חח גיא במפגר הזה גם לא זכר את קיסמה בקרב השלישי שלהם..
אני הכי אוהב את הידן...
אני אוהב בעצם את כולם באותה מידה חח.. אבל דיידרה בפרקים האחרוני עיצבן בגלל שזהוא כל שנייה אומר ״הממ!״ וזה משגע תשכל..
Printable View
חח גיא במפגר הזה גם לא זכר את קיסמה בקרב השלישי שלהם..
אני הכי אוהב את הידן...
אני אוהב בעצם את כולם באותה מידה חח.. אבל דיידרה בפרקים האחרוני עיצבן בגלל שזהוא כל שנייה אומר ״הממ!״ וזה משגע תשכל..
אבל עם נונצ'קו הוא טוב [בדר''כ מפגרים מקבלים נונצ'קו בפנים Xp]
אני שונא את אלכס. החתיכת (פה אני אצנזר כדי שהפקח הזה שעלה לו טיפה הכוח לראש לא ייתן לי באן) פאקינג נתן לטיגרארו באן לצמיתות!!!!!!!!
[quote=Sire Despair;1326614]אני שונא את אלכס. החתיכת (פה אני אצנזר כדי שהפקח הזה שעלה לו טיפה הכוח לראש לא ייתן לי באן) פאקינג נתן לטיגרארו באן לצמיתות!!!!!!!![/quote]
הוא פה אתה יודע...
עריכה:
או שלא...
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1326586]לדעתי קיסאמה השותף של איטאצ'י ממש קרוב לכוח של איטאצ'י הוא מאוד חזק....[/QUOTE]
קיסאמה חזק, אבל סלח לי, הוא לא קרוב לאיטאצ'י..
גם בביצים.. גיא בכללי הוא מוזר חח.. אני ממש אהבתי את התחרות שלו ושל קאקשי לפני שקרה משהו מסויים שאני לא יאמר אותו כי הוא ספויילר..
ה״הממ!״ של דיידרה לא מציק במנגה אבל אנימה זה ממש חופר חח..
אם תשאלו אותי מי האקאטסוקי שאני הכי שונא אז זה קאקוזו.. שונא אותו..
Monster שלחתי לך טופס מחודש הקודם היה זוועה לפי דעתי
רק על קונאן ועל טובי לא דיברנו
[QUOTE=Death The Kid;1326616]הוא פה אתה יודע...
עריכה:
או שלא...[/QUOTE]
שיהיה פה...הוא לא יכול לתת לי באן על זה שאני שונא אותו.
אז בכל זאת צדקתי בנבואה שלי ודניס קיבל באן.
[QUOTE=Death The Kid;1326621]רק על קונאן ועל טובי לא דיברנו[/QUOTE]
קונאן היא דמות משנית ולא חשובה כמעט כי רק מדגישה את נאגאטו בעיקרון שלה.
וטובי, טובי OP, אין מה לדבר עליו
[QUOTE=Sire Despair;1326614]אני שונא את אלכס. החתיכת (פה אני אצנזר כדי שהפקח הזה שעלה לו טיפה הכוח לראש לא ייתן לי באן) פאקינג נתן לטיגרארו באן לצמיתות!!!!!!!![/QUOTE]
דניס עבר על החוקים כבר יותר מידי פעמים+ הוא פתח עוד משתמש שמשמעו באן לצמיתות אז אתה לא יכול להאשים אותו, הוא עשה את העבודה שלו וזה מה שמגיע לדניס..
[QUOTE=Hit Man;1326624]אז בכל זאת צדקתי בנבואה שלי ודניס קיבל באן.[/QUOTE]
הוא קיבל באן כי התנהג כמו משוגע
מה קרה פתאום שמלא מחוברים לנוד?
מישהו עוד רוצה להרשם למשחק שלי?"מוזמן לשלוח לי טופס בה.פ
[QUOTE=Hit Man;1326624]אז בכל זאת צדקתי בנבואה שלי ודניס קיבל באן.[/QUOTE]
מתי אתה חזרת?
עידן-לא אכפת לי. אני עדיין שונא את אלכס. ואז מה אם הוא פתח משתמש שני!? מה זה כואב לכם קיבינימט?!