וואי שיט אני חייב לזוז, ביי כולם...
Printable View
וואי שיט אני חייב לזוז, ביי כולם...
[quote=Flupy;1344566]אביב תסביר לי איך התקפה שנגמרת בגול, פחות קטלנית משחקן שקלע X סלים ?
כן כן גם נגיחה יכולה להיות קטלנית במיוחד אחריי התקפה כזאת.[/quote]
התשובה שלי לזה כל כך ארוכה שכנראה ואדבר על זה רק בסרטון שאעשה... וכן אוסיף ואומר שלא דיברתי על הקטלניות של המהלך אלא על ההתלהבות ממנו. בקצרה, כדורגל זה משחק שיכולים לשבח משחק שבו הבקיעו שער 1 ב90 דקות כאשר בשער הזמן כמעט ולא קרה כלום, לעומת הדינמיות האינסופית והעניין הבלתי נגמר במשחק כדורסל ולצורך העניין NBA? אבל שוב מי שלא יודע מה זה NBA לא יבין... אולי כשאספר על זה כמה דברים בסרטון אם אעשה
בי סתיו
רבע שעההההה
[QUOTE=X-Drake;1344588]התשובה שלי לזה כל כך ארוכה שכנראה ואדבר על זה רק בסרטון שאעשה... וכן אוסיף ואומר שלא דיברתי על הקטלניות של המהלך אלא על ההתלהבות ממנו. בקצרה, כדורגל זה משחק שיכולים לשבח משחק שבו הבקיעו שער 1 ב90 דקות כאשר בשאר הזמן כמעט ולא קרה כלום, לעומת הדינמיות האינסופית והעניין הבלתי נגמר במשחק כדורסל ולצורך העניין NBA? אבל שוב מי שלא יודע מה זה NBA לא יבין... אולי כשאספר על זה כמה דברים בסרטון אם אעשה
בי סתיו[/QUOTE]
זה שני דברים שונים לגמרי רוצה משחק מהיר ? תראה פינג פונג שולחן, המשחק הכי מהיר שראיתי.
ועכשיו ברצינות, אני אוהב כדורסל, ו"בזבזתי" עשר שנים מהחיים על הספורט הזה, אבל גם בכדורסל וגם בכדורגל יש כמה סוגי משחק, יש משחקים בכדורגל עם קצב משחק מטורף ובכדורסל יש משחקים שהשעון 24 מתבזבז עד השניה האחרונה,(למרות שאין שום ספק שיש גם משחקים שהשעון 24 לא יורד מה20 ואלה משחקים מטורפים).
ומי שמשבח משחק כזה משעמם הוא אידיוט, אני אחד שמעדיף משחק של 0-0 איכותי עם מיליון מצבים, מאשר 1-0 של משחק משעמם (לא כולל משחקים של ריאל :embarrassed:)
דקה!!
הקטע שזה הכדורגל אחינו והבנתי את זה בשנים אחרונות אחרי שהייתי מכור וצפיתי יותר מדי... איזה כדורגל לעזאזל אתה יכול לצפות ששונה מזה? תוריד גרמניה ליגה ללא הגנות או משחקי ברסה המושלמת וריאל... פעם סיטי פעם טוטנהאם, אין כמעט כדורגל בכל העולם שבאמת מעניין... ואגיד גם סיבות לזה בהז', אבל לא התכוונתי למהיר או איטי, התכוונתי למה קורה בזמן עצמו
יש לי יום הולדדדת Ddddddddd:
מזלט ם:::
אביב נו אני שנים יחכה?
וואי נו"ד
כמה זמן לא העלתי מונה יא ראבאק
יוסי לא זוכר אותי ]=
דניס מה היה הכינוי שלך אז?
יפה ההודעה אותו דבר :d
אותי הוא זוכר הוא חייב לזכור :(
ואביב טוב, אני לא יכול להתווכח עם הטעם שלך נכון Xp?
דארקטייגר