-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491106]
[B]רובי @ritsuka^kun ;
[/B]אקנס מכשפלת את עצמה במהירות סביב הבורמי המבולבל. הוא מתחיל לשלוח כדורים אל כל עבר, מתחיל לפוצץ את הכפילים שלה אחד אחרי השני.
רגע לפני שמבין מי האמיתית, אקנס שולחת עוקץ רעל אל עבר בורמי.
עוקץ הרעל פוגע בבורמי שמועף אחורה מעט על העץ, ונראה מסוחרר לאחר הפגיעה. אתה רואה שאפיו מעלה צבע סגלגל, ונראה כי המכה צורבת לו.
'כנראה שהוא מורעל' אתה חושב לעצמך, נזכר במה שלמדת על רעל בילדותך.[/QUOTE]
"יופי אקנס השתמשי שוב בעוקץ רעל ואז תנסי נשיכה!" אומר לה בהתלהבות למראה היתרון שלנו בקרב.
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491106][B]מליפאן;
[/B]"האמת.. שלא זכרתי את זה בכלל. עכשיו בדיעבד אני נזכרת שבתור ילדה הייתי מגיעה לכאן תמיד, דרך אחת הכניסות הצדדיות של המערה שהפתח שלהן ממש צמוד לונדרטרוף" מספרת זואי, "תמיד הייתי באה לכאן עם עוד שתי חברות שלי, והיינו משחקות עם הוויסמארים." אתה מביט בזואי ומפרגן בלבך לאומץ שלה לבוא לפה בתור ילדה למרות האקספלווד והלאוודרד.
אתה מציג את עצמך בפני הנער, "ואני זואי, מהעיירה ורדנטרוף."
"זואי???" שואל הנער בפליאה, "זואי מאליק???" הוא שואל שוב, וזואי מאשרת בחוסר הבנה. "וואי, אני עברתי לעיר וארדנטרוף גם לא מזמן, ועכשיו התחלתי את המסע שלי עם נטו!" הוא אומר בהתרגשות, "הספקתי להכיר את אחיך והמשפחה שלך אחרי שעזבת, הם סיפרו לי שיצאת גם כן למסע! הם גם סיפרו לי שזכית במכון רסטבורו!" הוא אומר ועיניו נוצצות, וזואי מושכת בכתפיה. "אני טובי, וזאת נאטו!" הוא אומר בחיוך ומציג את הנטו שעל כתפו, שלא נרגשת כלכך. צ'ינגלינג ניגשת אל עבר הנאטו בחיוך ומצלצלת בפעמוניה בשמחה אך נטו נשארת רגועה ושקטה, לא נעה.
[/QUOTE]
"טובי, הא? תגיד לי אם תחליט שאתה במקרה אוצ'יהא מאדארה במסווה." אני אומר ואז אשמע את מה שאמרתי ולא אבין מה המילים שיצאו לי מהפה הרגע. "טוב בכל מקרה, אני בהחלט אשמח להמשיך בדיון הזה, אבל אני כן רוצה לעשות את זה מחוץ למערה. אז בואו נצא מפה." אומר להם לפני שיתפתח איזשהו דיון. מודע למה שצ'ינג לינג עושה, אבל אף על פי כן אני לא רוצה להתעכב בתוך המערה יותר מדי.
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491101][B]אייס @totodile ;[/B]
אתה מחזיר את טוטודייל לפוכדור שלו, ומוציא את של סנייבי במקום. סנייבי יוצאת החוצה מהפוכדור, ומביטה בך ובשאקל. הזנב שלה קורן באור ירוק והיא קופצת באוויר, מתחילה לסובבת אותו ויוצאת טורנדו ירוק מלא עלים שפוגע בשאקל ומעיף אותו אחורנית. שאקל מנסה להגן על עצמו ולהיכנס, אך נחבט פעם אחר פעם, עד שהוא מתעלף. ״שאקל לא יכול להילחם!״, מכריז מרטין, ורוקסן מחזירה אותו.
״תודה לך..״ היא ממלמלת, ״קדימה, צא!״ היא צועקת שוב בעודה זורקת פוכדור נוסף לאוויר.
מהפוכדור יוצא פוקימון גדול וכבד.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/526.gif[/IMG]
[B]דניס; [/B]
מאנקי קופץ מהעץ ואחת מרגליו זוהרות בלבן, בתגובה פאנפי תוקף במקהלה- מתחיל לקרוא בקול רם ולהזיק למאנקי, אך מנקי פוגע בו בכל זאת ובועט אותו הצידה.
שני הפוקימונים מתחיל להתעייף, ואתה סוקר את הזירה. זירה עשבית, עצים, דשא, שיחים.
[B]מליפאן;[/B]
זואי מהנהנת ומיציאה את הפוכדור של מאסקריין, שיוצא ומיד וקורן באור לבן ובהיר- גורם לאקספלווד להתמקד בו. ״זמזום חרק!״ מורה זואח למאסקריין, שמתחיל לזמזם ואנרגיה אדומה נשלחת אל אקספלווד. נראה כי ההתקפה כלל לא משפיעה על היצור הסדול והגדול, שמגיב עם להביור עוצמתי, שמפתיע את שלושתכם.
מאסקריין צונח מעולף על האדמה, וכולכם מופתעים מההתקפה הלא צפויה הזו של האקספלווד- אך מתחילים לרוץ בעודו מאחוריכם. אתם רצים לצד הנער, מתחילים לסקור את האזור ומחפשים מקום לנוס אליו.
לפתע נראה כי זואי עלתה על משהו. "בואו אחריי!" היא אומרת, ומתחילה לרוץ קדימה ושמאלה, נזהרת מהאקספלווד. אתם בעקבותיה. "נזכרתי, יש פה מנהרה שמובילה ליציאה! אני כמעט בטוחה!" היא קוראת לעברכם ואתם נסים שמאלה אחריה.
אתם מגיעים אל שני פתחי מנהרות גדולות, שלא ברור לאן הם מגיעות. "הימנית, היא מגיעה אל ורדנטרוף!" אומרת זואי בבטחון, ואתם מתחילים להעיף סלעים. גם נאטו וצ'ינגלינג עוזרות. ברגע שאתם מסיימים, הנער מיד רץ קדימה, "בואו!" הוא מזרז אתכם בחשש. אקספלווד שולח להביור לעברכם, ואתם מיד רצים פנימה, חומקים מהלהביור ומהאקספלווד הגדול.
אתה, זואי וצ'ינגלינג מתנשפים בקצב מהיר, ודופק הלב הגבוה שלכם מתחיל לחזור לנורמה.[/QUOTE]
"אוקיי סנייבי, יופי של ניצחון על שאקל, תשתמשי במשיכה ואז תקפי בהצלפת גפן." 'מעניין מי זה הפוקימון הזה' אחשוב ואוציא את הפוקדקס כדי לבדוק.
-
[B]אייס @TOTODILE ;
[/B][I]רק רגע.[/I]
[B]----[/B]
סנייבי מתחילה במשיכה, קורצת ושולחת מספר לבבות אל עבר הפוקימון, שנראה כי הוא הושפע מההתקפה ומעט מרחף.
"תשתמש בתותח בזק" מורה רוקסן, אך הפוקימון לא מגיב. נתון להשפעה של המשיכה.
סנייבי מחייכת ושולחת שתי גפנים לעברו ומתחילה להכות אותו עם הגפנים, פוגעת בו בחזקה.
אתה מוציא את הפוקידע, שמיד מברר לך מי הוא הפוקימון:[QUOTE][CENTER]
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/526.gif[/IMG]
ג'יגאליט,פוקימון הלחץ (Compressed) והצורה המפותחת של בולדור.
האנרגיה שדחוסה בתוך ליבתו הפנימית של ג'יגאליט מאפשרת לו לירות התקפות שמסוגלות לפוצץ הרים. [/QUOTE][/CENTER]
אתה מביט אל עבר הג'יגאליט, שנראה עדיין נתון לאפקט המשיכה.
[B]דניס;[/B]
פאנפי נכנס אל תוך אחד השיחים, ממתין למאנקי המעוצבן.
כשהוא רואה אותו מתקרב, הוא מתכדרר אל כדור ושועט הצידה. חלק מהעלים מועפים במהלך ההתקפה, מוסיפים מעט לאלמנט ההפתעה המבהיל אבל לא יותר. הוא ממשיך להתגלגל במעלה העץ, וכמעט נופל באמצע- אך מצליח לפגוע במאנקי מלמעלה, גורם לפגיעה ישירה בגופו ומעיף אותו הצידה. מאנקי נוחת על האדמה מעולף.
--
אינלי מושג איך הוא אמור לירות עלים מתוך שיח בעזרת גלגול.
[B]רובי @ritsuka^kun ;[/B]
מזלטוב פתחה את עמוד שמונימ'וש, אשלח לך רשימת פוקימונים. תבחר אחד מהם
--
אקנס משתמשת בעוקץ רעל, ובורמי מתנגד בעזרת כוח נסתר- גורם לפיצוצים סגולים וחשוכים.
מבעד לפיצוץ, אקנס קופצת וופסת בבורמי עם שיניה החדות, כשלבסוף מעיפה אותו הצידה- גורמת לו להתעלף.
[B]
מליפאן;
[/B]אתה עוצר את הדיון שמתפתח, ומתחיל להתקדם במערה. מוביל את שני תושבי הורדנטרוף שמאחוריך
לאחר הליכה של כעשר דקות, אתה רואה אור בקצה המנהרה. צ'ינגלינג הנרגשת מעופפת לה במהירות ואתה רץ אחריה, ורואה כי זו באמת היציאה. אתם מתחילים לצאת מהמנהרה, ורואה שהמנהרה הובילה אל דרך ירוקה, מלאת דשא ועצים.
מולכם ניצב לו שביל, עם שלט המוביל שמאלה אל העיירה ורדנטרוף.
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491114][B]
מליפאן;
[/B]אתה עוצר את הדיון שמתפתח, ומתחיל להתקדם במערה. מוביל את שני תושבי הורדנטרוף שמאחוריך
לאחר הליכה של כעשר דקות, אתה רואה אור בקצה המנהרה. צ'ינגלינג הנרגשת מעופפת לה במהירות ואתה רץ אחריה, ורואה כי זו באמת היציאה. אתם מתחילים לצאת מהמנהרה, ורואה שהמנהרה הובילה אל דרך ירוקה, מלאת דשא ועצים.
מולכם ניצב לו שביל, עם שלט המוביל שמאלה אל העיירה ורדנטרוף.[/QUOTE]
"טוב, עכשיו אפשר לעצור. קודם כל, שמתי לב קודם במערה שנאטו מעט סקרנה את צ'ינגלינג, אך נאטו היה די אדיש לזה. אולי תאמר לו משהו?" אומר לטובי, ואם הוא לא יגיב באיזשהי שאלה אליי (אלא ייתן הוראות לנאטו או משהו) "טוב, אז מה אתם יכולים לספר על ונדטרוף?"
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491114][B]--
דניס;[/B]
פאנפי נכנס אל תוך אחד השיחים, ממתין למאנקי המעוצבן.
כשהוא רואה אותו מתקרב, הוא מתכדרר אל כדור ושועט הצידה. חלק מהעלים מועפים במהלך ההתקפה, מוסיפים מעט לאלמנט ההפתעה המבהיל אבל לא יותר. הוא ממשיך להתגלגל במעלה העץ, וכמעט נופל באמצע- אך מצליח לפגוע במאנקי מלמעלה, גורם לפגיעה ישירה בגופו ומעיף אותו הצידה. מאנקי נוחת על האדמה מעולף.
--
אינלי מושג איך הוא אמור לירות עלים מתוך שיח בעזרת גלגול.
[/QUOTE]
הכוונה שהוא הורס את השיח ויוצר ענן של אבק ועלים, הוא מתגלגל במקום וככה שובר את הענפים והחיבורים של העלים וכל זה ויוצר בלגן
---
״כל הכבוד פנפי״ אגיד לו ואלטף את ראשו, אוציא מהתיק אוכל לפוקימונים ואביא לו איזה פרי.
״קדימה בואו נמשיך ללכת״ אגיד להם ״צריך לעזור לך להבריא, רפלט״ (אם ככה קוראים לו, שכחתי ולא הייתי בטוח חח)
-
[QUOTE=LordAbizi;1491116]"טוב, עכשיו אפשר לעצור. קודם כל, שמתי לב קודם במערה שנאטו מעט סקרנה את צ'ינגלינג, אך נאטו היה די אדיש לזה. אולי תאמר לו משהו?" אומר לטובי, ואם הוא לא יגיב באיזשהי שאלה אליי (אלא ייתן הוראות לנאטו או משהו) "טוב, אז מה אתם יכולים לספר על ונדטרוף?"[/QUOTE]
"יופי של עבודה סנייבי, אבל זה עוד לא נגמר! תקפי בטורנדו עלים, ג'יגאליט נתון להשפעת המשיכה עדיין, זה הזמן שלך!"
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491114]
[B]רובי @ritsuka^kun ;[/B]
מזלטוב פתחה את עמוד שמונימ'וש, אשלח לך רשימת פוקימונים. תבחר אחד מהם
--
אקנס משתמשת בעוקץ רעל, ובורמי מתנגד בעזרת כוח נסתר- גורם לפיצוצים סגולים וחשוכים.
מבעד לפיצוץ, אקנס קופצת וופסת בבורמי עם שיניה החדות, כשלבסוף מעיפה אותו הצידה- גורמת לו להתעלף.
[/QUOTE]
"כל הכבוד אקנס!" אומר לה בהתלהבות ואלטף את ראשה "בואי נחפש לך עוד משהו מעניין להתאמן מולו! אנחנו צריכים להתחיל לעבוד על מתקפות שלך. אולי משהו שיוכל יותר לעזור לך" אומר לה בחיוך ואמשיך לתור אחרי פוקימון נוסף.
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491083][COLOR=#000000][B]
דור @EDGAR ;
[/B]אתה בורח בחזרה אל החדר שלך, מסתתר מתחת לשמיכה החשוכה והקרה.
אתה מביט בלחץ לכל כיוון, ונדמה כי הרעשים נותרו.
רעשי צעדים, רעש של השחזת סכין, רעש של דפיקה.
גשם מתחיל לרדת, דופק לאט לאט על הגג של האכסנייה, ודופק לבך מתחיל לעלות מרגע לרגע.
[/COLOR][/QUOTE]
אני לוקח את הפוכדור של בארון ומוציא אותו, ניגש לדלת ופותח אותה כשהוא שומר עליי ומרתיע את כל המתקרב
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491083]
[COLOR=#000000]
[B]רון @THEHELIOLISK ;
[/B]המאמן מהנהן בראשו, ומחזיר את מיאו. שניכם חוזרים אל החנות עצמה, והמוכר לוקח לו שק קטנטן.
"ובכן.." הוא ממלמל, ודן עם המאמן שנלחמת בו מעט. "נראה כי מגיעים לך חמישה פוכדורים.., ותרסיס נגד." הוא אומר, ומכניס אל השק הקטן חמישה פוכדורים ותרסיס מסוים, "זה נגד השפעות סטטוס" מציין המוכר בחיוך.
"כמו כן, מגיע לך בונוס מסוים.. קח את זה" הוא אומר, ומושיט לך אבן נוצצת ולבנה.
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/4/45/Bag_Shiny_Stone_Sprite.png[/IMG]
[/QUOTE]
"תודה רבה לך" אומר לו בנחמדות ואקח את הדברים. אגש לאיימי ואומר לה:" יש עוד משהו שתרצי לעשות? או שאפשר ללכת לחפש את המכון?"
-
[QUOTE]לוקאס AIis ;
אתה סוקר פעם נוספת את המכון, נראה כאילו הוא קבור מתחת לאבנים.
'בהחלט מתאים למנהיגת מכון האבן' אתה חושב לעצמך, ונכנס לתוכו עם טורצ'יק וניקי.
שלושתכם מתחילים להתקדם בלובי רחב, ושואלים את אחד האנשים בתוכו היכן ניתן למצוא את רוקסן. "בהמשך המסדרון, החדר האחרון."
אתה מוביל את שלושתכם במסדרון הרחב, יש כ3 דלתות במסדרון שחלונות זכוכית גדולים משקיפים עליהם. אתה רואה מאמנים צעירים נלחמים זה בזה, כשלכולם פוקימוני אבן. הזירות קטנות ומכוסות קרקע יבשה ואבנים
לבסוף אתם מגיעים אל החדר האחרון, ונכנסים אליו.
מיד הטמפרטורה צונחת, ומולכם נשקפת זירה גדולה פי שניים מהשאר. האבנים חלקן קטנות, חלקן בגודל אדם, והקרקע יבשה וקשה לגמרי. במרכז כל צד של הזירה, מדרגה קטנה עשויה מסלע, עם הכיוון לזירה. אלו העמדות עליהן עומדים המאמנים הנלחמים.
בצד עומדים ספסלים המשקיפים גם כן אל הזירה, על אחד מהם יושבת בחורה בסביבות ה20 לחייה, לבושת תלבושת כחולה-ורדרדה, עם עוד אדם. הבחורה מבחינה בכם. "הנה מרטין, המאתגרים הראשונים של היום!" היא אומרת לאדם לצידה בחיוך, וניגשת לעברכם.
"שלום לכם!" היא אומרת בחיוך, "כיף לראות אתכם שוב. ניקי, הקרב היה מדהים, כל הכבוד לך."
ניקי מודה לה, "ובכן.. ריפאתי את פוקימוניי במיוחד, אז למה שלא נתחיל בקרב?" שואלת אותך רוקסן ומביטה על טורצ'יק הקטן, שמביט בה בעודו מסתתר מאחורי שתי רגליך.
[/QUOTE]
"כן, אני מניח שאין לנו ממש מה להפסיד אה טורצ'יק" אומר לו ואלטף את הראש שלו בנסיון להרגיע אותו "קדימה, לך לזירה"
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491083][COLOR=#000000][B]סהר @pikachu^4^ever ;[/B]
אתה מנסה להבין מדוע פנקין מתרגשת מהמקל, ונזכר מעט בתיאור אשר סיפק לך הפוקידע עליה.
"את מוכנה לבוא איתנו?" אתה פונה שוב אל פנקין, הנראת קצת יותר רגועה, קצת יותר מאושרת.
היא מביטה ואז ניגשת לעברך, מושיטה לך את הענף ומהנהנת.
[/COLOR][/QUOTE]
"מצוין!" אני אומר לפנקין בחיוך רחב "עכשיו נלך במהירות למרכז הפוקימונים, עלינו לטפל בכם ולברר יותר לגבי פנקין" אני אומר לכולם "אסור לבזבז אף רגע כי גם קרב המכון הראשון שלי קרוב יותר מידי!" אני אומר בחיוך רחב ואש בעיניים "בואו נזוז!" אני צועק בהתרגשות ומתחיל לרוץ לכיוון היציאה מהיער
-
מליפאן;
״אה..״ הוא ממלמל ומביט על נאטו, ״היא פשוט אדישה, זה הכל.״
אתם ממשיכים להתקדם אל עבר העיירה, עולים על גשר מעל לנחל קטן. ״מה אתם יכולים לספר לי על וארדנטרוף?״, אתה שואל.
״זו עיר יפהפייה, הכל פורח ויפה בה. אני פשוט מאוהבת בעיר הזו!!״ אומרת זואי בהתלהבות ומאיצה את התקדמותה. ״יש גם אולם לתחרויות סרט.. ואת הדוכן ההוא שהקימו שם.. ומרכז פוקימונים כמובן״ מוסיף טובי, ״אה וגם יש מכון!״.
תוך כדי אתה גם רואה כי הגעתם ליעד. מולכם ניצבת עיירה גדולה, מלאת פרחים ושיחים מעוצבים בצורות של פוקימונים. היא גם הומה אנשים
דניס;
אתה מלטף את ראשו של פנפי ונותן לו אוכל לפוקימונים, הוא אוכל בהנאה ומחייך. בינתיים מאנקי מספיק לברוח מן הזירה.
אץה ממשיך ללכת עם ראפלט ופאנפי אל עבר המשך השביל של היער הגדול והירוק. לאחר מספר דקות נראה כי הגעתם ליציאה מן היער. אתם יוצאים ומסתנוורים מאור השמש, אתה מביט מולך ורואה שדות פרחים רבים וחנות קטנה.
אייס;
סנייבי משתמשת בטורנדו עלים, פוגעת בג׳יגאליט ומסבה לו נזק, אך לא מצליחה להזיז אותו. הוא כבד מידי. ג׳יגאליט עדיין מושפע מאפקט המשיכה. ״תותח קאנון!״ חוזרת ומורה לו רוקסן, והפעם הוא מצליח לשלוח תותח אפור וכסוף אל סנייבי, אך מפספס. הוא עדיין נתון לאפקט המשיכה.
רובי;
אתה ממשיך לחפש אחר פוקימון נוסף ברחבי היער, ומביט מצדדיך. אתה רואה עוד קצת בורמי תלויים על העץ, ופוקימון קטן וסגול מקפץ לו בצידי הדרך. אתה מזהה אותו כוינונאט. משמאלך יושבת ציפור קטנה על אחד העצים שמנקרת לה מעט אוכל, אתה בודק בפוקדקס ומזהה אותה כסטארלי.
--
הסמוצ׳אם תגיע ברסטבורו
דור;
אתה זורק את הפוכדור של בארון, שיוצא ומתחיל להשתולל. הבניין נהרס קלילות ואתה נופל מתחתיו, אך באורך פלא מוצא את עצמך בעיירה פאלט, וגרישוס בתוך הפוכדור שלו בחזרה. אתה מביט מבעד לאחד החלונות. ״והרי חדשות לגבי הרתרסקות של מרכז פוקימונים במחוז ג׳וטו...״ נשמע מתוך הטלוייה, ואתה משפיל מבט אל הפוכדור. אבל היי, הדפיקות נפסקו.
רון;
אתה אוסף את חפציך ומתקדם אל עבר איימי.
״הממ.. לא כלכך, אני וליטלאו נשמח לצפות בקרב המכון״ היא אומרת וליטלאו מאשר.
אתה מתחיל לצאת איתה מהחנות, כשלפתע אתה נתקל בטעות במישהו ונופל. ״תסתכל לאן אתה הולך״ הוא אומר בנימה עוקצנית, ונכנס אל החנות.
״אתה בסדר?״ שואלת איימי.
לוקאס;
טורצ׳יק נכנס אל הזירה, עומד ומחכה.
״הא? אתה לא מחכה לראות קודם מי הפוקימון שלי?״ שואלת רוקסן בהפתעה. ״הקרב בין מנהיגת המכון רוקסן לבין המאתגר לוקאס יתחיל כעת. כל צד רשאי להשתמש בשני פוקימונים. כאשר שניים לא יוכלו להילחם, ייקבע מנצח. רק למאתגר מותר להחליף פוקימונים. התחילו בקרב!״ אומר מרטין.
״ובכן, צא פאנפי!״ אומרת רוקסן ושולחת פוקימון דמוי פילון אל הקרב. ״קדימה, התנועה הראשונה היא שלך״ מזמינה אותך רוקסן.
סהר;
אתה ממשיך עם אמה, פיקאצ׳ו, טימבור ופנקין אל מחוץ ליער. במהרה אתם מגיעים אל אותם שדות פרחוניים, וחוצים את הגשר גם כן. אתם נכנסים אל העיר רסטבורו ואתה מביט סביב, אתה רואה שהאנשים מתחילים לאסוף את הציוד והקישוטים. הפסטיבל נגמר
]
-
[QUOTE] מייק The Charmander ;
דון ג'ורג' מהנהן, "בעת המציאה, נסה לפנות אליו. אתה כבר תבין על פי המסך" הוא אומר.
אתה ניגש אל המסך, ומתחיל לשחק בו. מידי פעם עולות תמונות של מאמנים ושל הפוקימונים שלהם
[/QUOTE]
"אוקיי." אתרכז ואעלעל במסך. "אני רוצה מאמן ברמה שלי, מתחיל שכזה, ואני רוצה להילחם נגד פוקימון עשב אחד, שיתאים נגד נאזליף שלי." כשאמצע מאמן מתאים אנסה ליצור איתו קשר כדי שנילחם כבר עכשיו!
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491181]
דניס;
אתה מלטף את ראשו של פנפי ונותן לו אוכל לפוקימונים, הוא אוכל בהנאה ומחייך. בינתיים מאנקי מספיק לברוח מן הזירה.
אץה ממשיך ללכת עם ראפלט ופאנפי אל עבר המשך השביל של היער הגדול והירוק. לאחר מספר דקות נראה כי הגעתם ליציאה מן היער. אתם יוצאים ומסתנוורים מאור השמש, אתה מביט מולך ורואה שדות פרחים רבים וחנות קטנה.
][/QUOTE]
יש מפה? חיפשתי ולא מצאתי
ואני לא זוכר בעל פה את הואן
---
אכנס לחנות ואביט מה יש בתוכה ״שלום, לאן הגעתי?״ אשאל את המוכר/ת
״את/ה חושב/ת שתוכל/י לעזור לו?״ אושיט את המוכר/ת את רפלט בפצוע