-
[QUOTE=Shadow Lugia;1498861]התמונה שראית בפייסבוק שפוקימון חוזר ב-1 במאי לא הוט עשו את זה, הוט כתבו שפוקימון יחזור אך הם לא ציינו תאריך, והם ציינו שפרטים נוספים יפורסמו סמוך לחזרתה של הסדרה.[/QUOTE]
[QUOTE=Hit Man;1498863]הם דווקא חזרו ואמרו שזה יחזור ב1.5. זה היה מצחיק לראות אותם משקרים.[/QUOTE]
לא יודע, ממש מקווה שזה לא המצב ושהם לא משקרים.
מאמין למני שהם אמרו שפרטים נוספים יגיעו, אז פשוט בוא נחכה לזה ביחד <:
למרות שתכלס השנה פוקימון ו"חדשות נוספות", לא הולכים יד ביד.
לא עם נינטנדו, לא עם הפוקימון קומפאני, לא עם כלום. (אלא אם כן הפתיע פה מישהו שמגירנה היא פיירי/סטיל)
-
אני מוכן לשים כסף שפוקימון לא תשודר בישראל בהוט בערוץ הילדים בשנת 2016. מי מוכן להתערב?
-
תקשיבו, קורים לי ניסים שזה פשוט לא יאומן, אפילו לספר פנטזיה לא היו לוקחים כזה דבר.
הבגרויות במתמטיקה זה הדבר שהכי הפחיד אותי. במיוחד שאפילו 3 יח"ל מפיל אותי לרצפה ונעדרתי כחודש וקצת מכל המחצית השנייה.
בדרך פלא, הצלחתי לשפר את 801 מ-65 ל-85 וב802 קיבלתי 90. מחר אני ניגש למתכונת 803, והאמת שמזה אני בחששות אימתניות, המורה בקושי הפסיקה ללמד את החומר וגם את השאלות שאני אמור לדעת אני בקושי יודע.
-
[QUOTE=BigBadMonkey;1498875]תקשיבו, קורים לי ניסים שזה פשוט לא יאומן, אפילו לספר פנטזיה לא היו לוקחים כזה דבר.
הבגרויות במתמטיקה זה הדבר שהכי הפחיד אותי. במיוחד שאפילו 3 יח"ל מפיל אותי לרצפה ונעדרתי כחודש וקצת מכל המחצית השנייה.
בדרך פלא, הצלחתי לשפר את 801 מ-65 ל-85 וב802 קיבלתי 90. מחר אני ניגש למתכונת 803, והאמת שמזה אני בחששות אימתניות, המורה בקושי הפסיקה ללמד את החומר וגם את השאלות שאני אמור לדעת אני בקושי יודע.[/QUOTE]
בהצלחה!
-
[QUOTE=Alice;1498876]בהצלחה![/QUOTE]
תודה :big_wink:
מה.. אצבעות [?] שלך לאוזן שלו :nose_pick:
-
הנו''ד לא זז מאז הצ'אט
לא כיף.
-
-
לצאת היום בשביל לחזור בשישי ולסגור גם שבוע הבא
יימח שמם החארות
-
-
[QUOTE=Amitlv;1498882]בושה[/QUOTE]
לא אוהב שאנשים באים פעם בחודש ובוחרים לזרוק מילים בלי טקט או פואנטה שנועדו בסה"כ להדגים משהו שהם בעצמם לא דוגלים בו
כאילו כן הנו"ד אמנם לא זז אבל לבוא לפה פעם בחודש ולומר [I]בושה[/I] לא יהיה מה שיציל או ישנה דבר מה.
-
אמלה אלון....
כולה הגבתי מה קרה
-
[QUOTE=BigBadMonkey;1498875]תקשיבו, קורים לי ניסים שזה פשוט לא יאומן, אפילו לספר פנטזיה לא היו לוקחים כזה דבר.
בדרך פלא, הצלחתי לשפר את 801 מ-65 ל-85 וב802 קיבלתי 90. מחר אני ניגש למתכונת 803, והאמת שמזה אני בחששות אימתניות, המורה בקושי הפסיקה ללמד את החומר וגם את השאלות שאני אמור לדעת אני בקושי יודע.[/QUOTE]
יואו איך הלך?
הייתה לי היום מתכונת 802
אני אוהב מצטבר
-
-
[QUOTE=Amitlv;1498889]אמלה אלון....
כולה הגבתי מה קרה[/QUOTE]
יו עמיטריד אבל אתה לא הראשון אז זה די מייגע
אם זה מנחם אותך גם כשהקודמים עשו את זה ידעתי להעיר להם ואותם
[QUOTE=Hit Man;1498897]אז מה נשמע?[/QUOTE]
שלומי בסדר
שוקל לאסוף את הסלבי, ג'יראצ'י, הופה וזייגארד שהצטברו לי
-
[QUOTE='Girafarin;1498891]יואו איך הלך?
הייתה לי היום מתכונת 802
אני אוהב מצטבר[/QUOTE]
44, היה כל כך קשה יותר ממה שציפיתי.
לפחות עכשיו יש לי את הפתרונות של איך עושים את התרגילים מהסוג הזה פחות או יותר.
אני גם ככה לא צריך לקבל ציון גדול או משהו כדי לעבור בסוף, קצת יותר מ55.