-
[QUOTE=Sharpedo;1500014][COLOR=#ff0000][B]מייק-[/B]
אתה חושב על כמה הקרב הזה יהיה מעניין ומעלה אפשרויות שונות לשיטות הקרב שלך. [RIGHT]אוקיי אלקיד, פידג'יוטו, בלבאזור, מוכנים? תקפו! אלקיד אגרוף רעם על ספירו, פידג'יוטו צ'רמיליון הוא שלך, תקפי במתקפה מהירה ובלבאזור, בגלל שאתה לא יכול לספוג הרעלה תתקוף את נידורן בבלימה." אתה פוקד על הפוקימונים שלך והם יוצאים לדרך. אלקיד מטעין את ידו במטען חשמלי רב עוצמה שפוגע בספירו ומעיף אותו לאוויר, "ספירו!" ספירו זועק בכאב ומתייצב באוויר ומתנשם. פידג'יוטו פורשת את כנפיה ומתעופפת לצ'ארמיליון במהירות ופוגעת בו במתקפה מהירה, אך להביור מהיר מצדו של צ'אמרליון פוגע בה בחוזקה ומסב לה נזק. בלבזור רץ במהירות לנידורן בבלימה וכך עושה גם נידורן. שני הפוקימונים נפגשים אך בגלל החוזק ומשקל הגוף שלו בלבזור גורם ליותר נזק. "קדימה רק התחלנו! צ'ארמליון ציפורן דרקון ומיד אחר כך להביור על בלבזור, ספירו מתקפת זעם ורדיפה על פידג'יוטו ונידורן חיצי רעל ובעיטה כפולה על אלקיד!" המאמן קורא והפוקימונים שלו מתכוננים לתקוף. מה תעשה?
[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#800080][RIGHT][B]מאט-
חח סליחה חשבתי ששכחת, כי לא עידכנתי את המתקפה אצלך. בבקשה תערוך לי את העמודים זה נוראי! מתקפת נגד? תציין איזו![/B]
"רוקסאן, את מכולם יודעת היטב כי מתקפות לא תמיד שם כדי לתקוף!" אתה מושך את תשומת ליבה של רוקסן שמחייכת באסרטיביות. "סוואבלו, חמוק מהאבנים במתקפת נגד, כנף ברזל שוב! אחר כך השתמש בערפל ושירה וסיים את זה בכנף ברזל חזיתית!". סוובלו גורם לכנפיו הצמריריות לזהור בלבן ושובר את האבנים באמצעות כנפיו. רוקסן מהנהנת ומשבחת את סוובלו. סוובלו מתעופף מצד לצד ופוגע בג'יודוד בחוזקה רבה. לאחר מכן הוא נפגע ממתקפת סלעים נוספת של ג'יודוד אך מגיב באותה בשיטה עד שג'יודוד מתעלף. "המנצח הוא סוובלו!" השופ קורא ורוקסן נראית מסופקת. "יפה מאוד. מעטים פוקימוני המעופף שהצליחו לנצח את ג'יודוד שלי, אך מה עם הפוקימון הבא?" רוקסן קוראת ומשחררת את הפוקימון הבא שלה [/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/299.gif[/IMG] "נוספס מפולת סלעים!" רוקסן קוראת. מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=#006400][B]פטריק-[/B]
אתה מודה לרורק על המחמאה לאייפום ומבין שיש לה סיכוי טוב לנצח. [RIGHT]"הישארי על זנבך! היי ממוקדת והשתמשי באצבעות של הזנב כדי לחוש מקרוב את הקרקע. הרגישי אותה זזה! כשאת מרגישה את אוניקס מתקרב או כל תזוזה רצינית בקרקע, קפצי הכי גבוה שאתה יכול ואז סבירת לבנים, שוב! הישר לראשו!" אתה פוקד על אייפום שנעמדת על זנבה ומנסה להרגיש תנודות שונות. "יפה מאוד" רורק אומר בחיוך. אייפום קופצת ולאחר שניה בודדה אוניקס מתפרץ מהאדמה בפראות. אייפום קופצת ומטעינה שוב זבירת לבנים אך אוניקס התכונן לכך ומטיח אותה בקיר באמצעות זנב ברזל, למרות האימונים ולמרות שאייפום חזקה, אתה מבין שאוניקס הוא פוקימון חזק. "היה מאוד טוב" רורק אומר בחיוך. מה תעשה?
[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#0000cd][RIGHT][B]דרו-
חח הכל טוב תיקנת, בפעם הבאה חח
[/B]אתה מסב פחות יחס לבכי שלה ומנסה לעודד את רוחה, אתה מחזיק לה את היד ומרגיע אותה. ״מה עושה בעצם המכונה שבנית? למה היא אמורה לשמש באופן שיגרתי? איך מונה ומשורנה קשורות לזה? האם את יודעת מה תכננו צוות פלזמה לעשות עם המכונה שלך?״ אתה שואל ופנל נראית מוכנה ומפוקסת בשביל לענות. "זאת מכונה שבניתי המון זמן..מחקר שביקשו ממני לבצע כדי לחקור חלומות של פוקימונים ולהשוות אותם לחלומות של בני אדם, באותו האופן הצלחנו בעצם לייצר סוג של אטרקציה למבקרים בכך שיצרנו מעין אשליה של עולם שבו אתה יכול לעשות הכל, כמו בחלום. צוות פלזמה עקבו אחריי הרבה והתרעתי בפניי גורמי הביטחון אך לא הרבה הקשיבו לי..עד שסופסוף מצאת אותי" פנל אומרת ובוכה שוב מאושר. "תודה לך. אני בטוחה שהם רוצים לשלוט ככה באנשים בעלי השפעה, בדיוק כמו ששלטו בי. לפחות עכשיו אני רגועה כי המכונה שלי במקום בטוח עכשיו. אני רציתי להשמיד אותה אבל הם לא מוכנים, אומרים שהיא יקרה מדי בשביל זה" פנל אומרת לך ואתה מביט בעיניה שמרוב הלחץ וההתרגשות היא מרגישה בלחץ. "דרו אני מצטערת אבל אני חייבת להזריק לפנל עוד משככי כאבים, השעה כבר מאוחרת אני ממליצה לך לקחת חדר ולישון בו" האחות ג'וי שהכניסה אותך לחדר מבקשת ממך בנימוס. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR][/QUOTE]
ישלי כבר חדר... ושוב מצטער, מגיב מהפלאפון
~~~~
אוקיי אודה לפנל על עזרתה ושיתוף הפעולה. ואלך באמת לנוח בחדר שלי, מפאת זכרוני המצויין אכתוב מהזיכרון כל מה שאמרה על מחברת בכדי להעביר לניקולס. ואלך לנוח ולישון. מחר יום חדש.
למחרת אקום אתארגן כמו כל יום ואצא לחפש מקום נחמד עם מאמנים. להתאמן לקראת המכון הזה.
-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-
חח שכחתי. בקטנה. כל הכבוד שכתבת ביומן! בשביל זה הוא נועד.
[/B]אתה מודה לפנל שנראית מאוד עייפה. אתה יוצא מן החדר של פנל ומגיע לשלך. אתה מתקלח, מצחצח שיניים ולובש את הפיג'מה שלך כשאתה שוכב על המיטה וחושב על היום. אתה כותב את כל התרחשויות היום והמידע שפנל העבירה לך. העייפות מתחילה להביא את אותותיה וחיש מהר אתה נרדם. אתה מתעורר בבוקר ומגיע ליום חדש ומתארגן. אתה יוצא מהחדר שלך ומחזיר את המפתחות לאחות ג'וי ויוצא למרכז המאמנים בעיר. אתה פוגש מספר מאמנים שחלקם רוצים קרב כפול, קרב משולש וקרבות רגילים. מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=sharpedo;1500018][color=#333366][b][u]דרו-[/u]
חח שכחתי. בקטנה. כל הכבוד שכתבת ביומן! בשביל זה הוא נועד.
[/b]אתה מודה לפנל שנראית מאוד עייפה. אתה יוצא מן החדר של פנל ומגיע לשלך. אתה מתקלח, מצחצח שיניים ולובש את הפיג'מה שלך כשאתה שוכב על המיטה וחושב על היום. אתה כותב את כל התרחשויות היום והמידע שפנל העבירה לך. העייפות מתחילה להביא את אותותיה וחיש מהר אתה נרדם. אתה מתעורר בבוקר ומגיע ליום חדש ומתארגן. אתה יוצא מהחדר שלך ומחזיר את המפתחות לאחות ג'וי ויוצא למרכז המאמנים בעיר. אתה פוגש מספר מאמנים שחלקם רוצים קרב כפול, קרב משולש וקרבות רגילים.
[b]מה תעשה?[/b][/color][/quote]
מה הכוונה בקרב משולש? 3vs3 בקרב אחד? או בזה אחר זה 1vs1?
~~~~~
אשאל מי מבינהם רוצה לערוך שתי קרבות, של 1 כנגד 1. במטרה לאמן קצת את ריולו ואת וויניפד. ברגע שאחד מהם יסכים אפנה אליו, אציג את עצמי ואלחץ את ידו ואז נתרחק זה מזה בשביל מרחב לקרב. אביט סביב ואראה איפה בדיוק אני נמצא ומה הסביבה מציבה כנגדי/לרשותי. ואוציא תחילה את וויניפד!
-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-
כן טריפל באטל. [/B]
מאמנת נחמדה רוצה רב של אחד נגד אחד, שניכם ניגשים לזירה פנויה ועומדים במקום המסודר של המאמנים. אתה משחרר את ויניפד שנראה מוכן לקרב בעוד שהמאמנת משחררת פוקימון הנראה כמו ברווז, סריקה מהירה באמצעות הפוקידע שלך אתה מבין שמדובר בדאקלט [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/580.gif[/IMG] "דאקלט אקדח מים!" המאמנת קוראת ודאקלט מתעופף באוויר ומשגר אקדח מים מהיר לכיוון ויניפד. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500020][COLOR=#333399][B][U]דרו-[/U]
כן טריפל באטל. [/B]
מאמנת נחמדה רוצה רב של אחד נגד אחד, שניכם ניגשים לזירה פנויה ועומדים במקום המסודר של המאמנים. אתה משחרר את ויניפד שנראה מוכן לקרב בעוד שהמאמנת משחררת פוקימון הנראה כמו ברווז, סריקה מהירה באמצעות הפוקידע שלך אתה מבין שמדובר בדאקלט [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/580.gif[/IMG] "דאקלט אקדח מים!" המאמנת קוראת ודאקלט מתעופף באוויר ומשגר אקדח מים מהיר לכיוון ויניפד. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"וויניפד הגנת כדור" אפקוד עליו, בידיעה שהמתקפה עדיין תעשה נזק מסויים. זאת מכוון שארצה להרגיל אותו להתמודד עם מתקפות היריב.
לאחר מכן אבקש מן הזחל "וויניפד גלגול, התקדם לעבר דאקלט ושתהייה קרוב מספיק הפסק וזנק עליו עם נשיכת חרק. נסה למשוך אותו לקרקע והלום בו עם זנב רעל" ואחכה לראות מה יקרה.
-
[QUOTE]
מאט-
חח סליחה חשבתי ששכחת, כי לא עידכנתי את המתקפה אצלך. בבקשה תערוך לי את העמודים זה נוראי! מתקפת נגד? תציין איזו!
"רוקסאן, את מכולם יודעת היטב כי מתקפות לא תמיד שם כדי לתקוף!" אתה מושך את תשומת ליבה של רוקסן שמחייכת באסרטיביות. "סוואבלו, חמוק מהאבנים במתקפת נגד, כנף ברזל שוב! אחר כך השתמש בערפל ושירה וסיים את זה בכנף ברזל חזיתית!". סוובלו גורם לכנפיו הצמריריות לזהור בלבן ושובר את האבנים באמצעות כנפיו. רוקסן מהנהנת ומשבחת את סוובלו. סוובלו מתעופף מצד לצד ופוגע בג'יודוד בחוזקה רבה. לאחר מכן הוא נפגע ממתקפת סלעים נוספת של ג'יודוד אך מגיב באותה בשיטה עד שג'יודוד מתעלף. "המנצח הוא סוובלו!" השופ קורא ורוקסן נראית מסופקת. "יפה מאוד. מעטים פוקימוני המעופף שהצליחו לנצח את ג'יודוד שלי, אך מה עם הפוקימון הבא?" רוקסן קוראת ומשחררת את הפוקימון הבא שלה
"נוספס מפולת סלעים!" רוקסן קוראת. מה תעשה?
[/QUOTE]
מתקפת הנגד היתה מתקפת כנף ברזל כדי לנפץ את הסלעים..
אמתין כמה שניות כדי להתל בנוספאס ושיתקוף כביכול את סוואבלו. כשהוא יהיה מוכן אחזיר אותו לפוקדור שלו.
אני לוקח נשימה עמוקה וחושב:
להוציא את מאדקיפ יהיה המפתח לקרב הזה, אבל מצד שני גם לא אתגר בכלל. אני רוצה לדחוף את הפוקימונים שלי לקצה ולכן אני אבחר בצ׳ארמנדר. אני זורק את הפוקדור לאוויר ומחכה לראות את הפוקימון הכה מיוחד הזה.
"צ׳ארמנדר, בוא וניקח את הקרב הזה! השתמש במסך עשן וותקוף בזעם דרקון בהפתעה!"
-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-
בוא נרוץ עכשיו אם בא לך :)[/B]
[RIGHT]"וויניפד הגנת כדור" אתה פוקד על וניפיד שמתכדרר לכדור בדיוק כשדאקלט פוגע בו עם אקדח מים. ההדף של אקדח המים מעיף את וניפיד אחורה אך בזכות הגנת הכדור שלו הוא לא נפגע כמו שהייתה אמורה לפגוע. וויניפד גלגול, התקדם לעבר דאקלט ושתהייה קרוב מספיק הפסק וזנק עליו עם נשיכת חרק. נסה למשוך אותו לקרקע והלום בו עם זנב רעל" אתה פוקד על וניפיד שוב שיוצא לפעולה. האימונים עם ניקולס הועילו מאוד, וניפיד הוא לא אותו הפוקימון שתפסת אז באותו יום. וניפיד מתכדרר במהירות לכדור בשנית ומתגלגל במהירות לעבר דאקלט שמתעופף לאוויר בניסיון להתחמק אך וניפיד מפתיע אותו ומנצל את התנופה של הגילגול כדי לתפוס את דאקלט בכנפו ולנושך אותו בנשיכת חרק. וניפיד מפעיל את משקלו ומוריד את דאקלט למטה, ברגע ששניהם מתקרבים לקרקע דאקלט פוגע בו עם זנב רעל עוצמתי מאוד שמעלף את דאקלט במקום. "וואו הפוקימון שלך חזק." המאמנת אומרת ומחזירה את דאקלט לפוכדור שלו. מה תעשה?
[COLOR=#800080][B]מאט-
חחח איך אתה אוהב את צ'רמנדר, אתה אוהב את מאדקיפ? אל תדחיק אותו הוא גם מיוחד![/B]
ברגע האחרון אתה מחזיר את סוובלו לפוכדור שלו ומשחרר את צ'רמנדר. "צ׳ארמנדר, בוא וניקח את הקרב הזה! השתמש במסך עשן וותקוף בזעם דרקון בהפתעה!" אתה קורא ורוקסן נראית מופתעת. "בהחלט מהלך לא רגיל" רוקסן אומרת בסקרנות. צ'רמנדר משחרר מסך עשן שמשחיר את הזירה ולאחר מכן תוקף את נוספס הציפורן דרקון עוצמתית שהודפת אותו מעט אחורה, הגנתו של נוספס מאוד חזקה, ואתה רואה שלאחר שהעשן נידח הוא עדיין עומד איתן. "נוספס מפולת סלעים!" רוקסן קוראת וצ'רמנדר נפגע באופן קשה מאוד ממפולת הסלעים. "לא בחירה חכמה במיוחד." רוקסן אומרת בחיוך. "נוספס קדימה! גל הלם!" רוקסן קוראת וצ'רמנדר עומד בקושי רב. מה תעשה?[/COLOR][/RIGHT]
[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500023][COLOR=#0000cd][B][U]דרו-[/U]
[RIGHT]"וויניפד הגנת כדור" אתה פוקד על וניפיד שמתכדרר לכדור בדיוק כשדאקלט פוגע בו עם אקדח מים. ההדף של אקדח המים מעיף את וניפיד אחורה אך בזכות הגנת הכדור שלו הוא לא נפגע כמו שהייתה אמורה לפגוע. וויניפד גלגול, התקדם לעבר דאקלט ושתהייה קרוב מספיק הפסק וזנק עליו עם נשיכת חרק. נסה למשוך אותו לקרקע והלום בו עם זנב רעל" אתה פוקד על וניפיד שוב שיוצא לפעולה. האימונים עם ניקולס הועילו מאוד, וניפיד הוא לא אותו הפוקימון שתפסת אז באותו יום. וניפיד מתכדרר במהירות לכדור בשנית ומתגלגל במהירות לעבר דאקלט שמתעופף לאוויר בניסיון להתחמק אך וניפיד מפתיע אותו ומנצל את התנופה של הגילגול כדי לתפוס את דאקלט בכנפו ולנושך אותו בנשיכת חרק. וניפיד מפעיל את משקלו ומוריד את דאקלט למטה, ברגע ששניהם מתקרבים לקרקע דאקלט פוגע בו עם זנב רעל עוצמתי מאוד שמעלף את דאקלט במקום. "וואו הפוקימון שלך חזק." המאמנת אומרת ומחזירה את דאקלט לפוכדור שלו. [B]מה תעשה?[/B]
[/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
עכשיו כבר אין כלכך הרבה זמן...
~~~
"וואוו מעולה וויניפד, קרב מהיר וטוב!" אומר לו בחיוך ואקרוץ אליו, אחזיר אותו לאחר מכן ואוציא החוצה את ריולו. "נו, בוא נראה מה ישלך..." אתגרה בה מעט אך בצורה ידידותית.
-
[QUOTE=Sharpedo;1500023][COLOR=#0000cd][B]דרו-
[RIGHT]"וויניפד הגנת כדור" אתה פוקד על וניפיד שמתכדרר לכדור בדיוק כשדאקלט פוגע בו עם אקדח מים. ההדף של אקדח המים מעיף את וניפיד אחורה אך בזכות הגנת הכדור שלו הוא לא נפגע כמו שהייתה אמורה לפגוע. וויניפד גלגול, התקדם לעבר דאקלט ושתהייה קרוב מספיק הפסק וזנק עליו עם נשיכת חרק. נסה למשוך אותו לקרקע והלום בו עם זנב רעל" אתה פוקד על וניפיד שוב שיוצא לפעולה. האימונים עם ניקולס הועילו מאוד, וניפיד הוא לא אותו הפוקימון שתפסת אז באותו יום. וניפיד מתכדרר במהירות לכדור בשנית ומתגלגל במהירות לעבר דאקלט שמתעופף לאוויר בניסיון להתחמק אך וניפיד מפתיע אותו ומנצל את התנופה של הגילגול כדי לתפוס את דאקלט בכנפו ולנושך אותו בנשיכת חרק. וניפיד מפעיל את משקלו ומוריד את דאקלט למטה, ברגע ששניהם מתקרבים לקרקע דאקלט פוגע בו עם זנב רעל עוצמתי מאוד שמעלף את דאקלט במקום. "וואו הפוקימון שלך חזק." המאמנת אומרת ומחזירה את דאקלט לפוכדור שלו. מה תעשה?
[COLOR=#800080][B]מאט-
חחח איך אתה אוהב את צ'רמנדר, אתה אוהב את מאדקיפ? אל תדחיק אותו הוא גם מיוחד![/B]
ברגע האחרון אתה מחזיר את סוובלו לפוכדור שלו ומשחרר את צ'רמנדר. "צ׳ארמנדר, בוא וניקח את הקרב הזה! השתמש במסך עשן וותקוף בזעם דרקון בהפתעה!" אתה קורא ורוקסן נראית מופתעת. "בהחלט מהלך לא רגיל" רוקסן אומרת בסקרנות. צ'רמנדר משחרר מסך עשן שמשחיר את הזירה ולאחר מכן תוקף את נוספס הציפורן דרקון עוצמתית שהודפת אותו מעט אחורה, הגנתו של נוספס מאוד חזקה, ואתה רואה שלאחר שהעשן נידח הוא עדיין עומד איתן. "נוספס מפולת סלעים!" רוקסן קוראת וצ'רמנדר נפגע באופן קשה מאוד ממפולת הסלעים. "לא בחירה חכמה במיוחד." רוקסן אומרת בחיוך. "נוספס קדימה! גל הלם!" רוקסן קוראת וצ'רמנדר עומד בקושי רב. מה תעשה?[/COLOR][/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
צ׳ארמנדר אומנם מיוחד, אבל אני בחרתי בו בעיקר כי אני רוצה להשתמש בפוקימון שלא בעל ייתרון.
"צ׳ארמנדר, השתמש בגחלת ישירות לעבר גל ההלם ופלס דרך להתקרב לנוספאס. אנחנו צריכים למצוא את נקודת התורפה שלו!" אפקוד על צ׳ארמדר ואחשוב. נוספאס חזק ועשוי סלעים קשים ביותר מלבד חלק אחד בלבד בגופו. האף. האף נראה כמו גביש עדין יותר, כמעט מתפרק. זה יהיה הסיכוי היחיד שלי. "זעם דרקון ממוקד, ישירות לעבר האף שלו צ׳ארמנדר! מתווך אפס!"
-
[COLOR=#800080][B]מאט-
חח בסדר[/B]
[RIGHT]"צ׳ארמנדר, השתמש בגחלת ישירות לעבר גל ההלם ופלס דרך להתקרב לנוספאס. אנחנו צריכים למצוא את נקודת התורפה שלו!" אתה פוקד על צ'רמנדר ומדמיין כי האף הוא נקודת התורפה אצל נוספס, ואתה מנסה לנסות את העניין. צ'רמנדר משחרר מטח גחלת מפיו ויוצר ניצוצות אדומים וצהובים באוויר, רקע שהיה משבח הופעה בתחרות סרטים. צ'רמנדר לא מבזבז זמן ומפלס את דרכו בין הסלעים והאבנים בזמן שנוספס קסום מהאפקט שנוצר ולא שם לב כלל לזעם הדרקון שפוגע בו באף ומחליש אותו בצורה משמעותית. נוספס כושל מלעמוד והוא צועד שני צעדים קדימה לכיוון צ'רמנדר, "קדימה נוספס! מפולת סלעים שוב!" רוקסן פוקדת על נוספס העייף, שהחלשת אותו מאוד. מה תעשה?
[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#0000cd][RIGHT][B]דרו-[/B]
"וואוו מעולה וויניפד, קרב מהיר וטוב!" אתה אומר והמאמנת מחייכת כשאתה משחרר את ריולו מהפוכדור. "אווו איזה חמוד!" היא קוראת בחיוך ומשחררת את הפוקימון הבא שלה. "נו, בוא נראה מה ישלך..." אתה אומר והיא קורצת לך בחינניות. "גם שלי בקע לא מזמן מביצה!" היא קוראת ואתה מבחין בפוקימון [/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/636.gif[/IMG] "לארבסטה גחלת!" המאמנת קוראת וכדורי אש קטנים ומהירים עושים את דרכם לריולו הנחוש. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]
מאט-
חח בסדר
"צ׳ארמנדר, השתמש בגחלת ישירות לעבר גל ההלם ופלס דרך להתקרב לנוספאס. אנחנו צריכים למצוא את נקודת התורפה שלו!" אתה פוקד על צ'רמנדר ומדמיין כי האף הוא נקודת התורפה אצל נוספס, ואתה מנסה לנסות את העניין. צ'רמנדר משחרר מטח גחלת מפיו ויוצר ניצוצות אדומים וצהובים באוויר, רקע שהיה משבח הופעה בתחרות סרטים. צ'רמנדר לא מבזבז זמן ומפלס את דרכו בין הסלעים והאבנים בזמן שנוספס קסום מהאפקט שנוצר ולא שם לב כלל לזעם הדרקון שפוגע בו באף ומחליש אותו בצורה משמעותית. נוספס כושל מלעמוד והוא צועד שני צעדים קדימה לכיוון צ'רמנדר, "קדימה נוספס! מפולת סלעים שוב!" רוקסן פוקדת על נוספס העייף, שהחלשת אותו מאוד. מה תעשה?
[/QUOTE]
"צ׳ארמנדר, זה הזמן לסיים את זה! זעם דרקון! טפס על הסלעים עם הטפרים של הזעם דרקון וזנק למעלה! ואז, בתנופה אדירה השתמש בזעם דרקון פעם נוספת, ישירות באפו העייף של נוזפאסט!"
-
[COLOR=#800080][B]מאט-[/B]
[RIGHT]"צ׳ארמנדר, זה הזמן לסיים את זה! זעם דרקון! טפס על הסלעים עם הטפרים של הזעם דרקון וזנק למעלה! ואז, בתנופה אדירה השתמש בזעם דרקון פעם נוספת, ישירות באפו העייף של נוזפאסט!" אתה פוקד במהירות על צ'רמנדר שמזהה את ההזדמנות והולך עליה. צ'רמנדר מתחמק ביעילות מן הסלעים, האימון עם נולנד עזר לו מאוד בכך. הוא מתקרב וקופץ בצורה מדהימה, ממש היית יכול לדמות לו כנפיים באותם רגעים, הוא אוגר בפיו להבה ירוקה שמתנגשת באפו של נוספס ומעלפת אותו לחלוטין. "המנצח הוא מאט!" השופט קורא ורוקסן מוחאת לך כפיים. "כל הכבוד. ניצחת את הפוקימונים שלי למרות שהיתרון לא היה תמיד לצידך. זה שלך" היא אומרת לך בחיוך ומגישה לך נרתיק שחור בו אפשר לשים את תגי המחוז של הואן, ואת תג המכון [/RIGHT][IMG]http://vignette2.wikia.nocookie.net/pokemon/images/f/f0/Stonebadge.png/revision/latest?cb=20081229171405[/IMG]. את היוצא מהמכון ומקבל הודעה מנולנד, שאחרי שתסיים את קרב המכון תצטרך לחזור לדרך 104, כדי להפליג לאי בו נמצא המכון השני שלך, מכון הלוחם. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500034][COLOR=#333399][U][B]דרו-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=#333399][/COLOR][RIGHT][COLOR=#333399]"וואוו מעולה וויניפד, קרב מהיר וטוב!" אתה אומר והמאמנת מחייכת כשאתה משחרר את ריולו מהפוכדור. "אווו איזה חמוד!" היא קוראת בחיוך ומשחררת את הפוקימון הבא שלה. "נו, בוא נראה מה ישלך..." אתה אומר והיא קורצת לך בחינניות. "גם שלי בקע לא מזמן מביצה!" היא קוראת ואתה מבחין בפוקימון
[/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#333399][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/636.gif[/IMG] "לארבסטה גחלת!" המאמנת קוראת וכדורי אש קטנים ומהירים עושים את דרכם לריולו הנחוש.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"לארבסטה?" אביט בו מופתע ואבדוק על הפוקימון המעניין בפוקדע. "ריולו מהר השתמש בחיקוי וגרום לגחלות לפוצץ זו את זו. מתוך העשן צא קדימה עם מתקפה מהירה!"
-
[quote=sharpedo;1500014][color=#ff0000][b]מייק-[/b]
אתה חושב על כמה הקרב הזה יהיה מעניין ומעלה אפשרויות שונות לשיטות הקרב שלך. [right]אוקיי אלקיד, פידג'יוטו, בלבאזור, מוכנים? תקפו! אלקיד אגרוף רעם על ספירו, פידג'יוטו צ'רמיליון הוא שלך, תקפי במתקפה מהירה ובלבאזור, בגלל שאתה לא יכול לספוג הרעלה תתקוף את נידורן בבלימה." אתה פוקד על הפוקימונים שלך והם יוצאים לדרך. אלקיד מטעין את ידו במטען חשמלי רב עוצמה שפוגע בספירו ומעיף אותו לאוויר, "ספירו!" ספירו זועק בכאב ומתייצב באוויר ומתנשם. פידג'יוטו פורשת את כנפיה ומתעופפת לצ'ארמיליון במהירות ופוגעת בו במתקפה מהירה, אך להביור מהיר מצדו של צ'אמרליון פוגע בה בחוזקה ומסב לה נזק. בלבזור רץ במהירות לנידורן בבלימה וכך עושה גם נידורן. שני הפוקימונים נפגשים אך בגלל החוזק ומשקל הגוף שלו בלבזור גורם ליותר נזק. "קדימה רק התחלנו! צ'ארמליון ציפורן דרקון ומיד אחר כך להביור על בלבזור, ספירו מתקפת זעם ורדיפה על פידג'יוטו ונידורן חיצי רעל ובעיטה כפולה על אלקיד!" המאמן קורא והפוקימונים שלו מתכוננים לתקוף. מה תעשה?
[/right][/color][/quote]
"פידג'יוטו עזרי לבלבאזור! השתמשי ברוח (gust) כדי לבלום את הלהביור ולהרחיק את המתקפה מבלבאזור! בלבאזור אם זה לא יעבוד תנסה לחמוק בעזרת הגפנים שלך ותשתמש בהם בתור מקפצה לעבר נידורן ותבלום בו מהאוויר. פידג'יוטו עברי לקרב אווירי כנגד ספירו, התחמקי מהמכות שלה באמצעות מתקפה מהירה ותקפי באס אווירי! אלקיד, תשחרר גל ניצוץ כמתקפת נגד לנידורן ולאחר מכן גל הלם לכיוון צא'רמיליון!" אורה עליהם. 'יריב קשוח, קרב טוב' אחשוב ואסרוק את הזירה על מנת לראות אם היא תעזור לי בהמשך.
-
[QUOTE=Sharpedo;1500041][COLOR=#800080][B]מאט-[/B]
[RIGHT]"צ׳ארמנדר, זה הזמן לסיים את זה! זעם דרקון! טפס על הסלעים עם הטפרים של הזעם דרקון וזנק למעלה! ואז, בתנופה אדירה השתמש בזעם דרקון פעם נוספת, ישירות באפו העייף של נוזפאסט!" אתה פוקד במהירות על צ'רמנדר שמזהה את ההזדמנות והולך עליה. צ'רמנדר מתחמק ביעילות מן הסלעים, האימון עם נולנד עזר לו מאוד בכך. הוא מתקרב וקופץ בצורה מדהימה, ממש היית יכול לדמות לו כנפיים באותם רגעים, הוא אוגר בפיו להבה ירוקה שמתנגשת באפו של נוספס ומעלפת אותו לחלוטין. "המנצח הוא מאט!" השופט קורא ורוקסן מוחאת לך כפיים. "כל הכבוד. ניצחת את הפוקימונים שלי למרות שהיתרון לא היה תמיד לצידך. זה שלך" היא אומרת לך בחיוך ומגישה לך נרתיק שחור בו אפשר לשים את תגי המחוז של הואן, ואת תג המכון [/RIGHT][IMG]http://vignette2.wikia.nocookie.net/pokemon/images/f/f0/Stonebadge.png/revision/latest?cb=20081229171405[/IMG]. את היוצא מהמכון ומקבל הודעה מנולנד, שאחרי שתסיים את קרב המכון תצטרך לחזור לדרך 104, כדי להפליג לאי בו נמצא המכון השני שלך, מכון הלוחם. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"עבודה מעולה חברים!" אוציא את סוואבלו ואחבק אותו ואת צ׳ארמנדר. אודה לרוקסאן ואגש לעבר דרך 104, תוהה אם יש פוקימונים נוספים בדרך.
-
[COLOR=#ff0000]
[B]
מייק-
אהבתי את היצירתיות, תמשיך ככה! עוד משהו מגניב שחשבתי עליו היה זה שאתה יכול ךהגיד לפידגיוטו לסחוב את בלבזור ברגליה ובלבזור יתקוף בגפנים מהאוויר. תמשיך כך![/B]
פידגיוטו משיבה רוח כנגד הלהביור שמתפזר, ספירו פוגע בפידגיוטו וחלק מהלהביור ממשיך לכיוון בלבסור שקופץ ונוחת על נידורן בבלימה חזקה. נידורן תוקף בתגובה את בלבסור בחיצי קעל שמסבים לו נזק אך גל הניצוץ של אלקיד עוצר בעדו מלהמשיך. נידורן לא מוותר ובועט פעמיים באלקיד, אלקיד מפגין עוצמה כשהוא תופס את אחת הרגליים של נידורן ומטיח אותו על הקרקע בעוצמה. ספירו ופידגיוטו עוברות לאוויר, ספירו תוקפת ברדיפה ומנסה לתפוס את פידגיוטו שרק מתעופפת, מתחמקת ופוגעת בספירו פעם אחר פעם במתקפה אווירית ואז באס אווירי שמעלף את ספירו לחלוטין. צארמליון לא מוותר ואורב מאחורי אלקיד ושורט אותו בציפורן דרקון שפוגעת בו קשה. מה תעשה? [/COLOR]
[COLOR=#800080][B]מאט-[/B]
אתה משחרר את סוובלו וצרמנדר ומודה להם על הקרב, אתה מחבק אותם והם מחזירים לך חיבוק אוהב כשהם מסמיקים, סוובלו מאוד אוהב אותך, מקורו הקטן מנקר את ראשך בחיבה רבה ואילו צרמנקר מחזיק את ידך ומחכך בה את ראשו. אתה נפרד מרוקסן וחוזר כל הדרך לדרך 104, זה אומר לחצות ביער פטלבורג. אתה פוגש פוקימונים רבים בדרך, ולאחר סריקה של כולם אתה מבין כי מדובר ב- [/COLOR][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/285.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/266.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/043.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/273.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/252.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/046.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/271.gif[/IMG]
[COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
אתה מגיב התפעלות למראה הפוקימון המיוחד, וסורק אותו בפוקידע, ומגלה כי מדובר בפוקימון מעט נדיר מסוג חרק/אש ועוצמת התפתחותו גדולה מאוד. התפתחותו ידועה כקדושה בתרבויות שונות. ריולו מעתיק במיומנות את הגחלת של לארבסטה ושתי הגחלות מתנגשות אחת בשניה. ריולו תוקף במתקפה מהירה ופוגע בלארססטה שמנצל את הקרבה ונושך את ריולו בנשיכת חרק, ומיד אחר כך יורה חוט משי ועוטף את ריולו, מסובב אותו באוויר ומטיח אותו בקרקע. ריולו זועק מכאב. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500050]חברים מצטער שההמשכים בלי צבע וקצת לא מפורטים.. אני מהפלאפון.
דרו-
אתה מגיב התפעלות למראה הפוקימון המיוחד, וסורק אותו בפוקידע, ומגלה כי מדובר בפוקימון מעט נדיר מסוג חרק/אש ועוצמת התפתחותו גדולה מאוד. התפתחותו ידועה כקדושה בתרבויות שונות. ריולו מעתיק במיומנות את הגחלת של לארבסטה ושתי הגחלות מתנגשות אחת בשניה. ריולו תוקף במתקפה מהירה ופוגע בלארססטה שמנצל את הקרבה ונושך את ריולו בנשיכת חרק, ומיד אחר כך יורה חוט משי ועוטף את ריולו, מסובב אותו באוויר ומטיח אותו בקרקע. ריולו זועק מכאב. מה תעשה?[/QUOTE]
״ריולו, אל דאגה. אני פה! נחלץ אותך מזה״ אומר ואתחיל לחשוב היטב. ״השתמש בריסוק לבנים וקרע ממך את גוש החוטים.
השתמש בזה פעם נוספת והעף אותו מעלה״
ואז אכין מיד את הפעולה השנייה ״ריולו, חפש עץ או סלע גדול. רוץ עליו במתקפה מהירה וזנק ממנו אל לארבסטה שנוחט תפוס אותו באוויר סובב ובעט אותו בעצמה ממך!״
-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
[RIGHT]״ריולו, אל דאגה. אני פה! נחלץ אותך מזה״ אתה מנסה להרגיע את ריולו שמתקשה לשמוע אותך בגלל כל ההנפות הרמות של לארבסטה, "כל הכבוד חמודי!" המאמנת קוראת. לאור קריאותיך לגרום לריולו להשתחרר המאמנת מנדנדת את ראשה, "זה לא יעזור לו, אבל הרשה לי! לארבסטה!" המאמנת קוראת ולארבסטה מעיף את ריולו לאוויר ויורה גחלת חמה על הגולם שיצר סביבו ושורף את הגולם ואת ריולו ביחד. ריולו עומד להתרסק באוויר אך לארבסטה מכין בשבילו מיטת משי שמקפיצה את ריולו בהרבה פחות גובה. ריולו משתנק ונראה שהוא ממש מפחד, הוא תוקף במתקפה מהירה אך הוא כנראה מפתח פוביה מלארבסטה ועושה זאת לא באופן מלא. ריולו מדחיק את לארבסטה אחורה אך לארבסטה משתמש במציצת חיים ומעלף את ריולו במקום. "כל הכבוד לארבסטה!" המאמנת קוראת ומחבקת את הפוקימון שלה, ואילו ריולו מתאמץ לעמוד ומתחיל לבכות ולברוח מהזירה. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1499943][COLOR=#0000cd][B]גרייס-[/B]
את נושמת בכדי להירגע. [RIGHT]"הגנת כדור. ישר אחר כך גל ניצוץ ושריטות זעם" אומר את פוקדת על פורט. פורט לא מבזבזת זמן ומתכדררת לכדור. נראה שהגנת גופה התחזקה והניקורים של הוטהוט לא מזיקים לה כמו לפני. פורט אוגרת חשמל ומשחררת אותו לכל הכיוונים ופוגעת בהוטהוט בצורה לא קלה. "הוטהוט! קדימה תשתמש בהיפנוזה" פולקנר פוקד על הוטהוט אך פורט מתחמקת, פורט קופצת מצד לצד בזריזות ושורטת את הוטהוט בחוזקה. "רק מתחממת". את אומרת לפולקנר בחיוך אסרטיבי והוא מחזיר לך חיוך דומה. "טוב שכך. הוטהוט תשתמש בעל חושי!" פולקנר פוקד על הוטהוט. מה תעשי?[/RIGHT][/COLOR][/QUOTE]
"פורט, תזוזי כמה שיותר-תקשי עליו לפגוע בך. ברגע שאת יכולה, תשתמשי בהתקפה מהירה ותוך כדי ריצה תפיקי גל ניצוץ!" הורה לה, בתקווה ששילוב ההתקפות האילו יוכל להפיל את הוטהוט.
-
[COLOR=#0000cd][B]טל-[/B]
[RIGHT]"פורט, תזוזי כמה שיותר-תקשי עליו לפגוע בך. ברגע שאת יכולה, תשתמשי בהתקפה מהירה ותוך כדי ריצה תפיקי גל ניצוץ!" את פוקדת על פורט שמתחילה לרוץ במהירות אך ראייתו של הוטהוט טובה והוא מצליח להתביית עליה ולהטיח אותה בקרקע מספר פעמים, פורט זועקת בכאב. "עכשיו הוטהוט ניקור!" פולקנר קורא והוטהוט מתעופף לכיוונה של פורט במהירות, פורט מחייכת פורט מתחמקת מהוטהוט באמצעות מתקפה מהירה ומתחילה לחוג סביבו במעגל. מהירותה גדלה יותר ויותר באמצעות המתקפה המהירה והמעגל לאט לאט צובר גיצים צהובים של חשמל, "הוטהוט תעוף! ברח משם!" פולקנר קורא והוטהוט ממהר להתעופף אך זה מאוחר מדי. פורט משתמשת במהירות שלה וקופצת למעלה "פורט!!!" היא קוראת ומשחררת גל ניצוץ חזק שמחשמל את הוטהוט ומעלף אותו לחלוטין. הקהל מריע לך. את מסמיקה מעט. פולקנר מוחא כף ומחזיר את הוטהוט לפוכדור. "כל הכבוד. בהחלט פוקימון מרשים. רואים שפורט מאומנת היטב" פולקנר אומר ואת מודה לוונסה על האימונים. "הקרב הבא לא יהיה קל כל כך" פוקלנר קורא ומשחרר את הפוקימון הבא שלו, ציפור גדולה שחגה באוויר במהירות ומשב כנפיה מגיע עד אלייך ומספק לך בריזה נעימה [/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/018.gif[/IMG]מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500050][COLOR=#ff0000]
[B]
מייק-
אהבתי את היצירתיות, תמשיך ככה! עוד משהו מגניב שחשבתי עליו היה זה שאתה יכול ךהגיד לפידגיוטו לסחוב את בלבזור ברגליה ובלבזור יתקוף בגפנים מהאוויר. תמשיך כך![/B]
פידגיוטו משיבה רוח כנגד הלהביור שמתפזר, ספירו פוגע בפידגיוטו וחלק מהלהביור ממשיך לכיוון בלבסור שקופץ ונוחת על נידורן בבלימה חזקה. נידורן תוקף בתגובה את בלבסור בחיצי קעל שמסבים לו נזק אך גל הניצוץ של אלקיד עוצר בעדו מלהמשיך. נידורן לא מוותר ובועט פעמיים באלקיד, אלקיד מפגין עוצמה כשהוא תופס את אחת הרגליים של נידורן ומטיח אותו על הקרקע בעוצמה. ספירו ופידגיוטו עוברות לאוויר, ספירו תוקפת ברדיפה ומנסה לתפוס את פידגיוטו שרק מתעופפת, מתחמקת ופוגעת בספירו פעם אחר פעם במתקפה אווירית ואז באס אווירי שמעלף את ספירו לחלוטין. צארמליון לא מוותר ואורב מאחורי אלקיד ושורט אותו בציפורן דרקון שפוגעת בו קשה. מה תעשה? [/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
חחחחחח תודה תודה, רציתי משהו עם אלקיד אבל לא היה לי כוח לחשוב.
--------------
"בלבאזור אתה תשאר על נידורן, פידג'יוטו, אלקיד שניכם על צ'ארמיליון. בלבאזור תתפוס את נידורן בעזרת הגפנים שלך ותטיח אותו על הקרקע כמו שעשינו בעבר. אלקיד, גל הלם על נידורן. פידג'יוטו תפסי את אלקיד בעזרת הציפורניים שלך ותשחררי אותו מעל צ'ארמיליון, כשאתה מעל צ'ארמיליון תנחית עליו אגרוף רעם עוצמתי!"
-
[COLOR=#ff0000][B]מייק-[/B]
[RIGHT]"בלבאזור אתה תשאר על נידורן, פידג'יוטו, אלקיד שניכם על צ'ארמיליון. בלבאזור תתפוס את נידורן בעזרת הגפנים שלך ותטיח אותו על הקרקע כמו שעשינו בעבר. אלקיד, גל הלם על נידורן. פידג'יוטו תפסי את אלקיד בעזרת הציפורניים שלך ותשחררי אותו מעל צ'ארמיליון, כשאתה מעל צ'ארמיליון תנחית עליו אגרוף רעם עוצמתי!" את הפוקד על הפוקימונים שלך. בלבזור מפספס בפעם הראשונה אך בפעם השניה מצליח לתפוס את נידורן ולהטיח אותו פעמים רבות בקרקע ומצליח לעלף את נידורן. פידגי'וטו עפה במהירות לכיוון אלקיד ומחזיקה אותו באמצעות רגליה החזקות ומתעופפת עם אלקיד מעל צ'ארמיליון, "צ'ארמיליון להביור!" המאמן פוקד וצ'ארמיליון משחרר מטח לוהט של אש. ידו של אלקיד נטענת בחשמל חזק ובעודו נופל על צ'ארמיליון אגרופו של אלקיד חוצה את הלהביור לשניים עד שהוא לבסוף פוגש את צ'ארמיליון ומכה בו בעוצמה ביחד עם תנופת הנפילה. צ'אמריליון מתעלף. "קרב טוב מאוד" אומר המאמן ומחזיר את הפוקימונים שלו והולך למרכז הפוקימונים ומרפא אותם. הפוקימונים שלך רוקדים מאושרים מהקרב הטוב שנלחמו, האימונים עם ג'קלין בהחלט מועילים. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500014][COLOR=#ff0000][B]
[/COLOR][COLOR=#006400][B]פטריק-[/B]
אתה מודה לרורק על המחמאה לאייפום ומבין שיש לה סיכוי טוב לנצח. [RIGHT]"הישארי על זנבך! היי ממוקדת והשתמשי באצבעות של הזנב כדי לחוש מקרוב את הקרקע. הרגישי אותה זזה! כשאת מרגישה את אוניקס מתקרב או כל תזוזה רצינית בקרקע, קפצי הכי גבוה שאתה יכול ואז סבירת לבנים, שוב! הישר לראשו!" אתה פוקד על אייפום שנעמדת על זנבה ומנסה להרגיש תנודות שונות. "יפה מאוד" רורק אומר בחיוך. אייפום קופצת ולאחר שניה בודדה אוניקס מתפרץ מהאדמה בפראות. אייפום קופצת ומטעינה שוב זבירת לבנים אך אוניקס התכונן לכך ומטיח אותה בקיר באמצעות זנב ברזל, למרות האימונים ולמרות שאייפום חזקה, אתה מבין שאוניקס הוא פוקימון חזק. "היה מאוד טוב" רורק אומר בחיוך. מה תעשה?
[/QUOTE]
אומר לו:"תודה רבה, אבל זה עוד לא היה. איפום, צוות כפול! את ושכפוליך, רוצו מסביב לכל הזירה, התקיפו את אוניקס בשבירת לבנים מכל כיוון! איפון ועוד כמה שכפולים, התקיפו דארך החור של החפירה שלו!" אומר להם. 'טקטיקה די מעניינית' אחשוב לעצמי' אם יום אחד אצליח ללמד את אחד מפוקימוניי חפירה אני בטוח שאני אשתמש בה יותר'. אצפה במהלך שפקדתי על איפום לבצע.
-
[COLOR=#006400][B]פטריק-
חחח באסה, רציתי לרשום שהיא התעלפה ושכחתי, טוב נו.[/B]
אתה פוקד על אייפום להשתמש בצוות כפול וככה היא עושה, 10 אייפומים מופיעים סביב אוניקס ופוגעים בו בשבירת לבנים. אוניקס מחסל אחד אחד מהם עם זנב ברזל חזק, כשאייפום האמיתית קופצת על אוניקס ופוגעת בו שוב, אוניקס מתעצבן לגמרי ומשתמש בזריקת סלעים שמעלפת את אייפום. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]
מאט-
אתה משחרר את סוובלו וצרמנדר ומודה להם על הקרב, אתה מחבק אותם והם מחזירים לך חיבוק אוהב כשהם מסמיקים, סוובלו מאוד אוהב אותך, מקורו הקטן מנקר את ראשך בחיבה רבה ואילו צרמנקר מחזיק את ידך ומחכך בה את ראשו. אתה נפרד מרוקסן וחוזר כל הדרך לדרך 104, זה אומר לחצות ביער פטלבורג. אתה פוגש פוקימונים רבים בדרך, ולאחר סריקה של כולם אתה מבין כי מדובר ב- [/QUOTE]
"טריקו יכול להיות אימון נהדר למאדקיפ. בוא נצא לדרך!" אני מכריז בהתלהבות. "מאדקיפ, אני בוחר בך! סטירת בוץ!"
-
[COLOR=#800080][B]מאט-
תעשה קרב כפול אם כבר! או אפילו משולש, לא עדיף? וחשבתי שתרצה לתפוס אחד מהפוקימונים פה, אבל אני מניח שאתה גם חושב שפוקימוני עשב זה לא משהו מאסט בצוות.[/B]
[RIGHT]"טריקו יכול להיות אימון נהדר למאדקיפ. בוא נצא לדרך!" אתה קורא ומשחרר את מאדקיפ שיוצא מוכן לקרב. "מאדקיפ, אני בוחר בך! סטירת בוץ!". מאדקיפ מתקרב לטריקו ומשחרר מפיו מטח של אדמה בוצית שעפה לטריקו על הפרצוף וגורמת לו לטישטוש. "טריקו!" טריקו קורא ומזיז את הבוץ מעיניו ותוקף בקליע זרעים שמאדקיפ מצליח להתחמק מהם, האומנם טריקו מכין מטח נוסף. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500052][COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
[RIGHT]״ריולו, אל דאגה. אני פה! נחלץ אותך מזה״ אתה מנסה להרגיע את ריולו שמתקשה לשמוע אותך בגלל כל ההנפות הרמות של לארבסטה, "כל הכבוד חמודי!" המאמנת קוראת. לאור קריאותיך לגרום לריולו להשתחרר המאמנת מנדנדת את ראשה, "זה לא יעזור לו, אבל הרשה לי! לארבסטה!" המאמנת קוראת ולארבסטה מעיף את ריולו לאוויר ויורה גחלת חמה על הגולם שיצר סביבו ושורף את הגולם ואת ריולו ביחד. ריולו עומד להתרסק באוויר אך לארבסטה מכין בשבילו מיטת משי שמקפיצה את ריולו בהרבה פחות גובה. ריולו משתנק ונראה שהוא ממש מפחד, הוא תוקף במתקפה מהירה אך הוא כנראה מפתח פוביה מלארבסטה ועושה זאת לא באופן מלא. ריולו מדחיק את לארבסטה אחורה אך לארבסטה משתמש במציצת חיים ומעלף את ריולו במקום. "כל הכבוד לארבסטה!" המאמנת קוראת ומחבקת את הפוקימון שלה, ואילו ריולו מתאמץ לעמוד ומתחיל לבכות ולברוח מהזירה. מה תעשה?[/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
מה?! איך זה קרה? פקדתי עליו לעשות דברים אחרים לגמריי, איך הוא הגיע למצב הזה.
~~~~
אביט בריולו המעולף ואתמלא כעס ומרמור 'איזה חוסר משמעת... זה לא היה צריך לקרות כלל' ועוד 'טוב נו... הוא בסה"כ מתחיל נקווה שהוא ישתפר במהרה'. אשלוף את הפוקדור שלו ואחזיר את ריולו לנוח ליפני שיספיק להתרחק.
לאחר מכן אודה לה על הקרב ואלך למרכז הפוקימונים לרפא את השניים שנלחמו. ואחזור לטייל בעיר ולחפש מקום מוצל ונעים להתאמן בו, שם אוציא את ריולו ואושאווט.
-
[QUOTE=Sharpedo;1500061][COLOR=#006400][B]פטריק-
חחח באסה, רציתי לרשום שהיא התעלפה ושכחתי, טוב נו.[/B]
אתה פוקד על אייפום להשתמש בצוות כפול וככה היא עושה, 10 אייפומים מופיעים סביב אוניקס ופוגעים בו בשבירת לבנים. אוניקס מחסל אחד אחד מהם עם זנב ברזל חזק, כשאייפום האמיתית קופצת על אוניקס ופוגעת בו שוב, אוניקס מתעצבן לגמרי ומשתמש בזריקת סלעים שמעלפת את אייפום. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
סעמקוק
~~~~~
"אוקיי טרטוויג, הגיע תורך! צא, והתקף את אוניקס בעלי תער! תקוף על טווח רחב ככל שאתה יכול! פגע בו מכמה שיותר כיוונים!" אומר לו. 'אני מקווה שזה יעבוד...' אחשוב.
-
[COLOR=#006400][B]פטריק-[/B]
[RIGHT]"אוקיי טרטוויג, הגיע תורך! צא, והתקף את אוניקס בעלי תער! תקוף על טווח רחב ככל שאתה יכול! פגע בו מכמה שיותר כיוונים!" אתה קורא לטרטוויג שיוצא למתקפה. טרטוויג יורה עלי תער שחותכים את גופו החסון של אוניקס ומפילים אותו לקרקע, "אוניקס זנב ברזל שוב!" רורק קורא ופוגע בטרטוויג ומחליש אותו. מה תעשה?
[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#0000cd][RIGHT][B]דרו-
חח מה הקשר חוסר משמעת? הוא ניסה להשתחרר בריסוק סלעים מהמשי ולא הצליח אז המאמנת שיחררה אותו בשביל המהלך שלה. והוא פיתח פוביה כנגד לארבסטה כמו שמיסטי מפחדת מפוקימוני חרק.[/B]
אתה מחזיר את ריולו לפוכדור וחוזר למרכז הפוקימונים, שם אתה מרפא את הפוקימונים שלך ומוצא לך פינה שקטה בסמוך לעיר. אתה משחרר את אושואווט וריולו שנראה לא טוב, מאוד עצוב ומאוכזב מעצמו. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500069][COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#0000cd][RIGHT][B][U]דרו-[/U]
חח מה הקשר חוסר משמעת? הוא ניסה להשתחרר בריסוק סלעים מהמשי ולא הצליח אז המאמנת שיחררה אותו בשביל המהלך שלה. והוא פיתח פוביה כנגד לארבסטה כמו שמיסטי מפחדת מפוקימוני חרק.[/B]
אתה מחזיר את ריולו לפוכדור וחוזר למרכז הפוקימונים, שם אתה מרפא את הפוקימונים שלך ומוצא לך פינה שקטה בסמוך לעיר. אתה משחרר את אושואווט וריולו שנראה לא טוב, מאוד עצוב ומאוכזב מעצמו. מה תעשה?
[/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
אוייש... איך אני שונא את הרגעי 'אש קאטצ'אם' האלה של לנחם תפוקימון.
~~~~~
"ריולו, דיי תתעשת על עצמך. בסדר בסה"כ הפסדת חמוד... זה לא אומר כלום והדרך עוד ארוכה. אנחנו נתאמן עכשיו, נלמד זה מזה ונשתפר ואתה עוד תיהיה חזק מאוד! סמוך עליי בזה" אומר כשאני מתכופף ומלטף אותו בקריצה האופיינית לי. לאחר מכן אוסיף להגיד לו "אתה מרגיש בסדר? מוכן להתאמן? אני בטוח שזה יעשה לך טוב, יחזק אותך ואולי תלמד מתקפה. הסתכלתי בפוקדע ויש כמה שנראלי כדי שתלמד. כך תנצח פוקימונים כמו לארבסטה הזה" אסביר לו
-
[QUOTE=Sharpedo;1500069][COLOR=#006400][B]פטריק-[/B]
[RIGHT]"אוקיי טרטוויג, הגיע תורך! צא, והתקף את אוניקס בעלי תער! תקוף על טווח רחב ככל שאתה יכול! פגע בו מכמה שיותר כיוונים!" אתה קורא לטרטוויג שיוצא למתקפה. טרטוויג יורה עלי תער שחותכים את גופו החסון של אוניקס ומפילים אותו לקרקע, "אוניקס זנב ברזל שוב!" רורק קורא ופוגע בטרטוויג ומחליש אותו. מה תעשה?
[/QUOTE]
"טרטוויג, אתה יכול! תתחמק מאוניקס, השתמש בנסיגה ונסה להתגלגל בעודך בתוך הקונכיה מחוץ לטווח הפגיעה שלו!" לאחר מכן, פגע בו עם העלי תער הכי חזקים שלך, מרחוק! אני יודע שאתה יכול! אתה הפוקימון הכי חזק שלי!" אומר לו. 'אני גאה בך' אחשוב בלב, אקווה שהוא איכשהו שומע.
-
[COLOR=#008000][B]פטריק-[/B]
[RIGHT]"טרטוויג, אתה יכול! תתחמק מאוניקס, השתמש בנסיגה ונסה להתגלגל בעודך בתוך הקונכיה מחוץ לטווח הפגיעה שלו!" בתוך הקונכיה מחוץ לטווח הפגיעה שלו!" לאחר מכן, פגע בו עם העלי תער הכי חזקים שלך, מרחוק! אני יודע שאתה יכול! אתה הפוקימון הכי חזק שלי!" אתה קורא ומדרבן את טרטוויג שפוקח את עיניו ולפתע העלים של הנבט שלראשו מתחילים לזהור ונראה שהם שואבים את כוח השמש, טרטוויג נראה בריא לחלוטין. [B]טרטוויג למד סינטזה! [/B]לפתע, קורה הבלתי ייאמן. טרטוויג כולו מתחיל לזהור בלבן! גופו אט אט נהיה מסיבי וגדול יותר, וכשגופו החדש מוצג בפניך, טרטוויג נראה אחרת לגמרי! [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/388.gif[/IMG] "גרוטל!" גרוטל שואג בפראות! ואתה סורק את הפוקידע ומגלה שטרטוויג התפתח! אוניקס מכין עוד זנב ברזל פוגע בגבו של גרוטל אך אתה מבחין כי גופו המסיבי והחדש מצליח לעמוד במכה! גרוטל מרים את גופו ומפיל את אוניקס. גרוטל שובר סלעים באמצעות גבו המשוריין ומיד אחר כך מייצר בפיו כדור אנרגיה ירוק ומשגר אותו על אוניקס שפוגע בו בחוזקה שמעלף אותו לחלוטין! [B]גרוטל למד כדור אנרגיה! [/B][B]גרוטל למד שאיבת מגה![/B]. "המנצח הוא פטריק!" השופט קורא וגרוטל צוהל בשמחה ובששון. מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=#0000cd][B]דרו-
חחחח זה חלק מהעלילה! אם אני אעשה שכל הפוקימונים הם כמו רובוטים זה ייראה לא אמין, הפוקימון הרגע בקע מביצה וזה הקרב הראשון שלו, חוצפן!
[/B][RIGHT]"ריולו, דיי תתעשת על עצמך. בסדר בסה"כ הפסדת חמוד... זה לא אומר כלום והדרך עוד ארוכה. אנחנו נתאמן עכשיו, נלמד זה מזה ונשתפר ואתה עוד תיהיה חזק מאוד! סמוך עליי בזה" אתה אומר ונראה שריולו מבין את מה שאתה מנסה להגיד לו. "אתה מרגיש בסדר? מוכן להתאמן? אני בטוח שזה יעשה לך טוב, יחזק אותך ואולי תלמד מתקפה. הסתכלתי בפוקדע ויש כמה שנראלי כדי שתלמד. כך תנצח פוקימונים כמו לארבסטה הזה" אתה מסביר ונראה שריולו מוכן להתאמן ולהתחזק. אושואווט מחייך לריולו ומעודד אותו אפילו יותר וגורם לו לרצות להתאמן. שני הפוקימונים נלחמים, ברור שאושוואוט מוותר לריולו אך נראה שריולו אכן מבין עניין הקרבות. ריולו מחזק את שרירי גופו כשלפתע אגרופיו זוהרים בלבן ונעים במהירות רבה ופוגעים באושוואוט בפניו! [B]ריולו למד אגרוף קליע! [/B]מה תעשה?[/RIGHT]
[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500058][COLOR=#ff0000][B]מייק-[/B]
[RIGHT]"בלבאזור אתה תשאר על נידורן, פידג'יוטו, אלקיד שניכם על צ'ארמיליון. בלבאזור תתפוס את נידורן בעזרת הגפנים שלך ותטיח אותו על הקרקע כמו שעשינו בעבר. אלקיד, גל הלם על נידורן. פידג'יוטו תפסי את אלקיד בעזרת הציפורניים שלך ותשחררי אותו מעל צ'ארמיליון, כשאתה מעל צ'ארמיליון תנחית עליו אגרוף רעם עוצמתי!" את הפוקד על הפוקימונים שלך. בלבזור מפספס בפעם הראשונה אך בפעם השניה מצליח לתפוס את נידורן ולהטיח אותו פעמים רבות בקרקע ומצליח לעלף את נידורן. פידגי'וטו עפה במהירות לכיוון אלקיד ומחזיקה אותו באמצעות רגליה החזקות ומתעופפת עם אלקיד מעל צ'ארמיליון, "צ'ארמיליון להביור!" המאמן פוקד וצ'ארמיליון משחרר מטח לוהט של אש. ידו של אלקיד נטענת בחשמל חזק ובעודו נופל על צ'ארמיליון אגרופו של אלקיד חוצה את הלהביור לשניים עד שהוא לבסוף פוגש את צ'ארמיליון ומכה בו בעוצמה ביחד עם תנופת הנפילה. צ'אמריליון מתעלף. "קרב טוב מאוד" אומר המאמן ומחזיר את הפוקימונים שלו והולך למרכז הפוקימונים ומרפא אותם. הפוקימונים שלך רוקדים מאושרים מהקרב הטוב שנלחמו, האימונים עם ג'קלין בהחלט מועילים. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR][/QUOTE]
"זה היה קרב פשוט מושלם, תיאום נהדר ביניכם יופי של עבודה." אחמיא להם "קדימה בואו נלך לרפא אתכם" בתום הריפוי אתקדם ביחד איתם לעבר מערת הירח.
-
[COLOR=#ff0000][B]מייק-
תחבק אותם! הם הפוקימונים שלך! חחח
[/B][RIGHT]"זה היה קרב פשוט מושלם, תיאום נהדר ביניכם יופי של עבודה." אתה מחמיא להם ורץ לרקוד ולשמוח איתם, פידגיוטו יושבת לך על הכתף בגאווה ואילו אלקיד מחזיק את ידיך כשבלבזור מדגדג אותך עם הגפנים שלו. כולכם בקשר מצוין אחד עם השני. אתם חוזרים למרכז הפוקימונים שם אתה מרפא את כולם וביחד ארבעתכם נכנסים למערת הירח לאחר שאתה קורא את הוראות האזהרה במערה וכן מידע נוסף שניתן למצוא במערה הזו פוקימונים שונים כמו אוניקס וריהורן.
[/RIGHT]אתה מוציא פנס מהתיק שלך ומתחיל ללכת בעקבות השביל המסומן להגעה לעיר סרוליין. אתה צופה במספר מאמנים נלחמים בתוך המערה, ותוך כדי אפילו מצליח לזהות מספר פוקימונים שראית וחלק שלא ראית [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/095.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/074.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/035.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/050.gif[/IMG] מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500097][COLOR=#ff0000][B]מייק-
תחבק אותם! הם הפוקימונים שלך! חחח
[/B][RIGHT]"זה היה קרב פשוט מושלם, תיאום נהדר ביניכם יופי של עבודה." אתה מחמיא להם ורץ לרקוד ולשמוח איתם, פידגיוטו יושבת לך על הכתף בגאווה ואילו אלקיד מחזיק את ידיך כשבלבזור מדגדג אותך עם הגפנים שלו. כולכם בקשר מצוין אחד עם השני. אתם חוזרים למרכז הפוקימונים שם אתה מרפא את כולם וביחד ארבעתכם נכנסים למערת הירח לאחר שאתה קורא את הוראות האזהרה במערה וכן מידע נוסף שניתן למצוא במערה הזו פוקימונים שונים כמו אוניקס וריהורן.
[/RIGHT]אתה מוציא פנס מהתיק שלך ומתחיל ללכת בעקבות השביל המסומן להגעה לעיר סרוליין. אתה צופה במספר מאמנים נלחמים בתוך המערה, ותוך כדי אפילו מצליח לזהות מספר פוקימונים שראית וחלק שלא ראית [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/095.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/074.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/035.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/050.gif[/IMG] מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'אז אין פה משהו מיוחד עד עכשיו...' אחשוב לעצמי ואתקדם
-
[COLOR=#ff0000][B]מייק-
תגיד אתה רוצה ריהורן?[/B]
אתה מחליט להתקדם כדי למצוא משהו מעניין, בלבזור שר שירי פוקימונים ביחד עם אלקיד ואילו פידג'יוטו מתעופפת לה במערה ומרגישה משוחררת וחופשיה. אתה מתקדם לעיקול בו אתה רואה פנייה ימינה או שמאלה, הסימון מראה לך שההמשך הוא ימינה, אך פידג'יוטו פונה שמאלה, אתה מחכה לה כמה דקות כשהיא חוזרת ומסמנת לה לבוא אחריה. אתה לא מבין מה הכוונה שלה וכולכם מתקדמים עד שאתם מגיעים לשורת סלעים ארוכה ובה אתה יכול להציץ מבעד לסלעים ואתה רואה לא אחרים מארבעה חיילים של צוות רוקט [IMG]http://up416.siz.co.il/up3/jmzmhzydz4yz.png[/IMG][IMG]http://up416.siz.co.il/up3/jmzmhzydz4yz.png[/IMG] ומספר פוקימונים לכודים בינהם [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/074.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/111.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/095.gif[/IMG] בתוך כלובים גדולים, האוניקס והג'יודוד נראים מורדמים אך הריהורן שואג וגועש בתוך הכלוב, שתי חיילות מציקות לו בתוך הכלוב ונראה שהן נהנות מזה, מהצד השני של הכלוב אתה מבחין בארבעה מאמנים עם סלוטייפ לפיהם ואחד שנראה ללא הכרה בכלל...מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500100][COLOR=#ff0000][B]מייק-
תגיד אתה רוצה ריהורן?[/B]
אתה מחליט להתקדם כדי למצוא משהו מעניין, בלבזור שר שירי פוקימונים ביחד עם אלקיד ואילו פידג'יוטו מתעופפת לה במערה ומרגישה משוחררת וחופשיה. אתה מתקדם לעיקול בו אתה רואה פנייה ימינה או שמאלה, הסימון מראה לך שההמשך הוא ימינה, אך פידג'יוטו פונה שמאלה, אתה מחכה לה כמה דקות כשהיא חוזרת ומסמנת לה לבוא אחריה. אתה לא מבין מה הכוונה שלה וכולכם מתקדמים עד שאתם מגיעים לשורת סלעים ארוכה ובה אתה יכול להציץ מבעד לסלעים ואתה רואה לא אחרים מארבעה חיילים של צוות רוקט [IMG]http://up416.siz.co.il/up3/jmzmhzydz4yz.png[/IMG][IMG]http://up416.siz.co.il/up3/jmzmhzydz4yz.png[/IMG] ומספר פוקימונים לכודים בינהם [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/074.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/111.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/095.gif[/IMG] בתוך כלובים גדולים, האוניקס והג'יודוד נראים מורדמים אך הריהורן שואג וגועש בתוך הכלוב, שתי חיילות מציקות לו בתוך הכלוב ונראה שהן נהנות מזה, מהצד השני של הכלוב אתה מבחין בארבעה מאמנים עם סלוטייפ לפיהם ואחד שנראה ללא הכרה בכלל...מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני זורם עם מה שתרצה חחחחח
-------------
'מה זה מה קורה פה?' אחשוב לעצמי ובפזיזות אצעק לעברן "תעזבו את הריהורן הזה בשקט! פידג'יוטו מתקפת חול על החיילים האלה! אלקיד, תרוץ לשחרר את המאמנים הכלואים." אפקוד עליהם.
-
[COLOR=#ff0000][B]מייק-
חחחח מה שבא לך תזכור שאתה קודם כל צריך להודיע לג'קלין על כל פעילות של צוות רוקט שאתה רואה. שים לב מה אני עושה בהמשך שלך כדי שתדע איך להגיב הלאה. אהבתי שבחרת להשתמש במתקפת חול. ותילחם גם! היא אימנה אותך להילחם בכוחות עצמיך :)
[/B]מבלי לבזבז זמן אתה שולח הודעה לג'קלין על אירוע במערת הירח, ומחליט לפעול באחת הטקטיקות שהיא לימדה אותך. אתה פוקד על פידג'יוטו להתעופף באזור מבלי להיראות ולזהת גורמים נוספים שיכולים להתערב בקרב שלכם ובנוסף אתה מבקש ממנה שתשתמש במתקפת חול על החיילים. פידג'יוטו מתעופפת ונעמדת על הכלב של אוניקס הרדום, החיילים שמבחינים בה מנסים להעיף אותה עם הידיים אך היא מיד ניגשת לקרקע וזורע חול רב על עיניהם והם אינם יכולים לראות כלל. אתה אלקיד ובלבזור ניגשים מיד לאזור ואלקיד פותח בשבירת לבנים על כלובו של אוניקס ומשחרר את אוניקס הרדום, בעטה נמוכה שוברת את שני הכלובים האחרים. החיילים צועקים על פולש ואתה רואה בן אדם מתהלך אליך באיטיות מפחידה. [IMG]http://up416.siz.co.il/up2/ehwmtmyty14m.png[/IMG] "מי זה?" הוא שואל בארסיות. אתה מזהה אותו כארצ'ר, אחד הסגנים של ג'אובני ואחד החיילים הכי בכירים בצוות רוקט. "קדימה. תהרגו אותו כמו שהרגתם את המאמן שמה. אין לנו כוח לבזבוזי זמן" ארצ'ר קורא ואתה רואה את ריהורן מנסה להזיז את גופת המאמן מחוסר ההכרה אך לחינם..חיילי צוות רוקט משחררים את הפוקימונים שלהם [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/023.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/023.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/109.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/109.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/020.gif[/IMG] ואילו ארצ'ר משחרר פוקימון גדול וחזק הרבה יותר מהשאר [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/034.gif[/IMG] מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500102][COLOR=#ff0000][B]מייק-
חחחח מה שבא לך תזכור שאתה קודם כל צריך להודיע לג'קלין על כל פעילות של צוות רוקט שאתה רואה. שים לב מה אני עושה בהמשך שלך כדי שתדע איך להגיב הלאה. אהבתי שבחרת להשתמש במתקפת חול. ותילחם גם! היא אימנה אותך להילחם בכוחות עצמיך :)
[/B]מבלי לבזבז זמן אתה שולח הודעה לג'קלין על אירוע במערת הירח, ומחליט לפעול באחת הטקטיקות שהיא לימדה אותך. אתה פוקד על פידג'יוטו להתעופף באזור מבלי להיראות ולזהת גורמים נוספים שיכולים להתערב בקרב שלכם ובנוסף אתה מבקש ממנה שתשתמש במתקפת חול על החיילים. פידג'יוטו מתעופפת ונעמדת על הכלב של אוניקס הרדום, החיילים שמבחינים בה מנסים להעיף אותה עם הידיים אך היא מיד ניגשת לקרקע וזורע חול רב על עיניהם והם אינם יכולים לראות כלל. אתה אלקיד ובלבזור ניגשים מיד לאזור ואלקיד פותח בשבירת לבנים על כלובו של אוניקס ומשחרר את אוניקס הרדום, בעטה נמוכה שוברת את שני הכלובים האחרים. החיילים צועקים על פולש ואתה רואה בן אדם מתהלך אליך באיטיות מפחידה. [IMG]http://up416.siz.co.il/up2/ehwmtmyty14m.png[/IMG] "מי זה?" הוא שואל בארסיות. אתה מזהה אותו כארצ'ר, אחד הסגנים של ג'אובני ואחד החיילים הכי בכירים בצוות רוקט. "קדימה. תהרגו אותו כמו שהרגתם את המאמן שמה. אין לנו כוח לבזבוזי זמן" ארצ'ר קורא ואתה רואה את ריהורן מנסה להזיז את גופת המאמן מחוסר ההכרה אך לחינם..חיילי צוות רוקט משחררים את הפוקימונים שלהם [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/023.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/023.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/109.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/109.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/020.gif[/IMG] ואילו ארצ'ר משחרר פוקימון גדול וחזק הרבה יותר מהשאר [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/034.gif[/IMG] מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"מה?! אתה הרגת אותו?! אתה תשלם על זה!" אצעק לו בזעם ואחשוב 'מה עושים? הם שישה על שלושה האם הפוקימונים שלי יכולים לעשות את זה?' אתהה לעצמי. 'אין לי מה להפסיד.' "אלקיד! שבירת לבנים על רטיקייט וגל ניצוץ על הקופינגים, בלבאזור, תתפוס בכל אחד מהגפנים שלך את הזנבות של האקנסים ותעיף אותם למרחק, פידג'יוטו, את נגד הנידוקינג המפלצתי הזה. השתמשי במתקפת חול עליו ולאחר מכן באס אווירי." אפקוד על שלושתם וארוץ לעבר המאמן המת (?) לבדוק אם יש לו דופק.
-
QUOTE=Sharpedo;1500088]][-[/]
[RIGHT]
[/COLOR][COLOR=#0000cd][B]דרו-
חחחח זה חלק מהעלילה! אם אני אעשה שכל הפוקימונים הם כמו רובוטים זה ייראה לא אמין, הפוקימון הרגע בקע מביצה וזה הקרב הראשון שלו, חוצפן!
[/B][RIGHT]"ריולו, דיי תתעשת על עצמך. בסדר בסה"כ הפסדת חמוד... זה לא אומר כלום והדרך עוד ארוכה. אנחנו נתאמן עכשיו, נלמד זה מזה ונשתפר ואתה עוד תיהיה חזק מאוד! סמוך עליי בזה" אתה אומר ונראה שריולו מבין את מה שאתה מנסה להגיד לו. "אתה מרגיש בסדר? מוכן להתאמן? אני בטוח שזה יעשה לך טוב, יחזק אותך ואולי תלמד מתקפה. הסתכלתי בפוקדע ויש כמה שנראלי כדי שתלמד. כך תנצח פוקימונים כמו לארבסטה הזה" אתה מסביר ונראה שריולו מוכן להתאמן ולהתחזק. אושואווט מחייך לריולו ומעודד אותו אפילו יותר וגורם לו לרצות להתאמן. שני הפוקימונים נלחמים, ברור שאושוואוט מוותר לריולו אך נראה שריולו אכן מבין עניין הקרבות. ריולו מחזק את שרירי גופו כשלפתע אגרופיו זוהרים בלבן ונעים במהירות רבה ופוגעים באושוואוט בפניו! [B]ריולו למד אגרוף קליע! [/B]מה תעשה?[/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
יש מתקפות שיותר דחוף לי ללמד אותו חחח.. אבל תודה רבה!
~~~~
״ריולו, הקשב היטב, נסה להשתמש במקפה מהירה! אך מבלי לפגוע בסופה, אלא רק לנוע איתה ממקום למקום. אושאווט יירת אקדחי מים על ריולו והתחמק מן המקום, זוז כל פעם למקום אחר, ריולו נסה לנוע להתגמש ולהתחמק ממקום למקום תוך כדי שאתה משתמש במהירות של מתקפה מהירה! אך ורק במהירות״ אדריך את השתיים ונתחיל לעבוד. אנסה ללמד אותו ׳זריזות׳. חשוב בעיניי שיהיה מהיר ויוכל לחמוק בקלות ולתקוף ראשון.