-
[quote=Machine X;1213813]"ארגגג! עמוד דום!" אתה צועק בלגלוג וקופץ על דוקטור דום עם הטפרים שלך.
לפתע,הדוקטור אומר:"מי אתה? אתה לא יכול לעצור אותי!" הוא אומר,ולפתע אתה נעצר באוויר,ומגלה שיש לו כוחות טלקינזיס חדשים.
"אה,אתה בטח טיגרארו.איפה החבר שלך?" הוא שואל בלגלוג.
~~~~~~
לאטבריה?איפה זה XD?
~~
"זה הזמן לכיסוח מכונתי נוסח משינאקס!" אני צעוק בחיוך,ושולף את תותח הלייזר שלי,ויורה על הרובוטים קרן לייזר כדי לזעזע אותם. לאחר מכן אני שולף את אגרופי הברזל שלי,ומתחיל להכות בהם.[/quote]
לא יודע, דום הוא המלך של המדינה הזאת..
---
"חבר?" אשאל ואז אצחקק לעצמי "באמת כדאי שתיקח קצת מהחבר שלי" אשאג שיפיל אותי ואתגלגל לכיוונו, ואז אשלוף את טפריי כדי לשפד אותו.
---
אתה מתחיל לכסח את הצורה לרובוטים, עד שנשארים רק מעטים.
החיילים, שנראו חסרי אונים קודם, החליטו לתקוף, כיוונו אליך מעין כוונת.
לפני שאתה מבין מה קורה, בליסטרה מעיפה לכיוונך סלע ענק, אתה נפגע אך מתאושש במהירות.
מה תעשה?
-
חחח אתם עושים את מה שאני עשינו בנארוטו רק בה"פ מי רוצה קרב?כנראה אני לא אלך עכשיו
-
אף אחד לא עושה כמו מישהו, חשבתי על הרעיון בעצמי
-
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=44723[/url] כנסו לכאן. זה הדבר תורה של השבועה על פרשת שופטים, בנושא מוסר משפטי.
-
משינאקס אם אתה מגיב תדע שאני עושה דואל מהיר ובא להגיב..
-
[QUOTE=Tigraro;1213816]לא יודע, דום הוא המלך של המדינה הזאת..
---
"חבר?" אשאל ואז אצחקק לעצמי "באמת כדאי שתיקח קצת מהחבר שלי" אשאג שיפיל אותי ואתגלגל לכיוונו, ואז אשלוף את טפריי כדי לשפד אותו.
---
אתה מתחיל לכסח את הצורה לרובוטים, עד שנשארים רק מעטים.
החיילים, שנראו חסרי אונים קודם, החליטו לתקוף, כיוונו אליך מעין כוונת.
לפני שאתה מבין מה קורה, בליסטרה מעיפה לכיוונך סלע ענק, אתה נפגע אך מתאושש במהירות.
מה תעשה?[/QUOTE]
"אולי באמת כדאי שתיקח קצת מהחבר שלי." אתה אומר בחיוך,ושואג בחזקה כדי שהוא יפיל אותך.
כצפוי,זה עובד,ואתה מצליח לנחות על בניין ולזנק לעברו של דום כשהטפרים שלך שלופים,ואתה בסוף פוגע בו.
אתה מוציא את הטפרים שלך ומגלה שהפצע שלו התרפא באורך פלא."תצטרך להתאמץ יותר." הוא אומר בחיוך קל מתחת למסכה.
~~~~
"אוקיי,זה הזמן לגמור את השאר!" אני אורמ בחיוך ושולף עוד פעם את תותח הלייזר שלי. כשברגע שאני מחסל את כל השאר אני פונה אל כל שאר ארבעת המופלאים ואומר להם:"אוקיי,בואו נלך לעזור ללפיד האנושי וטיגרארו.כן,גם הוא פה." אני אורמ בחיוך ומתחיל לרוץ לעבר איפה שטיגרארו.
-
[quote=Machine X;1213824]"אולי באמת כדאי שתיקח קצת מהחבר שלי." אתה אומר בחיוך,ושואג בחזקה כדי שהוא יפיל אותך.
כצפוי,זה עובד,ואתה מצליח לנחות על בניין ולזנק לעברו של דום כשהטפרים שלך שלופים,ואתה בסוף פוגע בו.
אתה מוציא את הטפרים שלך ומגלה שהפצע שלו התרפא באורך פלא."תצטרך להתאמץ יותר." הוא אומר בחיוך קל מתחת למסכה.
~~~~
"אוקיי,זה הזמן לגמור את השאר!" אני אורמ בחיוך ושולף עוד פעם את תותח הלייזר שלי. כשברגע שאני מחסל את כל השאר אני פונה אל כל שאר ארבעת המופלאים ואומר להם:"אוקיי,בואו נלך לעזור ללפיד האנושי וטיגרארו.כן,גם הוא פה." אני אורמ בחיוך ומתחיל לרוץ לעבר איפה שטיגרארו.[/quote]
הדבר מחוסר הכרה ולא עונה לך, מיסטר פנטסטיק לא שם.
"דוקטור דום טיפל בדבר" מסבירה האישה הבלתי נראית שכבר התאוששה "ולקח את פנטסטיק".
החיילים, שנסו בבהלה מתותח הלייזר, נעלמו באופק.
מה תעשה?
---
"להתאמץ יותר, אה?" אשאל את עצמי בנחישות ואחפש נקודות תורפה אצל דוקטור דום.
אשלוף את טפריי ואנסה לפצוע את פניו, אך אם הוא לא ייאפשר לי לפגוע אנשוך אותו.
-
-
-
[QUOTE=Tigraro;1213833]Wb גלעד[/QUOTE]
היי דניס
-
-
[QUOTE=Tigraro;1213835]אוף אני לא מוצא משו..[/QUOTE]
מה אתה לא מוצא?
-
-
אז בהצלחה בחיפוש :)
טוב הלכתי לאכול ביי
-
[QUOTE=Tigraro;1213827]הדבר מחוסר הכרה ולא עונה לך, מיסטר פנטסטיק לא שם.
"דוקטור דום טיפל בדבר" מסבירה האישה הבלתי נראית שכבר התאוששה "ולקח את פנטסטיק".
החיילים, שנסו בבהלה מתותח הלייזר, נעלמו באופק.
מה תעשה?
---
"להתאמץ יותר, אה?" אשאל את עצמי בנחישות ואחפש נקודות תורפה אצל דוקטור דום.
אשלוף את טפריי ואנסה לפצוע את פניו, אך אם הוא לא ייאפשר לי לפגוע אנשוך אותו.[/QUOTE]
"להתאמץ יותר הא?"אתה אומר,ומנסה לפצוע את פניו,אבל רק מצליח לשרוט את המסכה שלו.אתה רואה שזה לא עובד,ונושך אותה בכתף."ארררר!" הוא צועק בכאב,ומעיף אותך לבניין הסמוך.אתה רואה שאתה ליד הלפיד האנושי."אתה צריך לקרוא לשאר,גם לחבר שלך." הוא אומר לך,ומתעלף.
~~
"אוקיי,אז אנחנו צריכים לטפל בדבר דבר ראשון. למה אקוואקס לא פה..." אני אומר בחיוך עקום ומנסה למצוא ברז מים כדי להעיר את הדבר. אחרי שאני מוצא אני ממלא מים באיזה כלי שאני מוצא שם,ושופך על הדבר.
~~~
מפה כדאי שנמשיך כמו קודם...