בדיחת השבוע חוזרת!אנא בואו והשתתפו!
Printable View
בדיחת השבוע חוזרת!אנא בואו והשתתפו!
[QUOTE=DarkTiger;1028572]סיזור לא להספים, זה ספאם.
תומר יאספאמר, אמרו את זה כבר מליון פעם, אתה רק אמרת כדי שאני אגלה לכם ><"[/QUOTE]
כתבתי woods ולא wood...
ולא ידעתי שכתבו את המילה הזאת כבר...
דניס אהבמתי עכשיו
[quote=שלושה מחוזות;1028588]דניס אהבמתי עכשיו[/quote]
מה זה "אהבמתי"?
[quote=סלמנס;1028592]מה זה "אהבמתי"?[/quote]
זה השגיאות כתיב שלו(יותר נכון שגיאות הקלדת כתיב שלו...)
[QUOTE=EM Moderator;1028596]זה השגיאות כתיב שלו(יותר נכון שגיאות הקלדת כתיב שלו...)[/QUOTE]
את זה הבנתי אבל השאלה שלי הייתה מה הכוונה בזה....
בטח לא ידעת.. אתה הגבת את זה קודם..
[quote=סלמנס;1028574]לא יודע, כמה משחקי תפקידים פתחת?/כמה נושאים פתחת בפורום הזה?[/quote]
פה? מדריך אחד וחת"מ אחד אבל ממש לא התחלתי את ניסיוני בחת"מ פה. אני לא רואה טעם בלפתוח משחק חדש,אני אקפיץ את וורנלין כשאני אקבל אישור. עוד מדריכים,אני אחשוב על מה אין מדריך ואז אכתוב.
[QUOTE=EM Moderator;1028596]זה השגיאות כתיב שלו(יותר נכון שגיאות הקלדת כתיב שלו...)[/QUOTE]
צודק
זה היה אמור להיות הבנתי
[QUOTE=scizor-x;1028603]פה? מדריך אחד וחת"מ אחד אבל ממש לא התחלתי את ניסיוני בחת"מ פה. אני לא רואה טעם בלפתוח משחק חדש,אני אקפיץ את וורנלין כשאני אקבל אישור. עוד מדריכים,אני אחשוב על מה אין מדריך ואז אכתוב.[/QUOTE]
אה...
טוב, לפי דעתי יש סיכוי סביר אבל נראה לי שאם תעשה עוד מדריכים אולי יהיה לך סיכוי יותר גבוה...
אם אתה רוצה אוכל לעזור לך למצוא נושא למדריך/לכתוב איתך מדריך....
טוב, הלכתי [רק מהנו"ד] כדי להגיב בחידון המילים ולעדכן את לינקיית ירוק
[QUOTE=DarkTiger;1028613]טוב, הלכתי [רק מהנו"ד] כדי להגיב בחידון המילים ולעדכן את לינקיית ירוק[/QUOTE]
ביי דניס!
[QUOTE=DarkTiger;1028613]טוב, הלכתי [רק מהנו"ד] כדי להגיב בחידון המילים ולעדכן את לינקיית ירוק[/QUOTE]
בהצלחה בעידכון הלינקיה
טוב, הייתה לי שאלה ועדיין אף אחד לא ענה עליה אז אני יחזור עליה:
מישהו יודע איך שמים תמונה זזה בסמל האישי?
[quote=סלמנס;1028606]אה...
טוב, לפי דעתי יש סיכוי סביר אבל נראה לי שאם תעשה עוד מדריכים אולי יהיה לך סיכוי יותר גבוה...
אם אתה רוצה אוכל לעזור לך למצוא נושא למדריך/לכתוב איתך מדריך....[/quote]
אני צריך נושא למדריך.