[QUOTE=the charmander;913617]יניב איןמבצפר היום?[/QUOTE]
:sorry: ...
בוא נדבר על זה במקום אחר חח
Printable View
[QUOTE=the charmander;913617]יניב איןמבצפר היום?[/QUOTE]
:sorry: ...
בוא נדבר על זה במקום אחר חח
[QUOTE=xYanivDx;913619]:sorry: ...
בוא נדבר על זה במקום אחר חח[/QUOTE]
אתה יכול להסביר לי בה״פ לפחות לא תהיה לי הודעה המורכבת ממשהו בסגנון: ״אפשר להיות בסיפור שלך? אני רוצה להיות גולם!״
ואל תתפדח אני לא אגיד לאמא :₪
[quote=xYanivDx;913615]להרים אתה מתכוון? להעלות??[/quote]
כן.
[quote=LordAbizi;913618]איזה יופי, רק "תנועת ההשכלה" מחוברים (=פעילים בנו"ד) כעת.[/quote]
XD.
אני הולך עוד מעט לתרגול(שאני מעביר) במדח...
אויש נו באמת! נמאס לי אני לא עומד בזה יותר חייקו הורג אותי, אני מרגיש כמו מישהו שלא עשה שיעורים!
אני אבקש מיהודה שיוציא אותי :(
לא סתם אדם...
יש טיול ליומיים ואמא יודעת יסטלן X_x
[quote=the charmander;913623]אויש נו באמת! נמאס לי אני לא עומד בזה יותר חייקו הורג אותי, אני מרגיש כמו מישהו שלא עשה שיעורים!
אני אבקש מיהודה שיוציא אותי :([/quote]
למה?
עריכה:
זאת התחלה טובה לפרק?
[I][COLOR=#000000][B][U][SIZE=5]פרק רביעי-סיום קרב!פגישה מהעבר!:
[/SIZE][/U][/B][/COLOR][/I][I][SIZE=2][COLOR=#000000]
אז איפה עצרנו? היינו ברגע הבריחה של סטיבן וסקווירטל מהפוקימון העצבני, נכון? בסדר, אז נמשיך משם.
סטיבן וסקווירטל ממשיכים לברוח במהירות כשלפתע, מתוך השיחים ליד מופיע נער צעיר בסביבות הגיל של סטיבן עם שיער מבולגן מעט, כובע עם ציור של חצי פוכדור, מכנסיים כחולים וחולצה אדומה עם רוכסן לבן באמצע ולובש מבט רציני וקשוח. הוא קורא לעבר סטיבן ואומר "סטיבן, זה הפוקימון שבחרת? הפוקימון הפחדן האומלל הזה?
[/COLOR][/SIZE][/I]
לא טיפלתי בטנא כבר פעמיים -_-...
[quote=~גלואה Αυολακγ~;913625]למה?
עריכה:
זאת התחלה טובה לפרק?
[I][COLOR=#000000][B][U][SIZE=5]פרק רביעי-סיום קרב!פגישה מהעבר!:[/SIZE][/U][/B][/COLOR][/I]
[I][SIZE=2][COLOR=#000000]אז איפה עצרנו? היינו ברגע הבריחה של סטיבן וסקווירטל מהפוקימון העצבני, נכון? בסדר, אז נמשיך משם.[/COLOR][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][COLOR=#000000]סטיבן וסקווירטל ממשיכים לברוח במהירות כשלפתע, מתוך השיחים ליד מופיע נער צעיר בסביבות הגיל של סטיבן עם שיער מבולגן מעט, כובע עם ציור של חצי פוכדור, מכנסיים כחולים וחולצה אדומה עם רוכסן לבן באמצע ולובש מבט רציני וקשוח. הוא קורא לעבר סטיבן ואומר "סטיבן, זה הפוקימון שבחרת? הפוקימון הפחדן האומלל הזה? [/COLOR][/SIZE][/I]
[/quote]
[quote=the charmander;913626]לא טיפלתי בטנא כבר פעמיים -_-...[/quote]
זה שלוש דקות...
ראית את העריכה שלי?
מה דעתך על ההתחלה הזאת?
מי זה?
אממממ אני חושב שזה סבבה
משעמם לי >:
[quote=the charmander;913628]מי זה?
אממממ אני חושב שזה סבבה[/quote]
תגלה בהמשך הפרק....
יאללה, אני הולך לתרגל סטודנטים...
ועכשיו כולם יקפצו עליך פלופי: אסור!!! פשע!!! חוק המשעמם!!!
זה מזכיר לי את החוק של ההודעה הצועקת שאסור מעל 5 סימני קריאה. ממש צועקת :o
תפרסם פרק חדש :x
[QUOTE=The Flupy;913633]תפרסם פרק חדש :x[/QUOTE]
אכן שיעמום כבד.
לפרסם? ואם לא בא לי?