-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 25 2009, 09:55 PM
[b] [i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]אתה יכול לנסות ללמד אותה, רק תסביר לה איך בדיוק לתקוף במתקפה הזו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
באנירי מנסה לתקוף בתיסכול משולב עם קרן קרח, היא קופצת לגובה ואת מקפיאה את עצמה ויורדת לכיוונו של וולפיקס בתור גוש קרח שכאשר היא תפגע בו הקרח יתנפץ והיא תוכל לתקוף בתיסכול.
אבל שניה אחת לפני שהיא פוגעת וולפיקס תוקף בגחלת וממיס את כל הקרח, באנירי מצליחה לא להיפצע היא תוקפת בתיסכול וובולפיקס תוקף בלהביור ופוגע חזק בבאנירי שעפה על הריצפה היא ניראת גמורה.[/i]
[/b][/quote]
"באני תנסי ליצור את הקרן קרח דרך היד שלך ואז תתקפי בחבטה!" אני אומרת ומקווה שהיא תצליח.
-
[b]משתמשים אני מאוד נהנה לנהל את המשחק, מקווה שגם אתם נהנהים, בסוכות ספיישל מיוחד, מקווה שכולם היו פה.[/b]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]בסדר קודם תנצח במכון אחר כך ניראה מה עושים איתך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
טוטודייל תוקף בזעם בכל הכוח, בייליף מנסה לעצור אותו עם הצלפגת גפן אבל טוטודייל מצליח לחמוק וניכנס בבייליף חזק ומעיף אותה על אחד העצים.
לפתע טוטודייל תוקף בפרצוץ מפחיד, שגורם לבייליף לפחד לתקוף אותו.
(טוטודייל למד פרצוף מפחיד)[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]השילוב ניראה ככה, רייהורן רץ במהירות הוא צובר תאוצה ואז מתמש בכפות הרגלים שלו ופוגע בפוקימון.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
רייהורן מנסה לרוץ סביב רוזליה אבל היא לא נותנת לו היא תוקפת אותו בעלי קסם ופוגעת חזק ברייהורן שניפגע חזק, השופטים מורידים לכם הרבה נקודות על זה.[/i]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]איווי מנסה לבצע את מה אתה אומר אבל טורצ'יק ניכנס אחריו לתוך הבורות ולפתע הבורות מתמוטטים לתוך האדמה, איווי מצליח לצאת מהבור אבל טורצ'יק מחוסל, "טוב אני אחסל לך את האיווי הזה עכשיו, צא שלוס" אמרה שרון והוציא את הפוקימון השני שבו היא תשתמש.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f4/Spr_4p_422E.png[/img]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]בסדר ערכתי
~~~~~~~~~~~
קווליבה תוקף במהירות ותוקף בלהביור ופוגע באלקטבאז, ואז הוא תוקף במסך אשן וגורם לאלקטבאז לא לראות היכן הוא, לפתע קווילבה ניכנס אל תוך העשן הוא תוקף במתקפה מהירה, לפתע אתה שומע פיצוץ חזק ואתה רואה מלא ברקים שיוצאים מהעשן, לפתע קווילבה יוצא מן העשן הוא מחושמל וניראה פצוע חזק מאוד, לפתע גם אלקטבאז יוצא הוא עומד לתקוף באגרוף ממוקד.[/i]
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]באנירי לא יודעת איך ליצור היא מנסה למקד אנרגיה ביד אבל לא קורה כולם, לפתע וולפיקס תוקף שוב בלהביור באנירי המבוהלת לא מספיקה להגיב וחוטפת נזק רציני, באנירי מחוסלת השתמשי בפוקימון השני שלך בקרב הזה.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 26 2009, 07:20 PM
[b]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]איווי מנסה לבצע את מה אתה אומר אבל טורצ'יק ניכנס אחריו לתוך הבורות ולפתע הבורות מתמוטטים לתוך האדמה, איווי מצליח לצאת מהבור אבל טורצ'יק מחוסל, "טוב אני אחסל לך את האיווי הזה עכשיו, צא שלוס" אמרה שרון והוציא את הפוקימון השני שבו היא תשתמש.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f4/Spr_4p_422E.png[/img]
[/b][/quote]
זה לא אמור להיות קרב אחד על אחד?
--
"בסדר איווי, חסל אותו מהר! תשתמש במתקפה מהירה ואז שוב בחבטה!"
-
[b]
[i]באנירי לא יודעת איך ליצור היא מנסה למקד אנרגיה ביד אבל לא קורה כולם, לפתע וולפיקס תוקף שוב בלהביור באנירי המבוהלת לא מספיקה להגיב וחוטפת נזק רציני, באנירי מחוסלת השתמשי בפוקימון השני שלך בקרב הזה.[/i] [/b][/quote]
"באני עבודה טובה!" אני אומרת בחיוך ומחזירה אותה. "טוב אם אתה משחק באש, צא טוטדייל! תתחיל באקדח מים!"
-
[b] [b]משתמשים אני מאוד נהנה לנהל את המשחק, מקווה שגם אתם נהנהים, בסוכות ספיישל מיוחד, מקווה שכולם היו פה.[/b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]בסדר ערכתי
~~~~~~~~~~~
קווליבה תוקף במהירות ותוקף בלהביור ופוגע באלקטבאז, ואז הוא תוקף במסך אשן וגורם לאלקטבאז לא לראות היכן הוא, לפתע קווילבה ניכנס אל תוך העשן הוא תוקף במתקפה מהירה, לפתע אתה שומע פיצוץ חזק ואתה רואה מלא ברקים שיוצאים מהעשן, לפתע קווילבה יוצא מן העשן הוא מחושמל וניראה פצוע חזק מאוד, לפתע גם אלקטבאז יוצא הוא עומד לתקוף באגרוף ממוקד.[/i]
[/b][/quote]
אחלה משחק!אני נהנה.
-------------
"קווילבה תשתמש בלהביור ואז מתקפה מהירה ושוב להביור!"אני צועק לו
-
[b] [b]משתמשים אני מאוד נהנה לנהל את המשחק, מקווה שגם אתם נהנהים, בסוכות ספיישל מיוחד, מקווה שכולם היו פה.[/b]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]בסדר קודם תנצח במכון אחר כך ניראה מה עושים איתך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
טוטודייל תוקף בזעם בכל הכוח, בייליף מנסה לעצור אותו עם הצלפגת גפן אבל טוטודייל מצליח לחמוק וניכנס בבייליף חזק ומעיף אותה על אחד העצים.
לפתע טוטודייל תוקף בפרצוץ מפחיד, שגורם לבייליף לפחד לתקוף אותו.
(טוטודייל למד פרצוף מפחיד)[/i] [/b][/quote]
המשחק נחמד
----------
בכיף
--------------
"טוטודייל! תמשיך להשתמש בפרצוץ מפחיד ותתקרב אל בייליף לאט לאט, ואז כשתהיה מספיק קרוב תשתמש בזעם ואז בנשיכה!"
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]השילוב ניראה ככה, רייהורן רץ במהירות הוא צובר תאוצה ואז מתמש בכפות הרגלים שלו ופוגע בפוקימון.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
רייהורן מנסה לרוץ סביב רוזליה אבל היא לא נותנת לו היא תוקפת אותו בעלי קסם ופוגעת חזק ברייהורן שניפגע חזק, השופטים מורידים לכם הרבה נקודות על זה.[/i]
[/b][/quote]
גם לי מאוד כיף!
אני יהיה פה נראה לי כל השבוע חוץ משישי שבת או שאני כמעט בכלל לא יהיה פה..
--------
"ריי זעם רקעי! ואז קרן זועם!" אני אומר
-
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]אתה ברבע הגמר, מרבע הגמר עד הגמר זה קרבות 2 על 2, אמרתי את זה כבר אבל אתה בטח לא זוכר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
איווי רץ לכיוונו של שלוס, הוא עומד לתקוף אותו במתקפה מהירה שלוס תוקף בפצצת בוץ אבל איווי חומק בעזרת המתקפה המהירה ופוגע חזק בשלוס, שמחליק לצד השני של המגרש, שלוס מתעצבן הוא תוקף שוב בפצצת בוץ ללא הפסקה והופך את כל הזירה למן ביצה, איווי שוקע בבוץ ומתקשה לזוז.
שלסו מתחיל להתקרב מהירות לכיוונו של איווי הוא עומד לתקוף אותו.[/i]
[i]טוטודייל יוצא מהפוקדור הוא שוב לא מקשיב לך הוא מנסה לברוח מהזירה אין לו כוח להלחם.
"עם הפוקימון שלך לא יכנס לזיהר וילחם עכשיו את תפסלי" אמר השופט.
את רואה שטוטודייל ממש לא אוהב אותך, הוא כל הזמן מנסה לברוח ממך.[/i]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]קווילבה תוקף בלהביור אבל אלקטבאז מפוצץ את הלהביור בעזרת האגרוף הממוקד ואז מכניס אגרוף חזק לקווילבה עף על ריצפת הזירה ולא זז, "קווליבה לא יכול להלחם המנצח בקרב הוא קוין והצ'אריזרד שלו" אמר השופט, אתה הפסדתה בחצי הגמר, לפתע אחד מהעובדים בתחרות ניגש עליך, "בגלל שאתה הגעתה לחצי הגמר אתה מקבל את הפוקדור הזה" אמר האיש ונתן לך אולטרה בול.
אתה יוצא מאזור התחרות לפתע אתה רואה את טומי ואת התאומות, התאומות ניראות שמחות אבל טומי ניראה עצוב מאוד.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem002.png[/img]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל תקוף בזעם בכל הכוח ומחסל את בייליף, אתה מנצח בקרב המכון הראשון שלך.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן תוקף בזעם רקעי בכל הכוח ניראה שהקהל המום, רוזליה תוקף בעלי תער אבל רייהורן חומק הוא תוקך בזעם הרקעי ומעיף את רוזליה לצד השני של הזירה ופוגע בא חזק מאוד, לרוזלייה ולמתאם שלה יורדים הרבה נקודות בגלל המתקפה היפה של רייהורן, רייהורן ניראה עייף.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 26 2009, 07:55 PM
[b] [i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]אתה ברבע הגמר, מרבע הגמר עד הגמר זה קרבות 2 על 2, אמרתי את זה כבר אבל אתה בטח לא זוכר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
איווי רץ לכיוונו של שלוס, הוא עומד לתקוף אותו במתקפה מהירה שלוס תוקף בפצצת בוץ אבל איווי חומק בעזרת המתקפה המהירה ופוגע חזק בשלוס, שמחליק לצד השני של המגרש, שלוס מתעצבן הוא תוקף שוב בפצצת בוץ ללא הפסקה והופך את כל הזירה למן ביצה, איווי שוקע בבוץ ומתקשה לזוז.
שלסו מתחיל להתקרב מהירות לכיוונו של איווי הוא עומד לתקוף אותו.[/i]
[/b][/quote]
אני סנילי.
--
"איווי, מהר! תחפור בוץ בעזרת מתקפה מהירה תוך כדי שאתה מסתובב, ככה תעיף בוץ לכל מקום ושלוס יתקשה לפגוע בך! אחרי זה תנסה לקפוץ ואז לנחות על שלוס עם מתקפה מהירה!"
-
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]קווילבה תוקף בלהביור אבל אלקטבאז מפוצץ את הלהביור בעזרת האגרוף הממוקד ואז מכניס אגרוף חזק לקווילבה עף על ריצפת הזירה ולא זז, "קווליבה לא יכול להלחם המנצח בקרב הוא קוין והצ'אריזרד שלו" אמר השופט, אתה הפסדתה בחצי הגמר, לפתע אחד מהעובדים בתחרות ניגש עליך, "בגלל שאתה הגעתה לחצי הגמר אתה מקבל את הפוקדור הזה" אמר האיש ונתן לך אולטרה בול.
אתה יוצא מאזור התחרות לפתע אתה רואה את טומי ואת התאומות, התאומות ניראות שמחות אבל טומי ניראה עצוב מאוד.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem002.png[/img]
[/b][/quote]
אני רץ אליהם,"מה נשמע?אני נפסלתי בשלב הגמר אבל קיבלתי פוקדור,מה איתכם?"אני שואל אותם
-
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל תקוף בזעם בכל הכוח ומחסל את בייליף, אתה מנצח בקרב המכון הראשון שלך.[/i] [/b][/quote]
איך זה שהתחרות של כולם גדולה יותר?
אני ניצחתי קרב אחד וזכיתי בסוכריות >>
-----------------------
"יש!" אגיד ואחזיר את טוטודייל ואז אתקרב למנהיגה "זה היה קרב טוב מאוד" אגיד ואלחץ את ידה ואז אקח את התג
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן תוקף בזעם רקעי בכל הכוח ניראה שהקהל המום, רוזליה תוקף בעלי תער אבל רייהורן חומק הוא תוקך בזעם הרקעי ומעיף את רוזליה לצד השני של הזירה ופוגע בא חזק מאוד, לרוזלייה ולמתאם שלה יורדים הרבה נקודות בגלל המתקפה היפה של רייהורן, רייהורן ניראה עייף.[/i] [/b][/quote]
"ריי אתה יכול!נסה קרן זועמת! וזעם רקעי מה מהיר!" אני אומר
-
[b]
[i]טוטודייל יוצא מהפוקדור הוא שוב לא מקשיב לך הוא מנסה לברוח מהזירה אין לו כוח להלחם.
"עם הפוקימון שלך לא יכנס לזיהר וילחם עכשיו את תפסלי" אמר השופט.
את רואה שטוטודייל ממש לא אוהב אותך, הוא כל הזמן מנסה לברוח ממך.[/i]
[/b][/quote]
"טוטדייל בבקשה, אחרי זה אני אעשה מה שתרצה" אני אומרת בקול עצוב ומקווה שהוא יקשיב.
-
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
איווי לא מצליח הבוץ סמיך מדי והוא תקוע בו חזק, שלוס מחליק על הבוץ ואז תוקף את איווי
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]"אנחנו זכינו ביחד בסרט תחרות המתאמים" אומרות התאומות, "אני לא קבלתי כלום סתם הפסדתי לך, פרוניפלאפ שלי עצבני עלי והוא לא רוצה להקשיב למה שאני אומר, אני לא יודע איך אני אנצח ככה במכון הבא" אמר טומי.
"היי אתם יודעים שבאזור יש מקום שמלא בפוקימונים מעופפים, רוצים ללכת או שנמשיך לעיר הבא?" שאלו התאומות.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]כי אתה השתתפתה בתחרות שהייתה בחנות והשאר משתתפים בתחרויות מתאמים או בתחרות קרבות שמתקיימת בעיר הבא.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כל הכבוד לך אתה זכיתה בתג התלתן." אמרה ג'ולי מהמאנת המכון והגישה לך את התג, אתה יוצא מהמכון ורואה את פרולינו ואת שירה, הם מדברים עם מרינה מנהיגת הקבוצה שלכם, פרולינו ניראה עצבני במיוחד.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן מנסה לבצע א המתקפה הזו אבל הוא לא מצליח לצור שילוב מותאם ביניהם רוזליה מנצלת את זה ותקופת את רייהורן בספיגה ושואבת ממנו הרבה כוח, רוזליה מתרפאת, יורדות לכם נקודות.[/i]
[i]טוטודייל לא מוכן להלחם, הוא משפריץ מים על הפרצוף שלך, אין לך ברירה את תוכלי להשתמש רק בצ'יקוריטה או שיפסלו אותך.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 26 2009, 09:01 PM
[b] [i][b]איש האבטיח[/b][/i]
איווי לא מצליח הבוץ סמיך מדי והוא תקוע בו חזק, שלוס מחליק על הבוץ ואז תוקף את איווי
[/b][/quote]
"איווי, פשוט תעיף את הבוץ על העיניים של שלוס, כמו במתקפת חול! אחרי זה תנסה לקפוץ, ומשם תקוף בחבטה!"