פתאום לא בא לי ללכת לבית הספר מחר, תחושה ששכחתי כבר
Printable View
פתאום לא בא לי ללכת לבית הספר מחר, תחושה ששכחתי כבר
תגידו מה עם ליאון?
ליאון מת, אבל מורשתו קיימת ):
ואני עצוב מזה
[QUOTE=Joey Tribbiani;1403363]תראה, כמובן שאני יכול עכשיו ללכת ולעבור למערה ולמנוע צער של בע׳׳ח אבל אני לא. לעומתך אני מונע הרבה יותר סבל לבעלי חיים. אם אני לא הולך לגור למערה אז אני חוטא? לא, אני מונע צער בעלי חיים ברמה גבוהה
חחח אלון אני נהנה מזה. אם הייתי רוצה להפסיק הייתי מפסיק[/QUOTE]
אתה כאילו עושה איתנו תחרות "מי מונע יותר סבל"? אתה מפספס את הנקודה. זה לא משנה מי יותר "נחמד" לחיות, הנקודה היא שאתה גורם לחיות סבל. נקודה. זה לא נתון לוויכוח. די להצטדק עם טענות מטופשות כאלה ):
[QUOTE=Flupy;1403439]אתה כאילו עושה איתנו תחרות "מי מונע יותר סבל"? אתה מפספס את הנקודה. זה לא משנה מי יותר "נחמד" לחיות, הנקודה היא שאתה גורם לחיות סבל. נקודה. זה לא נתון לוויכוח. די להצטדק עם טענות מטופשות כאלה ):[/QUOTE]
ובגלל זה אתה פלופימן
נתחיל לשכתב את פרק 12, "הקרב כנגד דברי המתיקה".
[QUOTE=Kirito;1403442]ובגלל זה אתה פלופימן[/QUOTE]
גם וגם בגלל שאני חתיך ):
נכון תקעתי אתכם במי אני?d:
הנה הגעתי לקטע האלגברי המאוד מורכב בפרק 12, שבו במהלך הקרב מרמלדה משתמש בגז שגורם לכל אחד לראות את האחרים בתור איזשהי פרמוטציה עליהם, פרט לממתקים, שרואים הכל כרגיל. זה קטע מאוד מסובך שאני די שונא....
[spoiler]
לפתע הכל נראה מעורפל לכמה שניות. בסוף השניות האלו כולם היו מבולבלים. (המלצה: עדיף לרשום קצת את כל ההזיות שלהם עכשיו, זה יכול קצת להקל על הקריאה) מרטין ראה את מרציפן כפים, את מרמלדה כאנבסיל את סוכרזית כברנז, את ברנז כסוכרזית, אנבסיל כמרמלדה, את פים כמרציפן ורק הדרלס נראה לו כמו הדרלס. ההשפעה על כולם הייתה דומה חוץ מהממתקים. מרטין החל לרוץ לעבר ברנז האמיתי שנראה לו כסוכרזית. ברנז, שראה את מרטין כמרמלדה, החל לירות חצים לעברו. מרטין לא הבין את פשר החרבות המעופפות שעפו לעברו והוא התחמק מהן ואז קפץ אל ברנז. אנבסיל, שראה את ברנז כברנז ואת מרטין כמרציפן ירה לעבר מרטין מכת קרח. מרטין שוב לא הבין איך הופיע חרב מעל הראש שלו והוא התחמק.
"חבר'ה, קדימה תעזרו לי!" אמר מרטין. אך הערה זו בלבלה את כולם עוד יותר. כעת כולם החלו להתקיף את כולם, חוץ מהממתקים, שידעו בדיוק את מי הם מתקיפים. הדרלס נפגע קשה והתעלף. כל השאר היו פצועים אבל במצב סביל.
"אנבסיל, למה אתה תוקף את פים?" שאל מרטין. אנבסיל האמיתי, שראה את פים כמרמלדה ואת סוכרזית כפים לא הבין את השאלה.
"אני לא!" אמר אנבסיל האמיתי.
"כי זה הגורל שלך" אמר מרמלדה שנראה כמו אנבסיל בעיניי מרטין. שני קולות האנבסיל המנוגדים לחלוטין בלבלו את מרטין ומרציפן ניצל את ההזדנות ותקף אותו. הבלבול נמשך במשך מספר דקות, שבסופן גם פים התעלף ומרטין, אנבסיל וברנז היו פצועים קשה. ההשפעה פגה ואז כולם הבינו מה קרה.
[/spoiler]
ביולוגיה זה מעצבן זה מבלבל מידי וקשה להסביר את זה לאנשים
[quote=!!!;1403450]ביולוגיה זה מעצבן זה מבלבל מידי וקשה להסביר את זה לאנשים[/quote]
אז בגלל זה אין לך מושג מה אתה אומר בנוגע לגנים?
[QUOTE=Flupy;1403451]אז בגלל זה אין לך מושג מה אתה אומר בנוגע לגנים?[/QUOTE]
לי אין מושג? אני לא משתמש במושגים הנכונים אני יודע (שכחתי אותם) אבל בכללי אני די מפשט: לכל תכונה יש משהו ( אולי גן שכחתי איך קןראים לזה) שמחליט עליו לדבר הזה יש שני חלקים לפעמים חלק דומיננטי וחלק רציבי ולפעמים הם סתם משתלבים אבל במקרה של דומיננטי ורצסיבי (שזה מה שלמדתי בכיתה ט) יש הומוסיגוט שבו שני החלקים שמרכיבים את הדבר זהים והטרו זיגוט שבו הם שונים כדי שהגן הרצסיבי ( במקרה זה צבע עיניים כחול) יבוא לידי ביטוי על האדם להכיל ״דבר״ הומוזיגוט של הרצסיבי אם הוא הטרו זיגוט הדומיננטי יבוא לידי ביטוי........ מה לא נכון בזה????
אם יש שגיעות זה כי אני מהנייד
אוף !!! ואילן, היה כאן וויכוח באורך כמה עמודים בו הסברתי איך ניתן להשיג ויטמינים מהצומח :s
ובנוגע לחזיר- זה היה סרטון משעשע (לפחות הוא אמור להיות כזה…) על למה האדם לא אמור לאכול בשר. לא יותר. סתם נטפלתם לחזיר וזה... ואילו- מאיפה אתה יכול להסיק שזה חרטא אם אף פעם לא בדקת באינטרנט? ויקיפדיה, המון אתרים של צמחונות, מאקו וכו׳ מצאתי שם כתבות על זה. לא מאמינים לא צריך. הרעיון הוא שלא ניסיתי לגרום לכם להיות צמחונים. סתם היה פה ויכוח…
נדב- לא יודע איך זה נראה אבל אני מבין שיש פה טעות. אני לא באתי והצהרתי שאני יותר חדוב מכולכם כי אני לא מתעלל בחיות או משהו.. אלון שאל אם אני צמחוני אמרתי שכן ואז התחיל הדיון
היי יאללה לסיים תנו"ד
מי ייתן לי פרק ראשון למאגי?
זה מהחתימה של שיינקס..