-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 19 2009, 04:51 AM
[b] עומר-
בטח.... <_<
-------------------
"ניב קרח ואחר כך קרן קרח" אומרת לוסי. מק מתקשח ואחר כך יוצא בחבטה אבל פלוצל מצליח להיתחמק ופוגע בו בניב קרח, מק נפוג לאחור. מק משפריץ שוב אבל הפעם פלוצל משתמש בקרן קרח ואינו צריך לזוז בכלל, הוא שולח את הקרח ומק נפגע-מק מתחיל להיסתחרר [/b][/quote]
"קדימה מק אקדח שמן ואז גז רעיל!"
-
עומר-
"קרן קרח בכל הכוח" אומרת לוסי. מק יורה אקדח שמן בחוזקה ופלוצל מצליח להקפיא אותו בקרן קרח, אבל לאחר מכן מק תוקף בגז רעיל-שמרעיל את פלוצל
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 19 2009, 04:56 AM
[b] עומר-
"קרן קרח בכל הכוח" אומרת לוסי. מק יורה אקדח שמן בחוזקה ופלוצל מצליח להקפיא אותו בקרן קרח, אבל לאחר מכן מק תוקף בגז רעיל-שמרעיל את פלוצל [/b][/quote]
"סוף סוף, עכשיו מק קאדח שמן על הריצפה ואז השפרצה!"
-
עומר-
"סילון אקווה, בתוכו תשתמש בקרן קרח שיהיה לך סילון אקווה קפוא" אומרת לוסי. מק מחליק את הריצפה באקדח שמן ואפילו בהשפרצה, אבל פלוצל תוקף מלמעלה בעזרת סילון אקווה וכאשר הוא קרוב אל מק הוא מקפיא את הסילון ומקשה את הנזק-"מק לא יכול להילחם יותר, פלוצל הוא המנצח" אומר השופט
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 18 2009, 08:05 PM
[b] ניב-
הונצ'קרוו משתמש בסופה והמסוק מתחיל להיתנדנד. "נראה לך שבכזאת קלות תיפטר ממני" אומרת האישה, היא יורת כמו חץ הרדמה, הונצ'קרו מתעלף ומתחיל לצנוח [/b][/quote]
איך חץ ההרדה מצה את הסופה? היא ההיתה אמורה להחזיר את החץ
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 19 2009, 10:15 AM
[b] איך חץ ההרדה מצה את הסופה? היא ההיתה אמורה להחזיר את החץ
---------------------------------------
"צא פירוו" אומרת טורה ומוציאה את פירוו, שלה, "הוא יכול לעזור?"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 19 2009, 09:23 AM
[b] ניב-
מי אמר שאותו הזמן הסופה היית פעילה? הסופה תוקפת ופגה-לא נשארת לנצח
"צא פירוו" אומרת טורה ומוציאה את פירוו, שלה, "הוא יכול לעזור?" [/b][/quote]
כל עוד הפוקימון מנפנף בכנפייו בסופה נמשכת, ואני לא זוכר שאמרתי להונצקרוו להסיק
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 19 2009, 02:35 AM
[b] ירין-
"אליקופטר רדף אחרינו, הוא ירה טילים בקצב מסחרר ולא הצלחתי להיתחמק מכולם" אומר הטייס "היה רשום עליו RGG"
[/b][/quote]
"זה צוות רוקט!למה הם התקיפו אותכם? ולאן קריסטל מנחה?" אני שולא
-
ניב-
אני לא זוכר שאמרת לו להמשיך
---------------------------------
"כמובן" אומרת טורה "שמעת את ניב". מריל שולח אקדח בועות אבל האישה מצוות רוקט מצליחה להיתחמק, הוא יוצא בסילון אקווה ופוגע במסוק-אבל זה לא משפיע רבות עליו. וכמובן לפני שמריל נוחת פירוו תופס אותו
ירין-
"לא יודע" אומר הטייס "כנראה בגלל קריסטל-היא מאמנת מפורסמת. וקריסטל נחתה איכנשהוא ביער"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 19 2009, 10:50 AM
[b]
ירין-
"לא יודע" אומר הטייס "כנראה בגלל קריסטל-היא מאמנת מפורסמת. וקריסטל נחתה איכנשהוא ביער" [/b][/quote]
"אני הולך לחפש אותה!" אני אומר ומתחיל ללכת לכיוון ממנו הם באו
-
ירין-
מאיפה בדיוק אתה יודע מאיזה כיוון הם באו?
--------------------------------
אתה ממשיך ביער בכוונה למצוא את קריסטל, לפתע אתה שומע צרחות
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 19 2009, 11:06 AM
[b] ירין-
מאיפה בדיוק אתה יודע מאיזה כיוון הם באו?
--------------------------------
אתה ממשיך ביער בכוונה למצוא את קריסטל, לפתע אתה שומע צרחות [/b][/quote]
אופס..
--
אני רץ לכיוון הצרחות
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 19 2009, 05:36 AM
[b] עומר-
"סילון אקווה, בתוכו תשתמש בקרן קרח שיהיה לך סילון אקווה קפוא" אומרת לוסי. מק מחליק את הריצפה באקדח שמן ואפילו בהשפרצה, אבל פלוצל תוקף מלמעלה בעזרת סילון אקווה וכאשר הוא קרוב אל מק הוא מקפיא את הסילון ומקשה את הנזק-"מק לא יכול להילחם יותר, פלוצל הוא המנצח" אומר השופט [/b][/quote]
"עבודה טובה מק" אני אומר ומחזיר אותו "צא האנטר! תתחיל בצוות כפול ואז קללה ומיד אח"כ אגרוף שאיבה!"
-
ירין-
אתה רץ לכיוון הצרחות ופתאום אתה שומא שהם מהצד השני, אתה הולך לצד השני ופתאום נשמע שהם מהצד הראשון ואתה הולך לראשון וחוזר חלילה, אתה לא מבין מה קורה פה-עד שלפתע אתה רואה מרקרוו-[img]http://i27.tinypic.com/13zu1ye.png[/img] מסתובב לו בשמיים והוא זה שמשמיע את הצרחות. אתה מסתכל לכיוון אחר ורואה כל מיני פוקימוני חרק מתקדמים למקום מסויים בדחיפות
עומר-
"אקדח מים ואז קרן קרח" אומרת לוסי. פלוצל שולח אקדח מים לעבר הגסטלים ומצליח לחסל כמה, אחד מהם תוקף בקללה-פלוצל נפגע מהקללה ושוב פועלת השפעת הרעל לרגע. ההנטר מתקדמים באגרוף שאיבה, פלוצל מנסה לחסל את כולם בניב קרח אבל נשאר והאחד הזה תוקף באגרוף שאיבה ופוגע בפלוצל
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 19 2009, 02:41 PM
[b]
עומר-
"אקדח מים ואז קרן קרח" אומרת לוסי. פלוצל שולח אקדח מים לעבר הגסטלים ומצליח לחסל כמה, אחד מהם תוקף בקללה-פלוצל נפגע מהקללה ושוב פועלת השפעת הרעל לרגע. ההנטר מתקדמים באגרוף שאיבה, פלוצל מנסה לחסל את כולם בניב קרח אבל נשאר והאחד הזה תוקף באגרוף שאיבה ופוגע בפלוצל [/b][/quote]
"יופי האנטר שוב צוות כפול ואז מבט ממפחיד והרגזה ואח"כ אגרוף שאיבה!"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 19 2009, 02:41 PM
[b] ירין-
אתה רץ לכיוון הצרחות ופתאום אתה שומא שהם מהצד השני, אתה הולך לצד השני ופתאום נשמע שהם מהצד הראשון ואתה הולך לראשון וחוזר חלילה, אתה לא מבין מה קורה פה-עד שלפתע אתה רואה מרקרוו-[img]http://i27.tinypic.com/13zu1ye.png[/img] מסתובב לו בשמיים והוא זה שמשמיע את הצרחות. אתה מסתכל לכיוון אחר ורואה כל מיני פוקימוני חרק מתקדמים למקום מסויים בדחיפות
[/b][/quote]
אני מסתכל לאן הפוקמוני חרק תוקפים
-
ירין-
אתה עוקב אחריהם, הם מתקדמים לתוך מין מערה שנמצאת בתוך העץ. במערה כל הפוקימונים סוגדים לפינסר שבמרכז-כנראה שהוא שמועת מלך היער שמדברים עליה. אתה מסתכל טוב ורואה שהפינסר מחזיק בקריסטל
עומר-
הנטר שוב מכפיל את עצמו ומנסה להפחיד ולעצבן את פלוצל אבל ללא הצלחה-ואז הרעל והקללה פועלים. "פלוצל לא יכול להילחם יותר, הנטר הוא המנצח" אומר השופט. "צא ארבוק" אומרת לוסי ומוציאה ארבוק זוהר-[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa024.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 19 2009, 03:24 PM
[b]
עומר-
הנטר שוב מכפיל את עצמו ומנסה להפחיד ולעצבן את פלוצל אבל ללא הצלחה-ואז הרעל והקללה פועלים. "פלוצל לא יכול להילחם יותר, הנטר הוא המנצח" אומר השופט. "צא ארבוק" אומרת לוסי ומוציאה ארבוק זוהר-[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa024.png[/img] [/b][/quote]
"טוב אנטר תתחיל במבט מפחיד וקללה ואז אגרוף שאיבה!"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 19 2009, 03:24 PM
[b] ירין-
אתה עוקב אחריהם, הם מתקדמים לתוך מין מערה שנמצאת בתוך העץ. במערה כל הפוקימונים סוגדים לפינסר שבמרכז-כנראה שהוא שמועת מלך היער שמדברים עליה. אתה מסתכל טוב ורואה שהפינסר מחזיק בקריסטל
[/b][/quote]
אפשר תמונה?
----
"היי שחרר אותה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 19 2009, 10:50 AM
[b] ניב-
אני לא זוכר שאמרת לו להמשיך
---------------------------------
"כמובן" אומרת טורה "שמעת את ניב". מריל שולח אקדח בועות אבל האישה מצוות רוקט מצליחה להיתחמק, הוא יוצא בסילון אקווה ופוגע במסוק-אבל זה לא משפיע רבות עליו. וכמובן לפני שמריל נוחת פירוו תופס אותו [/b][/quote]
"מעגל אקווה ואז אקדח בועות על הפרופרול!"
-
ירין-
בטעות שחכתי, הנה:[img]http://i31.tinypic.com/w86e77.png[/img]
--------------------------
לפתע נראה שלצעוק לו היה טעות, ואתה מבין זאת אחרי שאתה רואה מאות פוקימוני חרק מסתכלים עליך בפחד-הם מתחילים לרוץ אחריך
עומר-
"תתחמק, ואחר כך זנב ברזל ועוקץ רעל" אומרת לוסי. האנטר משתמש במבט מפחיד אבל לא משפיע על ארבוק. הוא תוקף בקללה אבל ארבוק מתחמק, הוא חוזר ופוגע בהנטר בזנב ברזל וגם בעוקץ רעל
ניב-
מריל לא יכול לתקוף במעגל אקווה, אין לא מספיק שטח והוא מוותר. הוא שולח אקדח בועות על פרופלו ומנתק אותו-המסוק מתרסק אבל האישה מצוות רוקט צונחת ממנו. בזמן שהיאמתקדמת אל הקרקע באיטיות היא אומרת:"זה עוד לא נגמר ניב שלמון וטורה גראונד" ואחר כך היא מראה לכפ תיקיות שלכם
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 19 2009, 03:53 PM
[b]
עומר-
"תתחמק, ואחר כך זנב ברזל ועוקץ רעל" אומרת לוסי. האנטר משתמש במבט מפחיד אבל לא משפיע על ארבוק. הוא תוקף בקללה אבל ארבוק מתחמק, הוא חוזר ופוגע בהנטר בזנב ברזל וגם בעוקץ רעל [/b][/quote]
"האנטר ליקוק ואז אגרוף שאיבה!"
-
[b] ירין-
בטעות שחכתי, הנה:[img]http://i31.tinypic.com/w86e77.png[/img]
--------------------------
לפתע נראה שלצעוק לו היה טעות, ואתה מבין זאת אחרי שאתה רואה מאות פוקימוני חרק מסתכלים עליך בפחד-הם מתחילים לרוץ אחריך
[/b][/quote]
"קריס, תוציאי את הפוקימונים שלך!צ'אם צא! גחלת לכל הפוקמוני חרק! הוט תחזה את העתיד ואז תפתיע את הפינסר הזה עם חבטה!" אני אומר
-
[b] ניב-
מריל לא יכול לתקוף במעגל אקווה, אין לא מספיק שטח והוא מוותר. הוא שולח אקדח בועות על פרופלו ומנתק אותו-המסוק מתרסק אבל האישה מצוות רוקט צונחת ממנו. בזמן שהיא מתקדמת אל הקרקע באיטיות היא אומרת:"זה עוד לא נגמר ניב שלמון וטורה גראונד" ואחר כך היא מראה לכפ תיקיות שלכם [/b][/quote]
"מאיפה יש לה מידע עלינו? טוב טורה מה נעשה, נשמיד את התיקויות או שנלך?"
-
ניב-
האישה צוחקת ואומרת:"המידע הזה כבר במחשב הראשי של צוות רוקט, אני רק לקחתי העתק. אני נועדתי להיות הניסיון האחרון"
ירין-
מה זה נראלך בדיוק גחלת? זה כדור אחד קטן שנורה-ואומרים לך שיש בו מאות פוקימונים
-------------------------
"הפינסר לא נותן לקריסטל ללכת, הוא תופס אותה חזק יותר וצועק על הפוקימונים. כ50 פוקימונים עולים על צ'אם ולא מאפשרים לו תנועה
עומר-
"עוד זנב ברזל" אומרת לוסי. ארבוק שולף את הזנב להתקפה אבל הנטר הודף אותו בליקוק, לפני שארבוק מגיב שנית הנטר פוגע בו שוב
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 19 2009, 04:13 PM
[b]
עומר-
"עוד זנב ברזל" אומרת לוסי. ארבוק שולף את הזנב להתקפה אבל הנטר הודף אותו בליקוק, לפני שארבוק מגיב שנית הנטר פוגע בו שוב [/b][/quote]
"יופי האנטר, צוות כפול ואז קללה ואגרוף שאיבה!"
-
[b] ניב-
האישה צוחקת ואומרת:"המידע הזה כבר במחשב הראשי של צוות רוקט, אני רק לקחתי העתק. אני נועדתי להיות הניסיון האחרון" [/b][/quote]
גחלת זה הרבה כדורים קטנים, בסדרה בגטיקס/ערוץ הילדים קוראים לזה גיצים
[b]
ירין-
מה זה נראלך בדיוק גחלת? זה כדור אחד קטן שנורה-ואומרים לך שיש בו מאות פוקימונים
-------------------------
"הפינסר לא נותן לקריסטל ללכת, הוא תופס אותה חזק יותר וצועק על הפוקימונים. כ50 פוקימונים עולים על צ'אם ולא מאפשרים לו תנועה
[/b][/quote]
גחלת זה המון כדורים של אש..
----
צ'אם תגדיל את האש שבזנב שלך ותתן להם מכותצ עם הזנב!" אני אומר
-
ניב-
אבל לא מספיק כדי לטפל במאות פוקימונים
"אני הייתי ניסיון אחרון לחסל אותכם, מעכשיו אתם הכי מבוקשים אצלנו וניתן למפקדים לטפל בכם" היא אומרת, אתם רואים שהיא מגיעה לקרקע-מגיעה אליה מכונית והיא נכנסת אליה ובורחת.
ירין-
אבל לא מספיק כדי לטפל במאות פוקימונים ;) . ונראלך שצ'אם שולט באש שבזנב שלו?
----------------------
צ'אם מנסה אבל הוא לא משפיע, זה כאילו רק מנפנפים להם את זנב מול העיניים וחוץ מזה יש מאות חרקים ואינו מצליח לפגוע בכולם
עומר-
"תתחמק ואז זנב ברזל" אומרת לוסי. ארבוק מצליח מהקללה של הנטר, הוא תוקף בזנב ברזל אבל מחסל רק מעט הנטרים, כולם ההנטרים תוקפים יחד ופוגעים בו באגרוף שאיבה משותף
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 19 2009, 05:08 PM
[b]
עומר-
"תתחמק ואז זנב ברזל" אומרת לוסי. ארבוק מצליח מהקללה של הנטר, הוא תוקף בזנב ברזל אבל מחסל רק מעט הנטרים, כולם ההנטרים תוקפים יחד ופוגעים בו באגרוף שאיבה משותף [/b][/quote]
"יופי עכשיו שוב אגרוף שאיבה, אם הוא תוקף שלח מבט מפחיד, ואז הרגזה!"
-
[b]
ירין-
אבל לא מספיק כדי לטפל במאות פוקימונים ;) . ונראלך שצ'אם שולט באש שבזנב שלו?
----------------------
צ'אם מנסה אבל הוא לא משפיע, זה כאילו רק מנפנפים להם את זנב מול העיניים וחוץ מזה יש מאות חרקים ואינו מצליח לפגוע בכולם
[/b][/quote]
בטח ששכן כמו צ'ימצ'ר וכזה..
-----
"צ'אם חזור! אני רק רוצה את חברה שלי.." אני קורא לו
-
[b] ניב-
אבל לא מספיק כדי לטפל במאות פוקימונים
"אני הייתי ניסיון אחרון לחסל אותכם, מעכשיו אתם הכי מבוקשים אצלנו וניתן למפקדים לטפל בכם" היא אומרת, אתם רואים שהיא מגיעה לקרקע-מגיעה אליה מכונית והיא נכנסת אליה ובורחת. [/b][/quote]
"מבוקשים? למה אנחנו מבוקשים? כל מה שעשיתי לצוות רוקט זה השמדת הבסיס שלהם במערת דיגלט, ומה את עשית להם? טוב לא משנה אני צריך לנצח במגדל הקרב אז בואי נגמור את הטיסה. מריל חזור"
-
[SIZE=3]מיני פרסים בעמוד 160:
1)כל מי שמגיב שם מקבל 500$
2)הראשון שמגיב מקבל גם כדור GS וגם וחפץ מהחנות לבחירתו
3)השני מקבל אולטרה כדור[/SIZE]
ירין-
צ'ימצ'אר יורה אך ורק לכיוון אחד וכך המתקפה. ומי אמר שקריסטל היא חברה שלך?
-----------------------------------------
צ'אם רץ אליך אבל אז פוקימוני החרק תופסים אותו ולוקחים אותו אליהם
עומר-
"זנב ברזל ואז אקדח שמן" אומרת לוסי. ארבוק קם כדי לתקוף בזנב ברזל אבל הנטר מפיל אותו שוב באגרוף שאיבה, הוא קם שנית והנטר מנסה להפריע לו במבט מפחיד ובהרגזה אבל זה לא עובד וארבוק פוגע בהנטר באקדח שמן חזק
ניב-
"פעם אחת שהיסתובבתי במיי קנטו ראיתי פוקימוני ציפור חזקים במיוחד, פירוו היה אחד מהם-ואז הוא היה ספירוו, מצאתי שמה חייל צוות רוקט שהיה בצפלין והרסתי את מכונתו. הכל היה נהדר עד שהוא היתפתח-הוא נעשה עצבני, חזק בצורה מטורפת ובילתי נשלט. אבל הכל היסתדר" אומרת טורה
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 19 2009, 05:42 PM
[b] [SIZE=3]מיני פרסים בעמוד 160:
2)הראשון שמגיב מקבל גם אולטרה כדור וגם וחפץ מהחנות לבחירתו
ירין-
צ'ימצ'אר יורה אך ורק לכיוון אחד וכך המתקפה. ומי אמר שקריסטל היא חברה שלך?
-----------------------------------------
צ'אם רץ אליך אבל אז פוקימוני החרק תופסים אותו ולוקחים אותו אליהם
[/b][/quote]
מה זה משנה.. שתגיד תודה שאני משחרר אותה בכלל..
-----
"צ'אם תירה גחלת לכל הכיוונים!" אני אומר
-
[b]
עומר-
"זנב ברזל ואז אקדח שמן" אומרת לוסי. ארבוק קם כדי לתקוף בזנב ברזל אבל הנטר מפיל אותו שוב באגרוף שאיבה, הוא קם שנית והנטר מנסה להפריע לו במבט מפחיד ובהרגזה אבל זה לא עובד וארבוק פוגע בהנטר באקדח שמן חזק [/b][/quote]
"האנטר תישתמש בצוות כפול ואז היפנוזה אח"כ בילבול!"
-
[b] [SIZE=3]מיני פרסים בעמוד 160:
2)הראשון שמגיב מקבל גם כדור GS וגם וחפץ מהחנות לבחירתו
ניב-
"פעם אחת שהיסתובבתי במיי קנטו ראיתי פוקימוני ציפור חזקים במיוחד, פירוו היה אחד מהם-ואז הוא היה ספירוו, מצאתי שמה חייל צוות רוקט שהיה בצפלין והרסתי את מכונתו. הכל היה נהדר עד שהוא היתפתח-הוא נעשה עצבני, חזק בצורה מטורפת ובילתי נשלט. אבל הכל היסתדר" אומרת טורה [/b][/quote]
"בדיוק כמו שקרה עם דיגלט, הם עשו את אותו הדבר שם. טוב תראי מה נעשה, בטח קורא משהו במערת הירח, כך שהתכנון הכי טוב הוא שכל אחד ילך לדרכו ובעוד יומיים בדיוק ניפגש בכניסה למערת הירח לברר מה קורה שם, כי צוות רוקט עושה שם משהו, בטוח
-
ירין-
אני לא חייבתי אותך להציל אותה, אתה תגיד תודה שאני שוב שם אותה בעלילה
----------------------------------
צ'אם לא יכול, עולים עליו המון פוקימוני חרק ולא נותנים לו לזוז
ניב-
"זה מאוד תלוי" אומרת טורה "אני רוצה למצוא פוקימון מעופף חזק, אז אם אמצא לפניאני אבוא איתך. בכל מקרה בוא ניתקדם למגדל הקרב". אתם מגיעים למגדל הקרב, טורה מורידה אותך שם, יוצאת עם טרופיאס ואומרת:"להיתראות" תוך כדי שהיא מנופפת לך לשלום
עומר-
אי אפשר היפנוזה ובילבול, ההיפנוזה תרדים אותו כך שהבילבול לא יעבוד
------------------------------
"ניב רעל" אומרת לוסי. ארבוק יוצא בניב רעל אך לפני שפוגע בהנטר הוא נרדם מההיפנוזה
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 19 2009, 05:58 PM
[b] ניב-
"זה מאוד תלוי" אומרת טורה "אני רוצה למצוא פוקימון מעופף חזק, אז אם אמצא לפניאני אבוא איתך. בכל מקרה בוא ניתקדם למגדל הקרב". אתם מגיעים למגדל הקרב, טורה מורידה אותך שם, יוצאת עם טרופיאס ואומרת:"להיתראות" תוך כדי שהיא מנופפת לך לשלום [/b][/quote]
"טוב להתראות!"
מוציא את אלקטבז ונותן לו את האלקטיוור (איך שלא רושמים את זה)
-
[b]
עומר-
אי אפשר היפנוזה ובילבול, ההיפנוזה תרדים אותו כך שהבילבול לא יעבוד
------------------------------
"ניב רעל" אומרת לוסי. ארבוק יוצא בניב רעל אך לפני שפוגע בהנטר הוא נרדם מההיפנוזה [/b][/quote]
אוקי O:
_____
"האנטר קדימה אגרוף שאיבה בכל הכוח!"
-
[b] ירין-
אני לא חייבתי אותך להציל אותה, אתה תגיד תודה שאני שוב שם אותה בעלילה
----------------------------------
צ'אם לא יכול, עולים עליו המון פוקימוני חרק ולא נותנים לו לזוז
[/b][/quote]
צודק..
----