זה לא באשמתי...
Printable View
זה לא באשמתי...
הלכתי לבצפר, חוזר עוד שלוש שעות.
ביי איתי
עומר, אני לא קירא. עד שלא יהיו שלושה אנשים פעילים לפחות, אף אחד לא יוכל למות בהצבעה, אלא אם כן הוא לא הצביע. בנוגע לdn, אתה לא חושב שניסו להפליל אותי?
אני הצבעתי לך לא כי חשבתי שאתה הקירא, אלא כי קיוויתי שהקירא ייגרר אחרי "להפליל" אותך, עכשיו אני כמעט בטוח שגיא הוא קירא.
לא נורא
[QUOTE=ACMilaneZi;1317103]אני חשוב שכן שידרו כמה פרקים של שיפודן או עונה שהיא לא העונה הראשונה.[/QUOTE]
לא שידר את שיפודן בכלל בארץ.
שידרו רק את הפרקים 1-220 של נארוטו ואם זכור לי נכון גם תסרט ה1 של נארוטו-מעבהר לזה לא שידרו כלום שקשור לנארוטו.
יש הסרט ה5 של נארוטו שיפודן-כלא הדמיים יעלה מחר לאיטרנט-נחמד שזה יצא ביוםפ העצמות.
ליאור,אתה יכול להגיב בחידון?
ליאור, אני אישית חושב שאתה מאוד תאהב את הסיפור שלי. שיחררתי פרק מאוד מיוחד אתמול בלילה, מומלץ מאוד לקרוא.
למי שקורא, טומי מבצע את הרכשיה הראשונה שלו, מעניין מה הכוונה, או איך בכלל עושים את זה.
גלו הכל בגלאריה סאה.
[QUOTE=~prinny;1317067]שאלום! עומר, אם אתה לא יודע שנארוטו שודר בארץ אתה מקסימום בן 11..
ורומה, אני במקומך הייתי מתחיל מההתחלה.. למרות שזה נראה מייאש, זה מה שאני עשיתי והיו רגעים שנמאס לי בגלל כמות הפרקים הגדולה אבל לא וויתרתי ועכשיו אני כבר בפרק 204 של שיפודן..[/QUOTE]
לא, אני יודע שזה שודר.. אבל הם הפסיקו מהר מאוד ולא סיימו את כל האנימה.. היה גם לפעמים בלילה S:
שלום.
היי מה נשמע אחי?
עומר (מר נואשי, אני חושב שאני אתחיל לקרוא לך ככה), אמרת שאתה חושב שאתה יודע מי הקירא. אתה יכול לגלות לי על פי מה אתה חושב ככה?
ליאור,שאלה קשה מאוד שמת שם...
היי אחות, סוף סוף הגבת בנו"ד שאני נמצא.. Lol
גם בנחוץ פיספסתי אותך /=
~~~~~
יש סוף סוף שאלה שאני יכול לענות עליה בחידון נארוטו (הרב שכחתי Xd)
[QUOTE=PizzaBlaster;1317135]עומר (מר נואשי, אני חושב שאני אתחיל לקרוא לך ככה), אמרת שאתה חושב שאתה יודע מי הקירא. אתה יכול לגלות לי על פי מה אתה חושב ככה?[/QUOTE]
אמממ.. לא נראה לי.
עידן אמר לי שאסור לי לדבר איתכם על המשחק S:
עריכה: שיט, דאבל..
אני לא רוצה עוד אזהרה, ונגמר לי הווינר! /=