יש לי קינגדרה זוהר
וברונזור זוהר
וגם ספרימטוב אבל אני מוכן להחליף עליהם רק ביתמורת זוהרים אחרים יש לך במיקרה רפידש או פוניטה זוהרים?
Printable View
יש לי קינגדרה זוהר
וברונזור זוהר
וגם ספרימטוב אבל אני מוכן להחליף עליהם רק ביתמורת זוהרים אחרים יש לך במיקרה רפידש או פוניטה זוהרים?
[quote][i]Originally posted by n1991[/i]@Jun 10 2009, 11:10 PM
[b] מעוניין בזוהרים בכל הדורות
אני מוכן לתת אגדים,התחלתיים או כל דרישה אחת.
מי שמעוניין שידבר איתי בפרטי. [/b][/quote]
אחי תקשיב יש לי כבר גראודון וקינגדרה לא שווה את ציקוריטה לדעתי בבקשה אתה יכול לנסות ללכוד את הרגים או דיאוקסיס או קיוגר אתה יכול להביא לי אותו על קינגדרה ועם אתה צריך זמן כדי ללכוד אותם אז כך כמה שאתה צריך כי אני חייב אותם טילים אז תגיד לי עם הספקת ללכוד מישהו ועליו נחליף אבל עם אתה לא אז על ציקוריטה אבל על תעשה לי כזה דבר לא הספקתי או אין לי כוח בוא נחליף על ציקוריטה תנסה באמת ללכוד את מי שרשמתי ונחליף
ביום ראשון הבא אני מקבל נינטנדו DS עם פוקימון פלטינום, ואני מתכנן להתחיל עם כל שלושת ההתחלתיים. בשביל זה, אני אצטרך להעביר 2 התחלתיים למשחק אחר, ולהעביר אותם למשחק חדש.הבעיה היא שאני לא ממש מכיר חבר'ה עם פוקימון ל-DS.
השאלה שלי, בעצם, היא אם מישהו מוכן במהלך יום ראשון או שני לקבל ממני 2 התחלתיים בעזרת Wi-Fi, ולהעביר לי אותם חזרה למשחק חדש? זה לא דורש יותר מדי מאמץ, ואני אשמח להחזיר טובה אם אני אוכל.
זו לא בעיה לדפוק אותי ולעבוד עליי פה, ואני לא אוכל לעשות שום דבר למי שעושה את זה, אז אז מי שבאמת מוכן לעזור לי פה, אני אעריך את זה מאוד
[quote][i]Originally posted by Roi C.[/i]@Jun 15 2009, 02:55 PM
[b] ביום ראשון הבא אני מקבל נינטנדו DS עם פוקימון פלטינום, ואני מתכנן להתחיל עם כל שלושת ההתחלתיים. בשביל זה, אני אצטרך להעביר 2 התחלתיים למשחק אחר, ולהעביר אותם למשחק חדש.הבעיה היא שאני לא ממש מכיר חבר'ה עם פוקימון ל-DS.
השאלה שלי, בעצם, היא אם מישהו מוכן במהלך יום ראשון או שני לקבל ממני 2 התחלתיים בעזרת Wi-Fi, ולהעביר לי אותם חזרה למשחק חדש? זה לא דורש יותר מדי מאמץ, ואני אשמח להחזיר טובה אם אני אוכל.
זו לא בעיה לדפוק אותי ולעבוד עליי פה, ואני לא אוכל לעשות שום דבר למי שעושה את זה, אז אז מי שבאמת מוכן לעזור לי פה, אני אעריך את זה מאוד [/b][/quote]
יש לך אייסיקיו או מסנג'ר כי אני יכול לעזור לך אבל זה מציק לדבר פה
[email]cohenry@netvision.net.il[/email]
ותודה מראש (:
מישהו פה יכול לעזור לי להעביר מיהלום לפלטיניום?
[quote][i]Originally posted by arad1021[/i]@Jun 15 2009, 10:33 PM
[b] מישהו פה יכול לעזור לי להעביר מיהלום לפלטיניום? [/b][/quote]
אני יכול לעזור לך להעביר מיהלום לפנינה את מי אתה צריך
נ.ב.
דבר איתי עם אתה יכול בפרטי
מישהו מוכן לעשות איתי קרב למרות שאני מתחיל כי אני רוצה לראות איך זה פועל ובתמורה אני יתן לו בהמשך כמה דברים שהוא ירצה..
בבקשה!בשביל הכיףףףףף
הנה הפלאפון שלי:0545875038
וקוד הID שלי:58512 ככה זה רשום
תודה מראש.....! :P
[quote][i]Originally posted by adamzxz[/i]@Jun 16 2009, 04:04 PM
[b] מישהו מוכן לעשות איתי קרב למרות שאני מתחיל כי אני רוצה לראות איך זה פועל ובתמורה אני יתן לו בהמשך כמה דברים שהוא ירצה..
בבקשה!בשביל הכיףףףףף
הנה הפלאפון שלי:0545875038
וקוד הID שלי:58512 ככה זה רשום
תודה מראש.....! :P [/b][/quote]
קוד ה ID לא קשור לקרבות או החלפות.
אתה משחק באימולטור או בDS?
באימולטור שהורדתי אם אי אפשר מאיפה אני משיג DS
[quote][i]Originally posted by adamzxz[/i]@Jun 16 2009, 04:53 PM
[b] באימולטור שהורדתי אם אי אפשר מאיפה אני משיג DS [/b][/quote]
אי אפשר... ו-DS יעלה לך בסביבות ה-800 ש"ח אם אתה מעוניין לקנות אחד.
מישהו אולי צריך פוקימון כלשהוא התחלתי אגדי זוהר רגיל מפותח כי יש לי המון שאני יכול לתת ועם מישהו צריך גם מאגדים אני יכול לתת דארקראי ארכיוס שיימין מאנפי פיון אז רק תגידו
אני רוצה זוהרים התחלתי לאסוף :P
יש לי את סינדקוויל טורציק מדקיפ טריקו טוטודיל ציקוריטה באלבאזור סקווירטל צרמנדר טרטוייג פיפלאפ וצימצאר
king-R4~
ואו