בוקר D:
Printable View
בוקר D:
[quote=טלי;1406525]בוקר D:[/quote]
בוקר טוב :)
הציור של הדוקטור ):
האם זה שהציטוט הבא מספר טופולוגיה, "קבוצה ריקה היא איבר של T, כי לכל Y [איבר בקבוצה ריקה] מתקיים כל מה שתחפץ" , גרם לי לפרץ צחוק בקול רם, מעיד על הדרדרות משמעותית בשפיות שלי?
[QUOTE=LordAbizi;1406529]האם זה שהציטוט הבא מספר טופולוגיה, "קבוצה ריקה היא איבר של T, כי לכל Y [איבר בקבוצה ריקה] מתקיים כל מה שתחפץ" , גרם לי לפרץ צחוק בקול רם, מעיד על הדרדרות משמעותית בשפיות שלי?[/QUOTE]
לא ממש. אני לא בטוח שהשפיות שלך יכולה להתדרדר מהנקודה שהיא נמצאת בה בכלל.
ניסיתי לחשב עם כמה נקודות אני אסיים את התואר. בהתחלה קיבלתי 125, חשבתי יופי, 5 בשלישית. אחר כך נזכרתי שיש חפיפה בין תורת ההסתברות לבין תורת הקבוצות ומתמטיקה דיסקרטית, ולכן אני מקבל פחות מסכום הנקודות שלהם. חשבתי ששלושתם ביחד נותנים 10, ולכן קיבלתי 121, ואמרתי יופי, 11 בריבוע. אבל עכשיו בדקתי וגיליתי ששלושתם ביחד נותנים 12, ולכן אני קיבלתי 123, שזה לא חזקה של ראשוני כי זה 41 כפול 3. אבל, 41 נותן שארית שונה מ-1 בחלוקה ב-3, ולכן לפי משפט ממבנים אלגבריים, כל חבורה מסדר 123 היא ציקלית. אז אפשר לאמר שכן יש תכונה למספר הזה, ושלא אכלתי אותה לגמרי.
מה.
[quote=Flupy;1406532]מה.[/quote]
ELABORATE.
אה.
רגע מה.
[quote=Flupy;1406534]אה.
רגע מה.[/quote]
כדי לענות על השאלה "מה" אתה תהיה חייב להיות קצת יותר ממוקד.
[quote=Katarina;1406440]7 הודעות כולל זאת
לא 50
ובכלל נכנסתי עכשיו כי אמרו לי שאלון ענה לי (גם אם התגובה לא הייתה מכוונת אליו בכלל)
אז עשה טובה ותפסיק לבלבל את המוח
עומר מיזה אלכסנדר? תגיד לי במסן כי אין ליכוח לפורום עכשיו גם ככה נראלי שאלון לא מחובר והוא לא מתכוון לענות לי
שתפסיק להתלהב כי אתה אפס
קראתי את המדריך שלך לקטרינה
כותב פאסיו חחח
לוקח אקסהאסט
רשמת משהו על זה שאפשר לעשות פנטה עם האולטי (שהאולטי פוגע רק ב3 אנשים)
אז בבקשה, צא מהסרט[/quote]
אלכסנדר ביקש שאני לא אספר מיהו באמת לאף אחד רמז:הוא משתמש בפורום
[QUOTE=LordAbizi;1406535]כדי לענות על השאלה "מה" אתה תהיה חייב להיות קצת יותר ממוקד.[/QUOTE]
אה.
מה.
זאת אחת הפעמים האלה שאני מסוגל רק לנחש מה אביזי באמת כתב
[QUOTE=Tasha Godspell;1406549]זאת אחת הפעמים האלה שאני מסוגל רק לנחש מה אביזי באמת כתב[/QUOTE]
מוזר, זאת אחת הפעמים שאני מבין מה הוא כתב
אביזי חושם מת