-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 31 2009, 08:12 PM
[b] ניתאי
ליקטיטונג נכנס לפוכדוור והפוכדור מסתובב מספר פעמים ולבסוף נעצר. לכדת ליקטיטונג. יעודכן מיד.
"טוב, כל הכבוד. אבל נראה לי שאני אלך עכשיו. אסמך להפגש איתך שוב. יש לך טלפון נייד או משהו?" הוא שואל [/b][/quote]
"כן,בדיוק קיבלתי" אגיד לו ואתן לו את המספר שלי
-
תמיר
הבועות פוגעת בדרטיני הלא מוכן. דרטיני משתמש בסערה ויורה סילון מים אל פוליוואג ופוגע בו.
דודי
התכוונת קונים?
--
"אין שימוש בכאלה כעת. הייתה כאן תקרית מוזרה ביותר, ואנחנו חוקרים את המקום. אם אתה רוצה לעבור את הר רום לך לקדמת הנהר, יש לנו שם שוטרים שיעזרו לאנשים לעבור את ההר" אומר אחד השוטרים
ניתאי
"אוקיי, והנה המספר שלי. 0293-313-224" אומר בליין "ביי" הוא מתחיל ללכת.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 2 2009, 09:36 AM
[b] ניתאי
"אוקיי, והנה המספר שלי. 0293-313-224" אומר בליין "ביי" הוא מתחיל ללכת. [/b][/quote]
אנלא יכול לשמור את המספר?
--------------------------------
"ביי" אני אומר לו ומתחיל ללכת לכיוון העיר זאונגוויל,מנסה ללכוד פוקימוני מים ועשב בדרך
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 2 2009, 09:36 AM
[b] דודי
התכוונת קונים?
--
"אין שימוש בכאלה כעת. הייתה כאן תקרית מוזרה ביותר, ואנחנו חוקרים את המקום. אם אתה רוצה לעבור את הר רום לך לקדמת הנהר, יש לנו שם שוטרים שיעזרו לאנשים לעבור את ההר" אומר אחד השוטרים
[/b][/quote]
"אוקי אבל יש פה פוקימוני מים שאםשר לילכוד?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 2 2009, 10:36 AM
[b] תמיר
הבועות פוגעת בדרטיני הלא מוכן. דרטיני משתמש בסערה ויורה סילון מים אל פוליוואג ופוגע בו. [/b][/quote]
ממתי טוויסטר יורה סילון מים??
---
"פוליאג,עכשיו אקדח מים!"
-
ניתאי
אני אעדכן מיד את המספר, רק הייתי צריך לוודא שאתה לא הורג את בליין או משהו
--
אתה מתקדם, ואתה רואה ביתן שרשום עליו
"השכרת אופנועי ים לצורך מעבר הר רום
המכיר: פיקדון בלבד"
ליד המקום יש הרבה שוטרים.
תמיר
בגלל שדרטיני בתוך המים, אז המתקפה יצאה עם מים. באופן רגיל זה סתם יורה משהו מוזר
--
אקדח המים פוגע בדרטיני, ודרטיני יוצא מהמים ומתחיל להתקדם לעבר פוליוואג, כשהוא מתכוון לחנוק את פוליוואג (WRAP).
דודי
"אני לא מבין הרבה בפוקימונים, אבל אתה ליד נהר! בטח תמצא כאן איזה פוקימון מים, כעת אני צריך להמשיך בחקירה" אומר השוטר וצועק לאחד אחר "אז מה החשוד אומר?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 2 2009, 11:52 AM
[b]
תמיר
בגלל שדרטיני בתוך המים, אז המתקפה יצאה עם מים. באופן רגיל זה סתם יורה משהו מוזר
--
אקדח המים פוגע בדרטיני, ודרטיני יוצא מהמים ומתחיל להתקדם לעבר פוליוואג, כשהוא מתכוון לחנוק את פוליוואג (WRAP). [/b][/quote]
טוויסטר יורה טורנאדו...
---
"בועות פוליאג"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 2 2009, 10:52 AM
[b] ניתאי
אני אעדכן מיד את המספר, רק הייתי צריך לוודא שאתה לא הורג את בליין או משהו
--
אתה מתקדם, ואתה רואה ביתן שרשום עליו
"השכרת אופנועי ים לצורך מעבר הר רום
המכיר: פיקדון בלבד"
ליד המקום יש הרבה שוטרים. [/b][/quote]
"מה קורה כאן?" אני שואל אותם
----------------
אני לא חושב שאני יכול להרוג את בליין גם אם אני רוצה...
-
תמיר
ומה זה טורנדו? אוויר חם עם אוויר קר שמתחיל לרקוד וככה יוצר את המערבולת הנחמדה הזאתי שמשמידה חצי מארצות הברית כל שנה. עכשיו עם האוויר הזה נוצר בתוך מים (כי דרטיני נמצא בתוך הנהר) אז התוצאה תהיה שהטורנדו יסחוב איתו מים מהנהר, ויקבל צורה של סילון מים.
--
דרטיני מתחמק מהמתקפה ולאחר מכן קושר את עצמו סביב פוליוואג.
ניתאי
הקטע במשחק שלי, זה שאם אתה רוצה, אתה יכול לנסות הכל. בליין כבר די זקן, אז אני די בטוח שהיית יכול להרוג אותו אילו רצית. באותה מידה אתה יכול עכשיו להתחיל לתת מכות לשוטר, אולי אתה באמת תפגע בו, אבל אז כמה אחרים יבואו ויהרגו אותך.
--
"הפרטים די חסויים, מה שאני יכול לאמר לך זה שהיה כאן תקרית ירי באיש שאחראי על השכרת האופנועים. העד מוסר סיפור לא הגיוני בעליל, ואנחנו חוקרים אותו" אומר השוטר, ואז שומע צעקה משוטר אחר ששואל אותו מה החשוד אמר.
"אני לא יודע!! אני עכשיו אלך לקשר לבדוק!" עונה השוטר ונכנס לתוך הביתן.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 2 2009, 12:06 PM
[b] תמיר
ומה זה טורנדו? אוויר חם עם אוויר קר שמתחיל לרקוד וככה יוצר את המערבולת הנחמדה הזאתי שמשמידה חצי מארצות הברית כל שנה. עכשיו עם האוויר הזה נוצר בתוך מים (כי דרטיני נמצא בתוך הנהר) אז התוצאה תהיה שהטורנדו יסחוב איתו מים מהנהר, ויקבל צורה של סילון מים.
--
דרטיני מתחמק מהמתקפה ולאחר מכן קושר את עצמו סביב פוליוואג. [/b][/quote]
לא אמרתי שלא XD
אתה אמרת שבטוויסטר יוצא משהו מוזר,ואני אמרתי שזה טורנדו...:rolleyes:
--
"חזור פוליאג!" אני קורא ומחזיר אותו
"צא גיבל,זעם דרקון!" אני קורא וזורק את הפוכדור שלו לאוויר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 2 2009, 11:06 AM
[b] ניתאי
הקטע במשחק שלי, זה שאם אתה רוצה, אתה יכול לנסות הכל. בליין כבר די זקן, אז אני די בטוח שהיית יכול להרוג אותו אילו רצית. באותה מידה אתה יכול עכשיו להתחיל לתת מכות לשוטר, אולי אתה באמת תפגע בו, אבל אז כמה אחרים יבואו ויהרגו אותך.
--
"הפרטים די חסויים, מה שאני יכול לאמר לך זה שהיה כאן תקרית ירי באיש שאחראי על השכרת האופנועים. העד מוסר סיפור לא הגיוני בעליל, ואנחנו חוקרים אותו" אומר השוטר, ואז שומע צעקה משוטר אחר ששואל אותו מה החשוד אמר.
"אני לא יודע!! אני עכשיו אלך לקשר לבדוק!" עונה השוטר ונכנס לתוך הביתן. [/b][/quote]
אני משחק במשחק מספיק זמן כדי להבין את זה,דיברתי על מגמורטר O:
-------------------------------------------
"בשביל מה כל כך צריכים את האופנועים האלה?" אני שואל את השוטר
-
שימו לב שהוספתי משהו שאתם חייבים לקרוא, כי שחכתי להכניס אותו בתגובה שלי כשעברתם את המכון, בדף הראשון, הודעה שלישית. ציינו בבקשה שקראתם את זה כדי שאני אמשיך לכם.
תמיר
אה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--
גיבל יוצא ומשגר כדור לעבר דרטיני. דרטיני נפגע ולאחר מכן יורה סערה (אוי, זה נשמע גרוע) לעבר גיבל ופוגע בו.
ניתאי
הוא לא היה מספיק להוציא אותו אם היית פועל מספיק מהר.
--
השוטר כבר הלך, ואתה מסתכל לשלט, ואתה רואה שכתוב שם אחרי המכיר
"אם אתה לא רוצה למות כמו 30/35 האנשים שניסו לטפס את ההר, כדי לך להשכיר!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 2 2009, 10:52 AM
[b] דודי
"אני לא מבין הרבה בפוקימונים, אבל אתה ליד נהר! בטח תמצא כאן איזה פוקימון מים, כעת אני צריך להמשיך בחקירה" אומר השוטר וצועק לאחד אחר "אז מה החשוד אומר?" [/b][/quote]
אילו מיתקפות יש לריולו
------------------------------
"אה אז אני חשוד עוד ניראה!" אני הולך לחפש פוקימון מים
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 2 2009, 11:35 AM
[b] ניתאי
הוא לא היה מספיק להוציא אותו אם היית פועל מספיק מהר.
--
השוטר כבר הלך, ואתה מסתכל לשלט, ואתה רואה שכתוב שם אחרי המכיר
"אם אתה לא רוצה למות כמו 30/35 האנשים שניסו לטפס את ההר, כדי לך להשכיר!" [/b][/quote]
כתבתה מתסורי במקום מסטורי O:[קראתי]
----------------------
'אני מניח שאני צריך אופנוע כזה כדי להגיע לעיר הבאה' אני חושב ומתקרב למקום ההשכרה "אני עוד יכול להשכיר כאן אופנוע?" אני שואל את השוטר הראשון שעוצר אותי
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 2 2009, 12:35 PM
[b] שימו לב שהוספתי משהו שאתם חייבים לקרוא, כי שחכתי להכניס אותו בתגובה שלי כשעברתם את המכון, בדף הראשון, הודעה שלישית. ציינו בבקשה שקראתם את זה כדי שאני אמשיך לכם.
תמיר
אה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--
גיבל יוצא ומשגר כדור לעבר דרטיני. דרטיני נפגע ולאחר מכן יורה סערה (אוי, זה נשמע גרוע) לעבר גיבל ופוגע בו. [/b][/quote]
קראתי את הקטע.
--
תרשום טוויסטר במקום סערה XD
--
"תשתמש בטופרי דרקון גיבל!"