אללה מתחיל עוד מעט
עפתי
Printable View
אללה מתחיל עוד מעט
עפתי
מישהו רוצה לראות את האנימציה החדשה שלי? D:
ברכת שלום לכם
נדב D:
[quote=איש האבטיח;696683]ברכת שלום לכם[/quote]
אלוהים?
איזה שעמום :]
היי מיכאל
היי כולם, חזרתי מסבתא שלי, כיף קצת להתאמן על האנגלית שלי עם הידידה של דוד שלי ועם דוד שלי... אנגלית במציאות הרבה יותר קשה ממה שחשבתי... כאילו כל הקטע של הדיבור ושזה יבוא לך טבעי.
היי מתן
אני מחר נוסע לסבתא שלי
דודה שלי שם והילד שלה מדבר בעיקר אנגלית אז אנחנו נצטרך לדבר איתו אנגלית
[quote=Naruto;696699]היי מתן
אני מחר נוסע לסבתא שלי
דודה שלי שם והילד שלה מדבר בעיקר אנגלית אז אנחנו נצטרך לדבר איתו אנגלית[/quote]
לי זה דווקא כיף לדבר אנגלית, גם ככה אני מתרגל את האנגלית שלי... גם בני דודים שלי (הילדים של דוד שלי) מדברים כמעט רק אנגלית... אבל הם מבינים עיברית, אבל בכל זאת כיף לדבר אנגלית.
[quote=MatanS23;696701]לי זה דווקא כיף לדבר אנגלית, גם ככה אני מתרגל את האנגלית שלי... גם בני דודים שלי (הילדים של דוד שלי) מדברים כמעט רק אנגלית... אבל הם מבינים עיברית, אבל בכל זאת כיף לדבר אנגלית.[/quote]
גם אני אוהב, אני בכלל כתבתי להם איזה 15 מכתבים כל השנה בשביל אמא שלי, אני 5 יחידות תרגול מצוין בשבילי D:
היי מי פה?
[quote=Naruto;696702]גם אני אוהב, אני בכלל כתבתי להם איזה 15 מכתבים כל השנה בשביל אמא שלי, אני 5 יחידות תרגול מצוין בשבילי D:[/quote]
אני לקחתי גם 5 יחידות אנגלית, אני צריך הרבה תרגול, כתיבה וכל זה אני יכול להיות מעולה, אבל אני צריך תרגול בחיים, בדיבור, שילך חלק... וגם העתיד שלי כמו שאני רואה אותו זה בהוליווד כבמאי אז אני צריך אנגלית מעולה.
[quote=MatanS23;696704]אני לקחתי גם 5 יחידות אנגלית, אני צריך הרבה תרגול, כתיבה וכל זה אני יכול להיות מעולה, אבל אני צריך תרגול בחיים, בדיבור, שילך חלק... וגם העתיד שלי כמו שאני רואה אותו זה בהוליווד כבמאי אז אני צריך אנגלית מעולה.[/quote]
אנגלית דיבור אני חושב יותר חשוב ללמוד כי אתה תשתמש בו יותר אני צריך תרגול בעיקר עם כל החוקים המעצבנים.
היי כולם,
היה קרוע במועדון לילה.