-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 10 2009, 01:48 AM
[b] [b][color=red]בן-[/color][/b]
"בשמחה!" הוא אומר ומוציא [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa225.png[/img]. [/b][/quote]
"צאי ג'יגליפאף!" אומר ואזרוק את הפוקדור שלה באוויר.
"תשירי!".
-
[b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
אתה מתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר ורואה שלט ענק "ברוכים הבאים לפרדס התפוחים", אתה ממשיך ללכת ולפניף מתפרס מרעה עצום בגודלו ,שאפילו את סופו אתה לא רואה, אתה מתחיל ללכת שעה ארוכה ואתה מבחין ב-[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa180.png[/img].
[b][color=red]בן-[/color][/b]
ג'יגליפאף מתחילה לשיר ומרדימה את דליברד "דליברד תעוררי מהר!" קורא הנער אבל דליברד ישנה חזק.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 10 2009, 01:02 AM
[b] [b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
אתה מתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר ורואה שלט ענק "ברוכים הבאים לפרדס התפוחים", אתה ממשיך ללכת ולפניף מתפרס מרעה עצום בגודלו ,שאפילו את סופו אתה לא רואה, אתה מתחיל ללכת שעה ארוכה ואתה מבחין ב-[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa180.png[/img].
[/b][/quote]
"טוב, זה יהיה אימון טוב בשבילך, בואי ננסה להלחם בו" אני אומר לנידורינה.
"תתחילי עם דחיפת רעל!" אני צועק
-
נידורינה יוצאת בדחיפת רעל חזקה שמעיפה את פלפי המופתעת, פלפי משתמש בכדור ברק שפוגע חזק בנידורינה
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 10 2009, 01:13 AM
נידורינה יוצאת בדחיפת רעל חזקה שמעיפה את פלפי המופתעת, פלפי משתמש בכדור ברק שפוגע חזק בנידורינה [/b][/quote]
"אוקיי נידורינה, תשתמשי בדחיפת רעל שוב! כשהוא יתקוף אותך תשתמשי בהחזר!" אני אומר
-
נידורינה בדחיפת רעל חזקה שמעיפה שוב את פלאפי ואז תוקף בבעיה כפולה שפוגעת בראש של פלאפי חזק ומעלפת אותה.
*נידורינה יודעת בעיטה כפולה*
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 10 2009, 01:30 AM
נידורינה בדחיפת רעל חזקה שמעיפה שוב את פלאפי ואז תוקף בבעיה כפולה שפוגעת בראש של פלאפי חזק ומעלפת אותה.
*נידורינה יודעת בעיטה כפולה* [/b][/quote]
"פוקדור, צא!" אני צועק וזורק כדור אל פלאפי.
-
אתה זורק את הפוכדור.
נידנוד ראשון,שלי,שלישי,רביעי הישתחררה!
פלפי עדיין עומדת ומשתמשת בגל רעם ומשתקת את נידורינה ואז תוקפת אותה בזנב ברזל ופוגעת בנידורינה קשה.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 10 2009, 01:51 AM
אתה זורק את הפוכדור.
נידנוד ראשון,שלי,שלישי,רביעי הישתחררה!
פלפי עדיין עומדת ומשתמשת בגל רעם ומשתקת את נידורינה ואז תוקפת אותה בזנב ברזל ופוגעת בנידורינה קשה. [/b][/quote]
"טוב נידורינה, תנסי שוב דחיפת רעל!" אני אומר לה
-
נידורינה מנסה לקום ולאחר כמה ניסיונות מצליחה ומשתמשת בהבסה וביוטפליי יוצא והם תוקפים ביחד ומעלפים את פלאפי, גם נידורינה מתעלפת
*נידורינה למדה הבסה
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 10 2009, 01:59 AM
נידורינה מנסה לקום ולאחר כמה ניסיונות מצליחה ומשתמשת בהבסה וביוטפליי יוצא והם תוקפים ביחד ומעלפים את פלאפי, גם נידורינה מתעלפת
*נידורינה למדה הבסה [/b][/quote]
"ננסה שוב!" אני אומר וזורק פוקדור על פלאפי, שממנו אני מתעלם.
אני רת לכיוון נידורינה ומרים אותה על גבי.
אם פלאפי בורח אני מתעלם ומנסה להגיע אל העיר הבאה, אם הוא נלכד אני מרים את הכדור ובכל זאת ממשיך לעיר הבאה.
-
אתה זורק את הפוקדור ואחרי שלושה נידנודים פלאפי ניתפסת ונישלחת לפרופסור. אתה רץ עוד שעה ארוכה ולבסוף מרחוק מרכז פוקימונים וניכנס פנימה "שלום במה אוכל לעזור לך?" שואל האחות ג'וי בחיוך, כנראה היא לא מקבלת הרבה מבקרים.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 10 2009, 02:26 AM
אתה זורק את הפוקדור ואחרי שלושה נידנודים פלאפי ניתפסת ונישלחת לפרופסור. אתה רץ עוד שעה ארוכה ולבסוף מרחוק מרכז פוקימונים וניכנס פנימה "שלום במה אוכל לעזור לך?" שואל האחות ג'וי בחיוך, כנראה היא לא מקבלת הרבה מבקרים. [/b][/quote]
"הנידורינה שלי התעלפה, תוכלי לטפל בה?" אני שואל ברצינות.
-
"בהחלט! אבל זה יקח קצת זמן" היא אומרת ולוקחת את נידורינה ממך, אחרי שעה היא חוזרת "טוב היא צריכה לנוח קצת, ומכיוון שעוד מעט יחשיך אתה יכול לישון פה" היא אומרת בחיוך "אם תרצה אתה יכול להיסתובב בפרדס, אם תרצה כמובן!" היא מוסיפה.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 10 2009, 03:10 AM
"בהחלט! אבל זה יקח קצת זמן" היא אומרת ולוקחת את נידורינה ממך, אחרי שעה היא חוזרת "טוב היא צריכה לנוח קצת, ומכיוון שעוד מעט יחשיך אתה יכול לישון פה" היא אומרת בחיוך "אם תרצה אתה יכול להיסתובב בפרדס, אם תרצה כמובן!" היא מוסיפה. [/b][/quote]
"אולי מחר" אני אומר לה ומחפש את המחשב בשביל לסדר את השישיה שלי.
אני מעביר לפרופסור את צ'רובי וביוטפליי ולוקח את בייליף ופלאפי.