-
[QUOTE=LordAbizi;1459229]אין פה מה להתעסק. אם אני צודק אז אתה חייב התנצלות ונקודות לHoratio. אם אני טועה אז אתה יכול להראות לי איפה אני טועה. אתה כתבת את השאלה אז אתה יודע את הפתרון. זה לא יכול להיות פשוט יותר מזה.
זה מתמטיקה. לא יכולים להיות פה חילוקי דעות.[/QUOTE]
נק' לי...
-
לא, הנקודה הולכת לאלכס על זה שהוא לא נתן לו באן. "ביום שישי השחור" הוא נתן לי דווקא הרבה כאלה xd
-
-
אני בסדר. אתה עוד באנגליה?
-
טוב אני אתן נקודות אבל מחר...
פשוט לא היה לי כוח לערוך היום,היה לי יום מעייף... מחר אתן נקודות...
ודבר אחד אני רוצה לסגור פה...אני לא נותן שום באנים ושום כלום אז תפסיקו עם זה.
-
[quote=lordabizi;1459238]ההנהלה התחרפנה והחליטה ששינוי כינוי מותנה בווינר. אני הטרול הכי בכיר ומנהיג את המאבק בהנהלה. המאבק בא לידי ביטוי שאי השקעה ואי ניסיון השגת ווינר בכל דרך אפשרית. אם ההנהלה תראה שאף אחד לא מנסה להשקיע כדי לקבל וינר היא תבין שזה טיפשי ותהפוך את ההחלטה שלה. הצטרף למאבק ואל תשקיע בשום דבר, ותציין מדי פעם שההחלטה של ההנהלה טיפשית.
@kittym
אפתח תלונה מסודרת במשוב שבה אני אסביר שאתה לא יודע את התשובות לשאלות שאתה שואל ולכן החידון שלך אינו וואלידי.[/quote]
אתה יודע אביזי, אתה כל כך משקיע במאבק שלך לשינוי הפורום במטרה להפוך אותו למקום טוב יותר שאני חושב שאני אתן לך ווינר על המאמץ וההתמדה שאתה מפגין כלפי הפורום!!!!!!!!!!!!!! =] =] =] =] =] =] =] =] =]
-
[QUOTE=Canaan;1459052]יותר טוב ממה שאתה היית אי פעם. ):[/QUOTE]
פחחח ממש
-
[quote=ritsuka kun;1459250]פחחח ממש[/quote]
וואלאק בונבון עוד מילה לא במקום אתה בבאן לשנתיים הבנת מתוקי??????
לאסתם
אבל בוא לסקייפ
-
למה היטמן לא מנהל יותר? מה קרה?
-
[QUOTE=D.Teach;1459252]למה היטמן לא מנהל יותר? מה קרה?[/QUOTE]
סודות מדינה
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=55246[/url]
אפילו אני לא יודע מה הלך שם
-
-
היטמן יודע, רותם יודע, עמית טוען שהוא יודע, מגל גם ):
-
אתם חייבים לעזור לי אנשים, העניבה שלי מרושעת והיא הולכת להרוג אותיייייייייייייי.
-
-
><
מעצבן אותי שאנשים לא מצליחים להעריך את הרצון הטהור הזה של היטמן לעשות דברים. גם בפוקיבלוק, כשהיו מגדפים אותו ועושים עליו קומיקסים מעליבים שזכו לתשואות, הוא המשיך להשקיע. במשך כל השנים שאני מכיר אותו הוא נותן תלב לדברים בשביל הנתינה והעשייה. לא פגשתי אחד כזה. ואני בטוח שלא כולם מכירים בכך כי אחרת לא היה את האנטי הזה סביבו וההתנגדות החריפה וכמעט אוטומטית לדברים שהוא עושה. אבל זה גם כי יש כאן מן טון כזה של אנשים שמחפשים רק להתלונן על משהו... לפחות ככה מרגיש לי בהצצות שלי כאן ומלראות תגובות. זה הרי על כל צעד שלו, בין אם זה למנות משתמשת חדשה למנהלת, לשנות את נושא הווינר או לפתוח נושא בלוג ריק לכמה זמן, ונעילת נושאים וכו'...