[COLOR=SeaGreen][B]סטיב- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"וואו, כמה אתה מדבר?" עוצר אותך האיש. "אני רוצה לגלות את המתנה שלך, כדי לדעת אם להרוג אותך או סתם להמשיך להשתעשע בך." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER]
Printable View
[COLOR=SeaGreen][B]סטיב- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"וואו, כמה אתה מדבר?" עוצר אותך האיש. "אני רוצה לגלות את המתנה שלך, כדי לדעת אם להרוג אותך או סתם להמשיך להשתעשע בך." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;607612][B][COLOR=DimGray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray] אתה כבר מתחיל להרגיש כמה ג'וש מציק, אבל למזלך אלה רק החדשות הרעות. החדשות הטובות הן שהגעתם. אתם מתקרבים למכון של שרה, ופותחים את הדלת. הדלת נעולה. "אוי לא." אומר אייס. "מה עכשיו?"[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]אתה מדבר בקול רם ונכנס לבית. בתוך הבית, בסלון, עומד אדם גבוה שלבוש בחליפה מהודרת. "אנדרו הית'..." הוא אומר. הוא די מבוגר, עם שיער קצר.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]האיש חושב רגע, ואז שוב משתמש בכוח שלו כדי להרים את היד הכרותה שלך ולתת לך אותה. "אם זה יעזור." הוא מגחך.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אדם שאני לא מכיר... או שכן? מי אתה?" אשאל אותו ואנסה לראות אם אני זוכר מי הוא.[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple] "שמי סטנלי וורן" הוא אומר. "אני מחפש אינפרנלים. ראית?"[/COLOR][/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;607750][B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple] "שמי סטנלי וורן" הוא אומר. "אני מחפש אינפרנלים. ראית?"[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אני לא בטוח שאני אינפרנל,אבל מישהו בשם ג'יימס כנראה הצמיח לי כנפיים." אגיד לו ואנסה להוציא את הכנפיים.[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"כן אתה אינפרנל." הוא אומר למראה הכנפיים שלך. הוא מוציא מעין אקדח מהכיס, יורה ואתה מרגיש שוק. אתה נופל על הרצפה בכאב, ומרגיש כאילו כל האיברים מלבד הראש לא יכולים לזוז. "מצאתי אותך כל כך מהר." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;607770][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"כן אתה אינפרנל." הוא אומר למראה הכנפיים שלך. הוא מוציא מעין אקדח מהכיס, יורה ואתה מרגיש שוק. אתה נופל על הרצפה בכאב, ומרגיש כאילו כל האיברים מלבד הראש לא יכולים לזוז. "מצאתי אותך כל כך מהר." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"מה אתה רוצה מהחיים שלי?! אני בחרתי להיות אינפרנל?! לא! האיש המעצבן הזה לא רק שהצמיח לי כנפיים עכשיו יורים בי עם שוקר." אתעצבן.[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"אני יודע שזו לא אשמתך." הוא אומר. "אבל זה למען ההגנה האישית שלך."[/COLOR][/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;607776][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"אני יודע שזו לא אשמתך." הוא אומר. "אבל זה למען ההגנה האישית שלך."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"הגנה שמגנה,תגיד לי. אתה יכול להוריד את הכנפיים האלו או לא." אגיד בעצבים.[/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;607710][COLOR=SeaGreen][B]סטיב- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"וואו, כמה אתה מדבר?" עוצר אותך האיש. "אני רוצה לגלות את המתנה שלך, כדי לדעת אם להרוג אותך או סתם להמשיך להשתעשע בך." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"ומה זה ייתן לך !?!" אצעק עליו "תפסיק כבר תיראה מה עשית לי !" אגיד ועצביע
אל היד הכרותה שלה "זה ניראה לך טבעי ?"[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]הוא מתקרב אליך. "אני יכול להוריד אותן, אבל אז אתה תמות." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"אני שמעתי שאתה לא מאמין באלוהים." הוא אומר. "ואני מסכים איתך. לכן אני מתכנן להיות האלוהים החדש. ואז אתה תאמין."[/COLOR][/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;607793][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]הוא מתקרב אליך. "אני יכול להוריד אותן, אבל אז אתה תמות." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"אני שמעתי שאתה לא מאמין באלוהים." הוא אומר. "ואני מסכים איתך. לכן אני מתכנן להיות האלוהים החדש. ואז אתה תאמין."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"תראה מה זה.. הוא הפך אותי לפצצה מתקתקת. טוב איך אתה יכול לעזור לי?" אגיד לו בעצבנות.[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"אני אגן עליך." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;607793]]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"אני שמעתי שאתה לא מאמין באלוהים." הוא אומר. "ואני מסכים איתך. לכן אני מתכנן להיות האלוהים החדש. ואז אתה תאמין."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"שתוק ושתירגע תגיד לי מה אני צריך לעשות כדי שתעזוב אותי כבר"[/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;607807][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"אני אגן עליך." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אוקי זה עוזר לי.. שמע ממש אחרי שהותקפתי באה מישהי בשם אשלי. היא לקחה אותי למאגר של האינפרנלים אבל לא קיבלו אותי כי אני נתון להתקפות עצבים וגם כי רצחתי." אגיד לו[/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=SeaGreen]"המתנות פועלות בהתחלה לפי רפלקס.. כלומר כשתהיה בסכנה" הוא מטיח אותך בעוצמה ברצפה ואתה מרגיש שוב כאבים. "המתנה אמורה לפע... הא!" הוא פתאום מופתע, וחיוך מטורף נמצא על פניו. "הנה, המתנה שלך עובדת!"[/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple] "אשלי?" הוא אומר, מופתע. "לא הרגתי אותה?"[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Purple][/COLOR]