על מה אתה מדבר עמית, מיקס מאסטר זאת האנימה הכי סקסית בעולם, כל פרק קיבלתי זקפה מחדש )):
פלופי, של איזה מין? ):
Printable View
על מה אתה מדבר עמית, מיקס מאסטר זאת האנימה הכי סקסית בעולם, כל פרק קיבלתי זקפה מחדש )):
פלופי, של איזה מין? ):
הגבתי בסיקור שלך פלופי :-)
[quote]על מה אתה מדבר עמית, מיקס מאסטר זאת האנימה הכי סקסית בעולם, כל פרק קיבלתי זקפה מחדש )):
[/quote]
אז אתה אומר לי שמיקס מאסטר, אנימה שממה שראיתי בערוץ הילדים דומה בדימיון רב מדי לפוקימון,נתנה לך זקפה?
[QUOTE=Panties;1363937]על מה אתה מדבר עמית, מיקס מאסטר זאת האנימה הכי סקסית בעולם, כל פרק קיבלתי זקפה מחדש )):
פלופי, של איזה מין? ):[/QUOTE]
למה אתה ישר קופץ לסקס ))))))))):?
[QUOTE=Reborn;1363938]הגבתי בסיקור שלך פלופי :-)
אז אתה אומר לי שמיקס מאסטר, אנימה שממה שראיתי בערוץ הילדים דומה בדימיון רב מדי לפוקימון,נתנה לך זקפה?[/QUOTE]
מה רע?
[QUOTE=Flupy;1363939]למה אתה ישר קופץ לסקס ))))))))):?[/QUOTE]
כי זה הדבר הכי חשוב בחיים
ובכל מקרה כל היום הוא מתחרמן על השטוחה הזאתי אז שיכנס לחורים שלה גם כן..
שתגיע לדמות שמעקסית עם מלא צלקות תגיד לי ):
[QUOTE=Flupy;1363944]שתגיע לדמות שמעקסית עם מלא צלקות תגיד לי ):[/QUOTE]
הוא כזה סקסי עם אפרו מאחורה כזה כמו של יוסופ ויש לו צלקות מעגניבות על הפנים?
ורגל תותבת? ):
הקטע שעכשיו אפשר להסתכל על בזה בכיפיות נוסטלגית כזו Xd
[IMG]http://www.narutobase.net/images/avatars/Naruto/naruto_20090513_1700824840.gif[/IMG]
באיזה פרק זה היה? :S
[QUOTE=Panties;1363945]הוא כזה סקסי עם אפרו מאחורה כזה כמו של יוסופ ויש לו צלקות מעגניבות על הפנים?[/QUOTE]
לא ):
יש לו את הRISE הכי חזק שיש ):
[QUOTE=Flupy;1363949]לא ):
יש לו את הRISE הכי חזק שיש ):[/QUOTE]
אז הקקה הזה פה סתם עומו ויש לו איזה ילד חתול עם כטיס של פסיירן שמדבר איתו בטלפון כמו עומו ))):
[QUOTE=Panties;1363950]אז הקקה הזה פה סתם עומו ויש לו איזה ילד חתול עם כטיס של פסיירן שמדבר איתו בטלפון כמו עומו ))):[/QUOTE]
לא נווו ):
[QUOTE=Panties;1363940]מה רע?
כי זה הדבר הכי חשוב בחיים
ובכל מקרה כל היום הוא מתחרמן על השטוחה הזאתי אז שיכנס לחורים שלה גם כן..[/QUOTE]
אמרתי שזה רע?
[QUOTE=Flupy;1363951]לא נווו ):[/QUOTE]
התכוונתי לכתוב בסוף שהוא חסר משמעות, כבר הבנתי שאתה לא מתכוון אליו ):
רגע, רייס זה שאתה הופך את עצמך לחזק יותר?
[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100912202754/psyren/images/b/b4/Rise_PSI.PNG[/IMG]