-
[B]אוסטין~[/B]
אתה מחבק את ספינראק, שנראה מבסוט מעצמו ואז רץ ומחבק את פיבי, העומדת המומה מהחיבוק. אתה מתנק ממנה ורואה שהיא מסמיקה בטירוף. "כ.. כן, אני אשמח לבוא איתך" היא אומרת בביישנות ומתחילה לעקוב אחריך בחזרה ליער.
שניכם נכנסים בטוחים ושמחים ליער, ולא עובר הרבה זמן, ואתה נתקל בפוקימון סגול, בעל כנפיים ירוקות ושתי אנטנות על ראשו [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/96/Spr_5b_269_m.png[/IMG]. אתה מזהה אותו מיד בתור דאסטוקס.
[B]ניל~[/B]
אתה מחזיר את סניזל לפוקדור שלה ומתקשר לפרופסור. אחרי כמה צלצלוים הוא עונה "הלו?! מי זה בשעה כזאת בלילה?" אתה שומע אותו צועק "תתקשרו בבוקר, אני לא מעוניין" הוא ממשיך והשיחה מתנתקת. אתה מבחין בשעונך שהשעה ארבע בבוקר.
[B]פלינט~[/B]
אתה מספיד את מרתה, ואתה ותמי עומדים דקה קלה לזכרה, ומתחילים ללכת. אתה תופס בידה ומתחיל לדבר איתה, אבל היא לא כ"כ מתרכזת ובעיקר מפהקת ומשמיעה קולות הסכמה מידי פעם. אחרי חצי שעה של הליכה מהירה תמי עוזבת את ידך "אני חייבת לישון, וגם אתה!" היא אומרת "אין שום סיבה שכרגע נתיש את עצמנו. כי אם נמשיך ככה, בטוח ניפול מהר בקרב אמיתי" מוסיפה בנחישות ואז מצביעה על עץ גבוה במיוחד "בוא נטפס עליו ונישן בין הענפים הגדולים שלו" מציעה ומפהקת פיהוק גדול.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352245]
[B]ניל~[/B]
אתה מחזיר את סניזל לפוקדור שלה ומתקשר לפרופסור. אחרי כמה צלצלוים הוא עונה "הלו?! מי זה בשעה כזאת בלילה?" אתה שומע אותו צועק "תתקשרו בבוקר, אני לא מעוניין" הוא ממשיך והשיחה מתנתקת. אתה מבחין בשעונך שהשעה ארבע בבוקר.
[/QUOTE]
"וואו מאוחר"אומר בפליאה.
"טוב נישן ומחר נמשיך"אומר ואוציא את ששת פוקימוני, לאחר מכן אכין מחנה מאולתר מדברים שאני מוצא באזור.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352245]
[B]פלינט~[/B]
אתה מספיד את מרתה, ואתה ותמי עומדים דקה קלה לזכרה, ומתחילים ללכת. אתה תופס בידה ומתחיל לדבר איתה, אבל היא לא כ"כ מתרכזת ובעיקר מפהקת ומשמיעה קולות הסכמה מידי פעם. אחרי חצי שעה של הליכה מהירה תמי עוזבת את ידך "אני חייבת לישון, וגם אתה!" היא אומרת "אין שום סיבה שכרגע נתיש את עצמנו. כי אם נמשיך ככה, בטוח ניפול מהר בקרב אמיתי" מוסיפה בנחישות ואז מצביעה על עץ גבוה במיוחד "בוא נטפס עליו ונישן בין הענפים הגדולים שלו" מציעה ומפהקת פיהוק גדול.[/QUOTE]
קול מת?
"אוקיי" אומר ואשחרר את טיילו, "תישן איתנו על העץ,אם תשמע משהו תנקר את ראשי כדי שאתעורר" אומר לו בחיוך,כג'נטלמן אעזור לתמי קודם כל לטפס,כשתגיע לענף חזק שלא מוכל ליפול ממנו אטפס גם אני,אתמקם במקום נוח ובטוח מנפילה, "לילה טוב,מחר תהיה התחלה חדשה" אומר לתמי ולטיילו,אשים את ראשי ואעצום את עיני, 'אני חייב להתחזק,אחותי צריכה כל כוח שהיא תוכל לגייס למחתרת שלה,אני אעזור לה במאבק בתנועות עד שתיצור איתי קשר' אחשוב בחיוך ואנסה לישון
-
[B]ניל~[/B]
אתה מוציא את הפוקימונים שלך, שבקלות עוזרים לך להקים מחנה מכובד למדי, מענפים ועלים ודברים שונים שאתם מוצאים.
אתה נכנס לתוך האוהל המאולתר, ופורש שק שינה, שלקחת מהבית, ומהירות נרדם שינה עמוקה וחזקה.
אתה מתעורר אחרי כמה שעות טובות, בשעה אחת עשרה בבוקר. אתה יוצא מהשק שינה, ורואה שהפוקימונים שלך יושבים בחוץ ומשחקים במים בשמחה.
[B]פלינט~[/B]
כן :ם
קשה לי להאמין שמישהו שעשו לו חור בבטן ושרפו את הגופה שלי יצליח לשרוד XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ותמי מטפסים במהירות על העץ, ובמהירות שניכם נופלים בשינה עמוקה. אחרי כמה שעות קלות, אתה מתעורר מוקדם בבוקר. תמי עדיין ישנה על הענף שלה.
לפתע אתה שומע רשרוש מתחת לעץ. אתה מסב את מבטך לשם, ורואה נער בערך בן גילך המסתובב שם [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg859/scaled.php?server=859&filename=renton1.png&res=crop[/IMG]/
"קלואי!" הוא קורא במעט חשש ונראה שהוא מחפש משהו ולפתע, ציפור ענקית, שנראה שכולה מצופה בפלדה יצוקה, עפה אליו מבין העצים [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/e/e6/Spr_5b_227.png[/IMG].
"מצאת אותו?" הוא שואל אותה, והציפור הענקית מנידה את ראשה בשלילה "לכל הרוחות, אני מחפש אותו כבר כמה ימים!" אתה שומע אותו מדבר מתחתיך.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352404][B]
[B]פלינט~[/B]
כן :ם
קשה לי להאמין שמישהו שעשו לו חור בבטן ושרפו את הגופה שלי יצליח לשרוד XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ותמי מטפסים במהירות על העץ, ובמהירות שניכם נופלים בשינה עמוקה. אחרי כמה שעות קלות, אתה מתעורר מוקדם בבוקר. תמי עדיין ישנה על הענף שלה.
לפתע אתה שומע רשרוש מתחת לעץ. אתה מסב את מבטך לשם, ורואה נער בערך בן גילך המסתובב שם [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg859/scaled.php?server=859&filename=renton1.png&res=crop[/IMG]/
"קלואי!" הוא קורא במעט חשש ונראה שהוא מחפש משהו ולפתע, ציפור ענקית, שנראה שכולה מצופה בפלדה יצוקה, עפה אליו מבין העצים [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/e/e6/Spr_5b_227.png[/IMG].
"מצאת אותו?" הוא שואל אותה, והציפור הענקית מנידה את ראשה בשלילה "לכל הרוחות, אני מחפש אותו כבר כמה ימים!" אתה שומע אותו מדבר מתחתיך.[/QUOTE]
'מה הוא מחפש?' אחשוב לעצמי בסקרנות, אכין את הפוכדור של מונפרנו בידי וארד מן העץ, "שמעתי שאתה מחפש משהו,אפשר לעזור?" אשאל בחיוך בעודי מסמן לטיילו לשבת על כתפי וכשאני מחזיק את הפוכדור של מונפרנו בידי
-
[b]פלינט~[/b]
"אההה" צועק הילד ונופל על ישבנו "הפחדת אותי!" הוא אומר ועם ידו מחזיק את ליבו. כשהוא מבחין שאתה ידידותי הוא נעמד על רגליו, ומנקה את ישבנו. "שמי ז'ק" הוא אומר בחיוך "אני מחפש איזה מאמן" הוא מוסיף "אני בשליחות חשובה! נשלחתי ע"י אלופת הליגה!" הוא אומר ברישמיות ומרים מעט את אפו.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352412][b]פלינט~[/b]
"אההה" צועק הילד ונופל על ישבנו "הפחדת אותי!" הוא אומר ועם ידו מחזיק את ליבו. כשהוא מבחין שאתה ידידותי הוא נעמד על רגליו, ומנקה את ישבנו. "שמי ז'ק" הוא אומר בחיוך "אני מחפש איזה מאמן" הוא מוסיף "אני בשליחות חשובה! נשלחתי ע"י אלופת הליגה!" הוא אומר ברישמיות ומרים מעט את אפו.[/QUOTE]
"אם תספר קצת יותר פרטים זה קצת יותר יעזור לי לעזור לך" אומר לו בחיוך ואלטף את ראשו של טיילו בחיבה
-
[b]פלינט~[/b]
"ובכן, אני לא אמור לספר, אבל אחד מחברי הרביעייה האיליט נעלם" הוא אומר ומסתכל סביב "האלופה שלחה אותי לאתר אותו. אבל, לא מצאתי אפילו עקבות מאז תחילת היער. אנחנו חוששים לחייו." אומר ז'ק ברצינות
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352415][b]פלינט~[/b]
"ובכן, אני לא אמור לספר, אבל אחד מחברי הרביעייה האיליט נעלם" הוא אומר ומסתכל סביב "האלופה שלחה אותי לאתר אותו. אבל, לא מצאתי אפילו עקבות מאז תחילת היער. אנחנו חוששים לחייו." אומר ז'ק ברצינות[/QUOTE]
"מה?! זה נורא!" אומר לו בהתפרצות, "חייבים למצוא אותו! איפה הוא אבד? ביער?" אשאל את הנער כדי לאסוף ממנו כמה שיותר מידע
-
[b]פלינט~[/b]
"כן, הוא נעדר ביער," אומר ז'ק ומשפיל את מבטו עוד יותר "לפחות זאת ההשארה שלנו. הוא היה פה פעם אחרונה שהוא דיבר איתנו" הוא אומר "זה היה לפני שבוע בערך! מאז כל ניסיון ליצור איתו קשר, העלה חרס ונכשל"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352419][b]פלינט~[/b]
"כן, הוא נעדר ביער," אומר ז'ק ומשפיל את מבטו עוד יותר "לפחות זאת ההשארה שלנו. הוא היה פה פעם אחרונה שהוא דיבר איתנו" הוא אומר "זה היה לפני שבוע בערך! מאז כל ניסיון ליצור איתו קשר, העלה חרס ונכשל"[/QUOTE]
"מה אפשר לעשות?" אשאל אותו ואנסה לחשוב, "אולי טיילו יוכל לעזור לסקארמורי שלך לחפש,טובים השניים מן האחד!" אומר לו ואביט בטיילו, "אתם חושבים שחטפו אותו?" אשאל אותו
-
[b]פלינט~[/b]
"זה יכול להיות נהדר! קלואי שלי גדולה מידי בשביל להסתובב בין העצים בחופשיות. טיילו שלך יוכל לעשות עבודה מקיפה יותר" אומר ז'ק בחיוך "והכל יכול להיות, למראות שהוא חבר ברביעייה האליט, והוא לא ייתן לאף אחד לחטוף אותו ככה. במיוחד עם כל הפוקימונים שיש לו" ממשיך ז'ק ומושך בכתפיו.
"בוא נגיד את זה ככה, לא היית רוצה להלחם בו. הוא חזק בטירוף!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352423][b]פלינט~[/b]
"זה יכול להיות נהדר! קלואי שלי גדולה מידי בשביל להסתובב בין העצים בחופשיות. טיילו שלך יוכל לעשות עבודה מקיפה יותר" אומר ז'ק בחיוך "והכל יכול להיות, למראות שהוא חבר ברביעייה האליט, והוא לא ייתן לאף אחד לחטוף אותו ככה. במיוחד עם כל הפוקימונים שיש לו" ממשיך ז'ק ומושך בכתפיו.
"בוא נגיד את זה ככה, לא היית רוצה להלחם בו. הוא חזק בטירוף!"[/QUOTE]
"אני יודע,אבל אל תדאג,אני גם יהיה חזק!" אומר לו בנחישות, "טיילו יש לך משימה חשובה,צא לחפש ביער ביסודיות,אל תסתבך בצרות ותחזור אלינו אם אתה מוצא משהו" אומר לו ואלטף את ראשו, "אז..אתה מאמן?" אשאל אותו בהתעניינות
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352404][B]ניל~[/B]
אתה מוציא את הפוקימונים שלך, שבקלות עוזרים לך להקים מחנה מכובד למדי, מענפים ועלים ודברים שונים שאתם מוצאים.
אתה נכנס לתוך האוהל המאולתר, ופורש שק שינה, שלקחת מהבית, ומהירות נרדם שינה עמוקה וחזקה.
אתה מתעורר אחרי כמה שעות טובות, בשעה אחת עשרה בבוקר. אתה יוצא מהשק שינה, ורואה שהפוקימונים שלך יושבים בחוץ ומשחקים במים בשמחה.
[/QUOTE]
"בוקר טוב"אומר לפוקימונים בזמן שאתקשר לפרופסור על מנת להחליף בין פיגיוטו לבין זובאט.
-
[b]פלינט~[/b]
"זה יכול לקחת זמן לסרוק את כל היער" אומר ז'ק אחרי שאתה מורה לטיילו לעוף במהירות ביער. "אני לא סתם מאמן. את מתחנך על ידי אלופת הליגה! אני מועמד להיות חבר ברביעייה האליט, במידה ואחד מהחברים פורש משם. אני מאמן פוקימונים מעופפים! ואני אחד מהמאמנים המובילים במחוז בתחום המעופפים!" הוא אומר בהתלהבות.
[b]ניל~[/b]
אתה מברך את הפוקימונים שלך ומתקשר לפרופסור "הלו?" אתה שומע מהצד השני "או שלום ניל! איך אתה?" הוא שואל בחיוך ואתה והוא מנהלים שיחת חולין קצרה, ואתה מוריד את החלק שהצטרפת לצללים ובגדת בהם.
"בטח בטח אני שנייה שולח לך את פידג'יוטו" הוא אומר. אתה מחזיר את זובאט לפוקדור שלו, ולוחץ על פקודת ההחלפה בפוקידע, והפוקדור של זובאט מתחיל לזהור ונעלם לך מהידיים ותוך שנייה פוקדור חדש מופיע לך שם.
"אם תצטרך עוד משהו תתקשר!" הוא אומר לך ומנתק.