-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607818][B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=SeaGreen]"המתנות פועלות בהתחלה לפי רפלקס.. כלומר כשתהיה בסכנה" הוא מטיח אותך בעוצמה ברצפה ואתה מרגיש שוב כאבים. "המתנה אמורה לפע... הא!" הוא פתאום מופתע, וחיוך מטורף נמצא על פניו. "הנה, המתנה שלך עובדת!"[/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple] "אשלי?" הוא אומר, מופתע. "לא הרגתי אותה?"[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Purple][/COLOR][/QUOTE]
[SPOILER]"כנראה שלא.. כי עובדה שראיתי אותה חיה." אגיד לו מבולבל.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]סטן נאנח. "טוב," הוא אומר, נותן לך בוקס ואז הכול שחור.
----------------------
אתה מתעורר אחרי מי יודע כמה זמן (שוב) בחדר נעים למראה, עם מיטה, שולחן כתיבה שעליו מונחת ארוחה מוכנה בשבילך, וכמה תמונות אומנות על הקיר. למרות זאת, אין בחדר חלונות, והדלת סגורה.[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Purple][/COLOR]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607612][B][COLOR=dimgray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=dimgray] אתה כבר מתחיל להרגיש כמה ג'וש מציק, אבל למזלך אלה רק החדשות הרעות. החדשות הטובות הן שהגעתם. אתם מתקרבים למכון של שרה, ופותחים את הדלת. הדלת נעולה. "אוי לא." אומר אייס. "מה עכשיו?"[/COLOR][/spoiler]
][/quote]
"דאמט אייס יש לך רעיון איפה היא ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]אייס נראה אובד עצות לא פחות. "ממה שאני זוכר, היא גם גרה כאן.. אולי כדאי שנחכה לה כמה דקות?"[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607913][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]אייס נראה אובד עצות לא פחות. "ממה שאני זוכר, היא גם גרה כאן.. אולי כדאי שנחכה לה כמה דקות?"[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אוקיי "אומר וההתיישב ליד הקיר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray] ג'וש הפסיק להתעניין בך ומתחיל להציק לאייס. "תגיד, מה זה הקעקוע הזה?" הוא שואל אותו בהתלהבות. "לא יודע." אומר לו אייס. "למה אתה לבוש כמו קצב?" ממשיך ג'וש. "כי רצחנו קצב שהפך למין שד אש מפחיד." אומר לו אייס כאילו זה מובן מאליו. אחרי זה ג'וש שותק. נראה כאילו הוא מנסה להחליט עם אייס צוחק עליו. לאחר כמה דקות שרה מגיעה עם סל קניות. "תראו תראו." היא אומרת. "מה הבאתם לי?"[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607919][B][COLOR=gray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray] ג'וש הפסיק להתעניין בך ומתחיל להציק לאייס. "תגיד, מה זה הקעקוע הזה?" הוא שואל אותו בהתלהבות. "לא יודע." אומר לו אייס. "למה אתה לבוש כמו קצב?" ממשיך ג'וש. "כי רצחנו קצב שהפך למין שד אש מפחיד." אומר לו אייס כאילו זה מובן מאליו. אחרי זה ג'וש שותק. נראה כאילו הוא מנסה להחליט עם אייס צוחק עליו. לאחר כמה דקות שרה מגיעה עם סל קניות. "תראו תראו." היא אומרת. "מה הבאתם לי?"[/COLOR][/spoiler][/quote]
"ג'וש זה שרה תכיר "אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]שרה מביטה בו בעניין. הוא מושיט את היד ללחיצה, אבל היא מתעלמת מזה. "אתה יודע ללכת מכות?" היא שואלת ברשמיות. "אני חושב..." אומר ג'וש. "אם כך," היא עונה לו, "בוא היום בערב. נראה מה אתה שווה." היא פותחת את המכון, נכנסת, וסוגרת לכם את הדלת בפרצוף.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607932][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]שרה מביטה בו בעניין. הוא מושיט את היד ללחיצה, אבל היא מתעלמת מזה. "אתה יודע ללכת מכות?" היא שואלת ברשמיות. "אני חושב..." אומר ג'וש. "אם כך," היא עונה לו, "בוא היום בערב. נראה מה אתה שווה." היא פותחת את המכון, נכנסת, וסוגרת לכם את הדלת בפרצוף.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"מה עכשיו ?"אשאל את אייס .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]אייס הולך לדלת ומטיח את האגרוף שלו בה. "אם לא תפתחי את הדלת, היא תימס." הוא צועק. לאחר כמה שניות היא פותחת. "טוב תיכנסו." ג'וש מסתכל עליכם בבלבול. "יותר מידי קורה כאן." הוא אומר. "אנחנו נתראה בערב." והוא הולך.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607938][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]אייס הולך לדלת ומטיח את האגרוף שלו בה. "אם לא תפתחי את הדלת, היא תימס." הוא צועק. לאחר כמה שניות היא פותחת. "טוב תיכנסו." ג'וש מסתכל עליכם בבלבול. "יותר מידי קורה כאן." הוא אומר. "אנחנו נתראה בערב." והוא הולך.[/COLOR][/spoiler][/quote]
הכנס פנימה ואז אומר "פאק איזה בנאדם מציק ".
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]אייס מתיישב בכיסא מול שרה. "אין לי זמן למשחקים, אני רוצה למצוא את המאגר." הוא אומר לה. היא נראית משועממת. "עוד פעם המאגר? הם כל כך חסרי תועלת." היא אומרת לכם.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607944][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]אייס מתיישב בכיסא מול שרה. "אין לי זמן למשחקים, אני רוצה למצוא את המאגר." הוא אומר לה. היא נראית משועממת. "עוד פעם המאגר? הם כל כך חסרי תועלת." היא אומרת לכם.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"מה זה המאגר הזה ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]אייס מסמן לך לשבת. "אלה האינפרנלים המאורגנים. הארגון הזה קיים כבר מאות שנים." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607951][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]אייס מסמן לך לשבת. "אלה האינפרנלים המאורגנים. הארגון הזה קיים כבר מאות שנים." הוא אומר.[/COLOR][/spoiler][/quote]
אתיישב על אחד הכיסאות ואז הקשיב להמשך השיחה שלהם .
[/SPOILER]