-
[B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*עם כמה שזה מפחיד אותי
אני אתן לקנוניה הזו להמשיך בינתיים
*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רוזרט, יונובה
*זמן - בוקר מאוחר
*עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
*דרגה - טוראית
*כסף - 355 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את עונה לו בנאום חוצב לבבות, שמטרתו הכללית היא שאת צריכה להישאר כאן כדי להציל את חבריך. הישות אומרת:"כרצונך אליס. אבל אני לא מחכה ליום שבו כמה גיבורים ארציים יתחילו לעשות מעשה. אני מוחק את כדור הארץ כבר עכשיו, לפני שאתחיל בסדר עולמי חדש יותר, וטוב יותר, בלי שייגרם נזק ליקום כולו. להתראות לך" הוא אומר בעוד טווח המערבולת מתרחב וגדל. המערבולת מתחילה לשאוב יותר ויותר מהחדר, ואת כבר רואה את הסוף מתקרב. הטשטוש שהרחיק אותך משאר החדר נמחק, ואת שומעת את טרוי צועק:"אליס! אליס! אליס! תברחי!!!" בעודו מנסה למשוך אותך. אך את מרותקת לתנועת המערבולת המכלה את היקום לאט-לאט, לא מצליחה לזוז. טווח המערבולת מתרחב ומתחיל לרסק את קיר הזכוכית, ואת מתחילה להרגיש את כוח המשיכה שלה. את רואה את הסוף מול עינייך, כשלפתע תנועת המערבולת נעצרת על ידי אור תכול-ורוד בהיר שבוקע מהמסדרון שמוביל לחדר שבו המערבולת. לפתע, את מסתנוורת מאורו של מעין צבי ענק, מלכותי ואצילי, שדוהר במהירות על אל תוך החדר, על גבו סוכן אג'נטרה שאת כמעט בטוחה שכבר ראית. הצבי: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/716.gif[/IMG] הוא אומר:"תתכופפי! זרניאס, אור הרס!" כשזרניאס, הצבי, שולח מבין הקרניים הגדולות שלו מעין קרן אור ורודה שפוגעת במרכז המערבולת בעוצמה גדולה מאוד, יוצרת רעש נפץ חזק ואור מסנוור. זרניאס מתאמץ בכל כוחו לפגוע במרכז המערבולת כמה שיותר חזק, ואת רואה את המערבולת מצטמצמת אט-אט, עד שהיא נעלמת לחלוטין. אומאסטאר וישות נראים כועסים במיוחד. זרניאס התאמץ מאוד מהמתקפה והוא קורס, לא מתעלף אך נח כמעט באפיסת כוחות על הקרקע. הסוכן יורד ממנו, ואת שומעת את הישות מדברת לך ישר לתוך המוח וכנראה שגם לסוכן:"טיפש! אמרתי לך לא להסתבך בזה קלאן! אתה הרגע חרצת את גורל היקום! כנראה שאין לי ברירה אלא לצאת נגדך - נגדכם" הוא אומר ומסתכל עליך. גם קלאן מעיף בך במט - את רואה שהוא שזוף ושערו בלונדיני וקצר. "בכל כוחי" הוא ממשיך ואומר:"אומסטאר, התחבר! הבא את כוחו של ההליקס!" הוא אומר, בעוד האור המסמא שהוא מתקלף החוצה מהחייל, משאיר גופה חרוכה ובגדים על הקרקע. אומסטאר מרחף באוויר, נכנס לתוך הישות והופך למעין גרסה גדולה ושטנית של עצמו: [SPOILER][IMG]https://i.imgsafe.org/6cddd20cb3.jpg[/IMG][/SPOILER]. הקול אומר לכם, כעת ביותר זעם, נראה כי הוא משוחרר יותר ולכן יכול יותר לזעום: "[B][SIZE=4]אני הוא ההליקס. הגעתי לעולמכם על מנת להציל את היקום ממלחמות האדם המטופשות, אך במקום שתצטרפו לצד המנצח, בחרתם לצאת בורים ולהמשיך במלחמותיכם. על זה, התכוננו להתאייד![/SIZE][/B] הוא אומר בזעם, טוען קרן אנרגיה. קלאן אומר לך:"תוציאי מישהו! אני מיד אחריך!"
מה תעשי?[/COLOR]
אכנס למצב של שוק רגעי. "זה לא.. אקסרנס (מה שמו)...?!" אמלמל חצי לעצמי-חצי לקלאן בשוק שלפתע אתנער. 'אני באמצע קרב. להירגע' ארגיע את עצמי ואנשים עמוק. "טרופיוס צא" אצעק ואאוציא את טרופיוס מהפקדור שלו. "טורנדו עלים ועלים קסומים! כל הכח!" הורה לו לתקוף את האומסטאר האימתני. בינתיים, אבחן את קלאן ואנסה להבין איפה ראיתי אותו בעבר. "אתה לא תציל את העולם... אתה רק תביא הרס וחורבן" אומר ל'שטן' בתקווה להסיח את דעתו.
-
[B][U][CENTER][SIZE=5][COLOR="#000000"]הודעות[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[B][COLOR="#006400"]*שלום לכם! בחשיפה חגיגית אני חושף ארבעה סוגים חדשים: רשע (Evil), קסם (Magic), פחם (Coal) וזהב (Gold). בקרוב אעדכן פוקימונים שסוגיהם עברו שינוי, יחד עם החולשות והחוזקות של כל סוג.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR="#800080"]נועם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#800080"]*וכן, אני מודע שכרגע אתה הכי חזק
עד שמישהו יהפוך להיות חבר טוב של פרפקט זייגארד ואז אתה מת
*ד"א אתה קולט שעברו כבר 17 עמודים וחצי שנה מאז שהתחלת את הפלישה הזו כן? חחח
*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*דרגה - טירון
*כסף - 19,380 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לזרניאס שכבוד גדול להיות איתו והוא מהנהן בראשו. אתה פונה להליקס ומדבר אליו, אומר לו שבני האדם לומדים מטעויותיהם, ושאתה תעצור אותו. הוא שואג לעברך בחזרה:[B][SIZE=3]"כסיל! זה לא עוד סתם שטות קטנה שבני האדם מתעסקים בה, שבמקרה הכי גרוע פשוט תשמיד את הכוכב שלכם! אתם מתעסקים עם כוחות הרבה יותר גדולים מכם, שמספיק ואחד מהם ישתחרר... ובוא נגיד שכולנו יכולים להיפרד לשלום מהיקום שלנו. יהיה אפשר לספור על כף יד אחת את מי שיישאר חי, ואף אחד מהם לא יהיה בן אדם. אתם תמיטו עליכם חורבן!"[/SIZE][/B] הוא אומר במגוון קולות עוצמתיים שמהדהדים גם לך וככל הנראה גם לנערה שלצידך בראש. הנערה אומרת:"היי, אליס. אתה קלאן, אני מניחה. טרופיוס, צא! טורנדו עלים ועלים קסומים! בכל הכוח!". מהפוקדור של הנערה יוצא מעין דינוזאור ירוק עם כנפי עלים ואשכול בננות בצווארו: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/357.gif[/IMG]. הוא שולח טורנדו מלא בעלים, חלקם עלים זוהרים שחודרים דרך הטורנדו בעוצמה אל ההליקס, אך ההליקס שולח קרן זהובה עוצמתית שמכלה את רוב העלים. שארית הרוח שנשארת מהטורנדו בקושי ומפריעה לו. טרופיוס מבולבל מהסיטואציה. אליס אומרת להליקס:"אתה לא תציל את העולם... אתה תביא רק הרס וחורבן". ההליקס מסתכל עליה ואומר:"[SIZE=3][B]ולמה לי להקשיב לך? את אפילו לא הצלחת לנצח את ארצ'י, המוג לב הזה, בקרב פוקימונים הוגן. היית חייבת לשבור את החוקים. את לא שונה ממני. את לא הולכת רק בדרך הישר כדי להגיע למטרה שלך"[/B][/SIZE] ההליקס אומר לה בעודה היא עומדת, סמוקה כולה. אתה שולף את הגביש שקיבלת ומביא אותו לזרניאס, שמהנהן בתגובה. זרניאס זוהר באור כחול, נעטף במעין כדור אנרגיה כחול, אתה רואה הרבה אנרגיה נפלטת מהכדור, וסימן של X מופיע עליו. לאחר מכן, מופיע זרניאס חדש: קרניו מעוקלות וסבוכות יותר, כמו ענפי עץ, והחלקים הצבעוניים שלהם הפכו לאבנים גדולות וצבעוניות. רגליו נהיו מחודדות יותר וטבעת של אבני חן הופיעה על גבו: [SPOILER][IMG]http://up416.siz.co.il/up3/uzdmzjgc0zyn.png[/IMG][/SPOILER]. זרניאס עבר לצורתו הקדמונית! ההליקס אומר:[B][SIZE=3]"או, זרניאס. סוף סוף רואים אותך שוב. אז מה, שוב באת לשמור על בני האדם הטיפשיים שלך?"[/SIZE][/B] ההליקס אומר לעברו בזעם מעורב בזלזול. זרניאס עונה לו, דרך מוחיכם, שלך ושל אליס, בקול עמוק וצלול, שנשמע כאילו עץ עתיק יותר מהיקום פצה את פיו:[B][SIZE=4]"אני לא כאן כדי להגן על בני האדם, הליקס. אני כאן כדי להגן על עצמי, ועל החיים ביקום שלנו. כולנו הרי יודעים שברגע שהכוח ישתחרר, כל פוקימון שחלש יותר מרייקוואזה יושמד, וזה מותיר אולי 15 פוקימונים חיים, שנינו לא חלק מהם. אבל למה לך להשמיד את היקום עוד לפני? יחד, נוכל לעבוד יחד ולמנוע את התעוררות הכוח, ואולי גם סוף סוף תוכל לחיות, יחד איתנו, בכדור הארץ".[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]"אני לא כאן כדי לחיות איתכם, זרניאס! אני כאן כדי לחיות, נקודה. ממילא אף אחד לא אוהב אותי. אז למה לי לא למחוק כליל את פני היקום ולהתחיל הכל מחדש? אני בטוח שארכאוס ישמח שמישהו יחליף אותו"[/SIZE][/B] הוא אומר בנבזיות ובבוז כלפי זרניאס. [B][SIZE=3]"אתה תמיד הגנת על החלש. אתה לא חושב שאתה צריך גם לחשוב על עצמך? אתה יותר חזק מרוב היצורים שחיים כיום. תנצל את כוחך!"[/SIZE][/B]. "[B][SIZE=4]לעולם לא!"[/SIZE][/B] זרניאס עונה בכעס. [B][SIZE=4]"אני לא טיפש ואנוכי כמוך. חיים לבד אינם חיים. אני אשמור על היקום הזה מהתפרצות הוכח הגדול, אבל קודם אשמור עליו ממך!"[/SIZE][/B] הוא אומר בזעם כלפי ההליקס. זרניאס נשמע מסוכן במיוחד, אפילו יותר מההליקס, כשהוא כועס. זרניאס עוטף את עצמו בטבעות של אור, גורם להן להתפרץ בהתפרצות אנרגיה. ההתפרצות עשתה אותו חזק ומהיר יותר. מיד לאחר מכן הוא יורה מפיו קרן ירוקה שעוטפת את הסביבה סביבך, סביב אליס, טרופיוס וההליקס, הופך אותה ליער מכושף [B][SIZE=4]"ככה יותר טוב. היער מחזק את הצד הצודק, מגביר את האווירה"[/SIZE][/B] זרניאס אומר ביראת כבוד. [B][SIZE=3]"אז בוא תראה את היער האהוב שלך נשרף"[/SIZE][/B] ההליקס אומר בנבזיות בעודו יורה ממצחו קרן אנרגיה זהובה, מכלה חלק מהיער באש תופת נוראה. [B][SIZE=4]"קלאן! תוציא את לנטרן, תכבו יחדיו את השריפה. אני ואליס נטפל בהליקס בינתיים. אם יישאר ממנו משהו עד שהאש תיכבה, תצטרפו"[/SIZE][/B] זרניאס אומר לך, בעודו יורה מבין קרניו כדור אנרגיה ורוד אל עבר הליקס, גורם לו לא מעט נזק. ההליקס הזועם יורה קרן שחורה מפיו הישר אל טרופיוס, מעלף אותו במכה אחת. אליס עומדת בשוק, וזרניאס אומר לה:[B][SIZE=4]"אל תדאגי. הוא ישרוד"[/SIZE][/B]. ההליקס נראה זועם יותר מאי פעם.
מה תעשה?
זרניאס קדמון - 20/20
טרופיוס של אליס - 0/10[/COLOR]
[B][U][COLOR="#000080"]Amitlv[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#000080"]*טעות טעות מצטער חח
*מיקום - בסיס אימונים של צוות אקווה-רמפא"ג, אגם אקיויטי, סינו
*זמן - ???
*דרגה - ???
*כסף - 0 פ"ד
אתה חושב לעצמך שהוא לא חייב אותך ללכת איתו למעלית, מחכה שכולם יעלו במעלית, מחזיר את הורסי לפוקדור עם ברכת הצלחה ומחפש דרכים לחקור את הבסיס. למערך, החלל הגדול שבו עברת את מבחן הקבלה שלך סגור מכל כיוון, פרט למעלית. בלית ברירה אתה עולה במעלית, נטולת כפתורים שפשוט מעלה אותך קומה למעלה. "טוב שנזכרת" אחד המגויסים החדשים אומר לך בעודך יוצא מהמעלית. אתה מגיע לחדר עגול וגדול, מלא כולו בעשרות כיסאות שעליהם יושבים עשרות חיילי אקווה-רמפא"ג, כולם עם הגב אליך. מולך בדיוק נמצאת מבה קטנה, עליה עומדים שני המגויסים הנוספים יחד עם החייל שאימן אתכם. מאחוריהם הסמל של צוות אקווה-רמפא"ג, הA מעצמות של צוות אקווה עם זוהר סגול סביבה. אתה משנן את הסמל הזה, לעת הצורך. החייל שהדריך אתכם מצטרף לקהל, בעוד במקומו עולה אל הבמה אישה כבת 30 עם שיער שחור ארוך ובו פסים כחולים, חולצת בטן עם הסמל של צוות אקווה, משקפת שחייה על ראשה ומכנסי צלילה כחולות ארוכות שמתחברות לנעליים כחולות: [SPOILER][IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/f/f1/Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Shelly.png/180px-Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Shelly.png[/IMG][/SPOILER]. היא מסמנת לך לבוא ואתה בא לידה. שלושתכם עומדים לידה על הבימה. היא אומרת:"שלום לכם, צוות אקווה-רמפא"ג. היום אנחנו עומדים לקבל אלינו שלושה מגויסות חדשים, שבדיוק עברו את מבחן הקבלה. ואתם" היא אומרת ומסתכלת עליכם. "אני שלי, הסגנית הראשונה של ארצ'י, מפקד מחוז סינו צוות רמפא"ג והמפקד הכללי של צוות אקווה-רמפא"ג. כרגע הוא עסוק, ולכן אני אקבל אתכם לצוות. עכשיו, רגע לפני שאקבל אתכם רשמית, יש הליך קצר שעליי לעשות. מטעמי בטיחות" היא אומרת ושולפת פוקדור. "סלווברו, צא!" היא אומרת ומהפוקדור יוצא מעין היפופוטם ורוד על שתי רגליים עם קונכיה נושכת את זנבו: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/080.gif[/IMG]. סלווברו כאן, כל עוד אתם לא מתנגדים, יסרוק את מוחכם כדי לוודא שאתם באמת ובתמים רוצים להצטרף לצוות רמפא"ג, ושאין לכם שום מניעים נסתרים. אתם לא מתנגדים, נכון?" היא אומרת במעין איום. שני המגויסים האחרים מיד מהנהנים בראשם בחשש. סלווברו עובר על מוחות שניהם, וכשהוא סורק את מוחו של השני, פרצופו מזדעף, הוא מצביע בידו ואומר :"ברו....". שלי אומרת ברוגע:"קחו אותו", בעוד ה'מגויס' צועק בקולי קולות, שני חיילי אקווה-רמפא"ג לופתים אותו ולוקחים אותו משם. "אני שונאת מרגלים. יותר מדי טרחה להחזיק אותם בחיים" היא אומרת. "ואתה"?" היא שואלת אותך, כשמצד אחד היא ומולך עומד סלווברו, בפרצוף אטום. לידך המקום הריק שבו עמד המגויס המרגל שהוצא.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*דרגה - טירון
*כסף - 75 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה חושב מה זה היה בעודך רץ לעבר הכיוון ממנו נשמעה הצעקה. אתה חושב מה קרה לקודי, בעודך צועק לקודי וטרייסי בתקווה שהם שומעים אותך. אתה רץ לכיוון ממנו שמעת את הצעקה, רואה חייל של צוות מגמה-רמפא"ג עומדו מתפקע ליד טרייסי, שרוכנת על ברכיה ומכסה את עיניה, בוכה בכי תמרורים. מול שניהם ניצב קודי, מוטל כמו בובה על הקרקע, בעוד האונדום גדול ואימתני עומד לצדו, נושך את זרועו בעוצמה ומנסה לתלוש אותה מהמקום, יוצא מהפצע דם בכמויות מאוד גדולות, וגופו של קודי לא זז אפילו לא לרגע. טרייסי רואה אותך וצועקת:"ריצ'י, תעשה משהו! אני לא מוכנה לראות אותו מת!" היא אורת וממשיכה לבכות בהיסטריה. החייל עומד מהצד, צועק:"האונדום, על הצוואר שלו! בוא נסיים אותו ומהר!" הוא אומר בעוד האונדום מרפה לאט לאט מזרועו של קודי, בדרכו לנשוך אותו בקנה הנשימה.
האונדום: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/229.gif[/IMG]
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*מאזלט! פתחת את עמ' 80 ולכן זכית בקרב מול בכיר מהצוות שלך!
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית
*כסף - 355 פ"ד
את נכנסת לשוק רגעי ושואלת את אוויר ואת קלאן אם זה לא **זרניאס**, הוא אומר:"בהתחשב בעובדה שקראתי לו זרניאס... כן". את מציגה את עצמך אל קלאן. קלאן פונה להליקס ומדבר אליו, אומר לו:"יצור קדמוני! ההליקס!!! אני כאן!!!" אקרא לעברו על מנת לקבל את תשומת לבו המלאה. "בני אדם היו אלה שעמדו בראש הכישלונות הגדולים בהיסטוריה!!! אך אנו בני אדם אחרי הכל!! וכשם שאנחנו טועים... יש חן בכשלונותינו!!! אנחנו מסוגלים ללמוד ולהתפתח בעזרת הכשלונות שלנו!!! וכשם שבני האדם... בכל תקופת זמן שהייתה ותהיה, ניצבו בראש מורם, חסרי פחד, אל מול האיומים הגדולים שהמין שלי ידע... הליקס!!! אני קלאן, ואני הולך לעצור אותך ואת הכוונות שלך!! בכל מחיר!!". הוא שואג לעברו בחזרה:[B][SIZE=3]"כסיל! זה לא עוד סתם שטות קטנה שבני האדם מתעסקים בה, שבמקרה הכי גרוע פשוט תשמיד את הכוכב שלכם! אתם מתעסקים עם כוחות הרבה יותר גדולים מכם, שמספיק ואחד מהם ישתחרר... ובוא נגיד שכולנו יכולים להיפרד לשלום מהיקום שלנו. יהיה אפשר לספור על כף יד אחת את מי שיישאר חי, ואף אחד מהם לא יהיה בן אדם. אתם תמיטו עליכם חורבן!"[/SIZE][/B] הוא אומר במגוון קולות עוצמתיים שמהדהדים גם לך וככל הנראה גם לקלאן שלצידך בראש. את אומרת לטרופיוס לצאת ולהשתמש בטורנדו עלים ובעלים קסומים בכל הכוח. טרופיוס שולח טורנדו מלא בעלים, חלקם עלים זוהרים שחודרים דרך הטורנדו בעוצמה אל ההליקס, אך ההליקס שולח קרן זהובה עוצמתית שמכלה את רוב העלים. שארית הרוח שנשארת מהטורנדו בקושי ומפריעה לו. טרופיוס מבולבל מהסיטואציה. את אומרת להליקס:"אתה לא תציל את העולם... אתה תביא רק הרס וחורבן". ההליקס מסתכל עליך ואומר:"[SIZE=3][B]ולמה לי להקשיב לך? את אפילו לא הצלחת לנצח את ארצ'י, המוג לב הזה, בקרב פוקימונים הוגן. היית חייבת לשבור את החוקים. את לא שונה ממני. את לא הולכת רק בדרך הישר כדי להגיע למטרה שלך"[/B][/SIZE] ההליקס אומר לך. קלאן שולף את גביש כחול קטן: [IMG]http://vignette4.wikia.nocookie.net/tibia/images/8/8c/Rare_Crystal.gif/revision/latest?cb=20101109180920&path-prefix=es[/IMG] ומביא אותו לזרניאס, אומר לו:"הגיע הזמן, זרניאס!!! רתום את כוח גביש החיים והתשנה לצורתך האמיתית!!! ביחד, בן אנוש והפוקימון העוצמתיים ביחד, נעמוד מול ההליקס ונסכל את כוונותיו הזדוניות... למען החיים והמין האנושי!!!". זרניאס מהנהן בתגובה. זרניאס זוהר באור כחול, נעטף במעין כדור אנרגיה כחול, את רואה הרבה אנרגיה נפלטת מהכדור, וסימן של X מופיע עליו. לאחר מכן, מופיע זרניאס חדש: קרניו מעוקלות וסבוכות יותר, כמו ענפי עץ, והחלקים הצבעוניים שלהם הפכו לאבנים גדולות וצבעוניות. רגליו נהיו מחודדות יותר וטבעת של אבני חן הופיעה על גבו: [SPOILER][IMG]http://up416.siz.co.il/up3/uzdmzjgc0zyn.png[/IMG][/SPOILER]. זרניאס עבר לצורתו הקדמונית! ההליקס אומר:[B][SIZE=3]"או, זרניאס. סוף סוף רואים אותך שוב. אז מה, שוב באת לשמור על בני האדם הטיפשיים שלך?"[/SIZE][/B] ההליקס אומר לעברו בזעם מעורב בזלזול. זרניאס עונה לו, דרך מוחיכם, שלך ושל אליס, בקול עמוק וצלול, שנשמע כאילו עץ עתיק יותר מהיקום פצה את פיו:[B][SIZE=4]"אני לא כאן כדי להגן על בני האדם, הליקס. אני כאן כדי להגן על עצמי, ועל החיים ביקום שלנו. כולנו הרי יודעים שברגע שהכוח ישתחרר, כל פוקימון שחלש יותר מרייקוואזה יושמד, וזה מותיר אולי 15 פוקימונים חיים, שנינו לא חלק מהם. אבל למה לך להשמיד את היקום עוד לפני? יחד, נוכל לעבוד יחד ולמנוע את התעוררות הכוח, ואולי גם סוף סוף תוכל לחיות, יחד איתנו, בכדור הארץ".[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]"אני לא כאן כדי לחיות איתכם, זרניאס! אני כאן כדי לחיות, נקודה. ממילא אף אחד לא אוהב אותי. אז למה לי לא למחוק כליל את פני היקום ולהתחיל הכל מחדש? אני בטוח שארכאוס ישמח שמישהו יחליף אותו"[/SIZE][/B] הוא אומר בנבזיות ובבוז כלפי זרניאס. [B][SIZE=3]"אתה תמיד הגנת על החלש. אתה לא חושב שאתה צריך גם לחשוב על עצמך? אתה יותר חזק מרוב היצורים שחיים כיום. תנצל את כוחך!"[/SIZE][/B]. "[B][SIZE=4]לעולם לא!"[/SIZE][/B] זרניאס עונה בכעס. [B][SIZE=4]"אני לא טיפש ואנוכי כמוך. חיים לבד אינם חיים. אני אשמור על היקום הזה מהתפרצות הוכח הגדול, אבל קודם אשמור עליו ממך!"[/SIZE][/B] הוא אומר בזעם כלפי ההליקס. זרניאס נשמע מסוכן במיוחד, אפילו יותר מההליקס, כשהוא כועס. זרניאס עוטף את עצמו בטבעות של אור, גורם להן להתפרץ בהתפרצות אנרגיה. ההתפרצות עשתה אותו חזק ומהיר יותר. מיד לאחר מכן הוא יורה מפיו קרן ירוקה שעוטפת את הסביבה סביבך, סביב אליס, טרופיוס וההליקס, הופך אותה ליער מכושף [B][SIZE=4]"ככה יותר טוב. היער מחזק את הצד הצודק, מגביר את האווירה"[/SIZE][/B] זרניאס אומר ביראת כבוד. [B][SIZE=3]"אז בוא תראה את היער האהוב שלך נשרף"[/SIZE][/B] ההליקס אומר בנבזיות בעודו יורה ממצחו קרן אנרגיה זהובה, מכלה חלק מהיער באש תופת נוראה. [B][SIZE=4]"קלאן! תוציא את לנטרן, תכבו יחדיו את השריפה. אני ואליס נטפל בהליקס בינתיים. אם יישאר ממנו משהו עד שהאש תיכבה, תצטרפו"[/SIZE][/B] זרניאס אומר אל קלאן, בעודו יורה מבין קרניו כדור אנרגיה ורוד אל עבר הליקס, גורם לו לא מעט נזק. ההליקס הזועם יורה קרן שחורה מפיו הישר אל טרופיוס, מעלף אותו במכה אחת. זרניאס אומר לך:[B][SIZE=4]"אל תדאגי. הוא ישרוד"[/SIZE][/B]. ההליקס נראה זועם יותר מאי פעם.
מה תעשי?
זרניאס קדמון - 20/20
טרופיוס - 0/10[/COLOR]
-
[QUOTE]
Amitlv
*טעות טעות מצטער חח
*מיקום - בסיס אימונים של צוות אקווה-רמפא"ג, אגם אקיויטי, סינו
*זמן - ???
*דרגה - ???
*כסף - 0 פ"ד
אתה חושב לעצמך שהוא לא חייב אותך ללכת איתו למעלית, מחכה שכולם יעלו במעלית, מחזיר את הורסי לפוקדור עם ברכת הצלחה ומחפש דרכים לחקור את הבסיס. למערך, החלל הגדול שבו עברת את מבחן הקבלה שלך סגור מכל כיוון, פרט למעלית. בלית ברירה אתה עולה במעלית, נטולת כפתורים שפשוט מעלה אותך קומה למעלה. "טוב שנזכרת" אחד המגויסים החדשים אומר לך בעודך יוצא מהמעלית. אתה מגיע לחדר עגול וגדול, מלא כולו בעשרות כיסאות שעליהם יושבים עשרות חיילי אקווה-רמפא"ג, כולם עם הגב אליך. מולך בדיוק נמצאת מבה קטנה, עליה עומדים שני המגויסים הנוספים יחד עם החייל שאימן אתכם. מאחוריהם הסמל של צוות אקווה-רמפא"ג, הA מעצמות של צוות אקווה עם זוהר סגול סביבה. אתה משנן את הסמל הזה, לעת הצורך. החייל שהדריך אתכם מצטרף לקהל, בעוד במקומו עולה אל הבמה אישה כבת 30 עם שיער שחור ארוך ובו פסים כחולים, חולצת בטן עם הסמל של צוות אקווה, משקפת שחייה על ראשה ומכנסי צלילה כחולות ארוכות שמתחברות לנעליים כחולות:
Spoiler ספוילר הצג ספוילר
. היא מסמנת לך לבוא ואתה בא לידה. שלושתכם עומדים לידה על הבימה. היא אומרת:"שלום לכם, צוות אקווה-רמפא"ג. היום אנחנו עומדים לקבל אלינו שלושה מגויסות חדשים, שבדיוק עברו את מבחן הקבלה. ואתם" היא אומרת ומסתכלת עליכם. "אני שלי, הסגנית הראשונה של ארצ'י, מפקד מחוז סינו צוות רמפא"ג והמפקד הכללי של צוות אקווה-רמפא"ג. כרגע הוא עסוק, ולכן אני אקבל אתכם לצוות. עכשיו, רגע לפני שאקבל אתכם רשמית, יש הליך קצר שעליי לעשות. מטעמי בטיחות" היא אומרת ושולפת פוקדור. "סלווברו, צא!" היא אומרת ומהפוקדור יוצא מעין היפופוטם ורוד על שתי רגליים עם קונכיה נושכת את זנבו: . סלווברו כאן, כל עוד אתם לא מתנגדים, יסרוק את מוחכם כדי לוודא שאתם באמת ובתמים רוצים להצטרף לצוות רמפא"ג, ושאין לכם שום מניעים נסתרים. אתם לא מתנגדים, נכון?" היא אומרת במעין איום. שני המגויסים האחרים מיד מהנהנים בראשם בחשש. סלווברו עובר על מוחות שניהם, וכשהוא סורק את מוחו של השני, פרצופו מזדעף, הוא מצביע בידו ואומר :"ברו....". שלי אומרת ברוגע:"קחו אותו", בעוד ה'מגויס' צועק בקולי קולות, שני חיילי אקווה-רמפא"ג לופתים אותו ולוקחים אותו משם. "אני שונאת מרגלים. יותר מדי טרחה להחזיק אותם בחיים" היא אומרת. "ואתה"?" היא שואלת אותך, כשמצד אחד היא ומולך עומד סלווברו, בפרצוף אטום. לידך המקום הריק שבו עמד המגויס המרגל שהוצא.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"קדימה למה את מחכה?" אשאל אותה " אין לי שום דבר להסתיר, תנו לי כבר א? נמשימה הראשונה שלי!" אפציר בהם למהר, השיעמום הרג אותי
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1500617][B][U][CENTER][SIZE=5][COLOR="#000000"]הודעות[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[B][COLOR="#006400"]*שלום לכם! בחשיפה חגיגית אני חושף ארבעה סוגים חדשים: רשע (Evil), קסם (Magic), פחם (Coal) וזהב (Gold). בקרוב אעדכן פוקימונים שסוגיהם עברו שינוי, יחד עם החולשות והחוזקות של כל סוג.[/COLOR][/B]
[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*דרגה - טירון
*כסף - 75 פ"ד
אתה חושב מה זה היה בעודך רץ לעבר הכיוון ממנו נשמעה הצעקה. אתה חושב מה קרה לקודי, בעודך צועק לקודי וטרייסי בתקווה שהם שומעים אותך. אתה רץ לכיוון ממנו שמעת את הצעקה, רואה חייל של צוות מגמה-רמפא"ג עומדו מתפקע ליד טרייסי, שרוכנת על ברכיה ומכסה את עיניה, בוכה בכי תמרורים. מול שניהם ניצב קודי, מוטל כמו בובה על הקרקע, בעוד האונדום גדול ואימתני עומד לצדו, נושך את זרועו בעוצמה ומנסה לתלוש אותה מהמקום, יוצא מהפצע דם בכמויות מאוד גדולות, וגופו של קודי לא זז אפילו לא לרגע. טרייסי רואה אותך וצועקת:"ריצ'י, תעשה משהו! אני לא מוכנה לראות אותו מת!" היא אורת וממשיכה לבכות בהיסטריה. החייל עומד מהצד, צועק:"האונדום, על הצוואר שלו! בוא נסיים אותו ומהר!" הוא אומר בעוד האונדום מרפה לאט לאט מזרועו של קודי, בדרכו לנשוך אותו בקנה הנשימה.
האונדום: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/229.gif[/IMG]
מה תעשה?[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
אתה מתעלל בקודי יותר מדי מסכן הבן אדם.
----------------
"פרליגייטר צא ותתקפי בזריזות באקדח מים את האונדום, תרחיקי אותו מקודי ואז תתקפי אותו בזרנוק אקווה. בסוף השתמשי בפעמון מיקוד." אורה עליה ואצעק על טרייסי "למה לא יצאתם מכאן?! אני אמרתי לכם לצאת מכאן! תרחיקי את קודי אחרי שפרליגייטר תוקפת ותקראי לרופא, תזעיקי מישהו, עכשיו!" אהיה זועם. "ואתה... חייל אפס.. אתה תשלם על מה שעשית לקודי! מאצ'וק צא ותלך עם טרייסי וקודי, תגן עליהם."
-
[QUOTE]נועם
*וכן, אני מודע שכרגע אתה הכי חזק
עד שמישהו יהפוך להיות חבר טוב של פרפקט זייגארד ואז אתה מת
*ד"א אתה קולט שעברו כבר 17 עמודים וחצי שנה מאז שהתחלת את הפלישה הזו כן? חחח
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*דרגה - טירון
*כסף - 19,380 פ"ד
אתה אומר לזרניאס שכבוד גדול להיות איתו והוא מהנהן בראשו. אתה פונה להליקס ומדבר אליו, אומר לו שבני האדם לומדים מטעויותיהם, ושאתה תעצור אותו. הוא שואג לעברך בחזרה:"כסיל! זה לא עוד סתם שטות קטנה שבני האדם מתעסקים בה, שבמקרה הכי גרוע פשוט תשמיד את הכוכב שלכם! אתם מתעסקים עם כוחות הרבה יותר גדולים מכם, שמספיק ואחד מהם ישתחרר... ובוא נגיד שכולנו יכולים להיפרד לשלום מהיקום שלנו. יהיה אפשר לספור על כף יד אחת את מי שיישאר חי, ואף אחד מהם לא יהיה בן אדם. אתם תמיטו עליכם חורבן!" הוא אומר במגוון קולות עוצמתיים שמהדהדים גם לך וככל הנראה גם לנערה שלצידך בראש. הנערה אומרת:"היי, אליס. אתה קלאן, אני מניחה. טרופיוס, צא! טורנדו עלים ועלים קסומים! בכל הכוח!". מהפוקדור של הנערה יוצא מעין דינוזאור ירוק עם כנפי עלים ואשכול בננות בצווארו: . הוא שולח טורנדו מלא בעלים, חלקם עלים זוהרים שחודרים דרך הטורנדו בעוצמה אל ההליקס, אך ההליקס שולח קרן זהובה עוצמתית שמכלה את רוב העלים. שארית הרוח שנשארת מהטורנדו בקושי ומפריעה לו. טרופיוס מבולבל מהסיטואציה. אליס אומרת להליקס:"אתה לא תציל את העולם... אתה תביא רק הרס וחורבן". ההליקס מסתכל עליה ואומר:"ולמה לי להקשיב לך? את אפילו לא הצלחת לנצח את ארצ'י, המוג לב הזה, בקרב פוקימונים הוגן. היית חייבת לשבור את החוקים. את לא שונה ממני. את לא הולכת רק בדרך הישר כדי להגיע למטרה שלך" ההליקס אומר לה בעודה היא עומדת, סמוקה כולה. אתה שולף את הגביש שקיבלת ומביא אותו לזרניאס, שמהנהן בתגובה. זרניאס זוהר באור כחול, נעטף במעין כדור אנרגיה כחול, אתה רואה הרבה אנרגיה נפלטת מהכדור, וסימן של X מופיע עליו. לאחר מכן, מופיע זרניאס חדש: קרניו מעוקלות וסבוכות יותר, כמו ענפי עץ, והחלקים הצבעוניים שלהם הפכו לאבנים גדולות וצבעוניות. רגליו נהיו מחודדות יותר וטבעת של אבני חן הופיעה על גבו:
Spoiler ספוילר הצג ספוילר
. זרניאס עבר לצורתו הקדמונית! ההליקס אומר:"או, זרניאס. סוף סוף רואים אותך שוב. אז מה, שוב באת לשמור על בני האדם הטיפשיים שלך?" ההליקס אומר לעברו בזעם מעורב בזלזול. זרניאס עונה לו, דרך מוחיכם, שלך ושל אליס, בקול עמוק וצלול, שנשמע כאילו עץ עתיק יותר מהיקום פצה את פיו:"אני לא כאן כדי להגן על בני האדם, הליקס. אני כאן כדי להגן על עצמי, ועל החיים ביקום שלנו. כולנו הרי יודעים שברגע שהכוח ישתחרר, כל פוקימון שחלש יותר מרייקוואזה יושמד, וזה מותיר אולי 15 פוקימונים חיים, שנינו לא חלק מהם. אבל למה לך להשמיד את היקום עוד לפני? יחד, נוכל לעבוד יחד ולמנוע את התעוררות הכוח, ואולי גם סוף סוף תוכל לחיות, יחד איתנו, בכדור הארץ". "אני לא כאן כדי לחיות איתכם, זרניאס! אני כאן כדי לחיות, נקודה. ממילא אף אחד לא אוהב אותי. אז למה לי לא למחוק כליל את פני היקום ולהתחיל הכל מחדש? אני בטוח שארכאוס ישמח שמישהו יחליף אותו" הוא אומר בנבזיות ובבוז כלפי זרניאס. "אתה תמיד הגנת על החלש. אתה לא חושב שאתה צריך גם לחשוב על עצמך? אתה יותר חזק מרוב היצורים שחיים כיום. תנצל את כוחך!". "לעולם לא!" זרניאס עונה בכעס. "אני לא טיפש ואנוכי כמוך. חיים לבד אינם חיים. אני אשמור על היקום הזה מהתפרצות הוכח הגדול, אבל קודם אשמור עליו ממך!" הוא אומר בזעם כלפי ההליקס. זרניאס נשמע מסוכן במיוחד, אפילו יותר מההליקס, כשהוא כועס. זרניאס עוטף את עצמו בטבעות של אור, גורם להן להתפרץ בהתפרצות אנרגיה. ההתפרצות עשתה אותו חזק ומהיר יותר. מיד לאחר מכן הוא יורה מפיו קרן ירוקה שעוטפת את הסביבה סביבך, סביב אליס, טרופיוס וההליקס, הופך אותה ליער מכושף "ככה יותר טוב. היער מחזק את הצד הצודק, מגביר את האווירה" זרניאס אומר ביראת כבוד. "אז בוא תראה את היער האהוב שלך נשרף" ההליקס אומר בנבזיות בעודו יורה ממצחו קרן אנרגיה זהובה, מכלה חלק מהיער באש תופת נוראה. "קלאן! תוציא את לנטרן, תכבו יחדיו את השריפה. אני ואליס נטפל בהליקס בינתיים. אם יישאר ממנו משהו עד שהאש תיכבה, תצטרפו" זרניאס אומר לך, בעודו יורה מבין קרניו כדור אנרגיה ורוד אל עבר הליקס, גורם לו לא מעט נזק. ההליקס הזועם יורה קרן שחורה מפיו הישר אל טרופיוס, מעלף אותו במכה אחת. אליס עומדת בשוק, וזרניאס אומר לה:"אל תדאגי. הוא ישרוד". ההליקס נראה זועם יותר מאי פעם.
מה תעשה?
זרניאס קדמון - 20/20
טרופיוס של אליס - 0/10[/QUOTE]
*והמישהו הזה הוא אני. מהסביה הפשוטה שכרגע [חוץ מאליס/טל] אין אף אחד שמגיב בתדירות כזאת שמאפשרת לו להגיע לרמת עלילה שכוללת מפגש עם אגדיים, בטח ובטח שלא פרפקט זייגארד.
*פלישה שגורמת לפלישת המשובטים להיראות כמו הפלישה של מנשה לחדר המורים.
---------------------------------------------------------------------------
"מה? מאיפה הוא יודע על לנטרן?" אחשוב לעצמי. "אה כן, פוקימון החיים. כנראה שהתואר הזה מקנה לך משהו." אגחך לעצמי ואשלוף את הפוקדור של לנטרן. "יש לנו עבודה, לנטרן. צא!" אקרא ואשחרר את לנטרן. "לנטרן, טבעת אקווה על זארניאס והפוקימון של אליס! [בהנחה שהיא שלפה עוד אחד אחרי טרופיוס.] זה לא משהו ביחס לכוחות של פוקימון החיים, אבל אני אתן את כל העזרה שאני מסוגל לתת. אנחנו צריכים גם לכבות את השריפה. תשתמש במתקפת אקדח מים ותכבה את האש, ואז תפנה את אקדח המים לעבר ההליקס!"
-
[COLOR="#008000"]*מאזלט! פתחת את עמ' 80 ולכן זכית בקרב מול בכיר מהצוות שלך!
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית
*כסף - 355 פ"ד
את נכנסת לשוק רגעי ושואלת את אוויר ואת קלאן אם זה לא **זרניאס**, הוא אומר:"בהתחשב בעובדה שקראתי לו זרניאס... כן". את מציגה את עצמך אל קלאן. קלאן פונה להליקס ומדבר אליו, אומר לו:"יצור קדמוני! ההליקס!!! אני כאן!!!" אקרא לעברו על מנת לקבל את תשומת לבו המלאה. "בני אדם היו אלה שעמדו בראש הכישלונות הגדולים בהיסטוריה!!! אך אנו בני אדם אחרי הכל!! וכשם שאנחנו טועים... יש חן בכשלונותינו!!! אנחנו מסוגלים ללמוד ולהתפתח בעזרת הכשלונות שלנו!!! וכשם שבני האדם... בכל תקופת זמן שהייתה ותהיה, ניצבו בראש מורם, חסרי פחד, אל מול האיומים הגדולים שהמין שלי ידע... הליקס!!! אני קלאן, ואני הולך לעצור אותך ואת הכוונות שלך!! בכל מחיר!!". הוא שואג לעברו בחזרה:[B][SIZE=3]"כסיל! זה לא עוד סתם שטות קטנה שבני האדם מתעסקים בה, שבמקרה הכי גרוע פשוט תשמיד את הכוכב שלכם! אתם מתעסקים עם כוחות הרבה יותר גדולים מכם, שמספיק ואחד מהם ישתחרר... ובוא נגיד שכולנו יכולים להיפרד לשלום מהיקום שלנו. יהיה אפשר לספור על כף יד אחת את מי שיישאר חי, ואף אחד מהם לא יהיה בן אדם. אתם תמיטו עליכם חורבן!"[/SIZE][/B] הוא אומר במגוון קולות עוצמתיים שמהדהדים גם לך וככל הנראה גם לקלאן שלצידך בראש. את אומרת לטרופיוס לצאת ולהשתמש בטורנדו עלים ובעלים קסומים בכל הכוח. טרופיוס שולח טורנדו מלא בעלים, חלקם עלים זוהרים שחודרים דרך הטורנדו בעוצמה אל ההליקס, אך ההליקס שולח קרן זהובה עוצמתית שמכלה את רוב העלים. שארית הרוח שנשארת מהטורנדו בקושי ומפריעה לו. טרופיוס מבולבל מהסיטואציה. את אומרת להליקס:"אתה לא תציל את העולם... אתה תביא רק הרס וחורבן". ההליקס מסתכל עליך ואומר:"[SIZE=3][B]ולמה לי להקשיב לך? את אפילו לא הצלחת לנצח את ארצ'י, המוג לב הזה, בקרב פוקימונים הוגן. היית חייבת לשבור את החוקים. את לא שונה ממני. את לא הולכת רק בדרך הישר כדי להגיע למטרה שלך"[/B][/SIZE] ההליקס אומר לך. קלאן שולף את גביש כחול קטן: [IMG]http://vignette4.wikia.nocookie.net/tibia/images/8/8c/Rare_Crystal.gif/revision/latest?cb=20101109180920&path-prefix=es[/IMG] ומביא אותו לזרניאס, אומר לו:"הגיע הזמן, זרניאס!!! רתום את כוח גביש החיים והתשנה לצורתך האמיתית!!! ביחד, בן אנוש והפוקימון העוצמתיים ביחד, נעמוד מול ההליקס ונסכל את כוונותיו הזדוניות... למען החיים והמין האנושי!!!". זרניאס מהנהן בתגובה. זרניאס זוהר באור כחול, נעטף במעין כדור אנרגיה כחול, את רואה הרבה אנרגיה נפלטת מהכדור, וסימן של X מופיע עליו. לאחר מכן, מופיע זרניאס חדש: קרניו מעוקלות וסבוכות יותר, כמו ענפי עץ, והחלקים הצבעוניים שלהם הפכו לאבנים גדולות וצבעוניות. רגליו נהיו מחודדות יותר וטבעת של אבני חן הופיעה על גבו: [SPOILER][IMG]http://up416.siz.co.il/up3/uzdmzjgc0zyn.png[/IMG][/SPOILER]. זרניאס עבר לצורתו הקדמונית! ההליקס אומר:[B][SIZE=3]"או, זרניאס. סוף סוף רואים אותך שוב. אז מה, שוב באת לשמור על בני האדם הטיפשיים שלך?"[/SIZE][/B] ההליקס אומר לעברו בזעם מעורב בזלזול. זרניאס עונה לו, דרך מוחיכם, שלך ושל אליס, בקול עמוק וצלול, שנשמע כאילו עץ עתיק יותר מהיקום פצה את פיו:[B][SIZE=4]"אני לא כאן כדי להגן על בני האדם, הליקס. אני כאן כדי להגן על עצמי, ועל החיים ביקום שלנו. כולנו הרי יודעים שברגע שהכוח ישתחרר, כל פוקימון שחלש יותר מרייקוואזה יושמד, וזה מותיר אולי 15 פוקימונים חיים, שנינו לא חלק מהם. אבל למה לך להשמיד את היקום עוד לפני? יחד, נוכל לעבוד יחד ולמנוע את התעוררות הכוח, ואולי גם סוף סוף תוכל לחיות, יחד איתנו, בכדור הארץ".[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]"אני לא כאן כדי לחיות איתכם, זרניאס! אני כאן כדי לחיות, נקודה. ממילא אף אחד לא אוהב אותי. אז למה לי לא למחוק כליל את פני היקום ולהתחיל הכל מחדש? אני בטוח שארכאוס ישמח שמישהו יחליף אותו"[/SIZE][/B] הוא אומר בנבזיות ובבוז כלפי זרניאס. [B][SIZE=3]"אתה תמיד הגנת על החלש. אתה לא חושב שאתה צריך גם לחשוב על עצמך? אתה יותר חזק מרוב היצורים שחיים כיום. תנצל את כוחך!"[/SIZE][/B]. "[B][SIZE=4]לעולם לא!"[/SIZE][/B] זרניאס עונה בכעס. [B][SIZE=4]"אני לא טיפש ואנוכי כמוך. חיים לבד אינם חיים. אני אשמור על היקום הזה מהתפרצות הוכח הגדול, אבל קודם אשמור עליו ממך!"[/SIZE][/B] הוא אומר בזעם כלפי ההליקס. זרניאס נשמע מסוכן במיוחד, אפילו יותר מההליקס, כשהוא כועס. זרניאס עוטף את עצמו בטבעות של אור, גורם להן להתפרץ בהתפרצות אנרגיה. ההתפרצות עשתה אותו חזק ומהיר יותר. מיד לאחר מכן הוא יורה מפיו קרן ירוקה שעוטפת את הסביבה סביבך, סביב אליס, טרופיוס וההליקס, הופך אותה ליער מכושף [B][SIZE=4]"ככה יותר טוב. היער מחזק את הצד הצודק, מגביר את האווירה"[/SIZE][/B] זרניאס אומר ביראת כבוד. [B][SIZE=3]"אז בוא תראה את היער האהוב שלך נשרף"[/SIZE][/B] ההליקס אומר בנבזיות בעודו יורה ממצחו קרן אנרגיה זהובה, מכלה חלק מהיער באש תופת נוראה. [B][SIZE=4]"קלאן! תוציא את לנטרן, תכבו יחדיו את השריפה. אני ואליס נטפל בהליקס בינתיים. אם יישאר ממנו משהו עד שהאש תיכבה, תצטרפו"[/SIZE][/B] זרניאס אומר אל קלאן, בעודו יורה מבין קרניו כדור אנרגיה ורוד אל עבר הליקס, גורם לו לא מעט נזק. ההליקס הזועם יורה קרן שחורה מפיו הישר אל טרופיוס, מעלף אותו במכה אחת. זרניאס אומר לך:[B][SIZE=4]"אל תדאגי. הוא ישרוד"[/SIZE][/B]. ההליקס נראה זועם יותר מאי פעם.
מה תעשי?
זרניאס קדמון - 20/20
טרופיוס - 0/10[/COLOR][/QUOTE]
טרופיוס התעלף כזה מהר? 0-0
~~~~
"אנחנו נסתדר קלאן" אומר לנער בחיוך כדי שירגיש בטוח לעזוב אותנו, אך מבפנים ארגיש חשש גדול לפוקימונים שלי. "ג'יראפריג. תורך" אמלמל ואוציא את ג'יראפריג מהפוקדור שלו. "גם את ניינטלס" אומר ואוציא את ניינטלס. "זרניאס, שמעתי שיש לך יכולות ריפוי. תוכל לרפא מעט את ניינטלס כדי שתוכל לעזור בקרב?" אשאל אותו בתקווה. "ג'יראפריג, קרן על חושית והורדה! שיא הכח!". 'אם זרניאס יכול לרפא, יש לנו סיכוי. אם לא... נצטרך לתת כל מה שאנחנו יכולים ויותר כדי שיהיה לנו בכלל סיכוי' אחשוב במוחי מעט בלחץ.
-
[QUOTE]
אדם
*זמן - צהריים מוקדמים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 1,550 פ"ד
אתה חושב שמגה קאמראפט גדול ומגושם, ומה אתה יכול לעשות כדי לנצח אותו. לאחר מכן אתה מוציא את פלטצ'ינדר ומורה לה מה לעשות. פלטצ'ינדר עוטפת עצמה בלהבות, מזנקת על מגה קאמראפט מכל הכיוונים במתקפת אש, לא גורמת לו הרבה מאוד נזק אך מחזקת את זריזותה וחמקמקותה. לאחר מכן פלטצ'ינדר מנקרת את מגה קאמראפט, גורמת לו ליותר נזק. מגה קאמראפט המעוצבן יוצר אבנים גדולות בשמיים ומפיל אותן על פלטצ'ינדר, גורם לה הרבה מאוד נזק, מכיוון שהיא פשוט לא מצליחה להתחמק ממפל הסלעים שנפל מהתקרה, מכיוון שלא היה חלק סביבה שלא נפגע. אדם שולף פוקדור ואומר:"זה לא קרב שאתה אמור להילחם לבד. אני כאן לעזור לך. הונצ'קרוו, צא! ניקור מקדחה!", הוא אומר, בעוד ההונצ'קרוו שלו יוצא מפוקדורו וגורם למקורו לזהור, דוהר בסיבובים אל מגה קאמראפט כמו מקדחה, גורם לו לא מעט נזק.
מה תעשה?
פלטצ'ינדר - 4/10
הונצ'קרוו - 10/10
[/QUOTE]
Im back on track bebe!
~
אני יודע שפלצ׳נדר כבר מספיק זריזה, אבל היא לא תעמוד בעוד מכה שכזאת ולכן אני חייב לגמור אותו עכשיו! פלאצ׳נדר, במהירות מסחררת אייס אווירי ובשנייה לפני שתפגעי בו שחררי בליץ אש עוצמתי מתווך אפס יחד עם הפגיעה! [מנסה מתקפה חדשה, אייס אווירי בוער!]
-
[B][CENTER][SIZE=5][COLOR="#000000"]הודעות[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B]
[B][SIZE=3][COLOR="#006400"]*שלום לכם!! היום, לאחר עיכובים רבים (שכולם באשמת Pokemon Insurgence) מתחיל סוף סוף איוונט שבועות! על מנת להדגיש את הקטע של הכמות, איכות התגובות שלי תרד מעט, מה שאומר שאני אפסיק לכתוב (לרובכם) מגילות כתגובה. בכל זאת, התגובות עדיין יהיו מספקות (לפחות לטעמי) ויהיה בהם מקום להמשיך הלאה. מי ייתן והטוב ביותר יזכה בפרה הכחולה![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR="#DAA520"]*אז היי שוב. הסתכלתי על רשימת הפרסים וראיתי שלא מעט פרסים התבזבזו בדרך. לכן, החלטתי לעשות עליהם מכירה פומבית! המכירה הפומבית תתנהל כך: בכל יום יוצע למכירה פרס אחר. מחירים יוצגו מעל התגובה. אם עד סוף אותו יום לא יוצע מחיר גבוה יותר (או שהמחיר שיוצע יהיה גבוה יותר מסכום הכסף של השאר) הפרס ילך אליו. בנוסף, בגלל שכולכם מרוששים חוץ מנועם, הוספתי לחשבון של כל אחד מכם 2,500 פ"ד.
רשימת הפרסים:
יום רביעי, ה15.6.16 - פלואט [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/670.gif[/IMG]
יום חמישי, ה16.6.16 - ערכת פוקדורים ייחודית [IMG]http://up415.siz.co.il/up1/zy3iggnrzhji.png[/IMG] [IMG]http://up416.siz.co.il/up3/1o3eiyd0inmm.png[/IMG] [IMG]http://up415.siz.co.il/up3/qzwzgwmmujnj.png[/IMG] [IMG]http://up415.siz.co.il/up1/qmr1nl5ugmjz.png[/IMG] [IMG]http://up416.siz.co.il/up3/lm2nzeinmm3m.png[/IMG] [IMG]http://up415.siz.co.il/up2/fzmnwnwayoj4.png[/IMG] [IMG]http://up416.siz.co.il/up1/q25ontyez4wm.png[/IMG] [IMG]http://up415.siz.co.il/up2/omdnyhbjfth2.png[/IMG]
יום שישי, ה17.6.16 - לאירון [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/305.gif[/IMG]
יום שבת, ה18.6.16 - 5,000 פ"ד
יום ראשון, ה19.6.16 - פנסייג'/פנסיר/פנפור [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/511.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/513.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/515.gif[/IMG]
יום שני, ה20.6.16 - פוקימון זוהר התפתחות ראשונה לבחירתכם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#DAA520"]*בהצלחה!!![/COLOR][/B]
[B][COLOR="#000080"][U]Amitlv[/U][/COLOR][/B]
[COLOR="#000080"]*מיקום - בסיס אימונים של צוות אקווה-רמפא"ג, אגם אקיויטי, סינו
*זמן - ???
*דרגה - חייל טירון
*כסף - 2,000 פ"ד
אתה שואל אותה במעין קוצר רוח (שלא כל-כך מתאים לדמות שלך שאמורה להיות סהרורית משו) אם היא מוכנה לסיים עם זה כבר ולתת לך את המשימה הראשונה שלך. כמה חיילים בקהל משתנקים בשקט, בעוד שלי מזעיפה את פניה קלות ואומרת:"זה לא היה מקובל עליי, חייל. אני ממליצה לך לחשוב קצת יותר טוב מה אתה עומד להגיד לאישה השנייה בחשיבותה בצוות לפני שאתה אומר אותו. ולא, אני כבר אטפל בך באופן אישי". הרגשת מעין רוע יוצא דופן בשורה האחרונה שלה. היא פוקדת לסלווברו להתחיל. אתה מרגיש ישות חיצונית מחטטת במוחך, מעין ידיים גמלוניות שנוגעות פה ושם, אך בסופו של דבר מכסות כל פיסה ממוחך. סלווברו יוצא ממוחך ומהנהן בחיוב לשלי, שאומרת:"יופי. רק בוגד אחד היום". היא מסמנת לשני חיילים שמגיעים, כל אחד מהם מחזיק ארגז מתכת תכול בידיהם. הם מעניקים לכם את החבילות. שלי אומרת:" דבר ראשון, אני מניחה שאתם רוצים לדעת איפה אתם, כרגע אנחנו מתחת ליערות שמצפון לאגם אקיויטי, הנקודה הצפונית ביותר בסינו. זאת אומרת שכרגע, אנחנו יותר צפוניים מהצפון. הכניסה לבסיס הזה ממוקמת די קרוב לשפת האגם. אתה תראו אותה כשתצאו. החבילה שהבאתי לכם מכילה מדים, אותם תחויבו ללבוש כל הזמן אלא אם כן אתם במשימה תחת זהות בדויה. החבילה מכילה גם אקווה קארד, כרטיס מגנטי שמאפשר לכם גישה לכל האזורים שחיילי אקווה רשאים להגיע אליהם. עם כרטיס זה תיכנסו לבסיסים, מעבדות ועוד הרבה. כמובן שככל שתתקדמו בדרגות, תקבלו כרטיסים נוספים שיאפשרו לכם מעבר למקומות נוספים. החבילה מכילה גם טלאי אקווה, שייתפר למדים שלכם אחרי שיוכנס בו שבב מידע שיאפשר לכם להיכנס בזריזות לכל המקומות שתרצו, כמו הפלזמה קארד, כדי שלא תצטרכו לסחוב את הפלזמה קארד אלא אם כן אתם בזהות בדויה. יש גם חמישה פוקדורים רגילים וחמישה פוקדורי-אקווה. תשתדלו לא לבזבז את פוקדורי האקווה מהר מדי, כי הם עדיין די נדירים. ותזכרו, פוקדור-אקווה הוא פוקדור זמני ללכידה או לתפיסה מהירה בלבד. תצטרכו לאחר מכן להעביר את הפוקימון לפוקדור רגיל", מה שמזכיר לך שאתה צריך "ללכוד מחדש" את הורסי. "בנוסף, ראוי לציין שפוקדור האקווה יתפוס כל פוקימון עם 100 אחוזי הצלחה. החבילה מכילה גם נרתיק כרטיסים, למקרה שתצטרכו מעקב אחר הזהויות הבדויות שלכם והכרטיסים המגנטיים. יש בפנים גם בקבוק של תרסיס שינה להרדמת אויבים, ופנס קטן שמכיל שדר היפנוטי, כך שברגע שתאירו על מישהו עם הפנס, תוכלו להפנט אותו. כרגע הפנס יכול לעבוד רק פעם אחת בין טעינה לטעינה, לכן תשתמשו בו בחוכמה. בנוסף לכל, כרטיסי פוקימונים" שלי אומרת ומראה לכם כרטיס כחול עם סמל צוות אקווה עליו. "אין לנו פוקדקסים משוכללים כמו לצוות אג'נטרה המרושעים ועוזריהם, לכן אנחנו משתמשים בקלפים. קלפים כאלה כושפו כדי שיוכלו לזהות כל פוקימון ולהראות לכם כמה שורות מידע עליו, אך יכול להיות שכמה פוקימונים נדירים יותר לא יזוהו. ובכך, אני מאחלת לכם בהצלחה. תשתדלו לו להיהרג מהר מדי" היא אומרת בעודה עוזבת, רוב החיילים אחריה. מעט חיילים נשארים לשבת ומדברים האחד עם השני. כשהיא עוזבת ואה מסתכל עליה, אתה רואה שליד המעליות יש חדרי הלבשה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*לא זוכר עוד משהו חוץ מזה :nose_pick:
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*דרגה - טירון
*כסף - 2,575 פ"ד
אתה מוציא את פרליגייטר, אומר לה מה לעשות. היא יוצאץ, רואה את קודי הפצוע ובזעם שולחת על האונדום זורנוק מים עוצמתי במיוחד. *מאזלט! פרליגייטר למדה [B]משאבת הידרו[/B]!!!*. נראה שהמתקפה פגעה חזק בהאונדום ותשומת לבו מוסחת מקודי לכמה רגעים. לאחר מכן, בעוד פרליגייטר יורה זרנוק אקווה שמספיק כדי לעלף את האונדום, אתה צועק על טרייסי בזעם למה הם לא יצאו, ובעודה אוספת את מה שנשאר מקודי בין שתי ידיה ובוכה, היא אומרת:"אל תדבר בכלל! אתה לא מבין מה קרה בכלל! אף אחד לא מבין!" היא סוחבת אותו בהרבה יותר כוח ממה שחשבת שיש לה לעבר צוות ריפוי של אג'נרטה שראה את התקרית וכבר הספיק להתארגן. אתה מוציא את מאצ'וק שהולך ומצטרף להגן עליהם, ואומר לחייל בזעם שהוא ישלם על מה שהוא עושה. הוא אומר לך בהנשאות:"כן? ואיך בדיוק? נויברן, צא! מכת ברק!" הוא אומר בעוד מפוקדורו יוצא מעין דרקון מעופף גדול בצבעים לא רגילים ליצורים חיים. הוא נראה כאילו שלפו אותו ממערה חשוכה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/715.gif[/IMG]. נויברן יורה מכת חשמל עוצמתית על פרליגייטר, גורם לה הרבה מאוד נזק. החייל צוחק צחוק חסר רגש ואומר:"נויברן יהרוג את כל הצוות שלך, וכשהוא יסיים, אני אהרוג אותך במו ידיי!!! מוהאהאהא!!! **צחוק חסר רגש**".
מה תעשה?
פרליגייטר - 6/10
*אתה לא יכול להשתמש במאצ'וק, מכיוון שהוא לא איתך[/COLOR]
[COLOR="#800080"]*ומי אמר שטל לא תתיידד איתו?
*חחחחחח
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*דרגה - טירון
*כסף - 21,880 פ"ד
אתה חושב מאיפה הוא יודע על לנטרן ואז נזכר שהוא פוקימון החיים והוא יודע הכל כזה. אתה שולף את הפוקדרו של לנטרן ומשחרר אותה. היא משתמשת בטבעת אקווה על זרניאס קדמון, ובנוסף על ג'יראפאריג וניינטיילס שהיא הוציאה. אתה אומר לה להשתמש באקדח מים כדי לכבות את האש. לנטרן עובדת על כיבוי האש קשות, אך נראה שיש התקדמות כלשהי. לא נראה שהיא תסיים בזמן הקרוב, וההליקס לא נראה מוטרד במיוחד ממנה. אליס אומרת:"זרניאס, שמעתי שיש לך יכולות ריפוי. תוכל לרפא מעט את ניינטלס כדי שתוכל לעזור בקרב?". הוא מהנהן בראשו ומרפא את כל השישייה שלה. [SIZE=4][B]"ריפאתי גם את שלך, קלאן"[/B][/SIZE] הוא אומר. "ג'יראפריג, קרן על חושית והורדה! שיא הכח!" אליס אומרת. ג'יראפאריג שולחת קרן ורודה אל עבר ההליקס, גורמת לו כמות של נזק. נראה שההליקס פגיע למתקפות על-חושי. לאחר מכן היא מתנגשת בו בחוזקה, אך לא נראה כי היא גורמת לו יותר מדי נזק. היא נפגעת קצת כתופעת לוואי. ההליקס הזועם שולח כדורי פחם ענקיים בגודלם אל עבר ניינטיילס, גורם לה לא מעט נזק. זרניאס לאחר מכן שולח כדור אנרגיה ורודה אל עבר ההליקס, גורם לו כמות מכובדת של נזק. ההליקס אומר:[SIZE=3][B]"זה לא הוגן שאני אילחם לבד. בואו לעזור לי!"[/B][/SIZE] הוא צועק בעוד מופיעים מהחלל מספר פוקימונים מאובנים מאיימים: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/139.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/142.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/348.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/697.gif[/IMG]. ההליקס זוהר לרגע, גורם בקלות לארודקטיל להתפתח-מגה, מה שגורם לו להיראות הרבה יותר מאיים:[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/142-mega.gif[/IMG]. המאובנים יורים כדורי פחם לכל עבר, מעלפים את ניינטיילס, ופוגעים בשאר הפוקימונים פרט ללנטרן. טבעות האקווה מרפאות מעט את זרניאס קדמון וג'ירפאריג
מה תעשה?
זרניאס קדמון - 17/20
לנטרן - 10/10
גי'רפאריג של אליס - 8/10
ניינטיילס של אליס - 0/10[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*מה יש לך ההליקס תותחחח
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית
*כסף - 2,855 פ"ד
את אומרת לקלאן שאתם תסתדרו והוא מהנהן. את חוששת מעט לפוקימוניך. את מוציאה את ג'ירפאריג וניינטיילס ומבקשת מזרניאס שירפא אותם. הוא מהנהן ואז אומר לקלאן: [SIZE=4][B]"ריפאתי גם את שלך, קלאן"[/B][/SIZE]. "ג'יראפריג, קרן על חושית והורדה! שיא הכח!" את אומרת. ג'יראפאריג שולחת קרן ורודה אל עבר ההליקס, גורמת לו כמות של נזק. נראה שההליקס פגיע למתקפות על-חושי. לאחר מכן היא מתנגשת בו בחוזקה, אך לא נראה כי היא גורמת לו יותר מדי נזק. היא נפגעת קצת כתופעת לוואי. ההליקס הזועם שולח כדורי פחם ענקיים בגודלם אל עבר ניינטיילס, גורם לה לא מעט נזק. זרניאס לאחר מכן שולח כדור אנרגיה ורודה אל עבר ההליקס, גורם לו כמות מכובדת של נזק. ההליקס אומר:[SIZE=3][B]"זה לא הוגן שאני אילחם לבד. בואו לעזור לי!"[/B][/SIZE] הוא צועק בעוד מופיעים מהחלל מספר פוקימונים מאובנים מאיימים: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/139.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/142.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/348.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/697.gif[/IMG]. ההליקס זוהר לרגע, גורם בקלות לארודקטיל להתפתח-מגה, מה שגורם לו להיראות הרבה יותר מאיים:[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/142-mega.gif[/IMG]. המאובנים יורים כדורי פחם לכל עבר, מעלפים את ניינטיילס, ופוגעים בשאר הפוקימונים פרט ללנטרן. טבעות האקווה מרפאות מעט את זרניאס קדמון וג'ירפאריג
מה תעשי?
זרניאס קדמון - 17/20
לנטרן - 10/10
גי'רפאריג של אליס - 8/10
[B][U][COLOR="#FF0000"]אדם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"]*גרייט אדם
*ד"א אתה יודע שכשאתה מעלה אס אווירי באש אתה יוצר ציפור אמיצה כן? נזרום איתך אבל יאללה
*זמן - צהריים מוקדמים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 4,050 פ"ד
אתה חושב לעצמך שאתה יודע שפלטצ'ינדר זריזה אבל שהיא לא תעמוד בעוד מכה שכזאת, ולכן אומר לה מה לעשות. היא מסתכלת עליך ברצינות, מהנהנת בראשה. היא טסה לאוויר ועושה סיבוב גדול במיוחד, עוטפץת עצמה באש תוך כדי ודואה בעוצמה ישירות על מגה קאמראפט, גורמת לו הרבה נזק. היא נפגעת מהמתקפה גם בעצמה. *מאזלט! פלטצ'ינדר למדה [B]ציפור אמיצה[/B]!!!* אדם אומר:"הונ'צקרוו, קדימה! דופק אפל! סיים אותו!" הוא אומר. הונצ'קרוו שולח ממקורו קרן אנרגיה שחורה שמתפרשת לגל הלם, פוגעת במגה קאמפראפט ומעלפת אותו. אדם נושם לרווחה ואומר:"זה היה לחוץ. אני לא מאמין שהוא הצליח לעלף לי שלושה פוקימונים במכה אחת. מאמנים כאן מתחילים להיות חזקים מדי. אתה חושב שאולי כדאי שנבקש ממגנו שייתן לנו לצאת ולהתאמן קצת? נוכל ללכת לאיזה אזור ימי או לנהר קרוב, לתפוס כמה פוקימוני מים טובים ולחזור בכל הכוח, לנצח אותם! מה דעתך?" אדם שואל אותך. אתה רואה שפלטצ'ינדר מותשת, ושהפסקה קצרה במרכז פוקימון וסשן אימונים לא יזיקו לה.
מה תעשה?
פלטצ'ינדר - 2/10[/COLOR]
-
[COLOR="#008000"]*מה יש לך ההליקס תותחחח
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית
*כסף - 2,855 פ"ד
את אומרת לקלאן שאתם תסתדרו והוא מהנהן. את חוששת מעט לפוקימוניך. את מוציאה את ג'ירפאריג וניינטיילס ומבקשת מזרניאס שירפא אותם. הוא מהנהן ואז אומר לקלאן: [SIZE=4][B]"ריפאתי גם את שלך, קלאן"[/B][/SIZE]. "ג'יראפריג, קרן על חושית והורדה! שיא הכח!" את אומרת. ג'יראפאריג שולחת קרן ורודה אל עבר ההליקס, גורמת לו כמות של נזק. נראה שההליקס פגיע למתקפות על-חושי. לאחר מכן היא מתנגשת בו בחוזקה, אך לא נראה כי היא גורמת לו יותר מדי נזק. היא נפגעת קצת כתופעת לוואי. ההליקס הזועם שולח כדורי פחם ענקיים בגודלם אל עבר ניינטיילס, גורם לה לא מעט נזק. זרניאס לאחר מכן שולח כדור אנרגיה ורודה אל עבר ההליקס, גורם לו כמות מכובדת של נזק. ההליקס אומר:[SIZE=3][B]"זה לא הוגן שאני אילחם לבד. בואו לעזור לי!"[/B][/SIZE] הוא צועק בעוד מופיעים מהחלל מספר פוקימונים מאובנים מאיימים: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/139.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/142.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/348.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/697.gif[/IMG]. ההליקס זוהר לרגע, גורם בקלות לארודקטיל להתפתח-מגה, מה שגורם לו להיראות הרבה יותר מאיים:[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/142-mega.gif[/IMG]. המאובנים יורים כדורי פחם לכל עבר, מעלפים את ניינטיילס, ופוגעים בשאר הפוקימונים פרט ללנטרן. טבעות האקווה מרפאות מעט את זרניאס קדמון וג'ירפאריג
מה תעשי?
זרניאס קדמון - 17/20
לנטרן - 10/10
גי'רפאריג של אליס - 8/10
"אוקיי.. אני צריכה להוציא עוד 4 פוקימונים..פיירי, טרופיוס, גולדאק ומייטהינה" אומר ואוציא את שלושת מהפוקימונים לגבות את ג'יראפריג ואבקש מזרניאס לרפות אותם. "הגיע הזמן לנסות את הדבר הזה שלקחתי ממקסי..." אמלמל לעצמי ואנסה להכניס את האבן הורדרדה שקיבלתי מזרורא למקום המתאים ואקווה שאצליח להביא את פיירי למגה התפתחות שלה. "ג'יראפריג, קרן על חושית על ההליקס. גולדאק, קרן בועות ואקדח מים משולבים על ארמאלדו. פיירי, רוח פיה וקול צורם! תשתדלי לסיים את הקרב כמה שיותר מהר כדי שתוכלי לעזור עם ארודקטייל. מייטינה, בעיטה כפולה ונשיכה על ארודקטייל. טרופיוס, טורנדו עלים ועלים קסומים על אומאסטאר!" הורה לכולם. 'אוקיי, רוב ההתקפות האילו הן סופר אפקטיביות. מתקפות עשב משפיעות 4* על אומאסטאר, אז טרופיוס אמור לסיים את הקרב די בקלות. אני מקווה שפיירי תסיים מהר גם את הקרב שלה..' אחשוב במוחי ואתחיל לתכנן אסטרגטגיות להמשך.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1500875][B][CENTER][SIZE=5][COLOR="#000000"]הודעות[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B]
[B][SIZE=3][COLOR="#006400"]*שלום לכם!! היום, לאחר עיכובים רבים (שכולם באשמת Pokemon Insurgence) מתחיל סוף סוף איוונט שבועות! על מנת להדגיש את הקטע של הכמות, איכות התגובות שלי תרד מעט, מה שאומר שאני אפסיק לכתוב (לרובכם) מגילות כתגובה. בכל זאת, התגובות עדיין יהיו מספקות (לפחות לטעמי) ויהיה בהם מקום להמשיך הלאה. מי ייתן והטוב ביותר יזכה בפרה הכחולה![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR="#DAA520"]*אז היי שוב. הסתכלתי על רשימת הפרסים וראיתי שלא מעט פרסים התבזבזו בדרך. לכן, החלטתי לעשות עליהם מכירה פומבית! המכירה הפומבית תתנהל כך: בכל יום יוצע למכירה פרס אחר. מחירים יוצגו מעל התגובה. אם עד סוף אותו יום לא יוצע מחיר גבוה יותר (או שהמחיר שיוצע יהיה גבוה יותר מסכום הכסף של השאר) הפרס ילך אליו. בנוסף, בגלל שכולכם מרוששים חוץ מנועם, הוספתי לחשבון של כל אחד מכם 2,500 פ"ד.
רשימת הפרסים:
יום רביעי, ה15.6.16 - פלואט [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/670.gif[/IMG]
יום חמישי, ה16.6.16 - ערכת פוקדורים ייחודית [IMG]http://up415.siz.co.il/up1/zy3iggnrzhji.png[/IMG] [IMG]http://up416.siz.co.il/up3/1o3eiyd0inmm.png[/IMG] [IMG]http://up415.siz.co.il/up3/qzwzgwmmujnj.png[/IMG] [IMG]http://up415.siz.co.il/up1/qmr1nl5ugmjz.png[/IMG] [IMG]http://up416.siz.co.il/up3/lm2nzeinmm3m.png[/IMG] [IMG]http://up415.siz.co.il/up2/fzmnwnwayoj4.png[/IMG] [IMG]http://up416.siz.co.il/up1/q25ontyez4wm.png[/IMG] [IMG]http://up415.siz.co.il/up2/omdnyhbjfth2.png[/IMG]
יום שישי, ה17.6.16 - לאירון [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/305.gif[/IMG]
יום שבת, ה18.6.16 - 5,000 פ"ד
יום ראשון, ה19.6.16 - פנסייג'/פנסיר/פנפור [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/511.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/513.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/515.gif[/IMG]
יום שני, ה20.6.16 - פוקימון זוהר התפתחות ראשונה לבחירתכם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#DAA520
[COLOR="#0000FF"]*לא זוכר עוד משהו חוץ מזה :nose_pick:
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*דרגה - טירון
*כסף - 2,575 פ"ד
אתה מוציא את פרליגייטר, אומר לה מה לעשות. היא יוצאץ, רואה את קודי הפצוע ובזעם שולחת על האונדום זורנוק מים עוצמתי במיוחד. *מאזלט! פרליגייטר למדה [B]משאבת הידרו[/B]!!!*. נראה שהמתקפה פגעה חזק בהאונדום ותשומת לבו מוסחת מקודי לכמה רגעים. לאחר מכן, בעוד פרליגייטר יורה זרנוק אקווה שמספיק כדי לעלף את האונדום, אתה צועק על טרייסי בזעם למה הם לא יצאו, ובעודה אוספת את מה שנשאר מקודי בין שתי ידיה ובוכה, היא אומרת:"אל תדבר בכלל! אתה לא מבין מה קרה בכלל! אף אחד לא מבין!" היא סוחבת אותו בהרבה יותר כוח ממה שחשבת שיש לה לעבר צוות ריפוי של אג'נרטה שראה את התקרית וכבר הספיק להתארגן. אתה מוציא את מאצ'וק שהולך ומצטרף להגן עליהם, ואומר לחייל בזעם שהוא ישלם על מה שהוא עושה. הוא אומר לך בהנשאות:"כן? ואיך בדיוק? נויברן, צא! מכת ברק!" הוא אומר בעוד מפוקדורו יוצא מעין דרקון מעופף גדול בצבעים לא רגילים ליצורים חיים. הוא נראה כאילו שלפו אותו ממערה חשוכה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/715.gif[/IMG]. נויברן יורה מכת חשמל עוצמתית על פרליגייטר, גורם לה הרבה מאוד נזק. החייל צוחק צחוק חסר רגש ואומר:"נויברן יהרוג את כל הצוות שלך, וכשהוא יסיים, אני אהרוג אותך במו ידיי!!! מוהאהאהא!!! **צחוק חסר רגש**".
מה תעשה?
פרליגייטר - 6/10
*אתה לא יכול להשתמש במאצ'וק, מכיוון שהוא לא איתך[/COLOR]
"פרליגייטר, תקפי בזעם, התרכזי ואז תקפי בניב קרח את נויברן, במכה אחת את יכולה להשפיע עליו המון! נסי להתחמש מהמתקפות שנשלחות לעברך, את הפוקימון שעברה איתי הכי הרבה, אם רק נאמין אנחנו נצליח להגיע לתיאום מושלם, אבל זה צריך להתחיל בלנצח בקרב הזה. צאי לדרך!" אעודד אותה לקראת הקרב. "ואתה... נבל עלוב שכמוך, חייל קטן שלא שווה שום דבר, אתה תשלם על הכל, אני אדאג שאתה תשב בכלא אחרי מה שעשית לקודי. מכאן... אתה כבר לא תברח."
-
[QUOTE]
אדם
*גרייט אדם
*ד"א אתה יודע שכשאתה מעלה אס אווירי באש אתה יוצר ציפור אמיצה כן? נזרום איתך אבל יאללה
*זמן - צהריים מוקדמים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 4,050 פ"ד
אתה חושב לעצמך שאתה יודע שפלטצ'ינדר זריזה אבל שהיא לא תעמוד בעוד מכה שכזאת, ולכן אומר לה מה לעשות. היא מסתכלת עליך ברצינות, מהנהנת בראשה. היא טסה לאוויר ועושה סיבוב גדול במיוחד, עוטפץת עצמה באש תוך כדי ודואה בעוצמה ישירות על מגה קאמראפט, גורמת לו הרבה נזק. היא נפגעת מהמתקפה גם בעצמה. *מאזלט! פלטצ'ינדר למדה ציפור אמיצה!!!* אדם אומר:"הונ'צקרוו, קדימה! דופק אפל! סיים אותו!" הוא אומר. הונצ'קרוו שולח ממקורו קרן אנרגיה שחורה שמתפרשת לגל הלם, פוגעת במגה קאמפראפט ומעלפת אותו. אדם נושם לרווחה ואומר:"זה היה לחוץ. אני לא מאמין שהוא הצליח לעלף לי שלושה פוקימונים במכה אחת. מאמנים כאן מתחילים להיות חזקים מדי. אתה חושב שאולי כדאי שנבקש ממגנו שייתן לנו לצאת ולהתאמן קצת? נוכל ללכת לאיזה אזור ימי או לנהר קרוב, לתפוס כמה פוקימוני מים טובים ולחזור בכל הכוח, לנצח אותם! מה דעתך?" אדם שואל אותך. אתה רואה שפלטצ'ינדר מותשת, ושהפסקה קצרה במרכז פוקימון וסשן אימונים לא יזיקו לה.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"רעיון מעולה אדם. פוקימון מים בהחלט נחוץ לשנינו.!"
אני ממהר להחזיר את פלצ׳נדר לפוקדור שלה, היא חייבת לנוח. אביט סביבי, הקרב נראה בשיאו, כוחותינו נלחמים בכל הכח. לקחתי נשימה עמוקה והוצאתי את המשגר לאחר אישורו של אדם והמתנתי לשמוע ממנו את המיקום המדוייק אליו נשתגר, כשליבי מתמלא געגועים הביתה לפתע.
-
[quote]נועם
*ומי אמר שטל לא תתיידד איתו?
*חחחחחח
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*דרגה - טירון
*כסף - 21,880 פ"ד
אתה חושב מאיפה הוא יודע על לנטרן ואז נזכר שהוא פוקימון החיים והוא יודע הכל כזה. אתה שולף את הפוקדרו של לנטרן ומשחרר אותה. היא משתמשת בטבעת אקווה על זרניאס קדמון, ובנוסף על ג'יראפאריג וניינטיילס שהיא הוציאה. אתה אומר לה להשתמש באקדח מים כדי לכבות את האש. לנטרן עובדת על כיבוי האש קשות, אך נראה שיש התקדמות כלשהי. לא נראה שהיא תסיים בזמן הקרוב, וההליקס לא נראה מוטרד במיוחד ממנה. אליס אומרת:"זרניאס, שמעתי שיש לך יכולות ריפוי. תוכל לרפא מעט את ניינטלס כדי שתוכל לעזור בקרב?". הוא מהנהן בראשו ומרפא את כל השישייה שלה. "ריפאתי גם את שלך, קלאן" הוא אומר. "ג'יראפריג, קרן על חושית והורדה! שיא הכח!" אליס אומרת. ג'יראפאריג שולחת קרן ורודה אל עבר ההליקס, גורמת לו כמות של נזק. נראה שההליקס פגיע למתקפות על-חושי. לאחר מכן היא מתנגשת בו בחוזקה, אך לא נראה כי היא גורמת לו יותר מדי נזק. היא נפגעת קצת כתופעת לוואי. ההליקס הזועם שולח כדורי פחם ענקיים בגודלם אל עבר ניינטיילס, גורם לה לא מעט נזק. זרניאס לאחר מכן שולח כדור אנרגיה ורודה אל עבר ההליקס, גורם לו כמות מכובדת של נזק. ההליקס אומר:"זה לא הוגן שאני אילחם לבד. בואו לעזור לי!" הוא צועק בעוד מופיעים מהחלל מספר פוקימונים מאובנים מאיימים: . ההליקס זוהר לרגע, גורם בקלות לארודקטיל להתפתח-מגה, מה שגורם לו להיראות הרבה יותר מאיים:. המאובנים יורים כדורי פחם לכל עבר, מעלפים את ניינטיילס, ופוגעים בשאר הפוקימונים פרט ללנטרן. טבעות האקווה מרפאות מעט את זרניאס קדמון וג'ירפאריג
מה תעשה?
זרניאס קדמון - 17/20
לנטרן - 10/10
גי'רפאריג של אליס - 8/10
ניינטיילס של אליס - 0/10[/quote]
*ברור לך שכדי לזכות במכירות אני פשוט צריך לשים פ"ד אחד יותר מהסכום של הבנאדם בעל הכי הרבה כסף חוץ ממני [להלן אדם?]
*רגע רגע, אתה אשכרה שם כסף למכירה פומבית? Xd
*היא לא. אני קבעתי שלא
**אני שם 4,060 פ"ד על הפלואט. לא הולך להשתמש בה בשיט xd אבל אני מניאק. ויש לי כסף
***תהיה חמוד ותוסיף לי את המתקפת קומבו ההיא שהמצאתי לדף מתקפות או משהו
------------------------------------------------------------------------
"כולם התרפאו? מעולה!!!" אומר ואשלוף את הפוקדורים של מאוויל, סניזל וטאלונפליים. "תצטרפו!" אקרא ואוציא את כולם לשדה הקרב. "מאוויל, צא למגה!" אומר בקול רם ואפתח את מאוויל. "זמן לסיים עם זה אחת ולתמיד. תשתמשו במכת רסיסי קרח!!! [אין לי כוח לתאר מה בדיוק כל אחד מהם עושה שוב, זה לקראת סוף ע"מ 78]
-
[B][U][CENTER][SIZE=4][COLOR="#000000"]הודעות[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[SIZE=4]
[COLOR="#006400"]*טוב. בגלל שנועם מניוק הפלואט הלכה אליו והמכירה הפומבית של היום הסתיימה, [B]אבל[/B] - יש כלל חדש : מי זוכה במכירה פומבית לא יכול להשתתף באחת של היום הבא :nose_pick:[/COLOR]
[B][COLOR="#EE82EE"]*מדד הודעות עד כה -
טל - 1
אדם - 1
טוטודייל - 1
נועם - 1
עמית - 0
עמיט - 0[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#8B4513"]*בהצלחה!!![/COLOR][/B][/SIZE]
[COLOR="#008000"]*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רוזרט, יונובה
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית
*כסף - 2,855 פ"ד
את חושבת את מי את צריכה להוציא ומוציאה את פיירי, גולדאק ומייטיינה. זרניאס אומר לך:[SIZE=4]"מצטער אליס.הריפוי הקודם התיש אותי. מעכשיו את לבד"[/SIZE] הוא אומר, בעודו ממשיך להילחם. את אומרת לעצמך שהגיע הזמן לנסות את הדבר שלקחת ממקסי ואת מנתקת את האבן הצבעונית מחתיכת הפלדה שעליה היא היתה. את מחפשת משהו אצלך לשים את זה עליו ורואה על היד שלך מעין צמיד גומי עבה. 'זה יספיק לבינתיים' את חושבת וממקמת את האבן במרכז צמיד הגומי. את מביאה לפיירי את האבן שהשגת מזורואה, והיא משבצת אותה בעזרת פיה על גבה. נראה כמעט כאילו הפרווה סגרה מסביב לאבן כדי שלא תיפול. את לוחצת על האבן שלך, וגלים נשלחים בין האבן שלך לבין פיירי. פיירי גדלה, משנה צורה, הופכת לגדולה יותר וסרטים שלה מתארכים: [IMG]http://up415.siz.co.il/up1/2ymm4qeyhjml.png[/IMG] *פיירי התפתחה מגה!*. [SIZE=4]"מרשים בהחלט"[/SIZE] זרניאס אומר למראית פיירי המפותחת מגה. את אומרת לפוקימוניך מה לעשות. ג'ירפאריג שולחת קרן אנרגיה ורודה על ההליקס, גורמת לו כמות נחמדה של נזק. גולדאק שולח קרן בועות ואקדח מים משולבים על ארמאלדו, שולח לעברו זרנוק בועות שפוגע בו קשה מאוד. פיירי משתמשת ברוח פיה ובקול צורם אל עבר הזירה, גורמת נזק זניח למגה ארודקטיל, אומסטאר וארמאלדו, גורמת הברה מאוד נזק לטייראנטרום וכמות נכבדה של נזק להליקס. נראה שאחד מהאפקטים של התפתחות המגה של פיירי דואגים שהיא תפגע בכל היריבים שלה עם כל מתקפה. מייטיינה בועט בארודקטיל בחוזקה ולאחר מכן נושך אותו, גורם לו כמות נזק זניחה עם הנשיכה והבעיטות, מכיוון שסוג פחם עמיד לסוג אופל ולא חלש לסוג לחימה (הוא לא אבן יותר כמובן). זרניאס משתמש בכדור האנרגיה הורוד על טייראנטרום, מעלף אותו. ההליקס אומר:[SIZE=3]"הכל פה אני צריך לעשות בעצמי"[/SIZE]. הוא שואב לתוכו את טייראנטרום, מתרפא לחלוטין. נראה שכל פעם שאחד הפוקימונים שנלחם לצד ההליקס מתעלף, הוא בולע אותו ומרפא את עצמו. [SIZE=4]"הליקס! איך אתה לא מתבישש, להזין את עצמך ככה משותפים שלך לקרב!"[/SIZE] זרניאס אומר לעבר ההליקס בזעזוע. [SIZE=3]"זה פשוט"[/SIZE] הוא עונה לו. [SIZE=3]"פשוט לא אכפת לי מהם. עוד כמה חיילים שנלחמים בדרך למטרה נעלה יותר"[/SIZE]. [SIZE=4]"עכשיו אתה נשמע בדיוק כמו הנבלים הארציים המטופשים האלה שאתה כל כך מתאמץ לתעב"[/SIZE] זרניאס ספק מדבר אל ההליקס ספק עוקץ אותו. ההליקס מחזיר לו פרצוף נבזי. לאחר מכן קלאן אומר:"כולם התרפאו? מעולה!!!". "קראנץ', סניז, טאלונפליים, תצטרפו!" הוא אומר, ומוציא מאוויל, סניזל וטאלונפליים מהפוקדורים שלו: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/303.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/215.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/663.gif[/IMG]. הוא מפתח את מאוויל מגה, אומר:"מאוויל, צא למגה!" קראנץ' גדל, צומחת לו עוד לסת מהראש: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/303-mega.gif[/IMG]. הוא אומר:"זמן לסיים עם זה אחת ולתמיד. תשתמשו במכת רסיסי קרח!!!". לנטרון עושה הפסקה לרגע עם כיבוי האש, יוצרת בועה של מים ושולטת בה. סניז מקפיא אותה וקראנץ' עוטף אותה בטבעות אנרגיה סגולה. טאלונפליים חובט בבועה לאוויר, וסניז מזנק, משסע בה ויוצר עשרות רסיסי קרח עטופים באנרגיית רוח שפוגעים בכל האויבים. הרסיסים עוברים דרך ההליקס בלי לגרום לו נזק, בעוד שאר הפוקימונים נפגעים קשה מאוד. ארמלדו מתעלף, ההליקס בולע גם את האנרגיה שלו. נראה שכעת הוא אפילו יותר חזק ממה שהוא היה קודם. נראה כי אם להליקס לא נגרם נזק והוא בולע אנרגיה של פוקימון, הוא רק מתחזק יותר ויותר. ההליקס אומר:"נעלמו שניים, נכנסו שניים. בואו!" בעוד קריידילי וקאבוטופס מופיעים יש מאין: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/346.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/141.gif[/IMG]. אומסטאר שולח אקדח מים על פיירי, ארודקטיל מעיף אבנים על טאלונפליים, כמעט ומעלף אותו, קריידילי שולחת כדור אנרגיה על גולדאק וקאבוטופס פוגע בזרניאס עם שאיבת גיגה. ההליקס שולח הרבה מאוד קרניים כתומות בוהקות מסביבו, גורם כמות יפה של נזק לכל הפוקימונים שלכם חוץ מזרניאס,מגה מאוויל ופיירי אך לא מעלף אף אחד.
מה תעשי?
זרניאס קדמון - 15/20
לנטרן - 7/10
ג'ירפאריג - 4/10
פיירי - 10/12
גולדאק - 3/10
מייטיינה - 6/10
קראנץ' - 12/12
סניז - 6/10
טאלונפליים - 2/10[/COLOR]
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*דרגה - טירון
*כסף - 2,575 פ"ד
אתה אומר לפרליגייטר מה לעשות. פרליגייטר חובטת בנויברן, גורמת לו מעט נזק. לאחר מכן היא מזנקת אליו, מפילה אותו אל הקרקע ונושכת אותו בחוזקה עם שיניים קפואות, גורמת לו הרבה מאוד נזק, משאירה אותו כמעט מעולף. החייל אומר:"פרליגייטר, מכת ברק!" אך פרליגייטר מתחמקת מהתקפה, זועמת ומתרגזת, מחזקת את יכולת ההתקפה שלה. אתה מעודד את פרליגייטר, ועובר לחייל, אומר לו:"ואתה... נבל עלוב שכמוך, חייל קטן שלא שווה שום דבר, אתה תשלם על הכל, אני אדאג שאתה תשב בכלא אחרי מה שעשית לקודי. מכאן... אתה כבר לא תברח." "אני כל כך מפחד" הוא עונה לך בזלזול בקו מתיילד. "נראה אותך. תינוק!" הוא אומר. נויברן מדדה לו באוויר, בקושי ומרחף.
מה תעשה?
פרליגייטר - 6/10[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FF0000"]אדם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"]*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים מוקדמים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 4,050 פ"ד
אתה אומר לאדם שזה רעיון מעולה ושפוקימון מים בהחלט נחוץ לשניכם. אתה ממהר להחזיר את פלטצ'ינדר מכיוון שהיא צריכה לנוח. אתה מסתכל סביבך ורואה שהקרב בשיאו. אתה ואדם הולכים מהר לחפש את מגנו, שבאמצע קרב לחימה נועז מול שני חיילים. הוא רואה אתכם ואומר תוך כדי קרב:"לכו להתאמן. תחזרו חזקים יותר". באותו רגע אתה ואדם משתגרים אינטואיטיבית, שניכם, לאקווקורד. אדם אומר:"בוא נשאל את אחד בעלי החנויות איפה יש פוקימוני מים טובים". אתם נכנסים למרכול הפוקדורים הקטן שליד הכיכר המרכזית של העיירה. אדם אומר:"שלום לך. אני וטדי פה מחפשים מקום טוב בקאלוס לחפש בו פוקימוני מים. יש לך רעיון לאן כדאי לנו ללכת?" המוכר עונה לכם במבטא צרפתי כבד:"אני להבין שבצפון של מערב של קאלוס יש מפרץ של מים, הרבה פוקימונים ים נחמדים בתוכו. בהצלחה!" הוא אורמ לכם בעוד אתם הולכים. אדם מחפש מפה של המחוז ומוצא אחת במרכז ריפוי של העיירה. הוא מסתכל ואומר:"הוא בטח התכוון למפרץ אזור, ליד העיר אקווקורד. שנלך?" הוא אומר לך, פותח את המשגר ומתכונן. "או שיש לך מקום אחר, יותר טוב. אפשר ללכת לכל העולם, תזכור" הוא אומר בגיחוך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#800080"]*בנושא זה, ממליץ לך לקרוא בהודעות
*ואני קבעתי שכן. טל את חברה של זייגארד מעכשיו
*אוסיף בהמשך. אחרי התגובה אני קופץ להביא דואר וממשיך להגיב
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*דרגה - טירון
*כסף - 17,820 פ"ד
אליס אומרת: "פיירי, גולדאק ומייטיינה,צאו!" ומהפוקדורים יוצאים סילבאון, גולדאק ומייטיינה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/700.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/055.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/262.gif[/IMG]. היא אומרת:"זרניאס, תוכל לרפא את טרופיוס?", אך הוא עונה לה:[SIZE=4]"מצטער אליס. הריפוי הקודם התיש אותי. מעכשיו את לבד"[/SIZE]. הוא ממשיך להילחם. אליס מנתקת מנתקת את האבן הצבעונית שאתה מזהה כאבן מפתח מחתיכת פלדה שעליה היא היתה. היא ממקמת את האבן במרכז צמיד הגומי שעל ידה. אליס מביאה לפיירי את אבן ורודה-כחולה, ופיירי משבצת אותה בעזרת הפה שלה על גבה. נראה כמעט כאילו הפרווה סגרה מסביב לאבן כדי שלא תיפול. אליס לוחצת על האבן שלה, וגלים נשלחים בין האבן שלך, וגלים נשלחים בין אבן המפתח שלה לבין פיירי. פיירי גדלה, היא נהיית פרוותית יותר והסרטים שלה מתארכים: IMG]http://up415.siz.co.il/up1/2ymm4qeyhjml.png[/IMG] *פיירי התפתחה מגה!*. [SIZE=4]"מרשים בהחלט"[/SIZE] זרניאס אומר למראית פיירי המפותחת מגה. אליס אומרת לפוקימוניה מה לעשות:""ג'יראפריג, קרן על חושית על ההליקס. גולדאק, קרן בועות ואקדח מים משולבים על ארמאלדו. פיירי, רוח פיה וקול צורם! תשתדלי לסיים את הקרב כמה שיותר מהר כדי שתוכלי לעזור עם ארודקטייל. מייטינה, בעיטה כפולה ונשיכה על ארודקטייל!". ג'ירפאריג שולחת קרן אנרגיה ורודה על ההליקס, גורמת לו כמות נחמדה של נזק. גולדאק שולח קרן בועות ואקדח מים משולבים על ארמאלדו, שולח לעברו זרנוק בועות שפוגע בו קשה מאוד. פיירי משתמשת ברוח פיה ובקול צורם אל עבר הזירה, גורמת נזק זניח למגה ארודקטיל, אומסטאר וארמאלדו, גורמת הברה מאוד נזק לטייראנטרום וכמות נכבדה של נזק להליקס. נראה שאחד מהאפקטים של התפתחות המגה של פיירי דואגים שהיא תפגע בכל היריבים שלה עם כל מתקפה. מייטיינה בועט בארודקטיל בחוזקה ולאחר מכן נושך אותו, גורם לו כמות נזק זניחה עם הנשיכה והבעיטות, מכיוון שסוג פחם עמיד לסוג אופל ולא חלש לסוג לחימה (הוא לא אבן יותר כמובן). זרניאס משתמש בכדור האנרגיה הורוד על טייראנטרום, מעלף אותו. ההליקס אומר:[SIZE=3]"הכל פה אני צריך לעשות בעצמי"[/SIZE]. הוא שואב לתוכו את טייראנטרום, מתרפא לחלוטין. נראה שכל פעם שאחד הפוקימונים שנלחם לצד ההליקס מתעלף, הוא בולע אותו ומרפא את עצמו. [SIZE=4]"הליקס! איך אתה לא מתבישש, להזין את עצמך ככה משותפים שלך לקרב!"[/SIZE] זרניאס אומר לעבר ההליקס בזעזוע. [SIZE=3]"זה פשוט"[/SIZE] הוא עונה לו. [SIZE=3]"פשוט לא אכפת לי מהם. עוד כמה חיילים שנלחמים בדרך למטרה נעלה יותר"[/SIZE]. [SIZE=4]"עכשיו אתה נשמע בדיוק כמו הנבלים הארציים המטופשים האלה שאתה כל כך מתאמץ לתעב"[/SIZE] זרניאס ספק מדבר אל ההליקס ספק עוקץ אותו. ההליקס מחזיר לו פרצוף נבזי. אתה מוציא את קראנץ', סניז וטאלונפליים. אתה מפתח את מאוויל מגה ואומר:"זמן לסיים עם זה אחת ולתמיד. תשתמשו במכת רסיסי קרח!!!". לנטרן עושה הפסקה לרגע עם כיבוי האש, יוצרת בועה של מים ושולטת בה. סניז מקפיא אותה וקראנץ' עוטף אותה בטבעות אנרגיה סגולה. טאלונפליים חובט בבועה לאוויר, וסניז מזנק, משסע בה ויוצר עשרות רסיסי קרח עטופים באנרגיית רוח שפוגעים בכל האויבים. הרסיסים עוברים דרך ההליקס בלי לגרום לו נזק, בעוד שאר הפוקימונים נפגעים קשה מאוד. ארמלדו מתעלף, ההליקס בולע גם את האנרגיה שלו. נראה שכעת הוא אפילו יותר חזק ממה שהוא היה קודם. נראה כי אם להליקס לא נגרם נזק והוא בולע אנרגיה של פוקימון, הוא רק מתחזק יותר ויותר. ההליקס אומר:"נעלמו שניים, נכנסו שניים. בואו!" בעוד קריידילי וקאבוטופס מופיעים יש מאין: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/346.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/141.gif[/IMG]. אומסטאר שולח אקדח מים על פיירי, ארודקטיל מעיף אבנים על טאלונפליים, כמעט ומעלף אותו, קריידילי שולחת כדור אנרגיה על גולדאק וקאבוטופס פוגע בזרניאס עם שאיבת גיגה. ההליקס שולח הרבה מאוד קרניים כתומות בוהקות מסביבו, גורם כמות יפה של נזק לכל הפוקימונים שלכם חוץ מזרניאס,מגה מאוויל ופיירי אך לא מעלף אף אחד.
מה תעשי?
זרניאס קדמון - 15/20
לנטרן - 7/10
ג'ירפאריג - 4/10
פיירי - 10/12
גולדאק - 3/10
מייטיינה - 6/10
קראנץ' - 12/12
סניז - 6/10
טאלונפליים - 2/10[/COLOR]
-
[QUOTE]
אדם
*זמן - צהריים מוקדמים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 4,050 פ"ד
אתה אומר לאדם שזה רעיון מעולה ושפוקימון מים בהחלט נחוץ לשניכם. אתה ממהר להחזיר את פלטצ'ינדר מכיוון שהיא צריכה לנוח. אתה מסתכל סביבך ורואה שהקרב בשיאו. אתה ואדם הולכים מהר לחפש את מגנו, שבאמצע קרב לחימה נועז מול שני חיילים. הוא רואה אתכם ואומר תוך כדי קרב:"לכו להתאמן. תחזרו חזקים יותר". באותו רגע אתה ואדם משתגרים אינטואיטיבית, שניכם, לאקווקורד. אדם אומר:"בוא נשאל את אחד בעלי החנויות איפה יש פוקימוני מים טובים". אתם נכנסים למרכול הפוקדורים הקטן שליד הכיכר המרכזית של העיירה. אדם אומר:"שלום לך. אני וטדי פה מחפשים מקום טוב בקאלוס לחפש בו פוקימוני מים. יש לך רעיון לאן כדאי לנו ללכת?" המוכר עונה לכם במבטא צרפתי כבד:"אני להבין שבצפון של מערב של קאלוס יש מפרץ של מים, הרבה פוקימונים ים נחמדים בתוכו. בהצלחה!" הוא אורמ לכם בעוד אתם הולכים. אדם מחפש מפה של המחוז ומוצא אחת במרכז ריפוי של העיירה. הוא מסתכל ואומר:"הוא בטח התכוון למפרץ אזור, ליד העיר אקווקורד. שנלך?" הוא אומר לך, פותח את המשגר ומתכונן. "או שיש לך מקום אחר, יותר טוב. אפשר ללכת לכל העולם, תזכור" הוא אומר בגיחוך.
מה תעשה?
[/QUOTE]
Ladies first.
אני משתגר לעבר מפרץ אזור, כפי שאדם הציע.
-
[QUOTE]נועם
*בנושא זה, ממליץ לך לקרוא בהודעות
*ואני קבעתי שכן. טל את חברה של זייגארד מעכשיו
*אוסיף בהמשך. אחרי התגובה אני קופץ להביא דואר וממשיך להגיב
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*דרגה - טירון
*כסף - 17,820 פ"ד
אליס אומרת: "פיירי, גולדאק ומייטיינה,צאו!" ומהפוקדורים יוצאים סילבאון, גולדאק ומייטיינה: . היא אומרת:"זרניאס, תוכל לרפא את טרופיוס?", אך הוא עונה לה:"מצטער אליס. הריפוי הקודם התיש אותי. מעכשיו את לבד". הוא ממשיך להילחם. אליס מנתקת מנתקת את האבן הצבעונית שאתה מזהה כאבן מפתח מחתיכת פלדה שעליה היא היתה. היא ממקמת את האבן במרכז צמיד הגומי שעל ידה. אליס מביאה לפיירי את אבן ורודה-כחולה, ופיירי משבצת אותה בעזרת הפה שלה על גבה. נראה כמעט כאילו הפרווה סגרה מסביב לאבן כדי שלא תיפול. אליס לוחצת על האבן שלה, וגלים נשלחים בין האבן שלך, וגלים נשלחים בין אבן המפתח שלה לבין פיירי. פיירי גדלה, היא נהיית פרוותית יותר והסרטים שלה מתארכים: IMG]http://up415.siz.co.il/up1/2ymm4qeyhjml.png[/IMG] *פיירי התפתחה מגה!*. "מרשים בהחלט" זרניאס אומר למראית פיירי המפותחת מגה. אליס אומרת לפוקימוניה מה לעשות:""ג'יראפריג, קרן על חושית על ההליקס. גולדאק, קרן בועות ואקדח מים משולבים על ארמאלדו. פיירי, רוח פיה וקול צורם! תשתדלי לסיים את הקרב כמה שיותר מהר כדי שתוכלי לעזור עם ארודקטייל. מייטינה, בעיטה כפולה ונשיכה על ארודקטייל!". ג'ירפאריג שולחת קרן אנרגיה ורודה על ההליקס, גורמת לו כמות נחמדה של נזק. גולדאק שולח קרן בועות ואקדח מים משולבים על ארמאלדו, שולח לעברו זרנוק בועות שפוגע בו קשה מאוד. פיירי משתמשת ברוח פיה ובקול צורם אל עבר הזירה, גורמת נזק זניח למגה ארודקטיל, אומסטאר וארמאלדו, גורמת הברה מאוד נזק לטייראנטרום וכמות נכבדה של נזק להליקס. נראה שאחד מהאפקטים של התפתחות המגה של פיירי דואגים שהיא תפגע בכל היריבים שלה עם כל מתקפה. מייטיינה בועט בארודקטיל בחוזקה ולאחר מכן נושך אותו, גורם לו כמות נזק זניחה עם הנשיכה והבעיטות, מכיוון שסוג פחם עמיד לסוג אופל ולא חלש לסוג לחימה (הוא לא אבן יותר כמובן). זרניאס משתמש בכדור האנרגיה הורוד על טייראנטרום, מעלף אותו. ההליקס אומר:"הכל פה אני צריך לעשות בעצמי". הוא שואב לתוכו את טייראנטרום, מתרפא לחלוטין. נראה שכל פעם שאחד הפוקימונים שנלחם לצד ההליקס מתעלף, הוא בולע אותו ומרפא את עצמו. "הליקס! איך אתה לא מתבישש, להזין את עצמך ככה משותפים שלך לקרב!" זרניאס אומר לעבר ההליקס בזעזוע. "זה פשוט" הוא עונה לו. "פשוט לא אכפת לי מהם. עוד כמה חיילים שנלחמים בדרך למטרה נעלה יותר". "עכשיו אתה נשמע בדיוק כמו הנבלים הארציים המטופשים האלה שאתה כל כך מתאמץ לתעב" זרניאס ספק מדבר אל ההליקס ספק עוקץ אותו. ההליקס מחזיר לו פרצוף נבזי. אתה מוציא את קראנץ', סניז וטאלונפליים. אתה מפתח את מאוויל מגה ואומר:"זמן לסיים עם זה אחת ולתמיד. תשתמשו במכת רסיסי קרח!!!". לנטרן עושה הפסקה לרגע עם כיבוי האש, יוצרת בועה של מים ושולטת בה. סניז מקפיא אותה וקראנץ' עוטף אותה בטבעות אנרגיה סגולה. טאלונפליים חובט בבועה לאוויר, וסניז מזנק, משסע בה ויוצר עשרות רסיסי קרח עטופים באנרגיית רוח שפוגעים בכל האויבים. הרסיסים עוברים דרך ההליקס בלי לגרום לו נזק, בעוד שאר הפוקימונים נפגעים קשה מאוד. ארמלדו מתעלף, ההליקס בולע גם את האנרגיה שלו. נראה שכעת הוא אפילו יותר חזק ממה שהוא היה קודם. נראה כי אם להליקס לא נגרם נזק והוא בולע אנרגיה של פוקימון, הוא רק מתחזק יותר ויותר. ההליקס אומר:"נעלמו שניים, נכנסו שניים. בואו!" בעוד קריידילי וקאבוטופס מופיעים יש מאין: . אומסטאר שולח אקדח מים על פיירי, ארודקטיל מעיף אבנים על טאלונפליים, כמעט ומעלף אותו, קריידילי שולחת כדור אנרגיה על גולדאק וקאבוטופס פוגע בזרניאס עם שאיבת גיגה. ההליקס שולח הרבה מאוד קרניים כתומות בוהקות מסביבו, גורם כמות יפה של נזק לכל הפוקימונים שלכם חוץ מזרניאס,מגה מאוויל ופיירי אך לא מעלף אף אחד.
מה תעשי?
זרניאס קדמון - 15/20
לנטרן - 7/10
ג'ירפאריג - 4/10
פיירי - 10/12
גולדאק - 3/10
מייטיינה - 6/10
קראנץ' - 12/12
סניז - 6/10
טאלונפליים - 2/10[/QUOTE]
*welp
*welp
*welp
-----------------
"מעולה, חברים. המתקפה המשולבת הזאת פשוט קטלנית מעבר לכל רמה. אבל... אם אנחנו נמשיך להשמיד את ה"חיילים" שלו, הוא פשוט יספוג את הכוח שלהם, יתחזק ויזמן עוד. אנחנו חייבים למצוא דרך להעסיק את שאר הפוקימונים בזמן שנגרום נזק להליקס עצמו." אומר ואחשוב לעצמי לכמה רגעים 'מקודם... כשזארניאס קדמון תקף את ההליקס, זה השפיע עליו בצורה ניכרת. אולי התקפות ששייכות לסוגים ה"קסומים" והעל-טבעיים האלה משפיעות עליו יותר מן הרגיל. כן, זה עשוי לעבוד.' "אליס!" אצעק לעברה. "אסור לנו להמשיך ולתקוף את הפוקימונים שההליקס מזמן! זה רק מחזק אותו! תשתמשי בכל המתקפות ה"קסומות" האלה שהפוקימונים שלך מכירים לעברו!" אומר לה ואעבור להדריך את הפוקימונים שלי. "אנחנו צריכים לתת לו כל מה שיש לנו... הוא עמיד למכת רסיסי הקרח... וזה אומר שאנחנו נצטרך ללכת על משהו חדש לחלוטין כאן, משהו שההליקס לא יצפה לו. סניזל, תשתמש בטופר מתכת כדי לחזק את עצמך, ואז תטען אגרוף קרח ותשגר אותו על ההליקס! קראנץ', הטלה סיסמית בכל הכוח! לנטרן, תירה עליו את זרם המים החזק ביותר שאתה מסוגל ליצור! טאלונפליים, אותו דבר אבל עם הגחלת שלך!"
אומר להם ואשלוף בזריזות את הטלפון שלי. "אנחנו צריכים תגבורת... ההליקס הזה הרבה יותר חזק מכל מה שהכרתי עד עכשיו... ועוד סוכנים של אג'נטרה לא יועילו. אנחנו צריכים מישהו מבחוץ, מישהו עם כוח, מישהו... אגדי!" אומר ואזין במהירות את המספר. "סטיבן? זה קלאן. אנחנו צריכים עזרה. במיידי. צור קשר עם לטיאס/לטיאוס ותגיעו למיקום שאני שולח לך עכשיו."