אתה קיבלת משהו יותר מפואר ממנו Xd ואני מתלהב כי בזכות הטיפ הזה הורדתי 2 מגדלים ועוד משהו שאני לא יודע מה זה
Printable View
אתה קיבלת משהו יותר מפואר ממנו Xd ואני מתלהב כי בזכות הטיפ הזה הורדתי 2 מגדלים ועוד משהו שאני לא יודע מה זה
[QUOTE=Demacia;1361659]ביי איתי
עומר אני חייב להגיד לך , שהטיפ עם המגדלים הוא שלי :d אל תיתן לאלון לקחת לי זכויות יוצרים , תאמת למדתי את זה גם אבל אני לימדתי אותו את כל מה שהו יודע , הוא גדל כל כך מהר :([/QUOTE]
"הטיפ עם המגדלים"
לומדים את זה במשחק הראשון
אחרי שאתה מבין שהפסל הזה מוריד חיים.
[QUOTE=Doctor Who;1361663]"הטיפ עם המגדלים"
לומדים את זה במשחק הראשון[/QUOTE]
ילד , קבענו שאתה שותק לא?
[QUOTE=Salamander;1361662]אתה קיבלת משהו יותר מפואר ממנו Xd ואני מתלהב כי בזכות הטיפ הזה הורדתי 2 מגדלים ועוד משהו שאני לא יודע מה זה[/QUOTE]
חח....
כולם חושבים שבהתחלה להרוס את המגדלים זה מגניב , אבל אחרי זה מקבלים פרופורציות
[QUOTE=Demacia;1361664]ילד , קבענו שאתה שותק לא?
חח....
כולם חושבים שבהתחלה להרוס את המגדלים זה מגניב , אבל אחרי זה מקבלים פרופורציות[/QUOTE]
אבל לא שמת לי את הגולה הזאת.
[QUOTE=Demacia;1361659]ביי איתי
עומר אני חייב להגיד לך , שהטיפ עם המגדלים הוא שלי :d אל תיתן לאלון לקחת לי זכויות יוצרים , תאמת למדתי את זה גם אבל אני לימדתי אותו את כל מה שהו יודע , הוא גדל כל כך מהר :([/QUOTE]
הטיפ של המגדלים זה של המשחק כי מי שבאמת מקשיב לטוטריאל רואה שהם מלמדים אותך לא לרוץ למגדלים אלא לחכות ללוזרים שימותו
Lol איזה משחק מצחיק
[QUOTE=Ilan;1361670]Lol איזה משחק מצחיק[/QUOTE]
WTF? זה המשחק הכי משוחק בעולם כיום!
[QUOTE=geostri;1361667]הטיפ של המגדלים זה של המשחק כי מי שבאמת מקשיב לטוטריאל רואה שהם מלמדים אותך לא לרוץ למגדלים אלא לחכות ללוזרים שימותו[/QUOTE]
כן.... סתם פיתיון חחחח
הומו,איך עושים חתימה מתחלפת?
כן שחר יא עומו
ראשי תיבות Lol הבנת.. לא משנה..
אני שיחקתי בro אבל אז השגתי את הנשק שהורג את כל הפלצות ואז נהיה משעמם :<
כן שחר יא עומו
שחר
[QUOTE=Doctor Who;1361676]הומו,איך עושים חתימה מתחלפת?[/QUOTE]
תבדוק במאפיינים של החתימה רשום את האתר
[QUOTE=Panties;1361686]כן שחר יא עומו[/QUOTE]
אני?
[QUOTE=Ilan;1361691]ראשי תיבות Lol הבנת.. לא משנה..
אני שיחקתי בro אבל אז השגתי את הנשק שהורג את כל הפלצות ואז נהיה משעמם :<[/QUOTE]
לא ממש
[QUOTE=buizel שולט;1361695]כן שחר יא עומו[/QUOTE]
עשיתם עליי אמבוש?
איזה שיעמום רצח הייתי הולך להתאמן במגרש[כדורסל] אם לא מפחד משיכורים ב1 לפנות בוקר
[QUOTE=Demacia;1361700]תבדוק במאפיינים של החתימה רשום את האתר
אני?
לא ממש
עשיתם עליי אמבוש?[/QUOTE]
אלא מי? ):
איזה עוד [B]ילד[/B] עומו אתה מכיר?