[QUOTE=Ace;714182]חחח זה גאוני נדב[/QUOTE]
הבעיה היא נגיד שאם אני עושה קליים ואף אחד אחר לא עושה קליים מתוף פחד שהמאפיה תהרוג אותו או שעושים קליים אבל מחליטים שעושים NL, יש סיכוי גדול שהמאפיה תהרוג אותי בלילה ואז אני מפסיד.
Printable View
[QUOTE=Ace;714182]חחח זה גאוני נדב[/QUOTE]
הבעיה היא נגיד שאם אני עושה קליים ואף אחד אחר לא עושה קליים מתוף פחד שהמאפיה תהרוג אותו או שעושים קליים אבל מחליטים שעושים NL, יש סיכוי גדול שהמאפיה תהרוג אותי בלילה ואז אני מפסיד.
בוקר טוב פוקימונס
אה כן, וניצחתי גם בתור רוצח
[quote=איש האבטיח;714184]הבעיה היא נגיד שאם אני עושה קליים ואף אחד אחר לא עושה קליים מתוף פחד שהמאפיה תהרוג אותו או שעושים קליים אבל מחליטים שעושים Nl, יש סיכוי גדול שהמאפיה תהרוג אותי בלילה ואז אני מפסיד.[/quote]
אוף רציתי לשחק עכשיו אבל אף חדר לא פנוי...
היי מור
נראה לי שאני אעשה היום סיקור לפורום מוזיקה על איזה אלבום או להקה, עבר די הרבה זמן מהסיקור האחרון שלי (25 ימים)
הנה הסיקור למי שלא קרא אותו ם:
[url]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=24066[/url]
אבל לא להגיב, זאת הקפצה
בוקר טוב אנשים, החלטתי לחזור לפעילות רגילה (מתי שבא לי להגיב אני מגיב.. לא פעם ב...) וגם אני נראה לי הבן אדם הכי חסר מזל בעולם....
בוקר טוב מתן.
בוקר טוב מתן
בוקר טוב מור ותומר...
מור תחבר למסן אם אתה יכול.
[QUOTE=MatanS23;714195]בוקר טוב אנשים, החלטתי לחזור לפעילות רגילה (מתי שבא לי להגיב אני מגיב.. לא פעם ב...) וגם אני נראה לי הבן אדם הכי חסר מזל בעולם....[/QUOTE]
מתן :D
ולא, אני מכיר אנשים עם פחות מזל ממך (אהמארוויןאהמ)
[quote=איש האבטיח;714200]מתן :D
ולא, אני מכיר אנשים עם פחות מזל ממך (אהמארוויןאהמ)[/quote]
מה קורה נדב?
ואולי... אבל אצלי זה תקופות כאלו, או שאני עם הרבה מזל (שנמשך תמיד קצת זמן) או שאני חסר מזל ענקי וכל דבר נדפק לי (הרבה זמן תמיד!)
מה קורה איש האבטיח????
[QUOTE=MatanS23;714203]מה קורה נדב?
ואולי... אבל אצלי זה תקופות כאלו, או שאני עם הרבה מזל (שנמשך תמיד קצת זמן) או שאני חסר מזל ענקי וכל דבר נדפק לי (הרבה זמן תמיד!)[/QUOTE]
הכל טוב, מה שלומך?
ואני מכיר את הקטע של התקופות האלה, גם אצלי זה ככה
[quote=איש האבטיח;714207]הכל טוב, מה שלומך?
ואני מכיר את הקטע של התקופות האלה, גם אצלי זה ככה[/quote]
לכולם זה קורה... אבל לי זה תמיד דופק את מה שאני רציתי לעשות.
הייתי אמור להיות מוזמן לראיון עבודה במקדונלדס ואז להתחיל לעבוד, ואח שלי שעובד שם, אמר לי באותו יום (זה היה לפני כמה ימים) שהוא יתקשר אלי יום אחרי, והוא לא התקשר אלי יום אחרי וגם לא יומיים אחרי. ומה התברר לי אתמול, שהבן אדם שהיה אמור להזמין אותי לראיון פיטרו אותו ביום שאח שלי אמר שהוא יתקשר יום אחרי. בקיצור המזל שלי כזה שאני לא אעבוד בחיים שלי בקצב הזה...