-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 12 2009, 10:50 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
שינקס מתרכז, ואז רץ במהירות ומתחמק מעלי התער. הוא מזנק על באלספראוט ונושך אותו בציון בצוואר. באלספראוט זועק מכאבים ונופל מעולף על הקרקע "לא, באלספראוט!" קורא הנזיר בצער, ומחזיר אותו "ניצחת אותי" הוא אומר בהכנעה "תוכל להמשיך לקומה הבאה של הבניין" הוא אומר לך, וזז הצידה, לאפשר לך לעבור.
[/b][/quote]
"כל הכבוד לך שינקס!"אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור,"קדימה הונדור,אנחנו מתקדמים לקומה הבאה!"אני אומר להונדור ומתחיל ללכת.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 12 2009, 10:50 PM
[b] [b]קיט~[/b]
צ'רמיליון מזנק קדימה ושורט כל אחד מהכפילים עד שפוגע בסוף באמיתי, והוא נרתע אחורנית. צ'רמיליון שולח גחלת ומצליחה לפגוע בפידג'יאוטו שנפצע בינוני עד קשה "אס השמיים!" מצווה פלקנר, ופידג'יאוטו עולה למעלה וצולל לעבר צ'רמיליון במהירות. [/b][/quote]
"תבלום אותו עם זעם דרקון,ואז גחלת שוב!"
-
[b]עומר~[/b]
"לך כבר!" היא קוראת ודוחפת אותך "גחלת!" היא מצווה וסינדיקוויל שולח גחלת שפוגעת באקנס ומעיפה אותו אחורנית "עוקצי רעל!" קוראים מיד שאר הרוקטים וסידניקוויל סופג מכה ישירה של עוקצי רעל, ונופל על הקרקע. שיר משחררת החוצה את באטרפרי שמשתמש בבילבול ופוגע ברוה האקנסים ומעיף אותם אחורנית.
אתה מתחיל לרוץ משם לעבר העיר אזליה ומגיע לשם. אתה רץ ורץ במהירות, ולפתע אתה נתקל באדם זקן "היי ילד! תיסתכל לאן אתה הולך!" הוא צועק לעברך. "מה קורה פה?" נשמע לפתע קול של אישה. אתה מסתובב ומבחין בשוטרת ג'יני! [img]http://i29.tinypic.com/29y4nq1.jpg[/img]
[b]ארתור~[/b]
אתה חוזר למרכז הפוקימונים ונכנס פנימה, ועולה לחדר בו ישנת. אתה מרגיש קצת רעב.
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מחזיר את שינקס ומתקדם את הנדוואר לקומה הבאה. אתה עולה במדרגות וצועד במסדרון גדול, ולפתע מפתיע אותך נזיר נוסף שיוצא מדלת סתרים "ניצחת את חברי, אך אותי לא תנצח! הפעם, זה קרב 2-2" הוא אומר ומוציא החוצה הוט-הוט.
[b]קיט~[/b]
צ'רמיליון שולח זעם דרקון קדימה אך פידג'יאוטו נעלם לפתע. צ'רמיליון לא מבין היכן הוא, ואז הוא סופג אס שמיים בגבו! צ'רמיליון נפצע בינוני "מתקפת רוח!" מצווה פלקנר. צ'רמיליון מתחיל להתרגז, ושולח גחלת קדימה שמצליחה לחדור את מתקפת הרוח ולפגוע ישירות בפיג'יאוטו שנפצע קשה "אל תוותר! מתקפת כנף!" צועק פלקנר.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 12 2009, 11:21 PM
[b] [b]עומר~[/b]
"לך כבר!" היא קוראת ודוחפת אותך "גחלת!" היא מצווה וסינדיקוויל שולח גחלת שפוגעת באקנס ומעיפה אותו אחורנית "עוקצי רעל!" קוראים מיד שאר הרוקטים וסידניקוויל סופג מכה ישירה של עוקצי רעל, ונופל על הקרקע. שיר משחררת החוצה את באטרפרי שמשתמש בבילבול ופוגע ברוה האקנסים ומעיף אותם אחורנית.
אתה מתחיל לרוץ משם לעבר העיר אזליה ומגיע לשם. אתה רץ ורץ במהירות, ולפתע אתה נתקל באדם זקן "היי ילד! תיסתכל לאן אתה הולך!" הוא צועק לעברך. "מה קורה פה?" נשמע לפתע קול של אישה. אתה מסתובב ומבחין בשוטרת ג'יני! [img]http://i29.tinypic.com/29y4nq1.jpg[/img]
[/b][/quote]
"אין זמן צוות רוקט ליד המערה בואי!" אומר במהירות ותופס את ידה ורץ איתה לשם.
-
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מחזיר את שינקס ומתקדם את הנדוואר לקומה הבאה. אתה עולה במדרגות וצועד במסדרון גדול, ולפתע מפתיע אותך נזיר נוסף שיוצא מדלת סתרים "ניצחת את חברי, אך אותי לא תנצח! הפעם, זה קרב 2-2" הוא אומר ומוציא החוצה הוט-הוט.
[/b][/quote]
"זה רק נדמה לך!"אני אומר לו,"גלייגר צא!"אני צועק ומוציא אותו מהפוקדור,"תשתמש בסופת חול ותתקוף אותו בעוקץ רעל!"אני אומר לגלייגר.
-
[b] [b]קיט~[/b]
צ'רמיליון שולח זעם דרקון קדימה אך פידג'יאוטו נעלם לפתע. צ'רמיליון לא מבין היכן הוא, ואז הוא סופג אס שמיים בגבו! צ'רמיליון נפצע בינוני "מתקפת רוח!" מצווה פלקנר. צ'רמיליון מתחיל להתרגז, ושולח גחלת קדימה שמצליחה לחדור את מתקפת הרוח ולפגוע ישירות בפיג'יאוטו שנפצע קשה "אל תוותר! מתקפת כנף!" צועק פלקנר. [/b][/quote]
"גחלת!"
-
[b] [b]ארתור~[/b]
אתה חוזר למרכז הפוקימונים ונכנס פנימה, ועולה לחדר בו ישנת. אתה מרגיש קצת רעב. [/b][/quote]
אני הולך למטבח לאכול משהו
-
[b]ארתור~[/b]
אממ... קצת בעיה, אין מטבח פרטי בשבילך.
[b]קיט~[/b]
צ'רמיליון רץ קדימה ושולח גחלת שמצליחה לבלום את מתקפת הכנף, ולפגוע ישירות בפיג'יאוטו. הוא נופל על הקרקע מעולף "פידג'יאוטו לא יכול להילחם, צ'רמיליון מנצח!" קורא השופט "יפה יפה, ניצחת את פידג'יאוטו" אומר פלקנר ומחזיר אותו "נראה אותך מנצח את הפוקימון הבא שלי! צא סטראביה!" הוא קורא ומשחרר החוצה סטראביה.
[b]ג'ייסון~[/b]
*מתקפת חול
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גלייגר יוצא החוצה ועף לעבר הוט-הוט, הוא משתמש במתקפת חול שפוגעת בהוט-הוט ועוצרת אותו במקום, ולאחר מכן הוא שולח עוקץ רעל שפוגע בו ישירות. הוט-הוט נפצע בינוני "היפנוזה" קורא הנזיר. הוט-הוט משתמש בהיפנוזה שמצליחה לתפוס את גלייגר. גלייגר מתחיל להירדם.
[b]עומר~[/b]
"רגע אחד מה?" שואלת השוטרת ג'יני בבילבול ועוצרת אותך "מה אמרת? צוות רוקט פה, ליד העיר? צריך להזעיק את הכוחות" היא אומרת לך "היי ילד!" אתה שומע צעקה מאחורה. אתה מסתובב ורואה את האיש הזקן מקודם "על איזו מערה אתה מדבר?" הוא שואל אותך ברצינות "קורט, הכל בסדר?" שואלת אותו השוטרת ג'יני.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 12 2009, 11:50 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
*מתקפת חול
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גלייגר יוצא החוצה ועף לעבר הוט-הוט, הוא משתמש במתקפת חול שפוגעת בהוט-הוט ועוצרת אותו במקום, ולאחר מכן הוא שולח עוקץ רעל שפוגע בו ישירות. הוט-הוט נפצע בינוני "היפנוזה" קורא הנזיר. הוט-הוט משתמש בהיפנוזה שמצליחה לתפוס את גלייגר. גלייגר מתחיל להירדם.
[/b][/quote]
"גליילגר אל תתן לו להשתלט עליך!תשתמש בהתקשחות ואז תתקיף אותו במתקפה מהירה" אני צועק לגליילגר.
-
[b]
[b]עומר~[/b]
"רגע אחד מה?" שואלת השוטרת ג'יני בבילבול ועוצרת אותך "מה אמרת? צוות רוקט פה, ליד העיר? צריך להזעיק את הכוחות" היא אומרת לך "היי ילד!" אתה שומע צעקה מאחורה. אתה מסתובב ורואה את האיש הזקן מקודם "על איזו מערה אתה מדבר?" הוא שואל אותך ברצינות "קורט, הכל בסדר?" שואלת אותו השוטרת ג'יני. [/b][/quote]
"לא יודע איזו מערה זאת. פשוט מערה בדרך!" אני אומר בכעס. "אתם עוזרים לי או לא?" אני שואל אותם.
-
[b]עומר~[/b]
"אוי לא, הם במערת הסלוופוקים!" אומר קורט "חייבים לעצור אותם, מה הם מחפשים שם לעזאזאל?" הוא קורא בכעס, ומתחיל לרוץ לשם במהירות הבזק. השוטרת ג'יני בינתיים מדווחת על האירוע דרך מכשיר הקשר שלה "עלה לפה" היא אומרת לך ומצביעה על האופנוע שלה שחונה לא רחוק "הם לא הבחינו בך?" היא שואלת אותך.
[b]ג'ייסון~[/b]
גלייגר מנסה לצאת מההיפנוזה ולא מצליח, אך הוא מצליח לפגוע עם ממתקפה מהירה די חלשה בשל השפעת ההיפנוזה, ואז הוא נופל ישן על הקרקע "יופי, דחוף אותו!" מצווה הנזיר. הוט-הוט מקפץ ודוחף את גלייגר ללא תגובה.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 13 2009, 12:06 AM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
גלייגר מנסה לצאת מההיפנוזה ולא מצליח, אך הוא מצליח לפגוע עם ממתקפה מהירה די חלשה בשל השפעת ההיפנוזה, ואז הוא נופל ישן על הקרקע "יופי, דחוף אותו!" מצווה הנזיר. הוט-הוט מקפץ ודוחף את גלייגר ללא תגובה. [/b][/quote]
"גלייגר תנסה בכל הכח לקום ולתקוף בעקוץ רעל!צא!"אני צועק לגלייגר ומחכה לראות עם הוא יצליח.
-
[b] [b]קיט~[/b]
צ'רמיליון רץ קדימה ושולח גחלת שמצליחה לבלום את מתקפת הכנף, ולפגוע ישירות בפיג'יאוטו. הוא נופל על הקרקע מעולף "פידג'יאוטו לא יכול להילחם, צ'רמיליון מנצח!" קורא השופט "יפה יפה, ניצחת את פידג'יאוטו" אומר פלקנר ומחזיר אותו "נראה אותך מנצח את הפוקימון הבא שלי! צא סטראביה!" הוא קורא ומשחרר החוצה סטראביה. [/b][/quote]
"סטארביה,אה?" אגיד ואחזיר את צ'ארמיליון "צא! טיילו! מתקפת מהירות!"
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 13 2009, 12:06 AM
[b] [b]עומר~[/b]
"אוי לא, הם במערת הסלוופוקים!" אומר קורט "חייבים לעצור אותם, מה הם מחפשים שם לעזאזאל?" הוא קורא בכעס, ומתחיל לרוץ לשם במהירות הבזק. השוטרת ג'יני בינתיים מדווחת על האירוע דרך מכשיר הקשר שלה "עלה לפה" היא אומרת לך ומצביעה על האופנוע שלה שחונה לא רחוק "הם לא הבחינו בך?" היא שואלת אותך. [/b][/quote]
"הם כן. מישהי שפגשתי בדרך מעכבת אותם. מהר!" אני אומר לה וניכנס לאופנוע.
-
[b] [b]ארתור~[/b]
אממ... קצת בעיה, אין מטבח פרטי בשבילך. [/b][/quote]
אהXD
______-
אני יורד לאחות ג'וי ושואל אותה "תגידי יש פה מקום שאני יכול לאכול בו איפשהוא?"