-
[QUOTE=NivX10;1021022][COLOR=DarkGreen][U][B][COLOR=Teal]בראד:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Teal]
אתה רואה את זה בתור יזדמנות מצויינת, אתה פוקד על שינקס לתקוף במכת ברק על צ'רים.
זרע העלוקה שואב ממנו שוב פעם כוח אבל הוא לא מוותר ושולח מכת ברק על צ'רים שמכה בוא בעצמה ומחשמלת אותו כהוגן!
צ'רים קם על רגליו לאחר מכן הוא נראה טשוש כמו שינקס, אך לפתע אומרת גארדיניה "זה לא טוב צ'רים קרן שאיבה עכשיו!"
צ'רים לפתע זוהר בהילה ירוקה הואז לפתע שואב משינקס כדוריות אנרגיה צהובות קטנות ונראה טעון בכוח מחודש!
קרן השאיבה מזיקה מאוד לשינקס אך הוא לא מוותר, הוא לפתע שואג בצעמה כמו אריה אמיתי.
ואז רת במתקפה מהירה לצ'רים ומתנגש בוא ואז הוא תופס אותו עם נשיכה,שינקס נושך ומנהר אותו ואז משליח אותו על הרצפה...
צ'רים התעלף ושינקס למד נשיכה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"יפה מאוד שינקס למדת נשיכה אני גאה בך מאוד!"אומר לשינקס ואז אוסיף:"תחזור כעת לפוקדור אתה צריך לנוח!"ואז אחזיר אותו לפוקדור.
אני אוציא את הפוקדור של פרינפלאפ ואומר:"צא פרינפלאפ אני מאמין בך!"ואז אגיד לגארדיניה:"מי הפוקימון הבא שלך?"
-
[quote=NivX10;1021022]
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
אתה מזהיר את גרבלר, מעורר את צומת לבו בכך שאתה אומר "היזהר גרבלר זו מתקפה הרסנית ושיש לה יתרון עליך עם היא תפגע נפסיד!"
לפתע דמעת זיעה נוטפת ממצחו של גרבלר, הוא נראה לחוץ.. בלבאזור ממשיך לשאוב אנרגיה, עומד במקום מרוכז ולא מניד עפעף...
אתה ממהר ליפעול ופוקד על גרבלר להשתמש בעוד גלגול גרבלר מתכדדר ומתגלגל בדהרה עצומה!
הוא כבר ממש קרוב לבלבאזור ואתה צועק בבטחון "עכשיו קפות גובה ככל שתוכל ואגרוף מאך על גבו של בלבאזור, סתום אתה החור!"
גארדיניה מסתכלת המומה ואומרת "מה!?" גרבלר מאגרף את הפרח שעל בלבאזור שוב ושוב פעם אחר פעם...
"בלבההה!!!" צועק בלבאזור מכאב, לפתע גראדיניה צועקת "קדימה בלבאזור תתרכז אתה מסוגל!" הוא מנסה בכל הכוח ואז משגר את זה למעלה אל גרבלר ומעיף אותו עד לתקרה של המכון ואז הוא נופל למטה!
נשמע בוא חזק ונראה שגרבלר מחוסל.. בלבאזור מתנשף.. הוא מוטש מיריית הקרן הסולארית ומכות שחטף מגרבלר.
אך לפתע גרבלר צועק "גר..גר.. גרב!" אתה וגארדיניה לא מאמינים, "איך הוא שרד???" המומה גארדיניה.
גרבלר קם על רגליו.. קורץ לך ומחכה לפקודה!
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][/COLOR][/quote]
אני אומר לגראבלר"גדול שרדת כול הכבוד.אם שרדת זה מוכיח שאתה יכול להביס פוקימונים שיש להם יתרון עליך.עכשיו מתקפת גילגול על באלבאזור.תנסה לדרוס אותו ולהעיף אותו מגבולות הזירה.לאחר מכן אם באלבאזור לא עף תקפוץ ואזכדור ג'ירו לעבר הפקעת שעל גבו של באלבזאזור"
-
[QUOTE=NivX10;1021022][COLOR=DarkGreen][U][B]
[COLOR=Black]סם:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Black]
"אוקיי עולים קומה.. חפצי פיתוח!" אתה אומר בחיוך רחב ועולה על המדרגות הנעות, עוברת בך התרגשות קלה.. בחיים לא ההית על כאלה...
אתם מגיעים בזריזות לקומה השנייה, ליפני שאתם מתחילים לצעוד אתה שואל את ספייק "למה קנית דווקה פוקדורים כאלה?!"
הוא מחייך אומר "הם בעליי סיכוי תפיסה טוב יותר.. זה יעזור לי עם אתקל בפוקימון גדול במיוחד!" אתה בתגובה מהנהן בראשך מתוך הבנה ואתם מתקדמים.
יש הרבה חנויות גל למעלה הרבה מאוד צעקות וילדים...
לפתע אתם שומעים מישהוא קורא "היי ילדים, אתה עם המכנס הכתום.. ואתה עם השיער הירוק.. באו לכאן!" זה נשמע דומה לתיאורכם ואתם מסתובבים.
"כן, כן אתם! בוא!" אתם מתקרבים, זאת בעצם אישה נראת מבוגרת עם שיער מטולטל[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=98005973.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/98005973.png[/IMG][/URL].
אז היא אומרת "שלום לכם, ראיתי שאתם מחפשים כאן דברים ולא היה לי קונה כבר כמה ימים.. אז בורכים הבאים לחנות של סלין, יש לי כאן המון מוצרים!"
אתם מסתכל על הדוכן שלה ורואה קופסאות מסודרות בזו אחר זו של אבני פיתוח, ערימה של מעלי מתכת מסודרים בפירמידה, סלסלה עם דשא ירוק וזוהר במיוחד, ומיכל קטן ובוא ביצת צ'ינגלינג[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=72176681.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/72176681.png[/IMG][/URL]!
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"שלום לך סלין!" אומר לה בנחמדות, "אני רוצה בבקשה ניב טער,זה שמפתח גליגר לגליסקור ואבן שחר, תשמרי אותם בקופסא" אומר לה ואתבונן על ביצת הצ'ינגלינג, "וואו,יש לך עוד ביצים? תציעי מוצרים מיוחדים,הרי יש פה דברים נדירים לא?" אומר לה בעודי מסתכל מה ספייק מתכנן לקנות
-
[quote=NivX10;1021022]
[RIGHT] [COLOR=Olive][U][B]לין:[/B]
[/U][/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=Olive]את לא מחכה לכולם ומגיבה ביהירות, פוקדת על זאנגוס לזרוק חול על פניו של לוקסיו.
הוא מכניס את יצפוניו שבידו הימנית לקרקע ומעיף חול, חלק מחול נכנס ללוקסיו לעין וקשה לו לפקוח אותם ולראות!
הוא משתמש במכת ברק אך מחמיץ.. הוא משתמש בזנבו לנקות את עיניו אך את לא מחכה שזה יתממש...
"זאנגוס השתמש בציפורן צל!" את אומרת לו, "זא זאן!" הוא אומר וקופץ לפתע ציפרניו של זאנגוס מתארכות מעט וזוהרת בהילה סגולה...
הוא יורד על לוקסיו ומכה בוא עם שריטה חזקה היישר בראש!
לוקסיו נופל על הרצפה.. הוא חטף מכה הגונה והוא מתקשה לקום.. לאחר כמה שניות הוא עומד בקושי, משתמש במתקפה מהירה ומתנגש בזאנגוס בעצמה ומעיף אותו על אחד העצים.
לרוע מזלך פאנקו שהיה על העץ נופל ומהלחץ מתפוצץ ליד זאנגוס, והוא נפגע עוד יותר...
[B]מה תעשי? איך תגיבי?[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][/COLOR][/quote]
"זאנגוס, תחזיק מעמד! היית מצוין עד עכשיו!" אני קוראת ומעודדת את זאנגוס, "השתמש בנהמה, לאחר מכן רוץ אל לוקסיו במהירות ותקוף בחבטות זעם בכל הכח!"
-
[QUOTE=NivX10;1021022]
[COLOR=DarkRed]בר:[/COLOR][/B][/U][COLOR=DarkRed]
"אוף לעזזל" אתה אומר בעצבות.. אתה ניגש אל יאנהמה ומוציא את הפוקדור שלו, הו מתעורר ומסתכל עליך ומזמזם משהוא במבט מיוסר, מצטער שהפסיד.
"לא נורא יאנמה עשית כל מה שיכולת!" אתה אומר לו בחיוך ומחזיר אותו לפוקדור, לאחר מכן אתה מחליט פשוט לקחת את הרגליים ולהסתלק מהמקום לא ליצור עוד חיכוך מיותר עם ניב...
"נו אחריי הפסד כזה אתה אפילו לא מודה שהפסדת?!" שואל בעקיצה, "בוא צ'ימצ'אר נלך" מוסיף והם מתקדמים לכיוון אחר.
לפתע אתה מרגיש רטט חזק באדמה, אתה נרתע ונעצר גם ניב מרגיש את זה.. הוא מסתכל עליך ואתה עליו..
ואז אתה מסתכל, סביב ורואה ענן עשן ענק שהולך ומתקרב, ועם כל מיני אבנים...
"אתה מתרכז ומנסה לראות יותר טוב עולה על דיונת חול כדי לראות ברור יותר, ואתה רואה שזה עדר ענק של גולמים[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=77444807.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/77444807.png[/IMG][/URL]ג'יודודים[/COLOR][FONT=Verdana][COLOR=DarkRed][SIZE=2][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/wfnyjymwhvzj.png[/IMG][/URL][/SIZE][/COLOR][/FONT][COLOR=DarkRed]וגרב[/COLOR][COLOR=DarkRed]לרים[/COLOR][SIZE=4][COLOR=DarkRed][FONT=Verdana][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/myyzyzqzxwzt.png[/IMG][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkRed]שמתגלגל עליכם![/COLOR][COLOR=DarkRed]
הוא שואט עליכם הוא סלעים מעט צמחים, מכריב כל מה שבדרך ולא עוצר לרגע...
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה טרטוייג צא מהר" אגיד והוציא את טרטוייג במהירות.
"טרטוייג קדימה תשתמש בעלי תער על הרצפה שיצרו הרבה עלים לגובהה כדי שלפחות יאט את כל הפוקימונים שמתגלגלים" אגיד לו ואחכה לראות מה יקרה
-
[COLOR=Olive][U][B]לין:[/B][/U]
אני ממש מרוצה שצרפתי אותך, את שחקנית יצירתית ואני מאוד אוהב את התגובות שלך, מקווה שתישארי עד סוף המשחק, ושאת נהנת עד עכשיו.
- - - - - - - - - - - - - - - -
"זאנגוס, תחזיק מעמד!" את קוראת בדאגה, זה קרב קשה ומותח, "היית מצוין עד עכשיו!" את מעודדת אותו.
והוא לעט לעט קם, את מבקשת ממנו להשתמש בנהמה והוא שואג בעצמה.
לוקסיו אינו נרתע אהל שואג חזרה כמו אריה אמיתי, לוקסיו משתמש בטעינה.. הוא מתחיל שלאול מן כדוריות אנגריה קטנות מן האוויר וזה מחזק אותו!
אך זאנגוס לא נרתע ולפקודתך הוא יוצא בחבטות זעם שפוגעות ושורטות באכזריות את לוקסיו...
אך לפתע באחת החבטות הוא תופס את ידו של זאנגוס עם נשיכה ואז משתמש במכת ברק ומנסה לשתק את זאנגוס!
"זאנגווסס קדימה" את צועק והוא מנסה להתנגד ואז מנחיט עוד חבטה בפניו של לוקסיו ומפיל אותו.
לוקסיו חבול ומאוד טשוש, "לו.. לוקסס.." הוא אומר בכאבים תוך כדי שהוא מנסה לעמוד אך לבסוף הוא נאנח ונופל על הקרקע מעולף!
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אתה אומר לה שלום מתוך נחמדות ונימוס ואתה מבקש "ניב טער", היא חייכת ואומרת "רק רגע אחחדדד..." תוך כדי שהיא מחפשת מתחת לדלפק.
אתה ממתין בנתיים ומביט במיכל עם ביצת הצ'ינגלינג... ולפתע היא קוראת "מצאתי" ושמה אותו בידך!
"זה ניב תער משובח וגדול, זה יוצא 350 דולרים!" היא אומרת בחיוך ומשלבת ידיים על הדלפק.
בעוד אתה מוציא את הכסף מכיסך אתה שואל אותה על ביצת הצ'ינגלינג ועם יש לה עוד כאלה... היא מסתכל על בתמיה ושואלת "עוד?! לא אני מוכרת צ'ינגלינג כי עושה צליל של פעמון רוגע ומעודד פוקימונים להתפתח!"
היא מסבירה לך ולספייק, הוא נראה מתעניין מאוד אך מוותר על העניין.
אתה משלם לה ספייק קונה אבן ירח ואבן אש ואתם אומרים לה להתראות ויוצאים מין החנות.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B]
[COLOR=Teal]בראד:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Teal]
זה שהחזרת אותו לא אומר שאתה לא יכול להשתמש בוא יותר.. תזכור את זה!
- - - - - - - - - - - - - -
אתה מריע לשינקס בקריאת כל הכבוד ומחליט לתת לו מנוחה לבנתיים ומחזיר אותו לפוקדור.
אתה מחליט שפרינפלאפ הוא זה שיצא החוצה, הוא קופץ לזירה וקורץ לך, מחוייך ונראה רענן ובטוח בעצמו...
"אני מאמין בך" אתה אומר ומעלה לו כך את הבטחון, אתה ופרינפלאפ שניכם ממתינים לפוקימון הבא של גארדיניה.
היא מסתכלת ובוחנת את פרינפלאפ ואז אומרת "פוקימון לא רע יש לך שם, נראה חזק ומטופח בוא נראה עם מספיק בשביל הרוזרייד שלי!"
ואז היא שולפת את הפוקדור האחרון שלה ואומרת "קדימה רוזרייד בוא ננצח!" והוא יוצא, קורה בשמו ועומד בזקוף ומרהיב[IMG]http://up203.siz.co.il/up2/ygnvzjjytkyw.png[/IMG]!
הוא מפזר כמה עלים אדומים וכחולים סביבו ומחכה לתגובה שלך.. "אתה האורח הכבוד הוא שלך" מוסיפה גארדיניה בקריצה.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה נדהם מגרבלר מחייך עליו חיוך מאושר ומריע לו "עם שרדת את זה, זה אומר שאתה עמיד, חזק ועקשן ויכול גם נגד פוקימונים עם יתרון עליך!"
לאחר מכן אתה אומר לו להשתמש שוב בגלגול והפעם דורסני וחזק במיוחד שיעיף את גרבלר לכל הרוחות.
גרבלר מחייך ואז שואג בעצמה "גגררררבבבב!!!" ודופק עם ידיו על גופו!
ואז מתגלגל במהירות, רומס את הפרחים והדשא בזירה...
גארדיניה נראת עצבנית קצת "ררר... שוב הגלגול הזה.. הפעם נסיים את זה!" אתה שומע אותה מלמלת בקול חלש.
"בלבאזור קשר עשב על עצמך!" פוקדת גאדיניה ועליי דשא תופסים את רגליו של בלבאזור ומייצבים אותו במקום!
"עכשיו גפן מצליפה" מוסיפה גארדיניה בבטחון והוא שולח גפן מצליפה ומנסה לעצור את גרבלר, אתה לא מתרגש מכוון שגרבלר הצליח לעבור את זה כבר מקודם.
אך לפתע בלבאזור מליח לעצור את גרבלר שממשיך בגלגול אך מסתובב במקום, קשר העשב מונע מבלבאזור להידחק לאחור!
ואז לפתע בלבאזור מלפף את הגפן המצליפה סביב גרבלר מטלטל אותו באוויר שוב ושוב ואז משליח אותו עם אחד העצים בזירה.
גרבלר מתעלף והנצחון הראשון שייך לגארדיניה!
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][COLOR=DarkRed]
[U][B]
בר:[/B][/U]
אתה לוקח פיקוד ומיד מוציא את טרטוייג!" טרטוייג מתקדם עליהם ואתה פוקד עליו להשתמש בעליי תער על הקרקע וליצור מחסום עלים שאולי יעט אותם...
טרטוייג משגר שוב שוב ושוב.. המחסום לא מספיק מלא וגבוהה וטרטוייג הקטן מתחיל להתעייף.
ואז לפתע מנוסה של העדר מגיעה על טרטוייג וגולם אחד פוגע בוא בעצמה ומעיף אותו היישר לידיים שלך כשהוא מעולף!
"היי מטומטטטםםם!!! אל תיהיה גיבור הם בורחים ממשהוא והם לא יעצרו.. התחבא!!!" צועק לך ניב כאשר הוא קופץ עליך ומפיל אותו ואז מושך אותך מתחת לסלע.
כל הגרבלרים עוברים מעליכם אתה אינך רואה דבר נוצר ענן אבק גדול...
אתה מחזיר את טרטוייג לפוקדור ועוצם את עיניך שלא יכנס לך חול לעיניים, אתה מחכה שם כבר כשעה וחצי...
ולפתע שאתה פוקח את עיניך ניב נעלם, עדר הגולמים-ג'יודודים שינה כיוון ואתה יכול לצאת!
אתה מביט מסביב ומחליט עכשיו לחזור לסטון-וויל כאשר אתה שומע.. בכי שנשמע ככה "טטטטטאאסס!!!", "טאאאססס.. שיפו.. שיפו.." זה כנראה פוקימון.. אבל אתה לא רואה מהיכן זה מגיע.
יש דיונות חול גדולות מסביבך.
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B]
[/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=NivX10;1021930][COLOR=Olive][U][B][COLOR=Teal]בראד:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Teal]
זה שהחזרת אותו לא אומר שאתה לא יכול להשתמש בוא יותר.. תזכור את זה!
- - - - - - - - - - - - - -
אתה מריע לשינקס בקריאת כל הכבוד ומחליט לתת לו מנוחה לבנתיים ומחזיר אותו לפוקדור.
אתה מחליט שפרינפלאפ הוא זה שיצא החוצה, הוא קופץ לזירה וקורץ לך, מחוייך ונראה רענן ובטוח בעצמו...
"אני מאמין בך" אתה אומר ומעלה לו כך את הבטחון, אתה ופרינפלאפ שניכם ממתינים לפוקימון הבא של גארדיניה.
היא מסתכלת ובוחנת את פרינפלאפ ואז אומרת "פוקימון לא רע יש לך שם, נראה חזק ומטופח בוא נראה עם מספיק בשביל הרוזרייד שלי!"
ואז היא שולפת את הפוקדור האחרון שלה ואומרת "קדימה רוזרייד בוא ננצח!" והוא יוצא, קורה בשמו ועומד בזקוף ומרהיב[IMG]http://up203.siz.co.il/up2/ygnvzjjytkyw.png[/IMG]!
הוא מפזר כמה עלים אדומים וכחולים סביבו ומחכה לתגובה שלך.. "אתה האורח הכבוד הוא שלך" מוסיפה גארדיניה בקריצה.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
כן אני יודע...
----
"טוב פרינפלאפ תשתמש במערבולת על כול הזירה!"אצעק לפרינפלאפ ואז אוסיף:"אחרי שאתה עושה מערבולת תשתמש בניקור מקדחה בהפתעה על רוזרייד!ואם הוא תוקף אותך תשתמש שוב במערבולת כדי להרחיק אותו ממך!"
-
[quote=NivX10;1021930][COLOR=Olive][U][B]לין:[/B][/U]
אני ממש מרוצה שצרפתי אותך, את שחקנית יצירתית ואני מאוד אוהב את התגובות שלך, מקווה שתישארי עד סוף המשחק, ושאת נהנת עד עכשיו.
- - - - - - - - - - - - - - - -
"זאנגוס, תחזיק מעמד!" את קוראת בדאגה, זה קרב קשה ומותח, "היית מצוין עד עכשיו!" את מעודדת אותו.
והוא לעט לעט קם, את מבקשת ממנו להשתמש בנהמה והוא שואג בעצמה.
לוקסיו אינו נרתע אהל שואג חזרה כמו אריה אמיתי, לוקסיו משתמש בטעינה.. הוא מתחיל שלאול מן כדוריות אנגריה קטנות מן האוויר וזה מחזק אותו!
אך זאנגוס לא נרתע ולפקודתך הוא יוצא בחבטות זעם שפוגעות ושורטות באכזריות את לוקסיו...
אך לפתע באחת החבטות הוא תופס את ידו של זאנגוס עם נשיכה ואז משתמש במכת ברק ומנסה לשתק את זאנגוס!
"זאנגווסס קדימה" את צועק והוא מנסה להתנגד ואז מנחיט עוד חבטה בפניו של לוקסיו ומפיל אותו.
לוקסיו חבול ומאוד טשוש, "לו.. לוקסס.." הוא אומר בכאבים תוך כדי שהוא מנסה לעמוד אך לבסוף הוא נאנח ונופל על הקרקע מעולף!
[/quote]
יש, מחמאה! תודה רבה, אני משתדלת. אני מניחה שאשאר עד הסוף, ואני נהנית מאד מהמשחק עד עכשיו. :>
~~
"הגיע הזמן." אני ממלמלת לעצמי ונאנחת קלות. אני שולפת במהרה פוכדור ריק מהחגורה, האחרון שנותר לי. 'כדאי שאלך לקנות עוד פוכדורים.' אני אומרת בליבי.
"פוכדור, צא!" אני קוראת בקול, מנשקת את הכדור למזל ומשליכה אותו על לוקסיו המעולף. אני מחכה בסבלנות עד שלוקסיו יתפס, בנתיים אני שולחת חיוך קטן אל זאנגוס, "היית מעולה ממש." אני אומרת.
-
[QUOTE=NivX10;1021930]
בר:[/B][/U]
אתה לוקח פיקוד ומיד מוציא את טרטוייג!" טרטוייג מתקדם עליהם ואתה פוקד עליו להשתמש בעליי תער על הקרקע וליצור מחסום עלים שאולי יעט אותם...
טרטוייג משגר שוב שוב ושוב.. המחסום לא מספיק מלא וגבוהה וטרטוייג הקטן מתחיל להתעייף.
ואז לפתע מנוסה של העדר מגיעה על טרטוייג וגולם אחד פוגע בוא בעצמה ומעיף אותו היישר לידיים שלך כשהוא מעולף!
"היי מטומטטטםםם!!! אל תיהיה גיבור הם בורחים ממשהוא והם לא יעצרו.. התחבא!!!" צועק לך ניב כאשר הוא קופץ עליך ומפיל אותו ואז מושך אותך מתחת לסלע.
כל הגרבלרים עוברים מעליכם אתה אינך רואה דבר נוצר ענן אבק גדול...
אתה מחזיר את טרטוייג לפוקדור ועוצם את עיניך שלא יכנס לך חול לעיניים, אתה מחכה שם כבר כשעה וחצי...
ולפתע שאתה פוקח את עיניך ניב נעלם, עדר הגולמים-ג'יודודים שינה כיוון ואתה יכול לצאת!
אתה מביט מסביב ומחליט עכשיו לחזור לסטון-וויל כאשר אתה שומע.. בכי שנשמע ככה "טטטטטאאסס!!!", "טאאאססס.. שיפו.. שיפו.." זה כנראה פוקימון.. אבל אתה לא רואה מהיכן זה מגיע.
יש דיונות חול גדולות מסביבך.
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B]
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"היי מאיפה מגיע הקול הזה" אגיד לעצמי והסתכל סביב.
"יכול להיות שזה מגיע מהדיונות האלו" אגיד לעצמי והלך לבדוק האם זה בדיונות
-
[QUOTE=NivX10;1021930][COLOR=Olive][U][B]
אתה נדהם מגרבלר מחייך עליו חיוך מאושר ומריע לו "עם שרדת את זה, זה אומר שאתה עמיד, חזק ועקשן ויכול גם נגד פוקימונים עם יתרון עליך!"
לאחר מכן אתה אומר לו להשתמש שוב בגלגול והפעם דורסני וחזק במיוחד שיעיף את גרבלר לכל הרוחות.
גרבלר מחייך ואז שואג בעצמה "גגררררבבבב!!!" ודופק עם ידיו על גופו!
ואז מתגלגל במהירות, רומס את הפרחים והדשא בזירה...
גארדיניה נראת עצבנית קצת "ררר... שוב הגלגול הזה.. הפעם נסיים את זה!" אתה שומע אותה מלמלת בקול חלש.
"בלבאזור קשר עשב על עצמך!" פוקדת גאדיניה ועליי דשא תופסים את רגליו של בלבאזור ומייצבים אותו במקום!
"עכשיו גפן מצליפה" מוסיפה גארדיניה בבטחון והוא שולח גפן מצליפה ומנסה לעצור את גרבלר, אתה לא מתרגש מכוון שגרבלר הצליח לעבור את זה כבר מקודם.
אך לפתע בלבאזור מליח לעצור את גרבלר שממשיך בגלגול אך מסתובב במקום, קשר העשב מונע מבלבאזור להידחק לאחור!
ואז לפתע בלבאזור מלפף את הגפן המצליפה סביב גרבלר מטלטל אותו באוויר שוב ושוב ואז משליח אותו עם אחד העצים בזירה.
גרבלר מתעלף והנצחון הראשון שייך לגארדיניה!
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][COLOR=DarkRed]
[U][B]
][/QUOTE]
"מה איך?"אני אומר לגרבלר"היית טוב.אבל בסוף הפדת לא נורא כול זה לא היה לחינם.עכשיו תנוח בפוכדור שלך". אני מחזיר את גגרבלר לפוכדור שלו ואז מוציא את ארון החוצה ואומר לו"אני מקוהה שתצליח להביס תבאלבאזור שלה.תשתמש בהגנת ברזל ואז תשתמש בזריקת חול על באלבאזור"
-
[quote=NivX10;1021930]
[COLOR=black][U][B]סם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=black]אתה אומר לה שלום מתוך נחמדות ונימוס ואתה מבקש "ניב טער", היא חייכת ואומרת "רק רגע אחחדדד..." תוך כדי שהיא מחפשת מתחת לדלפק.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה ממתין בנתיים ומביט במיכל עם ביצת הצ'ינגלינג... ולפתע היא קוראת "מצאתי" ושמה אותו בידך![/COLOR]
[COLOR=black]"זה ניב תער משובח וגדול, זה יוצא 350 דולרים!" היא אומרת בחיוך ומשלבת ידיים על הדלפק.[/COLOR]
[COLOR=black]בעוד אתה מוציא את הכסף מכיסך אתה שואל אותה על ביצת הצ'ינגלינג ועם יש לה עוד כאלה... היא מסתכל על בתמיה ושואלת "עוד?! לא אני מוכרת צ'ינגלינג כי עושה צליל של פעמון רוגע ומעודד פוקימונים להתפתח!"[/COLOR]
[COLOR=black]היא מסבירה לך ולספייק, הוא נראה מתעניין מאוד אך מוותר על העניין.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה משלם לה ספייק קונה אבן ירח ואבן אש ואתם אומרים לה להתראות ויוצאים מין החנות.[/COLOR]
[COLOR=black][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR][/quote]
"ספייק שניה לא גמרתי,תחכה לי פה" אומר לו ואחזור לחנות, "סלין,אני רוצה לקנות גם אבן שחר,ואני רוצה לקנות גם את צ'ינגלינג,אבל תעשי לי מחיר טוב בשבילו,קניתי ממך שלושה מוצרים,אני מוכן לשלם על צ'ינגלינג עד 450" אומר לה ואקווה שתסכים,אוציא את הכסף הדרוש בשביל אבן השחר ועוד 450 נוספים בשביל צ'ינגלינג
-
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
ליפני שאתם הולכים אתה אומר לספייק "שנייה לא גמרתי כאן עדיין" הוא נעצר ומחכה לך...
אתה ניגש בחזרה לחנות ואומר סלין "אני מעוניין לקנות גם את אבן השחר וגם את צ'ינגלינג!" במבט רציני.
"אווויייי איזהה יופייי" היא אומרת בחיוך ומיד מוציא לך את אבן השחר[/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/yot4gjiu31ou.png[/IMG][/SIZE][/FONT][COLOR=Black]בשקית קטנה ונותנת לך את המיכל של צ'ינגלינג[/COLOR][COLOR=Black][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=72176681.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/72176681.png[/IMG][/URL]!
אתה ומבקש ממנה שתקל עליך במחיר והיא אומר בחיוך "אתה סוחר קשוחחח.. סתם סתם אין בעיה מתוק בשבילך אבן השחר תעלה 250!" וקורצת לך.
אתה מודה לה וסה"כ משלם לה על שני הדברים 650$.
אתה מכניס את השחר ואת ניב התער לאחד מהכיסים במכנס ואת המכיל עם הביצה אתה אוחז בידך עם שקית.
"זו הייתה טעות לא להביא תיקים!" אתה אומר וספייק מסכים איתך ושניכם צוחקים.
אתה אינך מבין איך זה קרה אך אתה ממשיך בקרב, אתה מחזיר את גרלבר ולוחש לפוקדור "אל תדאג ההית מעולה וההפסד הזה לא היה לחינם!"
אתה מחליט להוציא את ארון[/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=2][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/hmji2jmnjyti.png[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT][COLOR=Purple]החוצה, אתה זורק את הפוקדור שלו והוא מקפץ לזירה.. הוא נראה רענן מצפה מאוד לקרב.
אתה פוקד עליו להשתמש בהגנת ברזל והוא מתרכז ומתחיל להתקשות שריונו נעשה חזק ומבריק!
ואז ארוץ משתמש במתקפת חול הוא מתקרב כמהה צעדים לבלבאזור, מסתובב ומעיף גם רגליו האחוריות חול ודשא על פניו.
בלבאזור מתקשה לראות, אז הוא נלחץ משתמש בעליי תער לכל כיוון מבלי להסתכל הוא כמעט פוגע בארון אבל הוא מתחמק..
[B]מה תעשה?[/B]
[COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U]
אתה ממשיך להקשיב לקול הבכי הזה.. אך אינך מבין לאן לפנות... 'אדע יותר עם העלה על גבעת החול הזאת!' אתה חושב לעצמך.
אתה עולה בצעדים כבדים, החול רך ונעלך נכנסים בתוך החול שמקשה עליך לצעוד...
אתה לבסוף מגיע לקצה ומביט סביב ואז לפתע אתה רואה את מנוסת העדר ובליבה היפופוטאס[/COLOR][/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=2][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=28302394.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/28302394.png[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT][COLOR=Purple][COLOR=DarkRed]!
הוא בוכה ומפוחד, נמצא על סלע בין כל המהומה בלי יכולת לזוז, עם אחד הגרבלרים/ג'יודודים/גולמים יפגע בוא זה יהיה הסוף שלו!
הוא נראה ממש זקוק לעזרה, אבל טרטוייג מעולף ויאנמה נורא עייף וטשוש מהקרב מקודם.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=Olive][U][B]לין:[/B][/U]
"הגיע הזמן.." את מלמלת ונאנחת קלות, שולפת מהחגורה פוקדור ריק.. הוא האחרון שנותר לך.
"פוקדור צא!!!" אתה צועקת בקול וזורקת את הפוקדור על לוקסיו מחוסר ההכרה ומקווה בכל בכולך שהתפיסה תצליח!
את מסתכלת על זאנגוס בנתיים ומחייכת עליו ואומרת לו "ההית ממש מעולה שם", הוא בתגובה רק משלב את ידיו ומפנה לך את גבו ואומר "זאנג".
קשוח כתמיד מנסה שלא להראות שום חיבה אך את יודעת שהמחמאה של כן מזיזה לו...
לאחר מכן את מביטה שוב בפוקדור שמתנדנד לו מצד לצד.. שוב ושוב ומשמיע קולות ציפצוף קלים...
דמעת זיעה זולגת ממצחך מרוב סקרנות וציפייה, לפתע הפוקדור נעצר ונשמע צליל "טווו.." שקט ונעים!
ואת מבינה שתפסת את לוקסיו!
[COLOR=Teal][U][B]בראד:[/B][/U]
זו לא התקפה שיכול להתפשט על כל הזירה..
- - - - - - - - - - - - -
במהלך ראשון, אתה פותח את הקרב "טוב, פרינפלאפ השתמש במערבולת גדולה!" פרינפלאפ מרים את ראשו וידיו למעלה ויוצרת מערבולת גדולה ומשליח אותה באנחה גדולה.
"רוזרייד התחמק" קוראת גארדיניה ביהירות והוא מזנק בקלות לאחור על אחד העציםו ומנסה למשוך אותך לתוך חלק היער שבזירה...
תכננת להפתיע אותם בניקור מקדחה אך זה לא הצליח... לפתע רוזרייד מזנק מ ן העץ גבוהה גבוהה כמעט לתקרת הזירה!
"ריקוד עליי כותרת רוזרייד, חזק!" אומרת גרדיניה ובאוויר הוא רוקד ריקוד ומזיז את ידיו מצד לצד ונושרים מהם עלים וורודים בכמות רבה...
לפתע הם נעמדים ועפים במהירות בצורת מערבולת אל פרינפאלפ חותחים ושורטים את גופו!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=NivX10;1022271][COLOR=Black][U][B][COLOR=Teal][U][B]בראד:[/B][/U]
זו לא התקפה שיכול להתפשט על כל הזירה..
- - - - - - - - - - - - -
במהלך ראשון, אתה פותח את הקרב "טוב, פרינפלאפ השתמש במערבולת גדולה!" פרינפלאפ מרים את ראשו וידיו למעלה ויוצרת מערבולת גדולה ומשליח אותה באנחה גדולה.
"רוזרייד התחמק" קוראת גארדיניה ביהירות והוא מזנק בקלות לאחור על אחד העציםו ומנסה למשוך אותך לתוך חלק היער שבזירה...
תכננת להפתיע אותם בניקור מקדחה אך זה לא הצליח... לפתע רוזרייד מזנק מ ן העץ גבוהה גבוהה כמעט לתקרת הזירה!
"ריקוד עליי כותרת רוזרייד, חזק!" אומרת גרדיניה ובאוויר הוא רוקד ריקוד ומזיז את ידיו מצד לצד ונושרים מהם עלים וורודים בכמות רבה...
לפתע הם נעמדים ועפים במהירות בצורת מערבולת אל פרינפאלפ חותחים ושורטים את גופו!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"פרינפלאפ תעצור את המתקפה בעזרת מערבולת וגם במתקפת הסחה ואז תשתמש בניקור מקדחה בהפתעה על רוזרייד!"אצעק לעבר פרינפלאפ.
-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]אומרים לכרוע ברך.. כמו שמבקשים נשואין ממישהיא.
- - - - - - - - - - -
"ייייששש, תפסתי אייפום!" אתה קורא בשמחה ומניף כתמיד את אגרופיך באוויר.
אתה רץ לחבק את קרוקנה, מעודד מריע לו "כל הכבוד לך", הוא מחייך ומעט מסמיק... לאחר מכן אתה הולך להרים מן הדשא את הפוקדור של אייפום.
אתה מביט בפוקדור אדום ונוצץ, ויודע עכשיו שבתוכו יש לך חבר צוות חדש!
אתה מחליט להוציא אותו ולעשות עמו היכרות רישמתי, אתה מוציא אותו החוצה כורע ברך כדי לדבר איתו פנים אל פנים..
הוא נראה מטושטש.. מסתכל סביב ולא מבין מה קרה, אתה אומר לו בעדינות "היי אייפום, מהיום אתה חבר שלנו!"
הוא לא אומר דבר אלה רק סקרן מטפש עליך ומשמיע קולות שמחה תוך כדי שרוקד לך על הראש. "בוא תכיר את כולם, צאו!" אתה נעמד חזרה וצועק כאשר אתה זורק את כל הפוקדורים שלך!
טיילו, קרוקנה, קיובון כולם שמחים לצאת החוצה ולהכיר את חברם החדש.. נראה שהוא התחבר בעיקר לטיילו!
הוא מחייך עליך ואתה עליו.
[b]מה תעשה? איך תגיב?[/b][/color]
[/quote]אהה סבבה..ורשמת "מחייך עליו\עליך"שזה כאילו על מישהו..אומרים אליו\אליך
--
אקום על רגליו אתמתח,"קדימה,כשהכל ברור והכרתם את אייפום בואו ונצא לדרך"אומר אליהם תוך כדי מחיאת כפיים כדי למשוך את ריכוזיהם.
אתחיל לרוץ עם כולם כשהם בחוץ אל עבר העיר הבאה תוך כדי התבוננות בעובר לידי ובאיזור שלפניי.
-
[quote=NivX10;1022271][COLOR=black][U][B]סם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=black]ליפני שאתם הולכים אתה אומר לספייק "שנייה לא גמרתי כאן עדיין" הוא נעצר ומחכה לך...[/COLOR]
[COLOR=black]אתה ניגש בחזרה לחנות ואומר סלין "אני מעוניין לקנות גם את אבן השחר וגם את צ'ינגלינג!" במבט רציני.[/COLOR]
[COLOR=black]"אווויייי איזהה יופייי" היא אומרת בחיוך ומיד מוציא לך את אבן השחר[/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/yot4gjiu31ou.png[/IMG][/SIZE][/FONT][COLOR=black]בשקית קטנה ונותנת לך את המיכל של צ'ינגלינג[/COLOR][COLOR=black][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=72176681.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/72176681.png[/IMG][/URL]![/COLOR]
[COLOR=black]אתה ומבקש ממנה שתקל עליך במחיר והיא אומר בחיוך "אתה סוחר קשוחחח.. סתם סתם אין בעיה מתוק בשבילך אבן השחר תעלה 250!" וקורצת לך.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מודה לה וסה"כ משלם לה על שני הדברים 650$.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מכניס את השחר ואת ניב התער לאחד מהכיסים במכנס ואת המכיל עם הביצה אתה אוחז בידך עם שקית.[/COLOR]
[COLOR=black]"זו הייתה טעות לא להביא תיקים!" אתה אומר וספייק מסכים איתך ושניכם צוחקים.[/COLOR]
[COLOR=black][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[/quote]
"תודה סלין!" אצעק,אקווה שתשמע אותי.
"ספייק,עולים קומה! חייבים להצטייד בתיקים מיוחדים לכל המוצרים החדשים שלנו!" אומר לו ואעלה לקומה השלישית ואחפש חנות ציוד, תוך כדי אסתכל על הביצה של צ'ינגלינג "אתה בידיים טובות" אמלמל