-
[QUOTE=Alice;1499084][SIZE=5]~בריאן~[/SIZE]
"חכם" אתה ממלמל במהירות, מתחמק במהירות משניים מהטדיאורסות, מספיק רק בקושי. אתה מרכז אנרגיה בכף היד שלך ותוקף בחוזקה את הטדיאורסה השלישי-שמתפוגג. אתה משכפל את עצמך, ורואה שני כפילים שלך עומדים לידך. ההרגשה מעט מוזרה-כאילו חלק קטן ממך חסר פתאום. אתה והכפילים שלך משתמשים בחפירה בתיאום מושלם ונעלמים מתחת לאדמה. אתה חופר בחוזקה וחש את טדיאורסה עומד כמה מטרים לפנייך-אתה מתקדם במהירות ואז, בעלייה חדה עולה אל פני השטח ומעיף את טדיאורסה. "דירלימג אל תתרחקי יותר מידי" אתה קורא לדירלינג שמשיבה בהמהום. טדיאורסה לא נכנע ומשתמש בכח סודי-כדור אור לבן מופיע מעליו וכמה אבנים גדולות מזנקות מתוכו ופוגעות בך בחוזקה, אתה חש כאב שהאבנים פוגעות בך. אתה שומע רחש מוזר ושם לב שדירלינג החלה להילחם מול פוקימון.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/032.gif[/IMG][/QUOTE]
חחחח מבטיח שרציתי לתפוס נידורן!
"כל הכבוד טדיאורסה!" אקרא בשמחה. "עכשיו הגיע הזמן להתחמם" אומר ואתחיל להשתמש בריקוד חרבות, לאחר שאסיים אקפוץ מצד לצד ואפתיע את טדיאורסה בשבירת לבנים נוספת.
"דירילינג אני מעוניין לצרף אותו לצוות שלנו, לכן תנצחי!" אוסיף בהתלהבות.
-
[SIZE=5]~בריאן~[/SIZE]
חח
~~
"כל הכבוד טדיאורסה!" אתה קורא בשמחה. "עכשיו הגיע הזמן להתחמם" אתה אומר, ומשתמש בריקוד חרבות. אתה רואה 5 חרבות לא מוחשיות מופיעות מעל ראשך ומסתובבות, לאחר שהן נעלמות אתה מרגיש אנרגיה זורמת בגופך, ויודע שעכשיו ההתקפות שלך יהיו חזקות יותר. אתה קופץ מצד לצד כדי שטדיאורסה לא יוכל לחזות את מהלך ומשתמש בשבירת לבנים-רק שהפעם טדיאורסה מצליח להתחמק ברגע האחרון. אתה אומר לדירלימג לנצח כי אתה רוצה לצרף את נידורן לצוות שלכם. איגליפאף מעודדת בינתיים את טדיאורסה. דירלינג משתמשת בכדור אנרגיהשפוגע בנידורן, נידורן שנראה די עייף ועצבני מכך שהשינה שלו הוטרדה מתקיל אותה בחוזקה.
-
[QUOTE=Alice;1499086][SIZE=5]~בריאן~[/SIZE]
חח
~~
"כל הכבוד טדיאורסה!" אתה קורא בשמחה. "עכשיו הגיע הזמן להתחמם" אתה אומר, ומשתמש בריקוד חרבות. אתה רואה 5 חרבות לא מוחשיות מופיעות מעל ראשך ומסתובבות, לאחר שהן נעלמות אתה מרגיש אנרגיה זורמת בגופך, ויודע שעכשיו ההתקפות שלך יהיו חזקות יותר. אתה קופץ מצד לצד כדי שטדיאורסה לא יוכל לחזות את מהלך ומשתמש בשבירת לבנים-רק שהפעם טדיאורסה מצליח להתחמק ברגע האחרון. אתה אומר לדירלימג לנצח כי אתה רוצה לצרף את נידורן לצוות שלכם. איגליפאף מעודדת בינתיים את טדיאורסה. דירלינג משתמשת בכדור אנרגיהשפוגע בנידורן, נידורן שנראה די עייף ועצבני מכך שהשינה שלו הוטרדה מתקיל אותה בחוזקה.[/QUOTE]
"איגליפאף ממזרית שכמותך!" אגיד בצחקוק קל ובהומור, "סחטיין על ההתחמקות חבר" אגיד לטדיאורסה. "עכשיו. קדימה! דירילינג לא לוותר!" אוסיף. מיד אכין את עצמו למתקפה נוספת. צוות כפול ושבירת לבנים שוב.
-
[SIZE=4]~בריאן~
[/SIZE]
"איגליפאף ממזרית שכמוך!" אתה אומר בצחקוק קל ואיגליפאף מוציאה לך לשון ומתחילה לצחוק. אתה מחמיא לטדיאורסה על ההתחמקות ומכין את עצמך למתקפה נוספת. אתה אומר לדירלינג לא לוותר "לא התכוונתי גם" היא עונה ועוצמת עיניים-נידורן זוהר באור ירקרק וכדורים לבנים ירקרקים יוצאים מגופו ונכנסים לגופה של דירלינג. דילרלינג נראת הרבה יותר אנרגטית עכשיו, לעומת נידורן שנראה מתעייף. אתה משכפל את עצמך שוב ורץ אל עבר טדיאורסה בשבירת לבנים, טדיאורסה נראה מבולבל ולא בטוח איך להתחמק מההתקפה-הוא מצליח להתחמק מאחד הכפילים אך ואתה והכפיל הנוסף פוגעים בו. טדיאורסה מנצל את הקרבה שלך אליו ומשתמש עלייך בריסוק אבנים-אתה נפגע בידך השמאלית, וחש בכאב לא קטן.
-
[QUOTE=Alice;1499089][SIZE=4]~בריאן~
[/SIZE]
"איגליפאף ממזרית שכמוך!" אתה אומר בצחקוק קל ואיגליפאף מוציאה לך לשון ומתחילה לצחוק. אתה מחמיא לטדיאורסה על ההתחמקות ומכין את עצמך למתקפה נוספת. אתה אומר לדירלינג לא לוותר "לא התכוונתי גם" היא עונה ועוצמת עיניים-נידורן זוהר באור ירקרק וכדורים לבנים ירקרקים יוצאים מגופו ונכנסים לגופה של דירלינג. דילרלינג נראת הרבה יותר אנרגטית עכשיו, לעומת נידורן שנראה מתעייף. אתה משכפל את עצמך שוב ורץ אל עבר טדיאורסה בשבירת לבנים, טדיאורסה נראה מבולבל ולא בטוח איך להתחמק מההתקפה-הוא מצליח להתחמק מאחד הכפילים אך ואתה והכפיל הנוסף פוגעים בו. טדיאורסה מנצל את הקרבה שלך אליו ומשתמש עלייך בריסוק אבנים-אתה נפגע בידך השמאלית, וחש בכאב לא קטן.[/QUOTE]
"אחח" אמלמל בכאב ואעמוד נזקים. "אין יותר מתקפת חפירה אני מבין, לכן אצטרך לנקות בטקטיקה אחרת" אמלמל. אשתמש בריקוד חרבות שוב כדי שהמתקפה שלי תהיה אפילו יותר חזקה, ואנסה להתקדם לטדיאורסה באתלטיות מצד לצד, כשאני קרוב אעשה כאילו אני עומד להשתמש בחפירה אבל אז אפתיע אותו בשבירת לבנים בשנית, בכל הכוח שאפשר.
"קדימה דירילינג! תסיימי את זה!" אוסיף.
-
[SIZE=5]~בריאן~
[/SIZE]
"אחח" אתה ממלמל בכאב ומנסה לעמוד את הנזקים-מבין שבמתקפת חפירה לא תוכל להשתמש יותר. אתה משתמש בריקוד חרבות נוסף, מגדיל פעם נוספת את עוצמת ההתקפות שלך. אתה מתקדם לעבר טדיאורסה בזיגזג, שאתה קרוב מספיק אתה קופץ כלפי מטה, כאילו אתה עומד להשתמש בחפירה אך ברגע האחרון אתה מתיישר וחובט בו בחוזקה בשבירת לבנים. "אאוץ" ממלמל טדיאורסה בכאב. "הסחת דעת יפה" הוא מוסיף ומשפשף את ראשו. דירלינג משתמשת בכדור אנרגיה נוסף על נידורן שמתקיל אותה ומעיף אותה לאחור כתגובה. "מה לעשות עכשיו?" שואלת דירלינג, מבקשת ממך הוראות.
-
[QUOTE=Alice;1499092][SIZE=5]~בריאן~
[/SIZE]
"אחח" אתה ממלמל בכאב ומנסה לעמוד את הנזקים-מבין שבמתקפת חפירה לא תוכל להשתמש יותר. אתה משתמש בריקוד חרבות נוסף, מגדיל פעם נוספת את עוצמת ההתקפות שלך. אתה מתקדם לעבר טדיאורסה בזיגזג, שאתה קרוב מספיק אתה קופץ כלפי מטה, כאילו אתה עומד להשתמש בחפירה אך ברגע האחרון אתה מתיישר וחובט בו בחוזקה בשבירת לבנים. "אאוץ" ממלמל טדיאורסה בכאב. "הסחת דעת יפה" הוא מוסיף ומשפשף את ראשו. דירלינג משתמשת בכדור אנרגיה נוסף על נידורן שמתקיל אותה ומעיף אותה לאחור כתגובה. "מה לעשות עכשיו?" שואלת דירלינג, מבקשת ממך הוראות.[/QUOTE]
מה פעימת ריפוי עושה?
"תשתמשי מהר בשירת עשב, תנסי לגרום לנידורן להיות יותר ישנוני ואז תשאבי ממנו עוד כוח באמצעות שאיבת גיגה, אם זה לא מספיק תוסיפי לזה כדור אנרגיה" אוסיף מיד. "אתה מעוניין להמשיך טדיאורסה?" אשאל אותו, אם כן אשתדל להתחמק מהמתקפות שלו ואגיב אליהן בשבירת לבנים. אם לא אתן לו אוכל ואורה לו לנוח. בנוסף אבקש מאיגליפאף לשגר כדורי צל על גוש סלע עמיד שאראה לידי, שתתחיל להתאמן גם היא.
-
[SIZE=5]~בריאן~
[/SIZE]מרפאה קצת את המטרה. הלכתי לישון לילט
~~~
דירלינג משמיעה שריקה די משונה, שגורמת לך להרגיש מעט מוזר-די מנומנם למען האמת. שאתה חושב על זה-השריקה הזו די מרגיעה.. אתה מתעשט לפתע וסותם את אוזנייך, מבין ששריקת העשב השפיעה עלייך. נידורן נראה מנומנם, ומתנודד במקום בחוסר פוקוס. דירלינג משתמשת בשאיבת גיגה שגורמת לנידורן ליפול ארצה-כדור אנרגיה נוסף מצד דירלינג מסיים את הקרב, ונידורן שוכב מותש על הקרקע. אתה שואל את טדיאורסה אם הוא רוצה להמשיך "אני חושב שזה מספיק לעכשיו" הוא עונה, עדיין משפשפף מעט בכאב את ראשו. איגליפאף משגרת כדורי צל לא אחידים בגודלם על אחד הסלעים-חלקם מאוד קטנים וחלקם מאוד גדולים, נראה שהיא לא מוציאה כח בצורה מאוזנת ובמהרה מתעייפת. בינתיים, נידורין פוקח את עיניו ומביט סביבו בבלבול.
-
[QUOTE=Alice;1499094][SIZE=5]~בריאן~
[/SIZE]מרפאה קצת את המטרה. הלכתי לישון לילט
~~~
דירלינג משמיעה שריקה די משונה, שגורמת לך להרגיש מעט מוזר-די מנומנם למען האמת. שאתה חושב על זה-השריקה הזו די מרגיעה.. אתה מתעשט לפתע וסותם את אוזנייך, מבין ששריקת העשב השפיעה עלייך. נידורן נראה מנומנם, ומתנודד במקום בחוסר פוקוס. דירלינג משתמשת בשאיבת גיגה שגורמת לנידורן ליפול ארצה-כדור אנרגיה נוסף מצד דירלינג מסיים את הקרב, ונידורן שוכב מותש על הקרקע. אתה שואל את טדיאורסה אם הוא רוצה להמשיך "אני חושב שזה מספיק לעכשיו" הוא עונה, עדיין משפשפף מעט בכאב את ראשו. איגליפאף משגרת כדורי צל לא אחידים בגודלם על אחד הסלעים-חלקם מאוד קטנים וחלקם מאוד גדולים, נראה שהיא לא מוציאה כח בצורה מאוזנת ובמהרה מתעייפת. בינתיים, נידורין פוקח את עיניו ומביט סביבו בבלבול.[/QUOTE]
לילה טוב :)
"כל הכבוד דירילינג" אחמיא לה ואתקרב אליה, אלטף את ראשה ואתן לה אוכל, "לכי תשבי עם טדיאורסה ותנוחו" אוסיף. בזמן שאני אורה לאיגליפאף להשתמש בפעימת ריפוי על דירילינג וטדיאורסה ואז לנסות להמשיך עם כדורי הצל, אתקרב לנידורן ואשאל אותו אם הוא מעוניין להצטרף אלינו.
-
[quote=alice;1499063][size=6]הודעה חשובה:[/size]
[spoiler]בגלל שאתם כבר מתקדמים במשחק אני מורידה את מגבלת הפוקימונים שיכולים להיות עליכם, *אבל* תוכלו להשתמש רק בשש פוקימונים בכל קרב פר בן אדם (כלומר אם אתם נלחמים מול 2 אנשים אתם יכולים להיות עם יותר מ6)
[/spoiler]
[size=5]~מייק~
[/size]מה רע? מיוטו תומך בשיבוטים
~~~
"כל הכבוד טירטוגה! עוד זנב אקווה אחד! אני יודע שאתה יכול!"אתה מעודד את טריטוגה. טירטוגה משתמש בזנב אקווה, שמעלף סופית את דארומקה. " אתה רוצה להתקרב?" אתה שואל בלחש את הפוקימון שמהנהן ומתקרב באיטיות, צופה בעיניים בורקות בהנחתת זנב האקווה של טריטוגה. טירטוגה שם לב לפוקימון הקטן הנלהב לצדך והולך אליו עם ראש מורם בגאווה. הוא ממלמל משהו לפוקימון הקטן שנשמע בסגנון של "כן.. אני הכי חזק בצוות הזה" והפוקימון החום הקטן מביט בטריטוגה בהערצה גמורה.
[/quote]
לא הבנתי את ההודעה חח
יש מצב את מסבירה שוב? :x
חוצמזה אני מחכה לרגע שקבוטו יהפוך לקבוטופס ויפרוס את טירטוגה/קארקוסטה לפרוסות חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אז מי אתה?" אשאל את היצור הקטנטן והביישן, בזמן שאומר לדרומקה:"לחמת יפה מאוד. עכשיו, מכיוון ששישייתי יותר ממלאה, אני הייתי מציע לך להצטרף ללונה או לביאנקה כדי להיות איתנו יותר, או לעבור להתאמן קצת אצל פרופסור רוואן עד שאבוא ואקח אותך חזרה. מה אתה חושב?" אשאל אותו. לאחר שהיצור הקטן יענה לי בשמו אומר לו:" ומה איתך? אתה רוצה להצטרף אלינו? להכיר את טירטוגה?". אחכה לתשובות שניהם.
-
[QUOTE=Alice;1498770][SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]
אתה מחייך לעצמך בלבך. "זאת ההזדמנות שלנו!" אתה קורא לחברייך לצוות ומורה להם לתקוף בכל הכח-משם, הקרב מסתיים במהירות. נראה שאלקטרו ולוסי מסוגלים להגיע לרמות כח שלא חשבת שקיימות, הם נראים מותשים לאחר ההתקפות האלו. אתה מסתכל לכיוון הכניסה, ומבחין בצלליות מתקרבות. לינה וג'ייקוב יוצאים החוצה, ג'ייקוב מחזיק בידו פוקימון קטן וצהבהב שנראה די מותש. אתה שם לב שלינה וג'ייקוב בהחלט נלחמו-הם מלאים בשריטות בכל הגוף.
הם רצים לעברכם ולוסי עפה במהירות לצ'ינגלינג ומחבקת אותו בשמחה. "ג'ימי, זה בשבילך" אומר ג'ייקוב בחיוך ומושיט לך חפץ קטן, מפתח. "גנבתי את זה מאחד המפקדים בצבא של הארי-זה אמור להיות מפתח לבסיס שלו" הוא אומר בחיוך. אין לך כמעט זמן לשמוח מפני שלינה תופסת אותך ולוקחת אותך הצידה. "אנחנו חייבים להסתלק. מישהו זיהה אותי, הוא בטוח ייצור קשר עם אב-, כלומר עם הארי".
[IMG]http://www.serebii.net/itemdex/sprites/keytoroom6.png[/IMG]
[/QUOTE]
או אה פספסתי כמה עמודים טובים
~~~~
"תודה רבה!" אני אומר בחיוך לפני שלינה חוטפת אותי הצידה
"אוקי" אני אומר בהחלטיות ומהנהן לדבריה
"את.. את חושבת שזה בסדר יהיה להציע להם לבוא איתנו עד שדרכינו יתפצלו..? או שזה לא רעיון טוב בגלל.. טוב .. את יודעת.." אני אומר ומסתכל על אלקטרו ולוסי
"
-
[SIZE=5][RIGHT][COLOR=#333333]~מוריס~
[/COLOR][/RIGHT][/SIZE][RIGHT][COLOR=#333333]השלב השני בקרב מול רורי זה אתה נגדו[/COLOR]
[COLOR=#333333]~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#333333]' מה ?! למה הוא מתכוון ?' אתה חושב מופתע " מריל תכוון אקדח מים למרכז ביטנו!" אתה מורה למריל. מריל מכוון אקדח מים לבטן של רורי, שמתחמק בקלות ומביט בך בהפתעה. "הסברתי את החוקים בתחילת הקרב-השלב השני הוא אני נגדך" הוא מסביר, מחכה שתיכנס לזירה.
"אהה... כן ברור מצטער ששחכתי . מריל תנסה לאחד את בועות עם מהירות ותכוון שוב על בטנו !" אני אומר ומתחיל לאומר מילים שאין בינהם קשר במהירות (פטפוט ) לחר מכן אני עף לשמיים בונוחת במהירות על מאמן המכון.[/COLOR][/RIGHT]
-
[SIZE=5]~בריאן~
[/SIZE]
"כל הכבוד דירלינג" אתה מחמיא לה ומלטף את ראשה-למרות אישיותה הרצינית נראה שהיא די נהנת מהמחמאה. דירלינג מתיישבת על יד טדיאורסה ונחה קצת בזמן שאיגליפאף יורה עליה ועל טדיאורסה כדורים זוהרים קטנים וכחולים, ונראה שהם חשים מעט טוב יותר. איגליפף יורה כדור אחד גם עלייך, והרגשה חמימה מתפשטת בגופך. אתה פונה לנידורן ושואל אותו אם הוא רוצה להצטרף למסע שלכם. "אחרי תבוסה כל כך מוחצת, אני מבין שיש לי עוד הרבה מה ללמוד. אני אצטרף" הוא אומר לך, ומביט לעבר דירלינג, מסמיק מעט. הוא הולך לשבת לידם, ואגליפאף מתרוצץ סביבו בהתלהבות.
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]אתה יכול שיהיו אתך יותר משבעה פוקימונים עכשיו. הקטע הוא שבקרב נגד מאמן למשל, אתה לא תוכל להשתמש ביותר משש פוקימונים. אם אתה נלחם מול שני אוייבים, לא תוכל להשתמש ביותר מ12 וכולי וכולי
~~~
"אז מי אתה?" אתה שואל את היצור הביישן. "קאבוטו" הוא עונה, עדיין מעט מבוייש וממשיך לבהות בטירטוגה בתדהמה. אתה מחמיא לדארומקה על הקרב (עכשיו שהסברתי לך הוא יכול להצטרף ל'שישייה' שלך). דארומקה נראה מרוצה מהקרב וחושב שאתה שותף ראוי בשבילו. למשמע ההצעה שלך להכיר את טירטוגה קאבוטו מזנק בשמחה ורץ אל עבר טירטוגה, עוקב אחריו לכל מקום שאליו הוא רק הולך. "נראה שלטירוטגה יש מעריץ" לונה אומרת ומנסה שלא לצחוק מהמראה המוזר.
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]
"תודה רבה!" אתה אומר בחיוך רגע לפני שלונה גוררת אותך הצידה. "אוקיי" אתה אומר בהחלטיות, מסכים עם דבריה. "את.. את חושבת שזה בסדר יהיה להציע להם לבוא איתנו עד שדרכינו יתפצלו...? או שזה לא רעיון טוב בגלל..טוב..את יודעת.." אתה שואל ומביט באלקטרו ולוסי. לינה חושבת לכמה דקות. "אני חושבת שזה יהיה מסוכן. אנחנו לא יודעים את מי הארי ישלח אחרינו, אם הוא יימצא שני מעורבים אגדיים איתנו... איך נוכל להגן על כולם?. אבל, הבחירה היא שלך" היא אומרת, חושבת היטב על כל האפשרויות.
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
"אההה... כן ברור מצטערת ששחכתי" אתה מתנצל. אתה משתמש בפטפוט, ועיניו של רורי יוצאות ממיקוד-הוא מסתכל סביב מעט מבולבל. אתה פורש את כנפייך ונוסק לאוויר. אתה עף אל מעל רורי וצולל מטה בחדות, פוגע בחוזקה ברורי. רורי מנצל את קרבתך אליו וחובט בך בחוזקה בחבטת זן-אתה נפגע בבטן לך וחש כאב חד.
-
[SIZE=5][RIGHT][COLOR=#333333]~מוריס~
[/COLOR][/RIGHT][/SIZE]
[RIGHT][COLOR=#333333]"אההה... כן ברור מצטערת ששחכתי" אתה מתנצל. אתה משתמש בפטפוט, ועיניו של רורי יוצאות ממיקוד-הוא מסתכל סביב מעט מבולבל. אתה פורש את כנפייך ונוסק לאוויר. אתה עף אל מעל רורי וצולל מטה בחדות, פוגע בחוזקה ברורי. רורי מנצל את קרבתך אליו וחובט בך בחוזקה בחבטת זן-אתה נפגע בבטן לך וחש כאב חד.
" זה לא והלך הליות לך כל כך פשוט ! " אני אומר ומתחיל לשיר שיר ערס טוב לאחר שרורי נרדם אני משתמש במקור שלי ומנקר את את העיינים של רורי.[/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE=Alice;1499169][SIZE=5]~בריאן~
[/SIZE]
"כל הכבוד דירלינג" אתה מחמיא לה ומלטף את ראשה-למרות אישיותה הרצינית נראה שהיא די נהנת מהמחמאה. דירלינג מתיישבת על יד טדיאורסה ונחה קצת בזמן שאיגליפאף יורה עליה ועל טדיאורסה כדורים זוהרים קטנים וכחולים, ונראה שהם חשים מעט טוב יותר. איגליפף יורה כדור אחד גם עלייך, והרגשה חמימה מתפשטת בגופך. אתה פונה לנידורן ושואל אותו אם הוא רוצה להצטרף למסע שלכם. "אחרי תבוסה כל כך מוחצת, אני מבין שיש לי עוד הרבה מה ללמוד. אני אצטרף" הוא אומר לך, ומביט לעבר דירלינג, מסמיק מעט. הוא הולך לשבת לידם, ואגליפאףיש מעריץ אגדיים איתנו... איך נוכל להגן על כולם?. אבל, הבחירה היא שלך" היא אומרת, חושבת היטב על כל האפשרויות.
[SIZE=5]~מור.[/QUOTE]
אני לא צריך ללכת למכון? כאילו לא להתרחק מהעיר?
"איזה כיף!" אגיד בהתלהבות ואביט בצוות שלי. "אני רוצה שנתאמן עוד. כדאי להמשיך בדרך אבל בבקשה בואו נשמור על זהירות אוקיי? נתקדם בלי להתגלות" אומר להם בזהירות ואחרי שכולם ירגישו מוכנים נלך כולנו ביחד להמשך הדרך ואחזיק את איגליפאף הקטנה בידיי (היא מתפתחת משמחה לכן אחזק איתה את הקשר)