-
[color=gray][b]אדוארד ~[/b]
ג'יימס מחייך ואומר " בוא איתי " במסתוריות , אתה הולך איתו ואתם מגיעים לחווה נחמדה , אתם נכנסים ומבפנים היא ממש ענקית , היא מחולקת למדורים קטנים שבכל מדור נמצא דרקון , המדור מתחלקים לאגפים לפי הגיל והעוצמה שלהם , אתם הולכים לאגף החזקים ביותר ונמצאים שם 50 דרקונים חזקים מאוד .
הוא מצביע על אחד הדרקונים שניראה הכי חזק והכי יפה מהם , הוא היחיד עם הפסים השחורים בצוור ובפרצוף " זהו צ'יף , מלך דרקוני המים . הוא יהיה שלך , אחריו כל ארבעים ותשעת הדרקונים האחרים , חלק אותם לנוק C , B2 .
שביחד הם מכילים 44 לוחמים . את החמישה הנותרים השאר לאימונים בנוקים הירודים ".(A,B)[/color]
[color=purple][b]ג'ו ~[/b]
אתה הולך לחדר הישן שלכם , והוא לא שם . אבל אתה רואה שם נמר גדול בצבע צהוב עם פסים שחורים ועיטורים נוספים על ראשו בצבע כסוף , מאין גלימה נוחה בצבע סגול על גבו, הוא חשמלי . טוב נגד כוח המים . ישר שהגעת הוא התחיל ללקק אותך .. נחש מי זה (:[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 19 2009, 07:48 PM
[b] [color=gray][b]אדוארד ~[/b]
ג'יימס מחייך ואומר " בוא איתי " במסתוריות , אתה הולך איתו ואתם מגיעים לחווה נחמדה , אתם נכנסים ומבפנים היא ממש ענקית , היא מחולקת למדורים קטנים שבכל מדור נמצא דרקון , המדור מתחלקים לאגפים לפי הגיל והעוצמה שלהם , אתם הולכים לאגף החזקים ביותר ונמצאים שם 50 דרקונים חזקים מאוד .
הוא מצביע על אחד הדרקונים שניראה הכי חזק והכי יפה מהם , הוא היחיד עם הפסים השחורים בצוור ובפרצוף " זהו צ'יף , מלך דרקוני המים . הוא יהיה שלך , אחריו כל ארבעים ותשעת הדרקונים האחרים , חלק אותם לנוק C , B2 .
שביחד הם מכילים 44 לוחמים . את החמישה הנותרים השאר לאימונים בנוקים הירודים ".(A,B)[/color] [/b][/quote]
''אין בעיה..'' אומר ואחלק את הדרקונים החזקים ביותר אחריי הדרקון שלי לנוק C, לאחר מכן את הדרקונים שנשארו לנוק B, ואת החמישה שנותרו אחלק לנוק A.
לאחר-מכן אפנה לג'יימס, ''ג'יימס, אני רוצה שמאסטרי הנוק יקבלו את הדרקון החזק ביותר ביחידה שלהם, כלומר הדרקון שלך יהיה הדרקון החזק ביותר אחריי הדרקון שלי, והדרקון החזק ביותר בנוק B יהיה אצל ברנדון, וכך אצל לופטי בנוק A.'' אומר ואחייך בביטחון.
''תכין את הלוחמים, ותקרא לממלכות האחרות, הפעם אנחנו נתקוף את ג'רוד... בנתיים, אני הולך להשיג מידע מהינאמורי על הממלכה של ג'רוד, אני סומך עליך.'' אומר לג'יימס ואלך משם אל הינאמורי.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 19 2009, 07:48 PM
[b]
אתה הולך לחדר הישן שלכם , והוא לא שם . אבל אתה רואה שם נמר גדול בצבע צהוב עם פסים שחורים ועיטורים נוספים על ראשו בצבע כסוף , מאין גלימה נוחה בצבע סגול על גבו, הוא חשמלי . טוב נגד כוח המים . ישר שהגעת הוא התחיל ללקק אותך .. נחש מי זה (:[/color] [/b][/quote]
"דארת וולף חמוד שלי לא מאמין שכחחתי ממך ככה אני מקווה שלא נעלבת או משו" אני אומר ומחבק אותו.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 19 2009, 07:21 PM
[b] [color=orange][b]ג'יי ~[/b]
אין מענה . לא כתוב במגילה כלום היא ריקה , נסה לעשות מה שעשית בפעם הקודמת עם כפפות הזהב .[/color] [/b][/quote]
אני לובש אותם ושולח אגרוף ברק
-
[color=orange][b]ג'יי ~[/b]
אתה שולח אגרוף ברק ונכנס לתוך המגילה הלבנה , שם אתה רואה את RJ , הוא אומר " שלום ג'יי, אני שמח שנכנסת לכאן , בוא ואראה לך משהו .." הוא אומר ואתם מופיעים בחדר של דומיניק , הוא לא שם לב אליכם והוא לא יכול לראות אותכם . אתה שומע את דומיניק מדבר "אוכל להיפגש ולהראות לך את להבת החשמל בשמחה אדוני" והוא מנתק את הטלפון . הוא מנסה לעשות להבת חשמל שזו המתקפה היחידה שרק מלך החשמל יכול לעשות . "איזה מזל שיש בגופי את הנשמה של האפסית הזאת סבתא של ג'יי מנוק A .." אתה נדהם , RJ אומר "הוא לקח את נשמתה של סבתא שלך , היא נמצאת עכשיו בתוך הגוף של דומיניק , אם תיכנס לתוך גופו ותוציא משם את סבתא שלך תקבל ביציאה מן גופו את להבת החשמל . היחיד שמחזיק בלהבת החשמל הוא מלך החשמל , לדוימניק לא תהיה שוב להבת חשמל ואתה תהיה המלך החדש . מה אתה אומר ג'יי ?" הוא אומר ונשמע מאוד משכנע ..[/color]
כל בקשותיך התמלאו , אתה נכנס לחדר שלך והינאמורי לא נמצאת שם .
אתה יורד לחדר האוכל והיא גם לא שם . אתה לא יודע איפה היא ..[/color]
דארתוולף ממשיך ללקק אותך ולא מגיב בתוקפנות .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 19 2009, 08:20 PM
[b]
דארתוולף ממשיך ללקק אותך ולא מגיב בתוקפנות .[/color] [/b][/quote]
"טוב בוא נאי יעביר אותך לחדר העכשיווי שלי ואז אלך טוב" אומר לו בזמן שהעביר את שנינו לחדר השותפף.
ואז אצא לרחוב שבעיר ואחפש איזה חייל כדי לתרגל עליו את הכוח החדש שלי..
-
כל בקשותיך התמלאו , אתה נכנס לחדר שלך והינאמורי לא נמצאת שם .
אתה יורד לחדר האוכל והיא גם לא שם . אתה לא יודע איפה היא ..[/color] [/b][/quote]
'הינאמורי...איפה את?' אחשוב ואשתגר בכל הממלכה כדי לחפש אותה.
-
אתה שולח אגרוף ברק ונכנס לתוך המגילה הלבנה , שם אתה רואה את RJ , הוא אומר " שלום ג'יי, אני שמח שנכנסת לכאן , בוא ואראה לך משהו .." הוא אומר ואתם מופיעים בחדר של דומיניק , הוא לא שם לב אליכם והוא לא יכול לראות אותכם . אתה שומע את דומיניק מדבר "אוכל להיפגש ולהראות לך את להבת החשמל בשמחה אדוני" והוא מנתק את הטלפון . הוא מנסה לעשות להבת חשמל שזו המתקפה היחידה שרק מלך החשמל יכול לעשות . "איזה מזל שיש בגופי את הנשמה של האפסית הזאת סבתא של ג'יי מנוק A .." אתה נדהם , RJ אומר "הוא לקח את נשמתה של סבתא שלך , היא נמצאת עכשיו בתוך הגוף של דומיניק , אם תיכנס לתוך גופו ותוציא משם את סבתא שלך תקבל ביציאה מן גופו את להבת החשמל . היחיד שמחזיק בלהבת החשמל הוא מלך החשמל , לדוימניק לא תהיה שוב להבת חשמל ואתה תהיה המלך החדש . מה אתה אומר ג'יי ?" הוא אומר ונשמע מאוד משכנע ..[/color] [/b][/quote]
" מה אני צריך לעשות ?! " אשאל אותו
-
"מה דעתך שאשגר אותך אל תוך הגוף שלו ? תצטרך למצוא את הלב שלו ולהוציא את סבתא שלך משם . זה הכל "[/color]
"אין לך זמן למשחקים שלך כמו שאין לך זמן למשחקים שלי" אתה שומע בתת מודע שלך .[/color]
אתה מגיע לחדר שלך מניח את דארתוולף אבל הוא לא רוצה לזוז הוא רוצה לצאת איתך לטיול , אז אתה מוציא אותו ומטייל מחוץ ממלכה , אתה רואה באחד הברים הישנים , שם אין הרבה אנשים חייל צעיר מהממלכה שבא לשתות משהו מחמם .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 19 2009, 08:51 PM
"אין לך זמן למשחקים שלך כמו שאין לך זמן למשחקים שלי" אתה שומע בתת מודע שלך .[/color] [/b][/quote]
'סטיב? זה אתה? למה אתה מתכוון?' אומר ואדבר איתו.
-
"מה דעתך שאשגר אותך אל תוך הגוף שלו ? תצטרך למצוא את הלב שלו ולהוציא את סבתא שלך משם . זה הכל "[/color] [/b][/quote]
" אין בעיה !, קדימה ! "
-
[b]
אתה מגיע לחדר שלך מניח את דארתוולף אבל הוא לא רוצה לזוז הוא רוצה לצאת איתך לטיול , אז אתה מוציא אותו ומטייל מחוץ ממלכה , אתה רואה באחד הברים הישנים , שם אין הרבה אנשים חייל צעיר מהממלכה שבא לשתות משהו מחמם .[/color] [/b][/quote]
אשתגר לתוך המימד השחור ואז אפתח שער מתחתיו ואכלא אותו במימד השחור. :XD:
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 19 2009, 07:21 PM
[b] [color=red][b]ג'ק ~[/b]
"וואו זאת ג'סיקה ?!" ג'ני צועקת משמחה . " לא זה אייסברג " אתה אומר והיא מחבקת אותך ומאחלת לך בהצלחה איתו , היא חוזרת לישון ולפתע אתה רואה עם אייסברג שלך עוד דרקון , מזן נקבה . דרקונית קרח ממש יפה ועצומה [/color]
[/b][/quote]
"ג'ני תתעוררי!! גם ג'סיקה התפתחה לדרקונית מדהימה את חייבת לראות."
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 19 2009, 01:42 PM
[b] [color=darkred][b]אנטו ~[/b]
"אוקיי" הם אומרים ואתה עולה על ההר הכי גבוהה .
אני מנסה להירגע , מתיישב לך וחושב על הים .
"אתה אדם אמיץ , אנטו" אתה שומע את קולה של לילי
"אנשי האדמה חייבים לפחד מהים , ואתה אוהב את הקול שלו . כל הכבוד ."
היא אומרת ולפתע נופלת מגילה לבנה עם פס חום -מהשמיים (כל המגילות חומות , אתה קיבלת לבנה)[/color]
[/b][/quote]
"לילי למה שלחת לי את המגילה בכול מיקרה ואני רוצה לדעת למה אסור להגיד בממלך את השם שלך. ועוד דבר כשאני ניכנסתי למגילה למה ראיתי אותך".
-
[color=darkred][b]אנטו ~[/b]
'כי זאת אכן הייתי אני ..באתי ללמד אותך מתקפות .'[/color]
לא הצלחת להפיל אותו אבל עשית חור ממש לידו , הוא רואה את זה ונבהל
"אר-ג'יי ?" הוא אומר בבהלה .[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
ג'ני קופצת מהמיטה בשמחה , עולה על החלון וקופצת על ג'סיקה בחיבה ואהבה .
"בוא ג'ק" היא צועקת .[/color]
פתיאום אתה שומע קול אחר והשרשרת זוהרת
'לא בני זה לא הייתי אני , זאת הייתה בת זוגתך .' זה היה קולו של סטיב עכשיו[/color]
"יוצאים לדרך !" הוא אומר ומשתגר איתך לגוף של דומיניק . אתה נמצא על הלשון שלו עכשיו "אני הולך תסתדר בלעדיי" הוא אומר ונעלם .[/color]