לפוקדור שלו. "וולפיקס-תשתמשי שוב בגחלת על פלייגון. הוא אמור להיות עדיין חלש יחסית אז תנסי לרכז את כל האנרגיה שלך בגחלת הזו כדי שתהיה כמה שיותר חזקה!" אומר לוולפיקס. ברגע וולפיקס תשתמש בגחלת אזרוק כמה אבנים לתוך זרם האש שיצא מהפה שלה-בתקווה שהאבנים האלו גם יעלו באש ויידחפו אל עבר פלייגון עם שאר חלקיקי הגחלת ובצורה זו יחזקו את ההתקפה
-
[COLOR="#FFA500"]*כנראה שאתה פשוט לא יודע איזה פוקימון מוצאים באגם של בלקת'ורן 99.9% מהזמן....
את אומרת לסקראגי שתלכו אל האגם, וכך אתם עושים, את מנסה לחפש במבטך פוקימון מעניין, וכשזה לא עובד שולחת את סקראגי להציץ אל תוך המים, לאחר כמה דקות את רואה בועות מתחת למים, ודג אדום עם מבט אטום קופץ אל פני המים ומתחיל לנתר. סקראגי דופק את ראשו באדמה מייאוש.
מה תעשי?
פוקימונים שנצפו בקטע זה:
אין צורך בשם: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/129.gif[/IMG][/COLOR]
*כסף - 0 פ"ד
אתה אומר לסניזל שכל כך רצית שהוא ישתתף בקרב הזה ואתה מחזיר אותו לפוקדור שלו. אתה אומר למאוויל מה לעשות. הוא בוכה דמעות מזויפות, ונראה שאיכשהו מצליח להחליש את ההגנה נגד של יריביו. לאחר מכן מאוויל ניגש אל וורמאדאם, שעוד בהלם מהבכי, עושה פרצוף מופתע וחובט בה עם הלסת, גורם לה הרבה יותר נזק מהמצופה, כמעט מעלף אותה. לאחר מכן הוא נושך את מאריל, לא גורם לו כל כך הרבה נזק, אבל עדיין יותר מכרגיל. לין אומרת:"כנראה שכחת שמאריל גם סוג פיה. לא משנה, זה סופך! וורמאדאם, השתקפות! מאריל, קרן בועות!" וורמאדאם מגנה של עצמה ועל מאריל עם מעין מגן השתקפות, בעוד מאריל יורה קרן בועות עוצמתית לעבר מאוויל, פוגע בו. נראה שהמסך מתסכל את מאוויל והוא מחפש דרך להיפטר ממנו. לבסוף עיניו נוצצות מרעיון. הוא גורם לכל הלסת שלו לזרוח, ובזמן שלין בשוק, הוא מזנק לאויר ומשתמש בלסת שלו כמו יד של קראטיסט, שובר את המגן וגורם נזק לוורמאדאם, מעלף אותה. *מזל טוב! מאוויל למד [B]שבירת לבנים[/B]!!!*. לין נשארת פעורת פה, אך לא חייבת. היא אומרת:"מאריל, משאבת הידרו!" ומאריל שולח מכת מים עוצמתית ביותר לעבר מאוויל, גורם לו לא מעט נזק.
מה תעשה?
מאוויל - 3/10
סניזל - 0/10[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*מקום : חורשת אי 5, האי כרונו, איי סווי, קנטו
אתה חושב בהלם 'בני ערובה?!' ובא לרוץ פנימה, אך שולט בעצמך ופשוט מאוד צועד פנימה. אתה רואה לא מעט בני אדם בכלובים, כמו חיות. ליד כל כלוב לוחית קטנה ועליה שם ותאריך לכידה, ממש כמו שלל של צייד. לאחר מעט שוטטות אתה רואה אדם צנום מאוד, חיוור ועם זקן ושיער ארוך. משהו בבגדים האדומים המרופטים שלו מזכיר לך תמונה שראית פעם. לאחר הסתכלות בתגית אתה מבין הכל:
'שם: ג'ף
נלכד: לפני חודש, בחורשה'. אתה נזכר שבמשרד של הילברט היתה תמונה של הסוכנים מבסיס אי הטבור, ובשורה הראשונה כרע על ברכיו אדם שזוף מעט, עם שיער שחור וזקן קצר, עם בגדים אדומים זהים לבגדים שאתה רואה. זהו ג'ף! לאחר מכה רגעים מגיע אליך חייל נוסף עם שני מקלות מחודדים, אומר:"משעמם לי. בוא נשחק איתו" ומתחיל לדקור קלות-קשות את ג'ף עם קצה המקל המחודד הראשון. את השני הוא זורק לידיך.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
אתה אומר לעצמך שכמה שמשמעות הקולות מעניינת אותך, אתה תמשיך הלאה. אתה מזרז את קלאונצ'ר, לאחר כשתי דקות נוספות אתה מגיע לקצה השני של האגם. אתה יורד מקלאונצ'ר ונותן לו ללכת לידך קצת. לאחר כשתי דקות חשכו עיניך: אתה ניצב בפני מדרון תלול, שבתחתיתו אתה רואה את המשך השביל, בסופת שלגים עזה. מתחיל להיות לך קר בבגדים הקצרים שלך, למרות שאתה רואה הר ענקי באופק. אין לך מושג איך לרדת במדרון, אך אתה שם לב לשביל שעם ציוד טיפוס הרים מקצועי או פוקימון עם היכולת לטפס על הרים אתה יכול לעבור בו. בנוסף את רואה לא רחוק ממך במערב עיר די גדולה, שאתה מניח שהיא העיר סנוופוינט. אתה שומע רעשים מכיוון השיחים והעצים המושלגים שעל גדת האגם.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#008000"]טל (לא פאווניארד, סורי על זה)[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*מזלט! פתחת את עמ' 20 ועקב כך את זוכה לפוקימון פיה/דרקון (לא כולל גומי, דיינו, דרטיני, בייגון וגיבל) לבחירתך
*את זה לא צפיתי
את מחזירה את פאווניארד לפוקדור שלו ואומרת לוולפיקס מה לעשות. וולפיקס שולחת הרבה מאוד גחלים, ובסופו של דבר שולחת זרנוק אש קטלני לעבר פלייגון. את זורקת אבנים לתוך הזרנוק, והחייל המבוהל צופה בפלייגון שלו שוקע בשלולית מגמה (אירוני, הא?) של אבן נוזלית ורותחת, עד שהוא מתעלף (ואפשרי שמת). באותו רגע פססידאק ופלאבהבה במתקפה משולבת על רמפארדוס, מצליחים לעלף גם אותו. החייל אומר:" או....! תקוללו, שני כלבי נהר! לי נמאס! וויסקאש, קח אותי לנקודת המפגש! בלי הרדייר, רק שהמשוגעים האלה יעזבו אותי". הוא מוציא את הרדייר ומגלה שהוא התעלף. ובאקט של ייאוד נכנס לנהר ומתחיל לשחות, בסופו של דבר נסחף עם הזרם, נפגע בראש מאבן וטובע. טרוי בשוק. הוא רק פותח וסוגר את הפה שלו, בעוד פסיידאק אומר:"פסייאייאיי..." את לוקחת את הרדייר בידיך, מחזירה את וולפיקס ובאה לעלות על דאקלט, כשפתאום את רואה שלושה חיילי מגמה עומדים על וויסקאשים, שטים לכיוונכם במהירות
מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482161][B][U][COLOR=#FFA500]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#FFA500]*כנראה שאתה פשוט לא יודע איזה פוקימון מוצאים באגם של בלקת'ורן 99.9% מהזמן....
את אומרת לסקראגי שתלכו אל האגם, וכך אתם עושים, את מנסה לחפש במבטך פוקימון מעניין, וכשזה לא עובד שולחת את סקראגי להציץ אל תוך המים, לאחר כמה דקות את רואה בועות מתחת למים, ודג אדום עם מבט אטום קופץ אל פני המים ומתחיל לנתר. סקראגי דופק את ראשו באדמה מייאוש.
מה תעשי?
פוקימונים שנצפו בקטע זה:
אין צורך בשם: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/129.gif[/IMG][/COLOR]
[/QUOTE]
"אוי אלוהים" אומר בכעס על עצמי אבעט בדג בחזרה למים ואתרחק משם.
"חייב להיות פה איזה פוקימון מעניין שנוכל להלחם מולו" אומר לסקרגי בזמן שאמשיך ללכת לשם "אבל אסור לנו גם לשכוח את המטרה העיקרית שלנו. חייבים להגיע להריסות מהר" אומר לו ברצינות ואמשיך ללכת
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482161]
אתה אומר לעצמך שכמה שמשמעות הקולות מעניינת אותך, אתה תמשיך הלאה. אתה מזרז את קלאונצ'ר, לאחר כשתי דקות נוספות אתה מגיע לקצה השני של האגם. אתה יורד מקלאונצ'ר ונותן לו ללכת לידך קצת. לאחר כשתי דקות חשכו עיניך: אתה ניצב בפני מדרון תלול, שבתחתיתו אתה רואה את המשך השביל, בסופת שלגים עזה. מתחיל להיות לך קר בבגדים הקצרים שלך, למרות שאתה רואה הר ענקי באופק. אין לך מושג איך לרדת במדרון, אך אתה שם לב לשביל שעם ציוד טיפוס הרים מקצועי או פוקימון עם היכולת לטפס על הרים אתה יכול לעבור בו. בנוסף את רואה לא רחוק ממך במערב עיר די גדולה, שאתה מניח שהיא העיר סנוופוינט. אתה שומע רעשים מכיוון השיחים והעצים המושלגים שעל גדת האגם.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'נו באמת, ******, מה אני עושה עכשיו' אחשוב בכעס.
'מצד אחד אני יכול ללכת לעיר ולחפש שם ציוד לטיפוס הרים, או שמצד שני... לא אין צד שני אני חייב ללכת לעיר לחפש' אחשוב שנית
"קלאונצ'ר אקדח מים לשיחים, עכשיו" אגיד.
-
[COLOR="#FFA500"]*מיקום: מעבר הקרח, ג'וטו
את בועטת בכעס את הדג (ההוא ששמו מתחיל בM) חזרה למים, והולכת עם סקראגי לכיוון דרך 45. כשאתם מתקרבים לשני העצים הקירחים שמסמנים את תחילת הדרך, סקראגי מפהק ומצביע על מרכז הפוקימונים, ולאחר מכן על המרכול.
מה תעשי?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#008000"]בר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*ד"א גם העיר במורד המדרון, האגם ממוקם על רמה שגבוהה משאר האזור
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעצבן מאוד וחושב על התקדמותך. דבר ראשון אתה מחליט לחקור את השיחים, ומורה לקלאונצ'ר להשתמש באקדח מים על השיח. קלאונצ'ר יורה זרנוק מים קטן על השיח, מקפיץ ממנו סמור דמוי-אדם בצבע כחול כהה עם טפרים לבנים ונוצה אדומה על ראשו. הוא כועס, שורט את קלאונצ'ר בחוזקה.
מה תעשה?
קלאונצ'ר - 7/10
פוקימונים שנצפו בקטע זה:
סמור סמורי: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/215.gif[/IMG][/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482169]
[B][U][COLOR="#008000"]בר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*ד"א גם העיר במורד המדרון, האגם ממוקם על רמה שגבוהה משאר האזור
אתה מתעצבן מאוד וחושב על התקדמותך. דבר ראשון אתה מחליט לחקור את השיחים, ומורה לקלאונצ'ר להשתמש באקדח מים על השיח. קלאונצ'ר יורה זרנוק מים קטן על השיח, מקפיץ ממנו סמור דמוי-אדם בצבע כחול כהה עם טפרים לבנים ונוצה אדומה על ראשו. הוא כועס, שורט את קלאונצ'ר בחוזקה.
מה תעשה?
קלאונצ'ר - 7/10
פוקימונים שנצפו בקטע זה:
סמור סמורי: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/215.gif[/IMG][/COLOR][/QUOTE]
'סניזל, פוקימון מהיר מאוד וחזק, אחד מהפוקימונים שאני אוהב, אני מקווה שקלאונצ'ר יוכל בכלל לנצח אותו' אחשוב לעצמי.
"קדימה, אם אתה מתעייף ממתקפה אחת אתה לא ראוי להיות בשלב הזה, תשתמש בגלישה" אגיד.
-
אתה אומר שסניזל הוא אחד מהאהובים עליך ומקווה שקלאונצ'ר יוכל לנצח אותו (אהם-אהם-אקווהבול100%הצלחהאהם-אהם). אתה אומר לו מה לעשות, קלאונצ'ר יוצר סביבו הרבה מאוד מים, גולש עליהם ומתנגש בסניזל, גורם לו הרבה מאוד נזק. סניזל בתגובה ניגד אליו ושורט אותו שריטה עוצמתית ביותר. נראה שהכוח של קלאונצ'ר וסניזל בערך זהה כרגע.
מה תעשה?
קלאונצ'ר - 4/10[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482172][B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
אתה אומר שסניזל הוא אחד מהאהובים עליך ומקווה שקלאונצ'ר יוכל לנצח אותו (אהם-אהם-אקווהבול100%הצלחהאהם-אהם). אתה אומר לו מה לעשות, קלאונצ'ר יוצר סביבו הרבה מאוד מים, גולש עליהם ומתנגש בסניזל, גורם לו הרבה מאוד נזק. סניזל בתגובה ניגד אליו ושורט אותו שריטה עוצמתית ביותר. נראה שהכוח של קלאונצ'ר וסניזל בערך זהה כרגע.
מה תעשה?
קלאונצ'ר - 4/10[/COLOR][/QUOTE]
חחחחחחחחחח אני יודע אני שומר אותו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'אני יכול להשתמש באקווה בול, אבל אני מעדיף לשמור אותו, אמרו לנו לא להשתמש בו בפזיזות' אחשוב
"תשתמש בסילון אקווה, ותכין את הצבת שלך למכה חזקה לאחר שאתה פוגע בו עם הסילון אקווה" אגיד.
-
[COLOR="#006400"]*ישך 5...
אתה חושב להשתמש באקווה בול, אך מחליט לשמור אותו. אתה אומר לקלאונצ'ר מה לעשות. קלאנוצ'ר עוטף עצמו במים ויוצא כטורפדו לעבר סניזל, פוגע בו. קלאונצ'ר מכין את צבתו למכה חזקה, בעוד סניזל משסע את קלאונצ'ר שוב.קלאנוצ'ר נשען על שארית כוחותיו האחרונה.
מה תעשה?
קלאונצ'ר - 1/10[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482161][B][U][COLOR="#FFA500"]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FFA500"]*כנראה שאתה פשוט לא יודע איזה פוקימון מוצאים באגם של בלקת'ורן 99.9% מהזמן....
מה תעשי?
פוקימונים שנצפו בקטע זה:
*כסף - 0 פ"ד
אתה אומר לסניזל שכל כך רצית שהוא ישתתף בקרב הזה ואתה מחזיר אותו לפוקדור שלו. אתה אומר למאוויל מה לעשות. הוא בוכה דמעות מזויפות, ונראה שאיכשהו מצליח להחליש את ההגנה נגד של יריביו. לאחר מכן מאוויל ניגש אל וורמאדאם, שעוד בהלם מהבכי, עושה פרצוף מופתע וחובט בה עם הלסת, גורם לה הרבה יותר נזק מהמצופה, כמעט מעלף אותה. לאחר מכן הוא נושך את מאריל, לא גורם לו כל כך הרבה נזק, אבל עדיין יותר מכרגיל. לין אומרת:"כנראה שכחת שמאריל גם סוג פיה. לא משנה, זה סופך! וורמאדאם, השתקפות! מאריל, קרן בועות!" וורמאדאם מגנה של עצמה ועל מאריל עם מעין מגן השתקפות, בעוד מאריל יורה קרן בועות עוצמתית לעבר מאוויל, פוגע בו. נראה שהמסך מתסכל את מאוויל והוא מחפש דרך להיפטר ממנו. לבסוף עיניו נוצצות מרעיון. הוא גורם לכל הלסת שלו לזרוח, ובזמן שלין בשוק, הוא מזנק לאויר ומשתמש בלסת שלו כמו יד של קראטיסט, שובר את המגן וגורם נזק לוורמאדאם, מעלף אותה. *מזל טוב! מאוויל למד [B]שבירת לבנים[/B]!!!*. לין נשארת פעורת פה, אך לא חייבת. היא אומרת:"מאריל, משאבת הידרו!" ומאריל שולח מכת מים עוצמתית ביותר לעבר מאוויל, גורם לו לא מעט נזק.
מה תעשה?
מאוויל - 3/10
סניזל - 0/10[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*מקום : חורשת אי 5, האי כרונו, איי סווי, קנטו
אתה חושב בהלם 'בני ערובה?!' ובא לרוץ פנימה, אך שולט בעצמך ופשוט מאוד צועד פנימה. אתה רואה לא מעט בני אדם בכלובים, כמו חיות. ליד כל כלוב לוחית קטנה ועליה שם ותאריך לכידה, ממש כמו שלל של צייד. לאחר מעט שוטטות אתה רואה אדם צנום מאוד, חיוור ועם זקן ושיער ארוך. משהו בבגדים האדומים המרופטים שלו מזכיר לך תמונה שראית פעם. לאחר הסתכלות בתגית אתה מבין הכל:
'שם: ג'ף
נלכד: לפני חודש, בחורשה'. אתה נזכר שבמשרד של הילברט היתה תמונה של הסוכנים מבסיס אי הטבור, ובשורה הראשונה כרע על ברכיו אדם שזוף מעט, עם שיער שחור וזקן קצר, עם בגדים אדומים זהים לבגדים שאתה רואה. זהו ג'ף! לאחר מכה רגעים מגיע אליך חייל נוסף עם שני מקלות מחודדים, אומר:"משעמם לי. בוא נשחק איתו" ומתחיל לדקור קלות-קשות את ג'ף עם קצה המקל המחודד הראשון. את השני הוא זורק לידיך.
מה תעשה?[/COLOR]
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#008000"]טל (לא פאווניארד, סורי על זה)[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*מזלט! פתחת את עמ' 20 ועקב כך את זוכה לפוקימון פיה/דרקון (לא כולל גומי, דיינו, דרטיני, בייגון וגיבל) לבחירתך
*את זה לא צפיתי
את מחזירה את פאווניארד לפוקדור שלו ואומרת לוולפיקס מה לעשות. וולפיקס שולחת הרבה מאוד גחלים, ובסופו של דבר שולחת זרנוק אש קטלני לעבר פלייגון. את זורקת אבנים לתוך הזרנוק, והחייל המבוהל צופה בפלייגון שלו שוקע בשלולית מגמה (אירוני, הא?) של אבן נוזלית ורותחת, עד שהוא מתעלף (ואפשרי שמת). באותו רגע פססידאק ופלאבהבה במתקפה משולבת על רמפארדוס, מצליחים לעלף גם אותו. החייל אומר:" או....! תקוללו, שני כלבי נהר! לי נמאס! וויסקאש, קח אותי לנקודת המפגש! בלי הרדייר, רק שהמשוגעים האלה יעזבו אותי". הוא מוציא את הרדייר ומגלה שהוא התעלף. ובאקט של ייאוד נכנס לנהר ומתחיל לשחות, בסופו של דבר נסחף עם הזרם, נפגע בראש מאבן וטובע. טרוי בשוק. הוא רק פותח וסוגר את הפה שלו, בעוד פסיידאק אומר:"פסייאייאיי..." את לוקחת את הרדייר בידיך, מחזירה את וולפיקס ובאה לעלות על דאקלט, כשפתאום את רואה שלושה חיילי מגמה עומדים על וויסקאשים, שטים לכיוונכם במהירות
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
"לשחק איתו אה?" אחשוב לעצמי מה אני אמור לעשות במצב כזה: "אם אני אדקור אותו, הוא יוכל למות ואני צריך אותו בחיים אבל אם אני לא אעשה את זה החייל יחשוד בי" אחשוב לעצמי בדאגה ואז יעלה בי רעיון. אעשה כאילו אני דוקר אותו קלות כמה פעמים ולאחר מכן אסתובב ובהפתעה אדפוק לחייל את המקל בראש (כמו אלת בייסבול) על מנת לעלף אותו.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482175][B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#006400"]*ישך 5...
אתה חושב להשתמש באקווה בול, אך מחליט לשמור אותו. אתה אומר לקלאונצ'ר מה לעשות. קלאנוצ'ר עוטף עצמו במים ויוצא כטורפדו לעבר סניזל, פוגע בו. קלאונצ'ר מכין את צבתו למכה חזקה, בעוד סניזל משסע את קלאונצ'ר שוב.קלאנוצ'ר נשען על שארית כוחותיו האחרונה.
מה תעשה?
קלאונצ'ר - 1/10[/COLOR][/QUOTE]
בכל זאת חחחחחחחחח
~~~~~~~~~~~~~
"זהו לא נשאר הרבה, עכשיו זה הייתרון שלך, לך יש מתקפה מרחוק, מאמץ אחרון נו, אקדח מים, אתה חייב לפגוע" אגיד.
-
[COLOR="#0000FF"]*איזו דילמה הצבתי לך מוואהאהא
*אני מבין שבאקדמיה לסוכנים לא לימדו אותך לבדוק האם יש עדים...
*מקום : בסיס צוות רוקט-רמפא"ג חורשת אי 5, האי כרונו, איי סווי, קנטו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתלבט מה לעשות. ולבסוף מחליט על תוכנית פעולה. את דוקר את ג'ף קלות כמה פעמים, ואז חובט בראשו של החייל לידך במהירות. מספר חיילים רואים אותך ובאים לצעוק, אך אתה חובט בהם בחוזקה ומעלף אותם. מהר מאוד שני חיילים נוספים נכנסים ולפני שאתה מעיף אותם הרחק, אתה קולט שאלו טרייסי וקודי. אתה וטרייסי ניגשים לכלוב בעוד קודי עומד על המשמר בכניסה לחדר. טרייסי אומרת: "כל הכבוד ריצ'י. עכשיו, איך אנחנו מוציאים אותו, קודם מהכלוב ואז מהבסיס?" טרייסי שואלת אותך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#006400"]*החלטה שלך...
אתה מנחה את קלאונצ'ר מה לעשות. הוא שולח זרנוק מים לעבר סניזל, מעלף אותו. סניזל שוכב מעולף על השלג.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482179]
אתה מנחה את קלאונצ'ר מה לעשות. הוא שולח זרנוק מים לעבר סניזל, מעלף אותו. סניזל שוכב מעולף על השלג.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"יש לך מזל זה היה קרוב" אגיד ואחזיר את קלאנצ'ר.
לאחר מכן אזרוק פוכדור רגיל על סניזל בצפיה שאתפוס אותו כי הוא מעולף.
'עכשיו יש עוד סיבה ללכת לעיר סנוופוינט, צריך גם לעבור במרכז פוקימונים' אחשוב
-
אתה מבין שהקרב היה קרוב מאוד ללהסתיים בתוצאה ההפוכה. אתה זורק פוקדור רגיל לעבר סניזל.
נדנוד1... נדנוד2... נדנוד3... ו.....
[SPOILER]מזלט! תפסת [I]סניזל!!![/I][/SPOILER]. אתה מבין שעכשיו יש לך עוד סיבה להגיע לעיר סנוופוינט. שוב אתה חוזר אל המדרון, וממשיך להיות אובד עצות.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482181][B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
אתה מבין שהקרב היה קרוב מאוד ללהסתיים בתוצאה ההפוכה. אתה זורק פוקדור רגיל לעבר סניזל.
נדנוד1... נדנוד2... נדנוד3... ו.....
[SPOILER]מזלט! תפסת [I]סניזל!!![/I][/SPOILER]. אתה מבין שעכשיו יש לך עוד סיבה להגיע לעיר סנוופוינט. שוב אתה חוזר אל המדרון, וממשיך להיות אובד עצות.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'מה אעשה, אני לא יודע, כנראה שאצטרך לחזור את האגם, אולי לחזור למפקדה לברר עם יש שם ציוד של טיפוס' אחשוב לעצמי.
אזרוק את הפוכדור של קלאונצ'ר "קדימה, גלישה חוזרים למפקדה" אגיד ושוב אחצה איתו את האגם לכיוון המפקדה
-
[COLOR="#006400"]* Well Played
אתה מבין שכנראה עליך לחזור לבסיס. אתה חוצה את האגם שוב, מתעלם שוב מהקולות במערה. אתה חוזר שוב לגדה השנייה ונכנס לבין העצים. אתם נכנס למנהרה ובסופה מעביר את האקווה קארד בקורא הכרטיסים שבכניסה לבסיס. רמקול אומר:" שלום,חייל" והמעלית נפתחת. אתה יורד פנימה, ובסופו של דבר מגיע ליציאה. אתה מנווט עצמך חזרה לדלפק הבסיס ושואל את הפקידה (שלא מתה עליך) אם יש ציוד טיפוס. היא עונה לך:"אולי במחסן, לא יודעת". אתה מנווט עצמך למחסן ומגיע בסופו של דבר לחדר גדול שמעל הכניסה אליו רשום 'ストレージ' (מחסן). אתה נכנס פנימה וחייל/מלח עם קול מחוספס שואל אותך:"מה אתה צריך, ילד?" אתה אומר לו שאתה צריך ציוד טיפוס והוא אומר:"הםם, בוא נראה... אתה בערך בגודל הזה על זה אז.... כן, יכול להיות שיש לי בשבילך ציוד. חכה כאן" הוא אומר ונכנס אל נבכי המחסן. לאחר כמה דקות הוא חוזר עם אנקולים, קרסים, חבלים, קסדה ורתמה. "קח. זה אמור להיות ציוד מספיק לטפס ולרדת מכל הר". הוא אומר. אתה לוקח את הציוד ועושה דרכך אל מחוץ לבסיס ומעבר לאגם. אתה חוזר למדרון, והפעם עושה כרשום בהוראות שבאו עם ציוד הטיפוס שלך. את מחבר את החבל לקרס ותוקע אותו בשלג למעלה. אתה מחבר באנקולים ואבזמים את החבל לרתמה, לובש את הרתמה ונעזר בבליטות שבקיר כדי לרדת למטה בקלות. כשאתה מגיע למטה, אתה מוציא את סניזל שהתאושש קצת, והוא מטפס על הרמה, מנתק את הקרס ומזנק חזרה למטה. אתה מגלגל את הציוד לחפיסה אחת ומכניס את הציוד לנרתיק הקסם שלך. אתה הולך בשבילי השלג את לעיר סנוופוינט. דבר ראשון אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את סניזל וקלאונצ'ר. אתה משתיק את שאלותיה של האחות ג'וי בנוגע לפוקדור הייחודי של קלאנוצ'ר כ"מדבקה". לאחר מכן אתה מסתכל על העיר. בעיר יש:
-מרכז פוקימונים
-מרכול
-חנות בגדי חורף (אתה משחק ביקום של פלטינום ז"א כרגע חורף בסינו)
-מכון
-מספר בתים
-נמל
-מקדש עתיק
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482183][B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#006400"]* Well Played
אתה מבין שכנראה עליך לחזור לבסיס. אתה חוצה את האגם שוב, מתעלם שוב מהקולות במערה. אתה חוזר שוב לגדה השנייה ונכנס לבין העצים. אתם נכנס למנהרה ובסופה מעביר את האקווה קארד בקורא הכרטיסים שבכניסה לבסיס. רמקול אומר:" שלום,חייל" והמעלית נפתחת. אתה יורד פנימה, ובסופו של דבר מגיע ליציאה. אתה מנווט עצמך חזרה לדלפק הבסיס ושואל את הפקידה (שלא מתה עליך) אם יש ציוד טיפוס. היא עונה לך:"אולי במחסן, לא יודעת". אתה מנווט עצמך למחסן ומגיע בסופו של דבר לחדר גדול שמעל הכניסה אליו רשום 'ストレージ' (מחסן). אתה נכנס פנימה וחייל/מלח עם קול מחוספס שואל אותך:"מה אתה צריך, ילד?" אתה אומר לו שאתה צריך ציוד טיפוס והוא אומר:"הםם, בוא נראה... אתה בערך בגודל הזה על זה אז.... כן, יכול להיות שיש לי בשבילך ציוד. חכה כאן" הוא אומר ונכנס אל נבכי המחסן. לאחר כמה דקות הוא חוזר עם אנקולים, קרסים, חבלים, קסדה ורתמה. "קח. זה אמור להיות ציוד מספיק לטפס ולרדת מכל הר". הוא אומר. אתה לוקח את הציוד ועושה דרכך אל מחוץ לבסיס ומעבר לאגם. אתה חוזר למדרון, והפעם עושה כרשום בהוראות שבאו עם ציוד הטיפוס שלך. את מחבר את החבל לקרס ותוקע אותו בשלג למעלה. אתה מחבר באנקולים ואבזמים את החבל לרתמה, לובש את הרתמה ונעזר בבליטות שבקיר כדי לרדת למטה בקלות. כשאתה מגיע למטה, אתה מוציא את סניזל שהתאושש קצת, והוא מטפס על הרמה, מנתק את הקרס ומזנק חזרה למטה. אתה מגלגל את הציוד לחפיסה אחת ומכניס את הציוד לנרתיק הקסם שלך. אתה הולך בשבילי השלג את לעיר סנוופוינט. דבר ראשון אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את סניזל וקלאונצ'ר. אתה משתיק את שאלותיה של האחות ג'וי בנוגע לפוקדור הייחודי של קלאנוצ'ר כ"מדבקה". לאחר מכן אתה מסתכל על העיר. בעיר יש:
-מרכז פוקימונים
-מרכול
-חנות בגדי חורף (אתה משחק ביקום של פלטינום ז"א כרגע חורף בסינו)
-מכון
-מספר בתים
-נמל
-מקדש עתיק
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'הציוד הזה יכול לעזור לי בהמשך אולי אצטרך אותו בהר קורונט, אשמור אותו טוב, עכשיו מצד אחד אני צריך להגיע תוך שלושה ימים לדרום המחוז,וכרגע אני בצפון, הרבה דרך בקיצור, או שאעצור פה במכון, אימון טוב לפוקימונים, חבל שאין לי כסף לקנות בגדים'
לאחר דקות של חשיבה אחליט שאלך למכון.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482179][B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*איזו דילמה הצבתי לך מוואהאהא
*אני מבין שבאקדמיה לסוכנים לא לימדו אותך לבדוק האם יש עדים...
אתה מתלבט מה לעשות. ולבסוף מחליט על תוכנית פעולה. את דוקר את ג'ף קלות כמה פעמים, ואז חובט בראשו של החייל לידך במהירות. מספר חיילים רואים אותך ובאים לצעוק, אך אתה חובט בהם בחוזקה ומעלף אותם. מהר מאוד שני חיילים נוספים נכנסים ולפני שאתה מעיף אותם הרחק, אתה קולט שאלו טרייסי וקודי. אתה וטרייסי ניגשים לכלוב בעוד קודי עומד על המשמר בכניסה לחדר. טרייסי אומרת: "כל הכבוד ריצ'י. עכשיו, איך אנחנו מוציאים אותו, קודם מהכלוב ואז מהבסיס?" טרייסי שואלת אותך.
מה תעשה?[/COLOR]
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"לאט ובזהירות" אחייך אלייה ואקרוץ "קדימה צריך להוציא אותו מהכלוב, קודי תוציא את מיאו שישתמש בשריטות לפתוח את הכלוב ואז אוציא את קרוקנאו: צאי לעזור למיאו תשתמשי בשריטות גם כן.
-
[b][u][color="#006400"]בר[/color][/u][/b]
[color="#006400"]*מיקום: סנוופוינט, סינו
אתה מתלבט מה לעשות, ומצטער שאין לך כסף לקנות מעיל, כי אתה קופא. אתה מחליט להיכנס למכון. בתוך המכון אתה נתקל באדם חום שיער עם משקפי שמש שחורות עגולות ושפם עבות. הוא אומר:" שלום לך. אני ברונו vii, האח השני הבכור מתוך שמונה אחים במשפחה. אני ואחיי החלטנו לשמש כמדריכים בהתנדבות במכונים של סינו. אתה! אין לך קופסת תגים, לכן לא נרשמת לליגה! עליך לגשת למרכז הפוקימונים להירשם ואז לחזור". אתה עושה כדבריו וניגש למרכז הפוקימונים. אתה מבקש להירשם לליגה אצל האחות ג'וי, והיא אומרת:"אין בעיה, רק תמלא את הטופס הבא" ומגישה לך טופס:
'שם מלא:
פוקימון ראשון:'
מה תעשה?[/color]
[COLOR="#0000FF"]*מקום : בסיס צוות רוקט-רמפא"ג חורשת אי 5, האי כרונו, איי סווי, קנטו
אתה קורץ אל טרייסי ואומר לה שלאט ובזהירות. אתה אומר לקודי, והוא, בלי להזיז מבטו מהדלת, מוציא את מיאו ומורה לו מה לעשות. אתה מוציא את קרוקונאו ומבקש ממנה לעזור. לקראת הסוף, קרוקונאו משסעת בעוצמה את מנעול הברזל לשניים. *מזל טוב! קרוקונאו למדה [B]שיסוע[/B]!!!* אתם מוציאים את ג'ף מהכלוב. אתה שם לב שחלק מהחיילים מתחילים אט-אט להתאושש, אך עדיין לא פותחים עיניים. טרייסי שואלת:"ומה עכשיו?" בזמן שקודי אומר:"מהר! באים עוד חיילים! הרבה מאוד!" אתה מציץ לעבר הדלת ורואה פלוגה של כ-50 חיילים מתקרבת לכיוונכם.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482186][b][u][color="#006400"]בר[/color][/u][/b]
אתה מתלבט מה לעשות, ומצטער שאין לך כסף לקנות מעיל, כי אתה קופא. אתה מחליט להיכנס למכון. בתוך המכון אתה נתקל באדם חום שיער עם משקפי שמש שחורות עגולות ושפם עבות. הוא אומר:" שלום לך. אני ברונו vii, האח השני הבכור מתוך שמונה אחים במשפחה. אני ואחיי החלטנו לשמש כמדריכים בהתנדבות במכונים של סינו. אתה! אין לך קופסת תגים, לכן לא נרשמת לליגה! עליך לגשת למרכז הפוקימונים להירשם ואז לחזור". אתה עושה כדבריו וניגש למרכז הפוקימונים. אתה מבקש להירשם לליגה אצל האחות ג'וי, והיא אומרת:"אין בעיה, רק תמלא את הטופס הבא" ומגישה לך טופס:
'שם מלא:
מה תעשה?[/color]
[/QUOTE]
שם מלא: בר סרוסי
עיר לידה: פאלט
פוקימון ראשון: קלאונצ'ר
לאחר שאמלא את הטופס אחכה לתגובת האחות ג'וי ולאחר מכן אחזור לכיוון המכון
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482186][b][u][color="#006400"]בר[/color][/u][/b]
'שם מלא:
מה תעשה?[/color]
[COLOR="#0000FF"]*מקום : בסיס צוות רוקט-רמפא"ג חורשת אי 5, האי כרונו, איי סווי, קנטו
אתה קורץ אל טרייסי ואומר לה שלאט ובזהירות. אתה אומר לקודי, והוא, בלי להזיז מבטו מהדלת, מוציא את מיאו ומורה לו מה לעשות. אתה מוציא את קרוקונאו ומבקש ממנה לעזור. לקראת הסוף, קרוקונאו משסעת בעוצמה את מנעול הברזל לשניים. *מזל טוב! קרוקונאו למדה [B]שיסוע[/B]!!!* אתם מוציאים את ג'ף מהכלוב. אתה שם לב שחלק מהחיילים מתחילים אט-אט להתאושש, אך עדיין לא פותחים עיניים. טרייסי שואלת:"ומה עכשיו?" בזמן שקודי אומר:"מהר! באים עוד חיילים! הרבה מאוד!" אתה מציץ לעבר הדלת ורואה פלוגה של כ-50 חיילים מתקרבת לכיוונכם.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"באלטוי צא! תשתמש בבלבול על החיילים על מנת לגרום להם סחרחורת" אורה ואחזיר את קרוקנאו. לאחר מכן נרוץ לכיוון היציאה קודי, טרייסי, באלטוי ואני.
-
[b][u][color="#006400"]בר[/color][/u][/b]
אתה ממלא את הטופס ומגיש אותו חזרה לאחות ג'וי. "רק רגע" היא ואמרת בזמן שהיא מכניסה את הפרטים למחשב. היא מתעסקת עם המחשב שלה כמה דקות ואז אומרת: "תודה לך, בר. הנה, קח" היא מביאה לך קופסת מתכת כחולה. "זה הנרתיק של תגי סינו שלך" היא אומרת. "הנרתיק הזה הוא האישור שנרשמת לליגה של סינו, ויחד איתו תוכל להיכנס לכל המכונים בסינו. בהצלחה!" היא אומרת לך כשאתה יוצא ממרכז הפוקימונים וחוזר למכון. כשאתה נכנס שוב למכון, ברונו vii מסתכל על נרתיק התגים ואומר לך:"בהצלחה! אם עוד לא ניחשת את זה, קנדיס, מנהיגת המכון של העיר של סנוופוינט, כנראה תכסח אותך (:0). היא מאמנת פוקימוני קרח בעיקר, לכן פוקימוני אש, מתכת, אבן ולחימה יהיו יעילים במיוחד. כדי להגיע לקנדיס, יהיה עליך לנצח קודם כל שלושה מאמנים שיבדקו אם אתה ראוי לאתגר את קנדיס. בהצלחה!" הוא אומר שוב, כשאתה יורד במעלית אל המכון עצמו. לאחר כמה דקות של ירידה, אתה מגיע למדרון סקי ענקי. אתה בתחתיתו, ולידך יש רכבל שעוצר בשלוש תחנות בדרכו למעלה. אתה מתאר לעצמך שלמעלה מנהיגת המכון.
מה תעשה?[/color]
[b][u][color="#0000ff"]טוטודייל[/color][/u][/b]
אתה מחזיר את קרוקונאו ומוציא את באלטוי, אומר לו מה לעשות. באלטוי שולח טבעת של אנרגיה מוחית לעבר החיילים המתאוששים ומבלבל אותם שוב. אתה וטרייסי תופסים את ג'ף ומתחילים לצעוד החוצה. אתם נתקלים בפלוגה של החיילים, כשאתה בראש וקודי וטרייסי מאחוריך, סוחבים את ג'ף. בראש פלוגת החיילים עומד אדם עם שיער וזקן סגול: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/96/Spr_HGSS_Petrel.png[/IMG]. הוא שואל אתכם: "חיילים! לאן אתם לוקחים את העכבר העלוב הזה?" הוא שואל את שלושתכם אך מפנה את השאלה אליך, כי אתה בראש
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482195][b][u][color="#006400"]בר[/color][/u][/b]
אתה ממלא את הטופס ומגיש אותו חזרה לאחות ג'וי. "רק רגע" היא ואמרת בזמן שהיא מכניסה את הפרטים למחשב. היא מתעסקת עם המחשב שלה כמה דקות ואז אומרת: "תודה לך, בר. הנה, קח" היא מביאה לך קופסת מתכת כחולה. "זה הנרתיק של תגי סינו שלך" היא אומרת. "הנרתיק הזה הוא האישור שנרשמת לליגה של סינו, ויחד איתו תוכל להיכנס לכל המכונים בסינו. בהצלחה!" היא אומרת לך כשאתה יוצא ממרכז הפוקימונים וחוזר למכון. כשאתה נכנס שוב למכון, ברונו vii מסתכל על נרתיק התגים ואומר לך:"בהצלחה! אם עוד לא ניחשת את זה, קנדיס, מנהיגת המכון של העיר של סנוופוינט, כנראה תכסח אותך (:0). היא מאמנת פוקימוני קרח בעיקר, לכן פוקימוני אש, מתכת, אבן ולחימה יהיו יעילים במיוחד. כדי להגיע לקנדיס, יהיה עליך לנצח קודם כל שלושה מאמנים שיבדקו אם אתה ראוי לאתגר את קנדיס. בהצלחה!" הוא אומר שוב, כשאתה יורד במעלית אל המכון עצמו. לאחר כמה דקות של ירידה, אתה מגיע למדרון סקי ענקי. אתה בתחתיתו, ולידך יש רכבל שעוצר בשלוש תחנות בדרכו למעלה. אתה מתאר לעצמך שלמעלה מנהיגת המכון.
מה תעשה?[/color]
[/QUOTE]
הרמת כוח של המכונים היא לפי הסדרה או לפי איפה התחלתי?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'היא לא יודעת שיש לי דבר שנקרא פוכדור אקווה' אחשוב ואגחך
"מי הראשון שאצטרך להלחם בו כדי להגיע לקנדיס" אגיד
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482195][b][u][color="#006400"]בר[/color][/u][/b]
מה תעשה?[/color]
[b][u][color="#0000ff"]טוטודייל[/color][/u][/b]
אתה מחזיר את קרוקונאו ומוציא את באלטוי, אומר לו מה לעשות. באלטוי שולח טבעת של אנרגיה מוחית לעבר החיילים המתאוששים ומבלבל אותם שוב. אתה וטרייסי תופסים את ג'ף ומתחילים לצעוד החוצה. אתם נתקלים בפלוגה של החיילים, כשאתה בראש וקודי וטרייסי מאחוריך, סוחבים את ג'ף. בראש פלוגת החיילים עומד אדם עם שיער וזקן סגול: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/96/Spr_HGSS_Petrel.png[/IMG]. הוא שואל אתכם: "חיילים! לאן אתם לוקחים את העכבר העלוב הזה?" הוא שואל את שלושתכם אך מפנה את השאלה אליך, כי אתה בראש
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"תעשה את עצמך מת" אלחש לג'ף "הוא התאבד בכלוב שלו אדוני! אנחנו הולכים לקבור אותו בחוץ, לפני שהגופה שלו תסריח."
-
*טכנית זה לפי המשחקים, אבל אין רמות במ"ת אז זה לא בלתי אפשרי מבחינתך לנצח
אתה שואל מי הראושן שעליך להילחם בו, ואדם עם קול חזק אומר :"אני!". אתה מבין שהקול מגיע מהתחנה הראשונה בה עוצר הרכבל. אתה עולה עליו וירד בתחנה הראשונה. שם, עומד אדם עם כובע סקי כחול, משקפי סקי כחולים, חליפת סקי כחולה-לבנה ומגלשי סקי על רגליו. הוא אומר:" שלום לך, מאתגר! בוא ונתחיל! סנובר, צא!" ומהפוקדור שלו יוצא מין שיח קטן מכוסה שלג.
מה תעשה?
פוקימונים/אישים שנצפו:
גולש סקי: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/7/75/Spr_DP_Skier_M.png[/IMG] סנובר: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/459.gif[/IMG]
[COLOR="#0000FF"]*הוא מעולף, זו הסיבה שאתם סוחבים אותו
אתה אומר לו שהוא התאבד בכלוב שלו ושהוא הולך לקבור אותו. האיש שואל:"איך?", וטרייסי אומרת:"הוא חטף את אחד מהמקלות שהתעללנו בו איתו ושיפד לעצמו את הגרון, אדוני!". אתה שם לב שטרייסי מרחה לו הרבה דם על הצוואר. האיש מסתכל, ואומר:"אין בעיה, צאו לקבור אותו. רק פעם הבאה, אל תתחמקו ממני, פטרל. דבר ראשון תודיעו לסגן של מפקד המחוז, ורק אז צאו עם שבוי" הוא אומר, והולך עם פלוגתו למקום אחר. אתם מוציאים את ג'ף לאט לאט החוצה, ובסופו של דבר הולכים אל מאחורי המחסן, משתגרים לאי אבן הטבור ומתקרבים אל הבסיס. אתם קולטים שאתם עוד בתחפושות רוקט אז אתם מורידים אתום ופותחים את הבסיס עם תגיכם. הפקידה רואית את ג'ף ומיד קוראת לרפואה, שבאים תוך כחצי דקה לאסוף אותו. הפקידה אומרת:"כדאי שתלכו להודיע להילברט כמה שיותר מהר"
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482199][B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
אתה שואל מי הראושן שעליך להילחם בו, ואדם עם קול חזק אומר :"אני!". אתה מבין שהקול מגיע מהתחנה הראשונה בה עוצר הרכבל. אתה עולה עליו וירד בתחנה הראשונה. שם, עומד אדם עם כובע סקי כחול, משקפי סקי כחולים, חליפת סקי כחולה-לבנה ומגלשי סקי על רגליו. הוא אומר:" שלום לך, מאתגר! בוא ונתחיל! סנובר, צא!" ומהפוקדור שלו יוצא מין שיח קטן מכוסה שלג.
מה תעשה?
פוקימונים/אישים שנצפו:
גולש סקי: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/7/75/Spr_DP_Skier_M.png[/IMG] סנובר: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/459.gif[/IMG]
[/QUOTE]
אההה סבבה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'סנובר מעניין' אחשוב לעצמי.
אזרוק את הפוכדור של קלאונ'צר תוך כדי שהוא באוויר אגיד: "מכת צבת"
'זה אמור לעבוד עליו טוב, אבל קלאונ'צר צריך להיזהר ממתקפות מסוג עשב' אחשוב שוב
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482199][B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
מה תעשה?
פוקימונים/אישים שנצפו:
[COLOR="#0000FF"]*הוא מעולף, זו הסיבה שאתם סוחבים אותו
אתה אומר לו שהוא התאבד בכלוב שלו ושהוא הולך לקבור אותו. האיש שואל:"איך?", וטרייסי אומרת:"הוא חטף את אחד מהמקלות שהתעללנו בו איתו ושיפד לעצמו את הגרון, אדוני!". אתה שם לב שטרייסי מרחה לו הרבה דם על הצוואר. האיש מסתכל, ואומר:"אין בעיה, צאו לקבור אותו. רק פעם הבאה, אל תתחמקו ממני, פטרל. דבר ראשון תודיעו לסגן של מפקד המחוז, ורק אז צאו עם שבוי" הוא אומר, והולך עם פלוגתו למקום אחר. אתם מוציאים את ג'ף לאט לאט החוצה, ובסופו של דבר הולכים אל מאחורי המחסן, משתגרים לאי אבן הטבור ומתקרבים אל הבסיס. אתם קולטים שאתם עוד בתחפושות רוקט אז אתם מורידים אתום ופותחים את הבסיס עם תגיכם. הפקידה רואית את ג'ף ומיד קוראת לרפואה, שבאים תוך כחצי דקה לאסוף אותו. הפקידה אומרת:"כדאי שתלכו להודיע להילברט כמה שיותר מהר"
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"קדימה בואו במהירות להילברט, מקווה מאוד שג'ף ירגיש טוב."
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482161][B][U][COLOR="#FFA500"][B][U][COLOR="#008000"]טל (לא פאווניארד, סורי על זה)[/COLOR][/U][/B]
[QUOTE][COLOR="#008000"]*מזלט! פתחת את עמ' 20 ועקב כך את זוכה לפוקימון פיה/דרקון (לא כולל גומי, דיינו, דרטיני, בייגון וגיבל) לבחירתך
*את זה לא צפיתי
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
[/QUOTE]
מה אני אגיד לך-i like to live dangerously
אמאמאמאאמאאמ לטיאוס! חחח סתם. Sylveon
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טרוי, אני לא סגורה שאנחנו יכולים להתמודד מול עוד 3-אבל אין לנו ברירה או שהם יתקפו את החווה" אני אסנן לטרוי שלפתע אזכר בפריטים שקיבלתי שהפכתי לסוכנת. "בוא ננסה להשתמש בתרסיסי שינה שלנו!" אומר לטרוי מעט בהתלהבות מהרעיון. אוציא את וולפיקס מהפוקדור ליתר ביטחון "בבקשה תחזיקי מעמד עוד קצת" אומר לה בהתנצלות. שהחיילים יתקרבו אשתמש בתרסיס שינה עליהם-בתקווה שיירדמו
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482169][B][U][COLOR=#FFA500]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#FFA500]*מיקום: מעבר הקרח, ג'וטו
את בועטת בכעס את הדג (ההוא ששמו מתחיל בM) חזרה למים, והולכת עם סקראגי לכיוון דרך 45. כשאתם מתקרבים לשני העצים הקירחים שמסמנים את תחילת הדרך, סקראגי מפהק ומצביע על מרכז הפוקימונים, ולאחר מכן על המרכול.
מה תעשי?[/COLOR]
[/QUOTE]
"אני מניחה שאתה יכול להעזר במנוחה" אומר לו בחיוך ואגש למרכז בכוונה לרפא אותו שירגיש יותר רענן. מיד לאחר מכן אמשיך בדרכי.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1481949][B][U][COLOR="#0000FF"]
[B][U][COLOR="#A52A2A"]נדב[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#A52A2A"]*מקום : בסיס צוות אג'נטרה, פיוטר, קנטו
*כסף : 0 פ"ד
אתה מבין שאתה לא הולך ליהנות במשימה הקרובה, ומחליף מהר למדים עם סיכת הטירון עליהם. אתה חוזר אל הכניסה ומצטרף לשורה. האיש אומר:"שלום לכם, נמושות! אני ג'ון סרג', אחיו הגדול של סגן סרג' מהעיר וורמיליון. אני מפקד הבסיס של העיר פיוטר שבקנטו, ולכן אני מתדרך אתכם למשימת הסיור. אתם תסיירו סביב גבולות העיר" הוא אומר בזמן שסוכן אחר במדים מחלק לכם מכשירי קשר. "כל פקודה שתקבלו דרך מכשירי הקשרשלכם תתבצע מיד. כל תקלה או תאונה שקרוית בזמן הסיור, דבר ראשון תדווח אליי דרך מכשיר הקשר. אתם" הוא אומר ומסמן בידו על רוב הקבוצה. "אתם תסיירו בגבול הדרומי של העיר, ליד דרך 2. יש שמועות על נוכחות רמפא"ג באזור שם. ואתם" הוא אומר ומצביע על המעט שנשארו, לא כולל אותך, "אתם תסיירו בגבול המזרחי של העיר, ליד דרך 3. אם יש צורך, יידעו אותי. ואתה" הוא אומר, מעקם פנים ומצביע אליך. "שרץ מאחר שכמותך. אתה תסייר הרחק עד לדרך 4 והר הירח, ותשמור על הכניסה להר הירח, לוודא שאין שום דבר. גם אם כל צוות רמפא"ג עובר דרך הכניסה להר, אתה לא עושה כלום, רק ממשיך לעמוד ומדווח" הוא אומר. "ועכשיו, לכו!" הוא שולח אתכם לדרככם.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'טוב נו, אין ברירה' חשבתי לעצמי, 'כדאי שאקשיב לו ואתקדם לבד בלי להתווכח, הוא מספיק הפחיד אותי'. אקח את מכשיר הקשר ואצא לדרכי, דרך 4 עד לכניסת הר הירח.
-
[COLOR="#006400"]*מיקום: סנוופוינט, סינו
אתה חושב שסנובר זה מעניין ומוציא את קלאונצ'ר. קלאונצ'ר גורם לצבת שלו לזרוח, מכה בחוזקה בסנובר. המאמן אומר:"סנובר, עלי תער!" וסנובר שולח עלים חדים לעבר קלאנוצ'ר, פוגע בו קשה מאוד. המאמן שמולך מגחך מעט.
מה תעשה?
קלאונצ'ר - 4/10[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*מקום : בסיס צוות אג'נטרה, אי אבן הטבור, איי סווי, קנטו
אתה הולכים במהירות אל הילברט, לוקחים מהפקידה את הכרטיס המגנטי. אתם נכנסים לחדר ומוצאים את הילברט מלטף נחש ירוק מלכותי וגדול מאוד. הוא אומר:"אה! מצאתם משהו, ילדים? אני וסרפריור נשמח לשמוע". קודי מספר להילברט את מה שקרה, וארשת דאגה הולכת ועולה על פניו. הוא אומר:"רק רגע" ויוצא לחדר צידי במשרד שלו עם הטלפון בידו. סרפריור נראה מודאג בקשר לבעליו. הילברט חוזר, והוא אומר לכם, בקול שקט ועמוק:" תודה לכם, ילדים. עשיתם כמיטב יכולתכם. דיברתי עם הממונה עליכם, והוא ביקש שתפגשו אותו במסעדה של העיר אוליביין בג'וטו כדי שתוכלו לדון על מה שקרה במשימה שלכם. ועכשיו, אשמח אם תתנו לי קצת זמן לבד". הוא אומר ואתם מכבדים את בקשתו, חוזרים ללובי. כשאתם חוזרים ללובי, הפרמדיקים סיימו עם הטיפול השטחי בג'ף ועכשיו משתגרים איתו למקום אחר. אתם מחזירים את הכרטיס לפקידה וקודי וטרייסי אומרים לכם:"ניפגש עוד רגע" והם משתגרים.
מה תעשה?
פוקימונים שנצפו בקטע זה: סרפריור: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/497.gif[/IMG]
[/COLOR]
[B][U][COLOR="#006400"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#006400"]*הוא צריך להיות התפתחות ראשונה שכזה אז אני אתן לך איווי והוא יתפתח על הקרב הראשון
את אומרת לטרוי שאת לא בטוחה שתוכלו לנצח עוד שלושה מאמנים, ואז יש לך רעיון. את מוציאה שני פחיות תרסיס וטרוי מוציא אחת, וכששלושתם מספיק קרובים, אתם מרססים עליהם ועל הוויסקאשים עם התרסיס, גורמים לשישתם להרידם אחד על השני, גורמים למחסום בנהר, מה שימנע מעוד להגיע. את עולה על דאקלט שוב, עם הרדייר בידיך, וטרוי עולה על פססידאק, ושניכם שוחים במהירות חזרה אל החווה. ברגע שאתם מגיעים חזרה לשטחי המרעה מייק ולינדה מחכים לכם שם, לינדה מתרגשת ומתלהבת, בעוד מייק מחייך. אתם מגיעים ומחזירים להם את הרדייר ודאקלט, בעוד טרוי מספר להם על החוברה של החיילים שאורבת בהמשך הנהר. הם נלחצים, וטרוי מלווה אותם אל בית האסם, אומר לך:"תתקשרי מהר לבסיס! תגידי להם לשלוח חיילים חזקים מאוד כתגבורת, מיד!" באותו רגע את מרגישה רטט של הודעת טקסט
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#FFA500"]*מיקום: בלקת'ורן, ג'וטו
את אומרת שאת מניחה שלא תזיק לו מנוחה ולוקחת אותו למרכז הפוקימונים. שם, האחות ג'וי מרפאה אותו, וכשהיא שואלת לפשר הכדור המוזר, את מסננת את שאלותיה בכך שזו מדבקה שקיבלת מקליפורניה. לאחר מכן את יוצאת החוצה, וסקראגי עושה פרצוף נבזי, מצביע על המרכול, בו יש מגוון מוצרים כמו פוקדורים ושיקויי ריפוי, יושבים להם במדפים חשופים.
מה תעשי?[/COLOR]
אתה לוקח את מכשיר הקשר ומבין שעליך לעשות כמבוקשו. אתה יוצא מזרחה אל דרך 3, מטייל לאורכה ולרוחבה. נראה שמאמנים נמנעים מלאתגר אותך עקב המדים. לבסוף, אתה מגיע לדרך 4. לאחר מכה צעדים אתה מרגיש נשיכה קלה ברגלך ורואה עכבר סגול מנסה לכרסם לך את הגרב.
מה תעשה?
פוקימונים שנצפו בקטע זה:
עכבר: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/019.gif[/IMG][/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482314][B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#006400"]*מיקום: סנוופוינט, סינו
אתה חושב שסנובר זה מעניין ומוציא את קלאונצ'ר. קלאונצ'ר גורם לצבת שלו לזרוח, מכה בחוזקה בסנובר. המאמן אומר:"סנובר, עלי תער!" וסנובר שולח עלים חדים לעבר קלאנוצ'ר, פוגע בו קשה מאוד. המאמן שמולך מגחך מעט.
מה תעשה?
קלאונצ'ר - 4/10[/COLOR]
אתה הולכים במהירות אל הילברט, לוקחים מהפקידה את הכרטיס המגנטי. אתם נכנסים לחדר ומוצאים את הילברט מלטף נחש ירוק מלכותי וגדול מאוד. הוא אומר:"אה! מצאתם משהו, ילדים? אני וסרפריור נשמח לשמוע". קודי מספר להילברט את מה שקרה, וארשת דאגה הולכת ועולה על פניו. הוא אומר:"רק רגע" ויוצא לחדר צידי במשרד שלו עם הטלפון בידו. סרפריור נראה מודאג בקשר לבעליו. הילברט חוזר, והוא אומר לכם, בקול שקט ועמוק:" תודה לכם, ילדים. עשיתם כמיטב יכולתכם. דיברתי עם הממונה עליכם, והוא ביקש שתפגשו אותו במסעדה של העיר אוליביין בג'וטו כדי שתוכלו לדון על מה שקרה במשימה שלכם. ועכשיו, אשמח אם תתנו לי קצת זמן לבד". הוא אומר ואתם מכבדים את בקשתו, חוזרים ללובי. כשאתם חוזרים ללובי, הפרמדיקים סיימו עם הטיפול השטחי בג'ף ועכשיו משתגרים איתו למקום אחר. אתם מחזירים את הכרטיס לפקידה וקודי וטרייסי אומרים לכם:"ניפגש עוד רגע" והם משתגרים.
מה תעשה?
פוקימונים שנצפו בקטע זה: סרפריור: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/497.gif[/IMG]
[/COLOR]
[COLOR="#006400"]*הוא צריך להיות התפתחות ראשונה שכזה אז אני אתן לך איווי והוא יתפתח על הקרב הראשון
את אומרת לטרוי שאת לא בטוחה שתוכלו לנצח עוד שלושה מאמנים, ואז יש לך רעיון. את מוציאה שני פחיות תרסיס וטרוי מוציא אחת, וכששלושתם מספיק קרובים, אתם מרססים עליהם ועל הוויסקאשים עם התרסיס, גורמים לשישתם להרידם אחד על השני, גורמים למחסום בנהר, מה שימנע מעוד להגיע. את עולה על דאקלט שוב, עם הרדייר בידיך, וטרוי עולה על פססידאק, ושניכם שוחים במהירות חזרה אל החווה. ברגע שאתם מגיעים חזרה לשטחי המרעה מייק ולינדה מחכים לכם שם, לינדה מתרגשת ומתלהבת, בעוד מייק מחייך. אתם מגיעים ומחזירים להם את הרדייר ודאקלט, בעוד טרוי מספר להם על החוברה של החיילים שאורבת בהמשך הנהר. הם נלחצים, וטרוי מלווה אותם אל בית האסם, אומר לך:"תתקשרי מהר לבסיס! תגידי להם לשלוח חיילים חזקים מאוד כתגבורת, מיד!" באותו רגע את מרגישה רטט של הודעת טקסט
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#FFA500"]*מיקום: בלקת'ורן, ג'וטו
את אומרת שאת מניחה שלא תזיק לו מנוחה ולוקחת אותו למרכז הפוקימונים. שם, האחות ג'וי מרפאה אותו, וכשהיא שואלת לפשר הכדור המוזר, את מסננת את שאלותיה בכך שזו מדבקה שקיבלת מקליפורניה. לאחר מכן את יוצאת החוצה, וסקראגי עושה פרצוף נבזי, מצביע על המרכול, בו יש מגוון מוצרים כמו פוקדורים ושיקויי ריפוי, יושבים להם במדפים חשופים.
מה תעשי?[/COLOR]
אתה לוקח את מכשיר הקשר ומבין שעליך לעשות כמבוקשו. אתה יוצא מזרחה אל דרך 3, מטייל לאורכה ולרוחבה. נראה שמאמנים נמנעים מלאתגר אותך עקב המדים. לבסוף, אתה מגיע לדרך 4. לאחר מכה צעדים אתה מרגיש נשיכה קלה ברגלך ורואה עכבר סגול מנסה לכרסם לך את הגרב.
מה תעשה?
פוקימונים שנצפו בקטע זה:
עכבר: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/019.gif[/IMG][/COLOR][/QUOTE]
"מה שהילברט אמר לא נשמע טוב" אמלמל בדאגה ואשתגר לאוליביין בג'וטו.
-
[QUOTE]
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
*"מה תעשה "0:
*איווי כבר אצלי?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אוציא את המכשיר הנייד שלי ואבדוק מה רשום בהודעה שקיבלתי. "טרוי-מתי התגבורת מגיעה?" אשאל מעט בלחץ.
לאחר שיענה לי אפנה למייק ולינדה ואשאל "תגידו-יש לכם אולי רבייבים או פריטי ריפוי כלשהם?. חלק מהפוקימונים שלנו פצועים או מעולפים ואנחנו נצטרך כל כח אפשרי"
-
[B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*סוריי :embarrassed:
*לא. תקבלי אותו בקרוב.
את בודקת מה רשום בהודעה שקיבלת. רשום: בואו לפגוש אותי במסעדת העיר אוליביין כשתסיימו את המשימה
ראש מנהל טירונים צוות אג'נטרה.
את שואלת את טרוי מתי התגבורת מגיעה, והוא אומר לך:"תגידי את בסדר? את צריכה להתקשר לבקש אותה!" את מתקשרת במהירות למולי בבסיס והיא אמרה שתוך כמה דקות תגיע תגבורת. בינתיים את שואלת את לינדה ומייק אם יש להם חפצי ריפוי כשהם, ולינדה אומרת:"לא, אבל אני יודעת לרפא פוקימונים" היא אומרת ומרפאת מיד את הפוקימונים שלך ושל טרוי. מייק אומר:"אני אצטרף ללחימה. יש לי מספר פוקימונים משלי". את אומרת לטרוי על ההודעה, והוא אומר:" אין בעיה. ברגע שהתגבורת תגיע, נלך." צליל שריקהו לאחריו פיצוץ מפלחים את האוויר. אתם יוצאים החוצה ורואים שחלק משדות המרעה נשרפים במהירות. מייק אומר:" סוואנה, צאי! ריקוד גשם!" ומהפוקדור שלו יוצאת ברבורה ענקית. היא מזיזה את כנפיה, ופתאום גשם מתחיל לרדת מעל שדות המרעה. מרגיע את הגשם. מייק אומר לסוואנה להשתמש במשאבות הידרו תוך כדי והם מכבים אט אט את האש. התגבורת נוחתת, והחיילים של צוות אג'נטרה רצים לכיוון אליו את מכוונת אותם. טרוי אומר למייק ולינדה:" טוב, אנחנו חייבים לזוז. הוראות מלמעלה. להתראות!" הוא אומר ומשתגר משם.
מה תעשי?
פוקימונים שנצפו בקטע זה:
סוואנה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/581.gif[/IMG][/COLOR]
אתה משתגר במהירות לאוליביין. אתה רץ אל המסעדה, וכשאתה נכנס אתה מוצא את טרייסי וקודי יושבים ליד אדם עם חולצת ג'ודו קרועה, מכנסי לחימה וחגורה שחורה: [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/113.gif[/IMG]. הוא אומר:" היי, ריצ'י! חיכינו לך! עכשיו, בואו איתי" הוא אומר והולך עם שלושתכם אל עבר המגדלור של העיר אוליביין. אתם הולכים לפינתו, ומגנו מניח את אצבעו. הקיר אומר:" ברוך הבא, מגנו" והמעלית המוכרת נפתחת. אתם יורדים למטה, ולאחר מכן נכנסים למעלית הראשית בפנים הבסיס של אוליביין. שוב מגנו מניח את אצבעו, והמעלית אומרת, בקול נשי מתכתי:" מיד, מגנו". אתם יורדים קצת ולבסוף מגיעים לחדר גדול. החדר ריק לחלוטין חוץ משולחן ארוך ומסך גדול שמציג נוף של כפר על הים. מגנו מתיישב בראש השולחן ואתם סמוך אליו. והוא מתחיל לדבר:" אז כמו שאמרתי כבר לטרייסי וקודי, אני מגנו, ראש מחלק טירונים בצוות אג'נטרה ומפקד מחוז ג'וטו של צוות אג'נטרה. למעשה, זוהי המפקדה של ג'וטו. אני יליד העיר סיאנווד. אני אחיו הצעיר של צ'אק, מנהיג המכון של העיר סיאנווד. כשהיינו ילדים, שנינו קיבלנו פוליוואג כפוקימון התחלתי. צ'אק פיתח אותו לפוליווראת', ואני פיתחתי את שלי לפוליטואד". כשהוא אומר זאת, אתה שם לב למין צפרדע ירוקה עם ספירלה על בטנה, קופץ לו בפינת החדר. "בכל מקרה, אשמח שתספרו לי כל מה שקרה". אתה מספר למגנו הכל, ונראה שמבטו מרצין עם הזמן. "נראה שבזמן האחרון צוות רמפא"D חושף את עצמו יותר ויותר. פטרל, אמרתם? אני אדבר עם גולד וליירה, אולי הם זוכרים אותו. בכל מקרה, כל הכבוד לכם! הייתם מצוינים! עכשיו, קחו את זה כאות תודה ממני" הוא אומר ומביא לכל אחד מכם 1,000 פ"ד "זהו אות ההערכה הצנוע של הצוות. תתייחסו אל זה כאל משכורת. ובנוסף, יש לי משהו לשלושתכם" הוא ואמר ומביא שלושה פוקדורים ירוקים. "בשלושת הפוקימונים יש את הפוקימון דודואו. הוא פוקימון ייחודי מאוד ודי חזק. בנוסף לחוזקו, אתם יכולים לרכב עליו כדי להגיע מהר ממקום למקום וכדי לנוע מהר יותר ברחבי העולם" הוא אומר. "בקרוב, תקבלו ללוח המשימות שלכם מספר מטלות קטנות, של בקשות של אנשים שמוינו לדרגת חשיבות מינורית. אם תרצו, תוכלו לבצע אותם בזמן הפנוי שיש לכם, כיוון שלא תקבלו עוד משימה גדולה שכזו ביומיים הקרובים. בעצם, תוכלו לעשות כל מה שתרצו במשך יומיים. בהצלחה!" הוא אומר לכם מלווה אתכם החוצה. כשאתם יוצאים מהבסיס, קודי שואל:" נו? אז מה בא לכם לעשות?" גם טרייסי מפנה מבט שואל אלייך.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482321][B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*סוריי :embarrassed:
*לא. תקבלי אותו בקרוב.
את בודקת מה רשום בהודעה שקיבלת. רשום: בואו לפגוש אותי במסעדת העיר אוליביין כשתסיימו את המשימה
ראש מנהל טירונים צוות אג'נטרה.
את שואלת את טרוי מתי התגבורת מגיעה, והוא אומר לך:"תגידי את בסדר? את צריכה להתקשר לבקש אותה!" את מתקשרת במהירות למולי בבסיס והיא אמרה שתוך כמה דקות תגיע תגבורת. בינתיים את שואלת את לינדה ומייק אם יש להם חפצי ריפוי כשהם, ולינדה אומרת:"לא, אבל אני יודעת לרפא פוקימונים" היא אומרת ומרפאת מיד את הפוקימונים שלך ושל טרוי. מייק אומר:"אני אצטרף ללחימה. יש לי מספר פוקימונים משלי". את אומרת לטרוי על ההודעה, והוא אומר:" אין בעיה. ברגע שהתגבורת תגיע, נלך." צליל שריקהו לאחריו פיצוץ מפלחים את האוויר. אתם יוצאים החוצה ורואים שחלק משדות המרעה נשרפים במהירות. מייק אומר:" סוואנה, צאי! ריקוד גשם!" ומהפוקדור שלו יוצאת ברבורה ענקית. היא מזיזה את כנפיה, ופתאום גשם מתחיל לרדת מעל שדות המרעה. מרגיע את הגשם. מייק אומר לסוואנה להשתמש במשאבות הידרו תוך כדי והם מכבים אט אט את האש. התגבורת נוחתת, והחיילים של צוות אג'נטרה רצים לכיוון אליו את מכוונת אותם. טרוי אומר למייק ולינדה:" טוב, אנחנו חייבים לזוז. הוראות מלמעלה. להתראות!" הוא אומר ומשתגר משם.
מה תעשי?
פוקימונים שנצפו בקטע זה:
סוואנה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/581.gif[/IMG][/COLOR][/QUOTE]
"היה נעים להכיר! ביי" אומר להם בזריזות ואשתגר למסעדת העיר אוליביין. אסתכל במהירות סביבי כדי לאתר את טרוי-שאמצא אותו אלך אליו ונחפש יחד את ראש מנהל הטירונים. 'למה הוא רוצה לפגוש אותנו? אני מקווה שלא פישלנו...' אתחיל לדאוג מעט.