[QUOTE=RabbiKingler;1216450]חושב שאין? או מאמין שאין? או שפשוט לא נשמע לך הגיוני שיש?[/QUOTE]
זה פשוט לא הגיוני לדעתי שיש. עד שלא יוכיחו לי אחרת-אני אתאיסט.
Printable View
[QUOTE=RabbiKingler;1216450]חושב שאין? או מאמין שאין? או שפשוט לא נשמע לך הגיוני שיש?[/QUOTE]
זה פשוט לא הגיוני לדעתי שיש. עד שלא יוכיחו לי אחרת-אני אתאיסט.
שלום לכולם!
[QUOTE=Machine X;1216452]זה פשוט לא הגיוני לדעתי שיש. עד שלא יוכיחו לי אחרת-אני אתאיסט.[/QUOTE]
עכשיו הבנתי.
אז אם זה סתם כי זה לא נראה לך הגיוני, למה לפרסם את זה ככה בחתימה שלך?
[QUOTE=RabbiKingler;1216456]עכשיו הבנתי.
אז אם זה סתם כי זה לא נראה לך הגיוני, למה לפרסם את זה ככה בחתימה שלך?[/QUOTE]
כי אני בא ממשפחה מאמינה חזק,והם בכנות מתביישים בי. גם כל הסביבה שלי מתרחקת ממני ומנסים לשכנע אותי להאמין,אז אני יוצא בהצהרה.
[QUOTE=Machine X;1216457]כי אני בא ממשפחה מאמינה חזק,והם בכנות מתביישים בי. גם כל הסביבה שלי מתרחקת ממני ומנסים לשכנע אותי להאמין,אז אני יוצא בהצהרה.[/QUOTE]
סבבה לגמרי.
לא יפה מצידם להתרחק ממך בגלל איך שאתה מרגיש, אבל אני יכול להבין אותם.
אני גם יכול להבין אותך מצד מסויים, לא כיף כשתמיד טעון מסביב, ויש תחושה של דחיקה טבעית שלך החוצה.
אם באמת התחושה שלך היא שטעון לך מסביב, אז יש לי עצה שעזרה לי בכל מיני מצבים, הרבה מזה מתחיל בך, רוצה לומר, כשאתה מרגיש לא נוח בגלל שאתה בחברה שמרגישה שונות ממך, באופן אותמטי כמעט ירגישו את האי נוחות וגם להם יהיה לא נוח דבר שרק יעצים את התחושה.
אם תראה נינוחות כך שהעניין הזה (שכנראה גם עם עושים ממנו עניין גדול, הוא לא מרכזי וחשוב כמו שנדמה) לא יעמוד בינך ובין הסביבה וממילא יהיה יותר נוח מזכות הדברים האחרים.
אני מביא את העצה הזאת מנסיון ורק מרצון לעזור אז אני מקווה שתכבד אותה.
[QUOTE=Machine X;1216457]כי אני בא ממשפחה מאמינה חזק,והם בכנות מתביישים בי. גם כל הסביבה שלי מתרחקת ממני ומנסים לשכנע אותי להאמין,אז אני יוצא בהצהרה.[/QUOTE]
אתאיסט זה זה שלא מאמין באלוהים? אם כן אז גם אני כזה! תן כיף!
[QUOTE=RabbiKingler;1216460]סבבה לגמרי.
לא יפה מצידם להתרחק ממך בגלל איך שאתה מרגיש, אבל אני יכול להבין אותם.
אני גם יכול להבין אותך מצד מסויים, לא כיף כשתמיד טעון מסביב, ויש תחושה של דחיקה טבעית שלך החוצה.
אם באמת התחושה שלך היא שטעון לך מסביב, אז יש לי עצה שעזרה לי בכל מיני מצבים, הרבה מזה מתחיל בך, רוצה לומר, כשאתה מרגיש לא נוח בגלל שאתה בחברה שמרגישה שונות ממך, באופן אותמטי כמעט ירגישו את האי נוחות וגם להם יהיה לא נוח דבר שרק יעצים את התחושה.
אם תראה נינוחות כך שהעניין הזה (שכנראה גם עם עושים ממנו עניין גדול, הוא לא מרכזי וחשוב כמו שנדמה) לא יעמוד בינך ובין הסביבה וממילא יהיה יותר נוח מזכות הדברים האחרים.
אני מביא את העצה הזאת מנסיון ורק מרצון לעזור אז אני מקווה שתכבד אותה.[/QUOTE]
תודה אחי,ממש מעריך את זה. קצת מוזר... בנאדם יותר קיצוני בדת מההורים שלי עוזר לי להתמודד איתם...אירוני D:
יובל-כיף וירטואלי! XD
חחח גם אח שלי ככה קרה לו... אנחנו משפחה של אנשים שאוכלים ממש לא כשר.. מה שלא בא לך והוא החליט שהוא מתחיל יותר להאמין... והמשפחה שלי לוחצת עליו לפעמים אבל לא בקטע רע...
וגם בכיתה ז' וח' כמה ילדים התחילו להציק לי כי אני אוכל לא כשר... ופשוט שיקרתי להם ושמתי ז*ן ועכשיו הם בכלל לא איכפת להם...
[QUOTE=MultiKill;1216467]חחח גם אח שלי ככה קרה לו... אנחנו משפחה של אנשים שאוכלים ממש לא כשר.. מה שלא בא לך והוא החליט שהוא מתחיל יותר להאמין... והמשפחה שלי לוחצת עליו לפעמים אבל לא בקטע רע...
וגם בכיתה ז' וח' כמה ילדים התחילו להציק לי כי אני אוכל לא כשר... ופשוט שיקרתי להם ושמתי ז*ן ועכשיו הם בכלל לא איכפת להם...[/QUOTE]
לא מכריחים אותי..פשוט מתסכלים עליי בגועל כזה,ובזלזול, כאילו שאני איזה מגעיל...ואני מנסה כמה שפחות לפגוע בהם: אני מביא רק אוכל שנחשב כשר לבית ספר, כאילו אל בשר וחלב,אבל בבית:צ'יזבורגר שינקן D:
[QUOTE=Machine X;1216462]תודה אחי,ממש מעריך את זה. קצת מוזר... בנאדם יותר קיצוני בדת מההורים שלי עוזר לי להתמודד איתם...אירוני D:
יובל-כיף וירטואלי! XD[/QUOTE]
למה קיצוני? קיצוני במה, בדת? זה לא קשור ליחס לאדם אחר.
כנראה שמדובר בקיצוניות לדברים אחרים, אני לא חושב שיש תועלת כל שהיא בלדחות את מי שלא חושב כמוך, ואני גם לא מכיר מסביבי הרבה אנשים שחושבים ככה.
דרך אגב, לא קל ליישם את העצה הזאתי, אתה צריך לעבוד על התחושות שלך ולדעת לגרום לעצמך להרגיש את מה שאתה רוצה לחשוב. סליחה על השפה המסובכת, פשוט רציתי להגיד שזה היה לי מאוד לא קל לשנות את ההתנהגות שלי ואת התחושה הלא נעימה שהייתה לי, אבל אולי לך זה ילך יותר טוב.
[QUOTE=RabbiKingler;1216469]למה קיצוני? קיצוני במה, בדת? זה לא קשור ליחס לאדם אחר.
כנראה שמדובר בקיצוניות לדברים אחרים, אני לא חושב שיש תועלת כל שהיא בלדחות את מי שלא חושב כמוך, ואני גם לא מכיר מסביבי הרבה אנשים שחושבים ככה.
דרך אגב, לא קל ליישם את העצה הזאתי, אתה צריך לעבוד על התחושות שלך ולדעת לגרום לעצמך להרגיש את מה שאתה רוצה לחשוב. סליחה על השפה המסובכת, פשוט רציתי להגיד שזה היה לי מאוד לא קל לשנות את ההתנהגות שלי ואת התחושה הלא נעימה שהייתה לי, אבל אולי לך זה ילך יותר טוב.[/QUOTE]
בדת...אבל אתה לא יכול להגיד שזה לא אירוני שבנאדם דתי עוזר לאתאיסט להתמודד עם המצב :)
ואני מקווה
יאי אני לא לומד יום שישי :)
אלון אני צריך להליף עכשיו אז תתחבר לwifi בבקשה
לדעתכם כדאי לי לנסות להתקבל לניהול סיקורים?
תנסה... אבל אתה צריך להיות משקיע שם...