-
[quote=הראשון מהסוף;605306]כן, אני מסכים שהתיאוריה הקוונטית של האסטרופיזיקה של מגה בעיר היא שוות ערך למשוואת הפולינום החללית רודפת אחריך גורמת לי לחזור ואני בטוח שתאורית היחסות יכולה להוכיח שיחס גורר יחס[/quote]
אני בטוח שאברי גלעד הוא המקום היחידי ביקום שמתקיים בו סינגולריות כבידתית.
-
אכן כן, עכשיו עליתם על מכרי מימי יוון העתיקה, בני גורן.
מידע מודעיני מוסר לנו שיש רשע צרפתי שמסתובב בפורום. כדי לחסל אותו, צריך להתחיל מהפורום. באנו להשמיד את הצרפתים. החשד העיקרי זה שהפעילות הצרפתית נמצאית בפורום ספרות.
"כל דבר בחיים נמצא במקום אחר, ומגיעים לשם עם מכונית" Combustion
-
[quote=LordAbizi;605309]אכן כן, עכשיו עליתם על מכרי מימי יוון העתיקה, בני גורן.
מידע מודעיני מוסר לנו שיש רשע צרפתי שמסתובב בפורום. כדי לחסל אותו, צריך להתחיל מהפורום. באנו להשמיד את הצרפתים. החשד העיקרי זה שהפעילות הצרפתית נמצאית בפורום ספרות.
"כל דבר בחיים נמצא במקום אחר, ומגיעים לשם עם מכונית" Combustion[/quote]
אני אומר שהיא נמצאת איפה שהפרפר נמצא, שהרי ידוע שזה פרפר צרפתי
-
[quote=LordAbizi;605309]אכן כן, עכשיו עליתם על מכרי מימי יוון העתיקה, בני גורן.
"כל דבר בחיים נמצא במקום אחר, ומגיעים לשם עם מכונית" Combustion[/quote]
:oing:
לא משנה מה אתה לוקח
עצה שלי תפסיק .
-
הוא שם ספרי מתמטיקה בבלנדר ועושה מזה אבקה, ואז הוא מסניף Xd
-
[QUOTE=Dub C;605308]אני בטוח שאברי גלעד הוא המקום היחידי ביקום שמתקיים בו סינגולריות כבידתית.[/QUOTE]
מה פתאום? לאברי גלעד יש אינטגרלים מתכנסים באינסוף.
אכן, ארכי, חש אני בהרבה אי רציפויות בפורום ספרות. ניכר שחילול המתמטיקה אינו יודע גבולות.
"ריבוי של שליטים אינו דבר טוב. שיהיה שליט אחד, מלך אחד" הרודוטוס, Monarchy.
-
אחחח, בני גורן, משעשע ולא מדוייק כמו תמיד. לא השתנת בכלל מאז יוון העתיקה. אני מקווה שהפעם לא תשלח בי את הפרות שלי ותרצח אותי, ונוכל הפעם לשתף פעולה בלי תכניות זדוניות,
אגב, מר. Flupy ומר. מהסוף:
"השגתי את זה באמצעות פילוסופיה, ואני עושה מבלי שפוקדים עליי את מה שאחרים עושים מתוך פחד מהחוק" אריסטו Philosophy.
-
[quote=LordAbizi;605316]אחחח, בני גורן, משעשע ולא מדוייק כמו תמיד. לא השתנת בכלל מאז יוון העתיקה. אני מקווה שהפעם לא תשלח בי את הפרות שלי ותרצח אותי, ונוכל הפעם לשתף פעולה בלי תכניות זדוניות,
אגב, מר. Flupy ומר. מהסוף:
"השגתי את זה באמצעות פילוסופיה, ואני עושה מבלי שפוקדים עליי את מה שאחרים עושים מתוך פחד מהחוק" אריסטו Philosophy.[/quote]
אני חייב את המסן שלך. אם לא תתן לי אותו כל עולם הפיזיקה ישתגע והעולם ייחרב
-
[quote=הראשון מהסוף;605317]אני חייב את המסן שלך. אם לא תתן לי אותו כל עולם הפיזיקה ישתגע והעולם ייחרב[/quote]
יש דרך הרבה יותר טובה. תלפטיה.
התרכז, ותשכח שאתה עשוי מיצור בשר ודם. תשכח את כל העולם העלוב שמסביבך והפוך ליצור מואר ומופשט. רק אז תהיה מחובר למשתש שלך בתלפטיה. מכיוון שכמות האנשים שעוברת את התהליך שתארתי לעיל זניחה, אז רוב הסיכויים שפשוט תראה אותי שם. אז תוכל לדבר איתי באופן מידי.
"הטבע עצמו הטביע בדעת הכל את מושג האלוהים" קיקרו, Mysticism.
-
[quote=LordAbizi;605318]יש דרך הרבה יותר טובה. תלפטיה.
התרכז, ותשכח שאתה עשוי מיצור בשר ודם. תשכח את כל העולם העלוב שמסביבך והפוך ליצור מואר ומופשט. רק אז תהיה מחובר למשתש שלך בתלפטיה. מכיוון שכמות האנשים שעוברת את התהליך שתארתי לעיל זניחה, אז רוב הסיכויים שפשוט תראה אותי שם. אז תוכל לדבר איתי באופן מידי.
"הטבע עצמו הטביע בדעת הכל את מושג האלוהים" קיקרו, Mysticism.[/quote]
אתה משחק בCiv הא?
-
-
מר. מהסוף שלום,
אם הייתה דרך להביע 'הצתה מאוחרת', ההודעה שלך בוודאי היא התאימה ביותר.
מר. Flupy שלום,
לא! מדוע לי להגרר לעולם העלוב של בני האדם?! התעלו על עצמכם ונסו להגיע לרמה של יצורים מוארים ותיקניים!
"אני לא מרגיש מחוייב להאמין שאותו האל שנתן לנו הגיון, דעת ואינטלקט התכוון שנשכח כיצד להשתמש בהם" גלילאו, Scientific Method.
-
[quote=LordAbizi;605322]מר. מהסוף שלום,
אם הייתה דרך להביע 'הצתה מאוחרת', ההודעה שלך בוודאי היא התאימה ביותר.
מר. Flupy שלום,
לא! מדוע לי להגרר לעולם העלוב של בני האדם?! התעלו על עצמכם ונסו להגיע לרמה של יצורים מוארים ותיקניים!
"אני לא מרגיש מחוייב להאמין שאותו האל שנתן לנו הגיון, דעת ואינטלקט התכוון שנשכח כיצד להשתמש בהם" גלילאו, Scientific Method.[/quote]
טוב דניאל
-
-
[QUOTE=LordAbizi;605318]יש דרך הרבה יותר טובה. תלפטיה.
"הטבע עצמו הטביע בדעת הכל את מושג האלוהים" קיקרו, Mysticism.[/QUOTE]
קל לך לדבר! לא בכולנו פגע לורד אביזי עם לייזר ממאדים. חוץ מזה, הוא לא יכול להגיע מעבר לתת מרחב לינארי של R2.
"השלם גדול מסכום חלקיו" אריסטו, Composites.