[quote=מאסטר ליאון;1304765]תגיב כבר במ"ת![/quote]
לא רוצה עכשיו..
Printable View
[quote=מאסטר ליאון;1304765]תגיב כבר במ"ת![/quote]
לא רוצה עכשיו..
[quote=ワンピース;1304767]לא רוצה עכשיו..[/quote]
טוב, אבל למה לא הגבת המון זמן?
איזה מוזר
זה עשה לי קודם שהעמוד הזה חסום לגלישה מהאייפוד (רק הנו''ד)
[quote=מאסטר ליאון;1304770]טוב, אבל למה לא הגבת המון זמן?[/quote]
כי הייתי עשוק בלשחק עם חבר משחק כל היום..
היום רוב הסיכויים שאני אגיב..
[quote=ワンピース;1304772]כי הייתי עשוק בלשחק עם חבר משחק כל היום..
היום רוב הסיכויים שאני אגיב..[/quote]
אה ותנסה להגיב יותר מהר מפעם ב...
[quote=מאסטר ליאון;1304773]אה ותנסה להגיב יותר מהר מפעם ב...[/quote]
אני אגיב מתי שאני רוצה, זה תלוי רק בי..
אם לא בא לי להגיב אז אני לא אגיב, ככה זה עובד S:
תגיב אחרת אני לא מגיב
בוקר טוב לכולם
אני אוהב את זה שהמציא את Hotspot Shield!(תוסיפו עוד מיליון סימני קריאה כי אסור הודעות צועקות)
זה תוכנה שעושה שיהיה לך איפי אמריקאי ובזכותה אני רואה עכשיו את יוגיהו העונות הראשונות באנגלית בחינם וחוקי!
שרך האתר Hulu מי שרוצה שיראה אחרי שאתם בוחרים פרק יש אריזה דקה דקה וחצי של פרסומות ואז מתחיל הפרק בל באנגלית שתדעו
ועדין זה אדיררררר!!
עריכה:יש שם את כל העונות של יוגיהו!!!ועוד מלא אנימות חובה צפייה אני אומר לכם אני אוהב אותו!!
[quote=ワンピース;1304779]אני אגיב מתי שאני רוצה, זה תלוי רק בי..
אם לא בא לי להגיב אז אני לא אגיב, ככה זה עובד S:[/quote]
לא לגמרי בך, כי יש גם הגבלה שהתדירות צריכה להיות גדולה מ-1 לשבועיים אחרת המשחק יינעל. אבל כן בגדול אתה צודק.
טוב סיימתי לעבור על המשחק של מאסטר ליאון וקראתי את כולו וניסיתי להתעמק, ולכן מן הסתם אני עכשיו סובל מכאב גופני קשה במוח...
אבל אני כן אהנה לראות אותו נאבק עם טופס הרשמה באורך עמוד וורד במשחק שלי בעוד.. 38 ימים לכל היותר. זה יהיה נפלא.
אני אומר לכם אני אוהב את זה שבנה תתוכנה וזה שהקים את Huku יש שם גם מלא דרות רגילות זה אתר אדיר רק שהם מתקמצנים רק לאמריקה ובשביל זה יש את Hss!!!:)
יוגי הו באנגלית זה מפגר
[QUOTE=TSC;1304788]בוקר טוב לכולם
אני אוהב את זה שהמציא את Hotspot Shield!(תוסיפו עוד מיליון סימני קריאה כי אסור הודעות צועקות)
זה תוכנה שעושה שיהיה לך איפי אמריקאי ובזכותה אני רואה עכשיו את יוגיהו העונות הראשונות באנגלית בחינם וחוקי!
שרך האתר Hulu מי שרוצה שיראה אחרי שאתם בוחרים פרק יש אריזה דקה דקה וחצי של פרסומות ואז מתחיל הפרק בל באנגלית שתדעו
ועדין זה אדיררררר!!
עריכה:יש שם את כל העונות של יוגיהו!!!ועוד מלא אנימות חובה צפייה אני אומר לכם אני אוהב אותו!![/QUOTE]
לראות אנימות בדיבוב אנגלי זה גרוע מאוד.הם סתם הורסים תאנימות .עדיף שתראה את כבר המקור עצמו מהיפן לא מארצות הברית-הם רק הורסים אנימות.
ליאור,נכון בתמונה זה פוטין?
[QUOTE=Kaiser;1304794]ליאור,נכון בתמונה זה פוטין?[/QUOTE]
כשאני אגיב אתה תראה אם צדקת.
אבל זה כל העונות Gx 5ds Zexal והישנות וזה חוקי וחינם!!
וזה לא רק יש דרגון בול קרוטיק ומלא מלא סדרות!!
מה אכפת לי סתם סיפרתי שתדעו אני עכשיו נהנה למרות שזה איטי פחד כי אני מתחבר לארצות הברית אבל לא משנה