-
[QUOTE=LordAbizi;1066774]איזה מכתב פרישה חסר תוכן. צר לי, אך אם אתה חושב שבחיים האמיתיים יש יותר ממה שיש פה בפורום, טעות. החיים האלו הם ריקים. עצם הקיום של בני אדם מפלה לרעה.[/QUOTE]
אולי אם היית פחות גרנדיוזי בדמות שלך.. כאחד שבוחר לנצל את החיים שלו כמתמטיקאי מסכן שלא מצליח לו,בתקווה ששנים רבות אחרי מותו אולי יכירו בו,היית מבין [B]דניאל[/B] שהחיים האמיתיים הם לא בהכרח חייו של מתמטיקאי מסכן אלא דבר מורכב שיש לנתחו מעשרות כיוונים שונים לפני שמטילים עליו ביקורת.
-
[QUOTE=GoGoPoweranger;1066785]אז תוסיפו אותי!
[email]shikamarunara@hotmail.com[/email][/QUOTE]
:טאדא:
-
[quote=Mr M;1066786]אולי אם היית פחות גרנדיוזי בדמות שלך.. כאחד שבוחר לנצל את החיים שלו כמתמטיקאי מסכן שלא מצליח לו,בתקווה ששנים רבות אחרי מותו אולי יכירו בו,היית מבין [B]דניאל[/B] שהחיים האמיתיים הם לא בהכרח חייו של מתמטיקאי מסכן אלא דבר מורכב שיש לנתחו מעשרות כיוונים שונים לפני שמטילים עליו ביקורת.[/quote]
החיים הם שטויות במיץ עבגניות.
החיים הם ניסיון עלוב של בני האדם להצדיק את הקיום שלהם.
לבני האדם אין תכלית.
עליהם למות כשם שהגיעו, בייסורים.
אני לא מקווה שיכירו בי.
אני רוצה פשוט לדעת מה יש מעבר לחיים.
גם אם אין בני אדם שיכירו בכך, שורש שתיים הוא אי רציונלי. זו אמת מוחלטת. זה נצחי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1066789]החיים הם שטויות במיץ עבגניות.
החיים הם ניסיון עלוב של בני האדם להצדיק את הקיום שלהם.
לבני האדם אין תכלית.
עליהם למות כשם שהגיעו, בייסורים.
אני לא מקווה שיכירו בי.
אני רוצה פשוט לדעת מה יש מעבר לחיים.
גם אם אין בני אדם שיכירו בכך, שורש שתיים הוא אי רציונלי. זו אמת מוחלטת. זה נצחי.[/QUOTE]
האמת היחידה שאני מבין זה ש1=1 וזהו.
האמת שאתה רואה היא בעיני תלושה מהמציאות אבל מי אני שאשפוט? הרי הכרתי אותך רק בתור ילד קטן וגם זה שנתיים ואתה לא זוכר אותי.
-
[quote=GoGoPoweranger;1066787]:טאדא:[/quote]
שלחתי.
-
-
מה זה כל הדברים במשוב נגד אלכס ? :o
-
אוףףף למה המנהל עדיין לא התחבר אני רוצה שיאשר לי את המשחקק
-
[quote=הרוח המתמטקאית;1066791]שלחתי.[/quote]
שלח עוד פעם, תמחק ושלח עוד פעם.
-
[quote=Mr M;1066770]בתיאבון
תהיה פעיל במסן טוב? :)
אלמוג-אני עוזב בקרוב אבל אם יש לך מסן/סקייפ תן לי אני רוצה להוסיף אותך שנוכל לדבר שם..[/quote]
כן,
רק שאתה תהיה.
אלמוג - גם אני מרגיש,
תן לי את המסן שלך.
-
[QUOTE=GoGoPoweranger;1066793]מור אתה בטוח שזה co.il?[/QUOTE]
אההההה....
זה .com סליחה אחי חחחח
ארווין-תקרא את הקישור בחתימה שלי
אלמוג-אני חושב שהתבלבלת שם רשמת i אחת במקום l כי אחרת זה נשמע כמו רם סינקיאיר XDDD
-
[quote=Mr M;1066792]האמת היחידה שאני מבין זה ש1=1 וזהו.
האמת שאתה רואה היא בעיני תלושה מהמציאות אבל מי אני שאשפוט? הרי הכרתי אותך רק בתור ילד קטן וגם זה שנתיים ואתה לא זוכר אותי.[/quote]
נו הנה, גם 1=1 זו טענה שלא משנה אילו חוצנים משונים, או אלים מהלכים יהיו פה, היא תהיה נכונה.
אף אחד לא צריך לְהִשָּׁפֵט. בסך הכל צריך להגיע למסקנה שאין דרך "עדיפה" להעביר בה את החיים. במילא לא נגיע לשום מסקנה.
-
-
אביזי, אתה מקצין את עצמך באופן מעורר השראה.
-
[quote=UuUuUuU;1066804]אביזי, אתה מקצין את עצמך באופן מעורר השראה.[/quote]
מה זה אמר להביע?