[QUOTE=Damond_Pearl;700315]מה קורה ליאור?.[/QUOTE]
בסדר
Printable View
[QUOTE=Damond_Pearl;700315]מה קורה ליאור?.[/QUOTE]
בסדר
[quote=LordAbizi;700314]אתה יכול לקרוא לי איך שאתה רוצה, ובלבד שזה לא השם שלי, ואני יודע שאתה מתכוון אלי.[/quote]
לא הבנתי למה התכוונת ב: "ובלבד שזה לא השם שלי"..
[quote=Naruto;700320]לא הבנתי למה התכוונת ב: "ובלבד שזה לא השם שלי"..[/quote]
כנ"ל
[quote=Eustass Kid;700319]בסדר[/quote]
עוד מעט אתה ממשיך את המשחק?.
היי חברה חזרתי... משעמם לי כשאני לא בפורום משום מה אבל גם פה משעמם לי Xd
שהוא מתכחש לשם שנתנו לו הוריו [size="15"][b]דניאל[/b][/size]
[quote=DoR_RoD;700324]היי חברה חזרתי... משעמם לי כשאני לא בפורום משום מה אבל גם פה משעמם לי Xd[/quote]
WB
[quote=DoR_RoD;700324]היי חברה חזרתי... משעמם לי כשאני לא בפורום משום מה אבל גם פה משעמם לי Xd[/quote]
מה קורה?.
[quote=Naruto;700320]לא הבנתי למה התכוונת ב: "ובלבד שזה לא השם שלי"..[/quote]
תראה, אני לא רוצה להודות שמ'משהו' הוא שם שלי. אני רק מראה סימנים ברורים של סלידה. אז תסיק לבד מה השם שלי, ובזה אל תשתמש. כי אני מתמטיקאי אני מסתורי! בני גורן נאלץ להשחיט את פניו כדי שלא יוכלו להרוג אותו באמצעות שיר צרפתי.
DarkTiger, אתה מסכן את הבטחון הלאומי של ארץ הפרות בכך שאתה מפיץ את השם שלי!!!
[QUOTE=Damond_Pearl;700323]עוד מעט אתה ממשיך את המשחק?.[/QUOTE]
אחלה תכתוב תגובה עם 2מתקפות טוב
[QUOTE=Damond_Pearl;700327]מה קורה?.[/QUOTE]
סבבה מה איתך?
[quote=Captain_Charisma;700325]שהוא מתכחש לשם שנתנו לו הוריו [SIZE=15][B]דניאל[/B][/SIZE][/quote]
הוא מעדיף שיקראו לו לורדביזי, ארכימדס או אביזי
[quote=DoR_RoD;700331]סבבה מה איתך?[/quote]
גם סבבה,
בסדר ליאור.
אגב 1400.
[quote=LordAbizi;700328]תראה, אני לא רוצה להודות שמ'משהו' הוא שם שלי. אני רק מראה סימנים ברורים של סלידה. אז תסיק לבד מה השם שלי, ובזה אל תשתמש. כי אני מתמטיקאי אני מסתורי! בני גורן נאלץ להשחיט את פניו כדי שלא יוכלו להרוג אותו באמצעות שיר צרפתי.
DarkTiger, אתה מסכן את הבטחון הלאומי של ארץ הפרות בכך שאתה מפיץ את השם שלי!!![/quote]
אוקע.. O:
[quote=LordAbizi;700328]תראה, אני לא רוצה להודות שמ'משהו' הוא שם שלי. אני רק מראה סימנים ברורים של סלידה. אז תסיק לבד מה השם שלי, ובזה אל תשתמש. כי אני מתמטיקאי אני מסתורי! בני גורן נאלץ להשחיט את פניו כדי שלא יוכלו להרוג אותו באמצעות שיר צרפתי.
DarkTiger, אתה מסכן את הבטחון הלאומי של ארץ הפרות בכך שאתה מפיץ את השם שלי!!![/quote]
אתה לא תיגע בשערה אחת שבזנבה של פרה