-
[quote=d.teach;1459258]><
מעצבן אותי שאנשים לא מצליחים להעריך את הרצון הטהור הזה של היטמן לעשות דברים. גם בפוקיבלוק, כשהיו מגדפים אותו ועושים עליו קומיקסים מעליבים שזכו לתשואות, הוא המשיך להשקיע. במשך כל השנים שאני מכיר אותו הוא נותן תלב לדברים בשביל הנתינה והעשייה. לא פגשתי אחד כזה. ואני בטוח שלא כולם מכירים בכך כי אחרת לא היה את האנטי הזה סביבו וההתנגדות החריפה וכמעט אוטומטית לדברים שהוא עושה. אבל זה גם כי יש כאן מן טון כזה של אנשים שמחפשים רק להתלונן על משהו... לפחות ככה מרגיש לי בהצצות שלי כאן ומלראות תגובות. זה הרי על כל צעד שלו, בין אם זה למנות משתמשת חדשה למנהלת, לשנות את נושא הווינר או לפתוח נושא בלוג ריק לכמה זמן, ונעילת נושאים וכו'...[/quote]
כן, חבל לי שזה הסתיים ככה, אבל אין ממש מה לעשות \:
-
[QUOTE=D.Teach;1459258]><
מעצבן אותי שאנשים לא מצליחים להעריך את הרצון הטהור הזה של היטמן לעשות דברים. גם בפוקיבלוק, כשהיו מגדפים אותו ועושים עליו קומיקסים מעליבים שזכו לתשואות, הוא המשיך להשקיע. במשך כל השנים שאני מכיר אותו הוא נותן תלב לדברים בשביל הנתינה והעשייה. לא פגשתי אחד כזה. ואני בטוח שלא כולם מכירים בכך כי אחרת לא היה את האנטי הזה סביבו וההתנגדות החריפה וכמעט אוטומטית לדברים שהוא עושה. אבל זה גם כי יש כאן מן טון כזה של אנשים שמחפשים רק להתלונן על משהו... לפחות ככה מרגיש לי בהצצות שלי כאן ומלראות תגובות. זה הרי על כל צעד שלו, בין אם זה למנות משתמשת חדשה למנהלת, לשנות את נושא הווינר או לפתוח נושא בלוג ריק לכמה זמן, ונעילת נושאים וכו'...[/QUOTE]
צודק ילד :wink:
-
-
-
אלוהים, הסיום של Steins;gate...
-
-
-
[quote=ניר משהו.;1459241]אביזי. אתה לא כבר בצבא או משהו? כנראה שאני אקבל על ההודעה הזאת אזהרה- כבר יש לי מספר אזהרות ובאנים מאלכס. אבל מציע לך לפרוש. אתה בעצמך אמרת שאתה לא אוהב את ההנהלה.[/quote]
כן, אני בצבא. ואין לי שום סיבה לפרוש כי הפורום הזה הוא הדבר היחיד שקיים. ברגע שלא יהיה אותו אני אצטרך לחפש משהו חדש. לכן אני רוצה שהפורום הזה ימות, כדי שתהיה לי מוטיבציה למצוא תכלית לחיים שלי. זה לא שאני מחפש איך להזיק לפורום או שאני שונא את ההנהלה - אלא פשוט הפורום התקדם בכיוון טוב מבחינתי - בדרך למוות מוחלט, ואני לא רוצה שישנו את זה. לכן חשוב לי שהפורום ימשיך לגווע עד שלא יהיו בו עוד משתמשים פרט לרותם ואליי, ואז שנינו נסכים לא להכנס יותר לפורום לעולם ובזה ייגמר הסיפור.
-
-
-
איבזי תלמד אותי לשחק civ V ):
הסיקור הבה יהיה על מלך הרוקנרול
-
[quote=amitlv;1459272]איבזי תלמד אותי לשחק civ v ):
הסיקור הבה יהיה על [b]מלך[/b] הרוקנרול[/quote]
מי שראה השמינייה: צ'כוב?
-
[quote=d.teach;1459261]שחר מה קורה ם: הרבה זמן[/quote]
אכן אביב הרבה זמן :o
אני אחלה מה איתך
-
אני סטנדרטי. האמת ספציפית בימים האלה אני חולה עם דלקת גרון וחום, והכי מפחיד שהתרופה לא מורידה לי תחום לגמרי כבר כמה ימים...
-
[quote=amitlv;1459272]איבזי תלמד אותי לשחק civ v ):
הסיקור הבה יהיה על מלך הרוקנרול[/quote]
די קשה ללמד מישהו לשחק בזה. בתור התחלה אתה יכול לקרוא את המדריך שלי לזה בפורום משחקים כלליים. אחרי זה פשוט תתחיל לשחק ברמות קושי קלות ותעשה דברים לאט ותקרא את ההסברים בתוך המשחק על דברים, ועם הזמן תקבל ניסיון בזה ומשם תדע איך לשחק.
יכול להיות שגם יש אופציה של tutorial בתוך המשחק, אני לא זוכר. אם יש תשתמש גם בה.