תעשה ביצה לזברת חשמל הזאתי.
Printable View
תעשה ביצה לזברת חשמל הזאתי.
למה?,פרסמתי שתי ביצים
קודאק הזה ממש לא יודע לנהל נושא קטן הוא עושהאתגרים במוזאווון
[quote=רונלד מקדונלד;975380]קודאק הזה ממש לא יודע לנהל נושא קטן... בחיים לא צריך לת לו ניהול בחיים[/quote]
אני ממליץ לך לערוך כי זו עבירה על חוקים. הוא מנהל ממש בסדר ואין לך זכות לתת לו ביקורת. תודה.
אני לא אקבל אזהרה... תן לי חוק שאני עובר אליו ואני אערוך... לא קיללתי אף אחד
הוא לא יודע לנהל ושלחתי למנהל הפורום הודעה פרטית בנוגע למה שהוא צריך לעשות...
למה עושים אתגר במוזיאון? למה שמים התפתחויות?
[quote=רונלד מקדונלד;975380]קודאק הזה ממש לא יודע לנהל נושא קטן... בחיים לא צריך לת לו ניהול בחיים[/quote]
על איזה נושא אתה מדבר?
למה אתה סתם יורד עליו אתה פתחת נושאים יותר טובים!?
לפי החוקים הגלובאליים אין לרדת או לפגוע בכבודו של משתמש!
אם הייתי פקח היית מקבל אזהרה.
להבא תנסח את עצמך בצורה פחות פוגענית.
להלן החוק שאוסר פגיעה במשתמש בכל צורה שהיא: (מהחוקים הבסיסיים של הפורום)
1. אין לקלל [B]להעליב[/B] שום אדם בפורום , במידה של מקרה כזה צוות האתר יהיה הגורם שיחליט אם הייתה פה העלבה וכמה להעניש.
חזרתי
אתה מבין למה לא כדאי לך להתווכח עם מנהלים? (מבחינת ידע) אנחנו יודעים את רוב החוקים בע"פ. מקווה שתבין לבד ואין לך זכות לעביר עליו ביקורת כמו שאמרתי
[QUOTE=~Poke Chef~;975386]אתה מבין למה לא כדאי לך להתווכח עם מנהלים? (מבחינת ידע) אנחנו יודעים את רוב החוקים בע"פ. מקווה שתבין לבד ואין לך זכות לעביר עליו ביקורת כמו שאמרתי[/QUOTE]
עומר יש לי שאלה בתור מנהל אני יכול לערוך לעצמי או בפורום שאותו אני מנהל את הכותרת של הנושא?
לא.. אפילו לא בפורום שלך ואני יודע שזה מעצבן.. אני שונא את זה >< אבל יש אפשרויות הרבה יותר טובוות ואתה יודע את זה : > דרך אגב יש לך מסן?,ותגיד לי איך יצא הביצים בנושא המוזיאון
[QUOTE=~Poke Chef~;975389]לא.. אפילו לא בפורום שלך ואני יודע שזה מעצבן.. אני שונא את זה >< אבל יש אפשרויות הרבה יותר טובוות ואתה יודע את זה : > דרך אגב יש לך מסן?,ותגיד לי איך יצא הביצים בנושא המוזיאון[/QUOTE]
א.אני יפתח יש לך הורדה ?
ב. מותר לי להגיב בנושא של המוזיאון בכלל?
ג. אני יכול למחוק תגובה שלי?
אתה יכול למחוק הודעה שלך וגם של אחרים בפורום שלך.
והינה האתר של מסן אני חושב שתסתדר מפה XD:אם יש לך XP Windows :[url]http://explore.live.com/windows-live-Messenger-XP[/url]
[QUOTE=~Poke Chef~;975395]אתה יכול למחוק הודעה שלך וגם של אחרים בפורום שלך.
והינה האתר של מסן אני חושב שתסתדר מפה XD:אם יש לך XP Windows :[url]http://explore.live.com/windows-live-Messenger-XP[/url][/QUOTE]
סבבה אני יוריד, מה המסן שלך?
[email]omerg@hotmail.co.il[/email]
הי חברה