הוא הוכיח שלא קיימת קבוצה שכל איבריה אנשים שתמיד משקרים הקבוצה היא פי (קבוצה ריקה)
Printable View
הוא הוכיח שלא קיימת קבוצה שכל איבריה אנשים שתמיד משקרים הקבוצה היא פי (קבוצה ריקה)
חזרתי
הלכתי
קיצר הוא הוכיח שאדם שמודע שהוא תמיד משקר זה לא פסוק אמת או פסוק שקר מכיוון שתמיד משקר אם זה אמת אז הוא תמיד משקר אבל הוא אמר את אם זה שקר אז טוב לא הבנתי זה שקר
[quote=Guille;899261]הוא הוכיח שלא קיימת קבוצה שכל איבריה אנשים שתמיד משקרים הקבוצה היא פי (קבוצה ריקה)[/quote]
א. נדיר שקוראים לקבוצה הריקה פי. תמיד קוראים את זה קבוצה ריקה.
ב. אם קבוצת כל האנשים שתמיד משקרים היא הקבוצה הריקה, אז היא בהכרח קיימת, ולא ייתכן שהוכחתי שהקבוצה הזו לא קיימת (מה שאכן לא עשיתי). במקום זאת הוכחתי שלא קיים יצור שתמיד משקר.
יצור= הן אדם
אבל מה שהוכחת לורד אביזי זה שמישהו לא יכול להודות שהוא תמיד משקר לא הבנתי את ההוכחה שלך
על מה מדברים?
I'm Back !!
[quote=Guille;899278]יצור= הן אדם
אבל מה שהוכחת לורד אביזי זה שמישהו לא יכול להודות שהוא תמיד משקר לא הבנתי את ההוכחה שלך[/quote]
טענתי ש[B]אם[/B] מישהו תמיד משקר [B]אז[/B] הוא לא יכול להודות בזה.
ההוכחה:
לו הוא היה יכול להודות בזה שהוא שקרן, אז הוא היה אומר משפט אמיתי, והוא שהוא משקר. אך הוא לא יכול לאמר משפט אמיתי, כי הוא תמיד משקר. סתירה, ולכן הוא לא יכול להודות בכך שהוא שקרן (בהנחה שהוא אכן כזה)
אני הולך לראות פרידמן וקיציס
על הוכחות מתמטיות או בשפת עומר על חפירות
אבל לא הוכחת שאין אנשים שתמיד משקרים
וואו.. עמוק.
[quote=Guille;899285]על הוכחות מתמטיות או בשפת עומר על חפירות
אבל לא הוכחת שאין אנשים שתמיד משקרים[/quote]
יכול להיות שהתבלבלתי קודם, כי לא הייתי מרוכז. בכל מקרה הוכחתי שאם מישהו תמיד משקר הוא לא יכול להודות בזה.
יצאתי מאווטר.
[QUOTE=LordAbizi;899294]יכול להיות שהתבלבלתי קודם, כי לא הייתי מרוכז. בכל מקרה הוכחתי שאם מישהו תמיד משקר הוא לא יכול להודות בזה.[/QUOTE]
את זה כן הבנתי