-
היטמן רב בגלל שהוא שוויצר,הוא אמר לכל הפורום שרק הוא צודק וכולם טועים.הוא מכליל את כל מי שהפרויקט שלו נגיד לא מסתיים כמו שצריך כמזיקי הפורום ויש להרחיקם.
בקיצור הוא נראה לי רוצה להעיף את כולם ולהשאיר רק את התומכים בו.הוא סתם שוויצר שרואה את עצמו יותר טוב מכולם ושאם הוא אומר משהו אז הוא צודק והאחרים טועים.
הוא מתנהג לפעמים כמו דיקטטור =0
-
[quote][i]Originally posted by CaTiShinYSaMa[/i]@Jun 5 2009, 12:46 PM
[b] היטמן רב בגלל שהוא שוויצר,הוא אמר לכל הפורום שרק הוא צודק וכולם טועים.הוא מכליל את כל מי שהפרויקט שלו נגיד לא מסתיים כמו שצריך כמזיקי הפורום ויש להרחיקם.
בקיצור הוא נראה לי רוצה להעיף את כולם ולהשאיר רק את התומכים בו.הוא סתם שוויצר שרואה את עצמו יותר טוב מכולם ושאם הוא אומר משהו אז הוא צודק והאחרים טועים.
הוא מתנהג לפעמים כמו דיקטטור =0 [/b][/quote]
ושוב, אתה רק מוכיח את טענותיו של אליאב.
היטמן הוא דיקטטור מיותר שהורס את הפורום הזה,
מאוד אכזב אותי שהוא החליט בסוף לא לפרוש.
-
עכשיו אני מבין למה לא סבלו את היטמן בפוקיבלוק
-
בכל אופן, תשחררו את אליאב,
זה לא מגיע לו...
היטמן הוא היחידי שהיה צריך להיענש,
אני מצפה ממכם במיוחד לחוש צדק מסויים.
-
[quote][i]Originally posted by Captain Cold[/i]@Jun 5 2009, 12:49 PM
[b] ושוב, אתה רק מוכיח את טענותיו של אליאב.
היטמן הוא דיקטטור מיותר שהורס את הפורום הזה,
מאוד אכזב אותי שהוא החליט בסוף לא לפרוש. [/b][/quote]
גם אותי זה איכזב, הוא באמת התנהג כמו דיקטטור. הוא חשב שמתר לו לאכוף חוקים (הוא פתח נו"ד בלי רשות ואז עוד התווכח שמותר לו), שהוא תמיד צודק ושמגיע לו להיות זה שינהל את הפורום.
סתם שוויצר.
+עריכה+
גם אני חושב שצריך להחזיר את אליאב. הוא פשוט התנגד להיטמן ופירסם את זה. הוא לא צריך להענש (לפי דעתי). מה שאמרתם שהוא כתב בפורום מנהלים, הוא כתב את זה כי היטמן ירד עליו והשתדל להוציא אותו רע (באשכול שהוא פירסם ומחקתם אותו).
-
[quote][i]Originally posted by The King Dratini[/i]@Jun 5 2009, 12:54 PM
[b] גם אותי זה איכזב, הוא באמת התנהג כמו דיקטטור. הוא חשב שמתר לו לאכוף חוקים (הוא פתח נו"ד בלי רשות ואז עוד התווכח שמותר לו), שהוא תמיד צודק ושמגיע לו להיות זה שינהל את הפורום.
סתם שוויצר. [/b][/quote]
בכל אופן,
אתם יכולים איכשהו לשכנע את רותם?
הוא יותר חברותי מאילון.
-
כמו שאמרתי וחשבתי שזה כך.איילון זה שנתן לאליאב ולהיטמן באן לשבוע.
-
אני מדבר עם אליאב כרגע באייסי ומראה לו מה שכתבתם,
הוא ממש מרוצה מהתגובות שלכם.
-
מנהלים בבאטן? אני הייתי אצל סבתי וקראתי רק את נאומו של אור, מישהו יכול לספר לי מה קרה מאז?
-
סתם אליאב והיטמן רבו,
היטמן קילל אותו והרס הכל,
אמנם אליאב לא עשה כלום,
ובכל זאת הביאו לשניהם באן.
-
[quote][i]Originally posted by Captain Cold[/i]@Jun 5 2009, 12:57 PM
[b] אני מדבר עם אליאב כרגע באייסי ומראה לו מה שכתבתם,
הוא ממש מרוצה מהתגובות שלכם. [/b][/quote]
תמסור לו שביקשתי מרותם להוריד לו את הבאן בפרטי.
כרגע שאלתי את רותם אם הא יכול להוריד לו את הבאן...
-
תודה רבה מסרתי.
גמאני מבקש עכשיו.
-
אני לא נגד אף אחד כי שניהם קצת הגזימו:
אור פרע חוקים
אליאב התנגד לפרוייקטים ללא סיבה
-
מה שקרה:
היטמן פרסם פרסומת על הטקס שלו של בחירת קהל.אני נתתי לו אישור ושיניתי את דעתי לאחר שנייה בחשיבה על זה בעצמי והיטמן חושב רק בגלל שאליאב פתח נושא על זה והתלונן על הפרסומת הזו,בגלל זה שיניתי את דעתי.
נתתי לו אישור ואחרי זה אמרתי אני מוותר על האישור ושלחתי את הפרסומת שלו לארכיון.
לאחר מכן,הוא פתח אותה פרסומת בלי אישור של אף אחד.שלחתי גם אותה לארכיון.
שוב,לאחר מכן הוא פתח את הפרסומת עם אישור מאיילון שלא ידע דבר על כך.
השארתי את הפרסומת עד שנפתח דיון בפורום מנהלים שאותו לא אספר לכם.
ואז שלחתי את זה לארכיון גם כן.
לאחר כמה סידורים שהיטמן ערך בפורום מנהלים שגם אותם לא אספר.כמו שכמה ממכם ראיתם,היטמן החליט לשתף אותנו במה שקרה לו במהלך חייו בפתיחת נושא בפורום דיבורים ואקטואליה (בפורום זה).
זה מה שקרה.הוא התחיל לקרוא לדוגמה לאליאב מזיק,לאלירן ויוסי לא הראשי הוא קרא להם ליצנים והוא רצה להעיף אותם.בקיצור הוא רוצה להעיף את כולם ולהשאיר רק את התומכים בו והתוכנית שלו זה להשתלט על כל הפורמים ולעשות מה שבא לו בראש והוא אמר בפירוש שהוא שם פס על המנהלים שפה ועל החוקים.
-
אה, אז סליחה אליאב לא ידעתי