אלון, תכנס לנושאים שפתחתי בפורום צמ"ח!
Printable View
אלון, תכנס לנושאים שפתחתי בפורום צמ"ח!
cladino אחי, עכשיו כבר אחר צוהוריים. וחוץ מזה אתה לא צריך לתת לג'ייק המשך כל כך מיוחד בינתיים, הוא רק בהתחלה עוד לא קיבל את הפוקימון שלו.
[QUOTE=Real Spartan;1136322]עניתי קודק[/QUOTE]
דניס,זה אבי..
ואני עוקף אותו עוד 5 :)
קדימה,יש לך נושא..?
אין לי כוח להגיב נל
יש לי אבל דבר אחד להגיד- אסור להשתמש אצל התפתחויות בצבעים של התת התפתחות
אני הולך לאבא שלי היום S:
[quote=Druddigon man;1136328]דניס,זה אבי..
ואני עוקף אותו עוד 5 :)
קדימה,יש לך נושא..?[/quote]
בלוטי D=
אתה רואה סאות'פארק?
[QUOTE=Real Spartan;1136342]בלוטי D=
אתה רואה סאות'פארק?[/QUOTE]
אני רואה כן,יש לך הוט..?
כי יש שם קומדי סנטרל,ערוץ מזה טוב!! :)
שלום כולם.
חזרתי, מה נשמע?
שלום.
ראשית לכל, הודעה זו היא לא ספאם, ואני מתכוון בהודעה זו להוכיח שההודעה הזאת לא נועדה רק כדי להוסיף לי עוד הודעות למונה ולבזבז את זמנכם בקריאתה.
כדי לחזק את חוסר הספאמיות שלה, אשתמש במילים גבוהות [COLOR=yellow]ואחפור לכם בשכל[/COLOR]. כמובן שאפרסם אותה מספר פעמים [COLOR=yellow]כדי להוסיף לי הודעות למונה[/COLOR] ...כדי להבהיר את העניין.
[COLOR=black]כפי שנאמר, כדלהלן, [COLOR=yellow]מילה-גבוהה-חסרת-משמעות-נוספת[/COLOR], נושא הודעה זו היא להוכיח כי זו אינה הודעת ספאם.[/COLOR]
ראשית, הודעות ספאם הן קצרות ומלאות מילים חסרות משמעות.
הגיעדגעכ גכגלדנכגלד דכגבנצמןכ'קו בסנילחגשעגכרלחשגכנגהלב גכעלקשר
שנית, [COLOR=yellow]גדעירודרי מנהחדגידחךליראהכ[/COLOR] אודאות ספעם מלעות סגיעות קטיב קמו [B]נ[/B]יכגעדגכיגעכ[B]ח [/B]בסבע סגיהוט.
שלישית, הודעות אלו נכתבות על ידי חדשים, ולא על ידי [COLOR=yellow]מי שמתחזה ל[/COLOR][COLOR=black]מישהו שבפורום מיום היווסדו.[/COLOR]
רביעית, הודעות ספאם לא עוזרות לכם בחיים, לא מחדשות לכם כלום ואתם סתם קוראים אותם בזמן שהכותב חופר וחופר ואתם קוראים כאילו לפתע הוא יחדש לכם משהו ויגלה את אסיה.
(שימו לב, לא שמתם לב שזו אסיה ולא אמריקה)
לפיכך, על פי רוב, [COLOR=yellow]חפירות חפירות חפירות חפירות חפירות חפירות[COLOR=black],[/COLOR]מילים שמטרתן למלות את ההודעה[COLOR=black],[/COLOR] מספרים לא קשורים 13275489564398654[/COLOR][COLOR=black], הודעה זו היא ללא ספק אינה הודעת ספאם, וכל טענה שהיא כן תענה בתשובה אחת-[/COLOR]
[COLOR=yellow]חזרתי.[/COLOR]
[quote=Naruto;1136339]אני הולך לאבא שלי היום S:[/quote]
תהנה שקד, הורים גרושים?
הי חזרתי
סיימתי לצפות בפרק
[QUOTE=Master Minato;1136350]שלום כולם.
חזרתי, מה נשמע?[/QUOTE]
היי דוד,הרבה זמן שלא דיברנו :)
מה קורה...?
גיל-חח.. אהבתי,אבל בזמן הזה שכתבת את ההודעה יכולת להספאים הרבה יותר.. XD
[quote=The Pizza;1136352]שלום.
ראשית לכל, הודעה זו היא לא ספאם, ואני מתכוון בהודעה זו להוכיח שההודעה הזאת לא נועדה רק כדי להוסיף לי עוד הודעות למונה ולבזבז את זמנכם בקריאתה.
כדי לחזק את חוסר הספאמיות שלה, אשתמש במילים גבוהות [COLOR=yellow]ואחפור לכם בשכל[/COLOR]. כמובן שאפרסם אותה מספר פעמים [COLOR=yellow]כדי להוסיף לי הודעות למונה[/COLOR] ...כדי להבהיר את העניין.
[COLOR=black]כפי שנאמר, כדלהלן, [COLOR=yellow]מילה-גבוהה-חסרת-משמעות-נוספת[/COLOR], נושא הודעה זו היא להוכיח כי זו אינה הודעת ספאם.[/COLOR]
ראשית, הודעות ספאם הן קצרות ומלאות מילים חסרות משמעות.
הגיעדגעכ גכגלדנכגלד דכגבנצמןכ'קו בסנילחגשעגכרלחשגכנגהלב גכעלקשר
שנית, [COLOR=yellow]גדעירודרי מנהחדגידחךליראהכ[/COLOR] אודאות ספעם מלעות סגיעות קטיב קמו [B]נ[/B]יכגעדגכיגעכ[B]ח [/B]בסבע סגיהוט.
שלישית, הודעות אלו נכתבות על ידי חדשים, ולא על ידי [COLOR=yellow]מי שמתחזה ל[/COLOR][COLOR=black]מישהו שבפורום מיום היווסדו.[/COLOR]
רביעית, הודעות ספאם לא עוזרות לכם בחיים, לא מחדשות לכם כלום ואתם סתם קוראים אותם בזמן שהכותב חופר וחופר ואתם קוראים כאילו לפתע הוא יחדש לכם משהו ויגלה את אסיה.
(שימו לב, לא שמתם לב שזו אסיה ולא אמריקה)
לפיכך, על פי רוב, [COLOR=yellow]חפירות חפירות חפירות חפירות חפירות חפירות[COLOR=black],[/COLOR]מילים שמטרתן למלות את ההודעה[COLOR=black],[/COLOR] מספרים לא קשורים 13275489564398654[/COLOR][COLOR=black], הודעה זו היא ללא ספק אינה הודעת ספאם, וכל טענה שהיא כן תענה בתשובה אחת-[/COLOR]
[COLOR=yellow]חזרתי.[/COLOR][/quote]
ספאם! באן!
[COLOR=yellow]חחח [/COLOR][COLOR=yellow]ברוך השב[/COLOR]
[quote=Real Spartan;1136354]תהנה שקד, הורים גרושים?[/quote]
כן, התגרשו לפני 11 שנים XD
עומר- כן, בוא נדבר על סאות'פארק ועל בלוטי
WB דוד
[quote=Woodpecker;1136356]הי חזרתי
סיימתי לצפות בפרק[/quote]
WB ליאור, פרק של מה?