[quote=kinzokuryuu;605325]קל לך לדבר! לא בכולנו פגע לורד אביזי עם לייזר ממאדים. חוץ מזה, הוא לא יכול להגיע מעבר לתת מרחב לינארי של R2.
"השלם גדול מסכום חלקיו" אריסטו, Composites.[/quote]
זה לא סותר את העובדה ש[SIZE=7]ארכי=דניאל[/SIZE]
Printable View
[quote=kinzokuryuu;605325]קל לך לדבר! לא בכולנו פגע לורד אביזי עם לייזר ממאדים. חוץ מזה, הוא לא יכול להגיע מעבר לתת מרחב לינארי של R2.
"השלם גדול מסכום חלקיו" אריסטו, Composites.[/quote]
זה לא סותר את העובדה ש[SIZE=7]ארכי=דניאל[/SIZE]
המממ, כמעט תפסתם אותי, אבל שחכתם דבר שנאמר כאן בערך לפני 60 עמודים.
אכלתי את השם שלי.
השם שאתה מכיר Flupy, הוא שם ישן ועתיק, לפני שעלה בי הצורך להיות [B]Άρχιμήδης[/B] בפורום (לא שאני זוכר מתי נתתי לך את השם שלי..), ולכן הרשתי לעצמי להיות בן אדם אז.
כיום אני לא בדיוק בן אדם.
ניסיון נחמד. כל הכבוד. עכשיו תחשבו את שורש חמש באמצעות פולימון טיילור מתאים, כך שהשגיאה לא תעלה על 10 בחזקת מינוס 4.
"זה מאוייביהם, לא מחבריהם, שערים לומדות את הלקח של בניית חומות גבוהות" Manosary
[QUOTE=הראשון מהסוף;605327]זה לא סותר את העובדה ש[SIZE=7]ארכי=דניאל[/SIZE][/QUOTE]
זה לא צריך - הגדרת שיוויון מחרוזות כבר עושה את העבודה.
"אני המדינה" לואי ה-14, Divine Right.
[quote=LordAbizi;605328]המממ, כמעט תפסתם אותי, אבל שחכתם דבר שנאמר כאן בערך לפני 60 עמודים.
אכלתי את השם שלי.
השם שאתה מכיר Flupy, הוא שם ישן ועתיק, לפני שעלה בי הצורך להיות [B]Άρχιμήδης[/B] בפורום (לא שאני זוכר מתי נתתי לך את השם שלי..), ולכן הרשתי לעצמי להיות בן אדם אז.
ניסיון נחמד. כל הכבוד. עכשיו תחשבו את שורש חמש באמצעות פולימון טיילור מתאים, כך שהשגיאה לא תעלה על 10 בחזקת מינוס 4.
"זה מאוייביהם, לא מחבריהם, שערים לומדות את הלקח של בניית חומות גבוהות" Manosary[/quote]
דניאל ודניאל, להלהלהלהלה
[quote=LordAbizi;605328]המממ, כמעט תפסתם אותי, אבל שחכתם דבר שנאמר כאן בערך לפני 60 עמודים.
אכלתי את השם שלי.
"זה מאוייביהם, לא מחבריהם, שערים לומדות את הלקח של בניית חומות גבוהות" Manosary[/quote]
אי אפשר לאכול משהו שהוא לא פיזי .
(נתת לי אותו בתקופה שעוד הייתי במשחק שלך )
[quote=Flupy;605331]אי אפשר לאכול משהו שהוא לא פיזי .
(נתת לי אותו בתקופה שעוד הייתי במשחק שלך )[/quote]
דניאל יכול.. רגע, אנחנו עדיין קוראים לו דניאל= הוא לא יכול
להלהלהלהלהXD
[quote=הראשון מהסוף;605332]דניאל יכול.. רגע, אנחנו עדיין קוראים לו דניאל= הוא לא יכול
להלהלהלהלהXD[/quote]
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
אהבתי :P
[quote=Flupy;605333]XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
אהבתי :P[/quote]
ברור שאהבת. אני כתבתי את זה..
לא בעצם לא אהבתי ם:
תקישבו לשטויות האלו
"אי אפשר לאכול משהו שהוא לא פיזי"
[SIZE=4]מה לעזאזל אני עושה כאן אם עדיין לא למדתם את הדבר הכי חשוב!?!?!?!??!?!!?!?[/SIZE]
[SIZE=7]תחשבו מופשט!![/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
אגב, מר. גורן, אני יודע שהקרב ההוא היה קטלני, אבל זה היה עניינינו המשותף (או הלוואה בריבית) להביס אותו.
"אדם שמזיז הרים מתחיל בנשיאת אבנים קטנות" Mining
[quote=LordAbizi;605335]תקישבו לשטויות האלו
"אי אפשר לאכול משהו שהוא לא פיזי"
[SIZE=4]מה לעזאזל אני עושה כאן אם עדיין לא למדתם את הדבר הכי חשוב!?!?!?!??!?!!?!?[/SIZE]
[SIZE=7]תחשבו מופשט!![/SIZE]
אגב, מר. גורן, אני יודע שהקרב ההוא היה קטלני, אבל זה היה עניינינו המשותף (או הלוואה בריבית) להביס אותו.
"אדם שמזיז הרים מתחיל בנשיאת אבנים קטנות" Mining[/quote]
אתה חרמן קטן.. מי מופשט?
Xddddddddddddddddddd
דניאל אתה באמת ככה או שאתה סתם צוחק עלינו ?
אתם משוגעים? גם אילו היה זה שמו, אין אתם מבינים שאתם גורמים לו לסכנה ממשית (כמו גם מרוכבת)!??
סודיות הפרטים של המתמטיקאי היא הדבר הפשוט ביותר.
אפילו אני, במהלך מאבקי בצרפתים, נאלצתי להשחית את פני לבל משורר צרפתי יוכל לכתוב שיר בו הוא מתאר את פניי ויהרוג אותי.
"זה לגמרי הוגן עבור אדם צעיר שנהרג בקרב לשכב מרוסק ליד חנית הברונזה. במותו, כל הדברים נראים הוגנים" הומרוס, Bronze Working.
[U]הערה:[/U]
אין מדובר בחנית של ספרטני, שכן חנית זו אינה מזיעה ממאמץ.
אנחנו יודעים שזה שמו @:
שלום מר. ארכימדס
אני נפוליאון בונפרטה
כן כן ברחתי מהגלות ואני שבתי כדי לספר לך:
בגלות לא שמעו על כתביך..