-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מכניס את כול הפוכדורים לתיק.המתקפות של הפוקימונים הם:פיפלאפ בועות,סקרויטל בועות,וופר פצצת בוץ,וטודיל נשיכה,פולויאג בועות,מדקיפ בועות,אוושט בועות.כאוס אומר לך"הפוקימונים האלו רק בקרעו מהיביציים שלהם.נדפקת בגדול"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
אתה מתחיל בקרב.גרבלר משתמש בכדור ג'ירו על סייבלי.סייבלי במהירות מתחמק מן כדור הגי'רו של גרבלר.צלו אומר לך"סייבלי תקוף את גרבלר בכדור צל"סייבלי מכין כדור צל ואז זורק את הכדור הצל לעבר גברבלר שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
ריין מתחמק מהדלת.הפוקימונים שלך חוזרים לפוכדורים שלך.אתה מציף את כול החדר הבא במים.אתה שומע"מגן קוסמי".אתה נכנכס לחדר הבא ורואה את טריס בחדר הבא בריא ושלם.טריס אומר לך"ברוך הבא למבחן האחרון שלך ידידי "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
טושידו מתחיל בקרב הוא יורה עלי טער לעבר ולרין.ולרין מתחמק בקלות מן העלי הטער של טושידו.טושידו עובר להשתמש בחבטה על ולרין.ולרין לא מצליח להתחמק מהחבטה של טושידו ונפגע קצת.ולרין יורה קרן קרח לעבר טושידו שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אי אפשר
אתה שמח על תפיסת רלסט ואתה ממשיך בדרך לעיר המכון השני.אתה מצשיך ללכת בדרך 2.אתה מגיע לדרך 3 ובכניסה לדרך 3 אתה רואה שלט שכתוב עליו"זהירות המקום מלא בפוקימוני דרקון מסוכנים וחזקים מאוד.אז אנה תזהרו מהם"[/COLOR][/B]
-
[quote]לוק
ריין מתחמק מהדלת.הפוקימונים שלך חוזרים לפוכדורים שלך.אתה מציף את כול החדר הבא במים.אתה שומע"מגן קוסמי".אתה נכנכס לחדר הבא ורואה את טריס בחדר הבא בריא ושלם.טריס אומר לך"ברוך הבא למבחן האחרון שלך ידידי "[/quote]
"צוות ניותק עורכים מבחנים? חבל חשבתי שיהיה לי יריב הוגן..." אומר לו "אני חזק ממך בהרבה!"
-
[quote]ניר
אתה מכניס את כול הפוכדורים לתיק.המתקפות של הפוקימונים הם:פיפלאפ בועות,סקרויטל בועות,וופר פצצת בוץ,וטודיל נשיכה,פולויאג בועות,מדקיפ בועות,אוושט בועות.כאוס אומר לך"הפוקימונים האלו רק בקרעו מהיביציים שלהם.נדפקת בגדול"[/quote]
אני הולך עם הפוקדורים למאמן פוקימונים [b]של השוק השחור[/b] ואני אומר לו:
"שלום לך, יש לי עסקה. אני נותן לך 300 פוקימונים שבקעו מביצה.
אם אתה מפתח מאמן ומלמד אותם, אתה תקבל 5000$
ואם לא, תקבל רק 500$
אז קדימה, מה אתה רוצה?"
-
[QUOTE=Tsubasa;1000513][B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מכניס את כול הפוכדורים לתיק.המתקפות של הפוקימונים הם:פיפלאפ בועות,סקרויטל בועות,וופר פצצת בוץ,וטודיל נשיכה,פולויאג בועות,מדקיפ בועות,אוושט בועות.כאוס אומר לך"הפוקימונים האלו רק בקרעו מהיביציים שלהם.נדפקת בגדול"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
אתה מתחיל בקרב.גרבלר משתמש בכדור ג'ירו על סייבלי.סייבלי במהירות מתחמק מן כדור הגי'רו של גרבלר.צלו אומר לך"סייבלי תקוף את גרבלר בכדור צל"סייבלי מכין כדור צל ואז זורק את הכדור הצל לעבר גברבלר שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
ריין מתחמק מהדלת.הפוקימונים שלך חוזרים לפוכדורים שלך.אתה מציף את כול החדר הבא במים.אתה שומע"מגן קוסמי".אתה נכנכס לחדר הבא ורואה את טריס בחדר הבא בריא ושלם.טריס אומר לך"ברוך הבא למבחן האחרון שלך ידידי "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
טושידו מתחיל בקרב הוא יורה עלי טער לעבר ולרין.ולרין מתחמק בקלות מן העלי הטער של טושידו.טושידו עובר להשתמש בחבטה על ולרין.ולרין לא מצליח להתחמק מהחבטה של טושידו ונפגע קצת.ולרין יורה קרן קרח לעבר טושידו שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אי אפשר
אתה שמח על תפיסת רלסט ואתה ממשיך בדרך לעיר המכון השני.אתה מצשיך ללכת בדרך 2.אתה מגיע לדרך 3 ובכניסה לדרך 3 אתה רואה שלט שכתוב עליו"זהירות המקום מלא בפוקימוני דרקון מסוכנים וחזקים מאוד.אז אנה תזהרו מהם"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטושידו ''תתחמק ואז תתקוף שוב בעלי טער''
-
[quote]ברוס
אתה מתחיל בקרב.גרבלר משתמש בכדור ג'ירו על סייבלי.סייבלי במהירות מתחמק מן כדור הגי'רו של גרבלר.צלו אומר לך"סייבלי תקוף את גרבלר בכדור צל"סייבלי מכין כדור צל ואז זורק את הכדור הצל לעבר גברבלר שלך[/quote]
"תתחמק ותשתמש בפטיש יד!" אומר לגרבלר.
-
[B][COLOR="Navy"]איתי
טושידו מתחמק מהקרן קרח של ולרין.הוא יורה עלי טער לעבר ולרין.ולרין גם הפעם מצליח להתחמק מהעלי הטער שנשלחים לעברו.ודא אומר "ולרין קפוץ ואז חבטת גוף על טושידו".ולרין קופץ לאוויר ואז משתמש בחבטת גוף על טושידו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה הולך עם שק הפוכדורים למאמן של השוק השחור.המאמן אומר לך"אני לא אלמד את כול הפו'קימונים שנמצאם פוכדורים האלו.גם לי יש חיים.תביא לי 500 מזומן ופוכדור אחד ואנסה ללמד את הפוקימון שנמצא בו מתקפות.לא מבטיח שאצליח בזה.מה אתה אומר?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
טריס אומר לך"כול הבניין הזה או שלנו.כנראה שלא הבנת את זה מלכתחילה.אתה חזק מימני את זה אנחנו נראה עוד מעט.טוב המבחן האחרון היה 3 על 3 בכול סיבוב פוקימון 1.שנינו יכולים להחליף פוקימון באמצע הקרב.אם תפסיד תמות.אם תנצח אתה יכול לעזוב את הבניין הזה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]ברוס
גרבלר מתגלגל הצידה ומתחמק מן כדור הצל שסיילי שולח לעברו.גרסלר מתגלגל לעבר סייבלי וכאשר גרבלר קרוב אל סייבלי הוא תוקף את סייבלי בפטיש יד.סייבלי לא מצליח להתחמק מפטיש יד של גרבלר ונפגע.אתה רואה שמן הבטן של צלו יורד קצת דם.הוא אומר לסיייבלי"סיבלי תשתמש בציפורן צל על גרבלר".סייבלי משתמש בציפורן צל על גרבלר שלך[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה הולך עם שק הפוכדורים למאמן של השוק השחור.המאמן אומר לך"אני לא אלמד את כול הפו'קימונים שנמצאם פוכדורים האלו.גם לי יש חיים.תביא לי 500 מזומן ופוכדור אחד ואנסה ללמד את הפוקימון שנמצא בו מתקפות.לא מבטיח שאצליח בזה.מה אתה אומר?"[/quote]
אני יורה באיש. לאחר מכן אני נכנס לתוך מגדל האימון, ולוקח משם את כל הפוקדורים.
-
[QUOTE=Tsubasa;1000531][B][COLOR="Navy"]איתי
טושידו מתחמק מהקרן קרח של ולרין.הוא יורה עלי טער לעבר ולרין.ולרין גם הפעם מצליח להתחמק מהעלי הטער שנשלחים לעברו.ודא אומר "ולרין קפוץ ואז חבטת גוף על טושידו".ולרין קופץ לאוויר ואז משתמש בחבטת גוף על טושידו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה הולך עם שק הפוכדורים למאמן של השוק השחור.המאמן אומר לך"אני לא אלמד את כול הפו'קימונים שנמצאם פוכדורים האלו.גם לי יש חיים.תביא לי 500 מזומן ופוכדור אחד ואנסה ללמד את הפוקימון שנמצא בו מתקפות.לא מבטיח שאצליח בזה.מה אתה אומר?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
טריס אומר לך"כול הבניין הזה או שלנו.כנראה שלא הבנת את זה מלכתחילה.אתה חזק מימני את זה אנחנו נראה עוד מעט.טוב המבחן האחרון היה 3 על 3 בכול סיבוב פוקימון 1.שנינו יכולים להחליף פוקימון באמצע הקרב.אם תפסיד תמות.אם תנצח אתה יכול לעזוב את הבניין הזה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]ברוס
גרבלר מתגלגל הצידה ומתחמק מן כדור הצל שסיילי שולח לעברו.גרסלר מתגלגל לעבר סייבלי וכאשר גרבלר קרוב אל סייבלי הוא תוקף את סייבלי בפטיש יד.סייבלי לא מצליח להתחמק מפטיש יד של גרבלר ונפגע.אתה רואה שמן הבטן של צלו יורד קצת דם.הוא אומר לסיייבלי"סיבלי תשתמש בציפורן צל על גרבלר".סייבלי משתמש בציפורן צל על גרבלר שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מה עם הגיטרה שלך?" אצחר עליו ואומר "טוב שיהיה "ריין תוכל לראפות את פיג'יוט בזמן שאני נילחם ואז לתת לי אותו באמצע הקרב עם מכשירי הריפוי שלך?" אשאל ואז אוציא את פיג'יוט (זומבי) לריין ואת גנגר לקרב"
-
[B][COLOR="Red"]לוק
טריס אומר לך"היא עלי אבל אני לא משתמש בה בקרב הזה".ריין אומר לך"כן בשמחה תביא את פיג'יוט זומבי".אתה מוציא את פיג'יוט זומבי החוצה.ריין מוציא מכשירי ריפוי ומתחיל לרפאות את פיג'יוט זומבי.טריס אומר לך"אני רואה שלקחת לנו פוקימון".אתה מוציא את גנגר בתור הפוקימון הראאשון שלך לקרב.גנגר יוצא לקרב.טריס זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/229.png[/IMG] הונדום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה יורה באיש.האיש מת לך מול העייניים שלך.אתה נכנכס לבניין האימון ושם אתה מוציא שק ושם את כול הפוכדורים.לתדהמתך אתה רוטאה שיש רק 10 פוכדורים.אתה לוקח את כול ה10 הפוכדורים ושם בשק.כשאתה יוצא מופעים מולך 10 אנשים עם רובים.אחד מהם אומר לך"ניר אתה עצור.תרים ייידים.אתה עצור על גנבת פוכדורים שלא שלך."[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Tsubasa;1000531][B][COLOR="Navy"]איתי
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטושידו ''תתקוף את החבטת גוף בחבטה בכל הכוח''
-
[quote]ניר
אתה יורה באיש.האיש מת לך מול העייניים שלך.אתה נכנכס לבניין האימון ושם אתה מוציא שק ושם את כול הפוכדורים.לתדהמתך אתה רוטאה שיש רק 10 פוכדורים.אתה לוקח את כול ה10 הפוכדורים ושם בשק.כשאתה יוצא מופעים מולך 10 אנשים עם רובים.אחד מהם אומר לך"ניר אתה עצור.תרים ייידים.אתה עצור על גנבת פוכדורים שלא שלך." [/quote]
אני הופך לרוח ומתחיל לברוח ולחשמל את האנשים עם ברקים מהשמיים, ושהם מתים אחזור ואקח להם את הרובים.
-
[quote]לוק
טריס אומר לך"היא עלי אבל אני לא משתמש בה בקרב הזה".ריין אומר לך"כן בשמחה תביא את פיג'יוט זומבי".אתה מוציא את פיג'יוט זומבי החוצה.ריין מוציא מכשירי ריפוי ומתחיל לרפאות את פיג'יוט זומבי.טריס אומר לך"אני רואה שלקחת לנו פוקימון".אתה מוציא את גנגר בתור הפוקימון הראאשון שלך לקרב.גנגר יוצא לקרב.טריס זורק פוכדור וממנו יוצא הונדום[/quote]
*אני פוצצתי לו אותה ליאור
"גנגר תחזור!" אומר ואחזיר את גנגר "סינדקוויל צא אתה תתפתח בקרב הזה תשתמש במסך עשן ואז להביור איימתני כמו קודם!"
-
[B][COLOR="Red"]לוק
*שכחתי את זה
אתה מחזיר את גנגר לפוכדור שלו ובמקומו מוציא את סינדקוויל לקרב.סינדקוויל יוצא לקרב ויורה מסך עשן שלא גורם להונדום לראות כלום.סינידקוויל יורה להביור לעבר הונדום.בגלל מסך העשן הונדום לא רואה את הלהביור ונפגע מן הלהביור.המסך העשן נעלם.הונדום רץ ומשתמש בנשיכה על סינדקוויל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה הופך לרוח ומחשמל את האנשים ואז אתה בורח.לאחר כמה שניות אתה חוזר ולקח להם את הרובים.מולך מקיפים 50 אנשים כמו האנשים שהבסת מקודם.אבל עם חלפיה אחרת.ביניהם נמצא כאוס.כאוס אומר לך"לא רק לך יש כוחות מיוחדיים"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]איתי
טושידו משתמש בחבטה על חבטת הגוף של ולרין.שני המתקפות פוגעות ביריב שני הפוקימונים נפגעים מהתקפה של היריב.ודא אומר"תתאושש ואז קרן קרח לעבר טושידו"ולרין מתאווש מהר ויורה קרן קרח לעבר טושידו.טושידו גם הוא מתאושש[/COLOR][/B]
-
[quote]ברוס
גרבלר מתגלגל הצידה ומתחמק מן כדור הצל שסיילי שולח לעברו.גרסלר מתגלגל לעבר סייבלי וכאשר גרבלר קרוב אל סייבלי הוא תוקף את סייבלי בפטיש יד.סייבלי לא מצליח להתחמק מפטיש יד של גרבלר ונפגע.אתה רואה שמן הבטן של צלו יורד קצת דם.הוא אומר לסיייבלי"סיבלי תשתמש בציפורן צל על גרבלר".סייבלי משתמש בציפורן צל על גרבלר שלך[/quote]
"גרבלר!השתמש מהר בכדור ג'יירו!" אומר לגרבלר.
-
[quote]ניר
אתה הופך לרוח ומחשמל את האנשים ואז אתה בורח.לאחר כמה שניות אתה חוזר ולקח להם את הרובים.מולך מקיפים 50 אנשים כמו האנשים שהבסת מקודם.אבל עם חלפיה אחרת.ביניהם נמצא כאוס.כאוס אומר לך"לא רק לך יש כוחות מיוחדיים"[/quote]
אני לוקח 10 פוקדורים של וופר ואני זורק את על הרצפה לכיוון כאוס. אני אומר לו: "הנה, כל 10 הפוקדורים שגנבתי עכשיו. טוב?"
אני הופך לרוח ובורח מהר