שפוקימון מתפתח הוא זוהר כזה
תכל'ס גם בדיג'ימון יש הרס ומוות,הדבר הכי נורא שקרה אי פעם בפוקימון זה שאש הפך לאבן,וכבר עברו שנים מאז שזה קרה ובקושי זוכרים שזה קרה
Printable View
שפוקימון מתפתח הוא זוהר כזה
תכל'ס גם בדיג'ימון יש הרס ומוות,הדבר הכי נורא שקרה אי פעם בפוקימון זה שאש הפך לאבן,וכבר עברו שנים מאז שזה קרה ובקושי זוכרים שזה קרה
הפרק של נארוטו מאכזב. הקרב של אוטקטו נגד פיין היה במקום, אבל ה-7 דקות של הוטארו שמסביב לזה היו בהחלט מיותרים.
ומה לעזאזל גאי עושה בפרומו של הפרק הבא...?
[quote=doctor who?;1444082]שפוקימון מתפתח הוא זוהר כזה
תכל'ס גם בדיג'ימון יש הרס ומוות,הדבר הכי נורא שקרה אי פעם בפוקימון זה שאש הפך לאבן,וכבר עברו שנים מאז שזה קרה ובקושי זוכרים שזה קרה[/quote]
אני זוכר ואוהב הכי את 3 ו5. 3 בעיקר בגלל ביאלזבובמון ובגלל ליאומון
וגם יש דיג'ימון שפאקינג מבוסס על השטן,"סדרה" שלמה של דיג'ימונים שמבוססים על שבעת החטאים ואני יכול להמשיך כל השבוע אבל הנקודה הובהרה במשפט "דיג'ימון יותר טוב מפוקימון"
[quote=doctor who?;1444085]וגם יש דיג'ימון שפאקינג מבוסס על השטן,"סדרה" שלמה של דיג'ימונים שמבוססים על שבעת החטאים ואני יכול להמשיך כל השבוע אבל הנקודה הובהרה במשפט "דיג'ימון יותר טוב מפוקימון"[/quote]
כן. אתה חושב שאני צריך לפתוח אשכול של פריקת עצבים על הדור השישי. יש לך עוד דוגמאות חוץ מזה?
[quote=doctor who?;1444085]וגם יש דיג'ימון שפאקינג מבוסס על השטן,"סדרה" שלמה של דיג'ימונים שמבוססים על שבעת החטאים ואני יכול להמשיך כל השבוע אבל הנקודה הובהרה במשפט "דיג'ימון יותר טוב מפוקימון"[/quote]
אני אוהב את דיג'ימון טיימרס ואדוונצ'ר d:
[quote=שלום לכם;1444088]אני אוהב את דיג'ימון טיימרס ואדוונצ'ר d:[/quote]
טיימרס זה 3 ולדעתי אדוונצ'רס היה טוב,אבל לא הכי טוב. מי אתה חושב היה הכי טוב?
בדיג'ימון כל עונה הקאסט מתחלף[חוץ מ-01 ו-02]
לא יודע איך זה בגירסא היפנית בפוקימון או באנגלית בדיג'ימון,אבל כשמתפתחים יש שיר מגניב,הזמר ששר את שיר הפתיחה הוא זמר טוב
בדיג'ימון יש גיוון בהתפתחויות,דיג'ימון A יכול להתפתח לדיג'ימון B וגם דיג'ימון C יכול להתפתח לדיג'ימון B,אבל בפוקימון זה שרשרת שאי אפשר לעצור
בדיג'ימון הם לפעמים חוזרים ל-Cutie Mode שלהם
להמשיך?
[quote=odin borson;1444089]טיימרס זה 3 ולדעתי אדוונצ'רס היה טוב,אבל לא הכי טוב. מי אתה חושב היה הכי טוב?[/quote]
טיימרס בגדול
ובגרסה האמיתית אין עונות, חוץ מאדוונצ'רס ואדוונצ'רס 02 אין ביניהם קשר
[quote=doctor who?;1444090]בדיג'ימון כל עונה הקאסט מתחלף[חוץ מ-01 ו-02]
לא יודע איך זה בגירסא היפנית בפוקימון או באנגלית בדיג'ימון,אבל כשמתפתחים יש שיר מגניב,הזמר ששר את שיר הפתיחה הוא זמר טוב
בדיג'ימון יש גיוון בהתפתחויות,דיג'ימון a יכול להתפתח לדיג'ימון b וגם דיג'ימון c יכול להתפתח לדיג'ימון b,אבל בפוקימון זה שרשרת שאי אפשר לעצור
בדיג'ימון הם לפעמים חוזרים ל-cutie mode שלהם
להמשיך?[/quote]
ובפוקימון התפתחות שאמורה להיות קטלנית נראית כמו בובת אופנוען מזדקן. בדיג'ימון,ראה התפתחות מגה ראשונה של גילמון. חוץ מזה שבפוקימון כולם נראים כמו בובות
אני הכי אהבתי את פרונטייר,סתם בגלל שיש לי פטיש לסדרות שגדלתי עליהן
אחרי זה טיימרס,01,סייברס,02 וקרוס וורס אפילו לא נכנס לרשימה בגלל האנטרס
"דיג'ימון מפלצות דיגיטליות הם האלופים כן!"
[quote=doctor who?;1444093]אני הכי אהבתי את פרונטייר,סתם בגלל שיש לי פטיש לסדרות שגדלתי עליהן
אחרי זה טיימרס,01,סייברס,02 וקרוס וורס אפילו לא נכנס לרשימה בגלל האנטרס[/quote]
מישהו אמר שהאנטרס זה כמו טיימרס.אני מחכה לדור עכשיו
להגיד שהאנטרס זה כמו טיימרס זה כמו להגיד ששחור זה כמו לבן
ועמית אני מבקש,כמו במקור:
Gokigen Na Chou Ni Natta Kirameku Kaze Ni Notte Ima Sugu Kimi Ni Ai Ni yukou
[quote=doctor who?;1444096]להגיד שהאנטרס זה כמו טיימרס זה כמו להגיד ששחור זה כמו לבן[/quote]
בפוקימון כבר אמרו את זה! מה חשבת על 5?