-
[quote=monster;725362][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ארון משתמש בנשיכה על צ'יקו.צ'יקו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.צ'יקו משתמש בדחיפה ודוחף את ארון.ארון נפגע קשה מזה.ארון משתמש שוב בנשיכה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מרק אומר לך"בסדר צא שנדרו מכת גיגגול על הרגליים של הגנב"ספירו שלך יוצא לקרב.ספירו משתמשברוח חזקה על הכדור הצל ומעיף אותו בחזרה.דסקלופ נפגעמזה.דסקלופ מתחמק מהמכת הכנף של ספירו.שנדלש משתמש במכת גיגול.הגנב לא מספיק מהר ונופל על האדמה בגלל מכת הגיגול שלדלס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'רמנדאר מתחמק מהאגרוף המוקקד של סלוקינג.צ'רמנדאר משתמבחימום יתר על סלוקינג.סלוקינג מתחמק מהחימום היתר של צ'רמנדאר.מרק אומר"סלוקינג יפה שהתחמקת מהחיום היתר שלו.סלוקינג תשתמש בציפרון צל על צ'רמנדאר"סלוקינג משתמש בציורן צל.מה תעשה*[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סטרביה משתמשבאס אוירי ומתחמק מהתותח הידרו של פאטליגאטור.סטרביה משתמש במתקפת ניקורשפוגעת בפאליגאטור קשה.פאליגאטור נפגע קשה.רקס אומר לפאליגאטור"קדימה גמור אותו בזנב אקוהבכל הכח"פאליגאטור משתמש בזנב אקוה.מה תעש[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגנב: "מי אתה? ולמה גנבתה את הפוקימון הזה?".
-
[QUOTE=monster;725875][B][COLOR="Green"]דיפ
אתה נכנכס לחדר המוזר שיוצאים ממנו אורות מוזרים.אתה הולך לאט לאט עד שלבסוף הגעת לחדר אתה רואה שם[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr018.png[/IMG] ואת גראודון כלואב כלוב השלידו.האיש מבחין בך ואומר לך"ילד תתחפף מפה הענין הזה מסוכן אם אתהלא רוצע להיפצע פהאז תצא מהמקדש הזה מובן ילד"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מצליח להתחמק מן הציפורן הצל של סלוקינג.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר חזק מאוד.סלוקינג לא מצליח להתחמק מהחימום ולכן נפגע קקשה מאוד.סלוקינג מתאושש מהפגיעה שספג.מרקאומר"סלוקינג אולי תתחמק מהחימום היתרשלו מתישהו.תשתמש בכדור צל"סלוקינג משתמש בכדור צל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטרביה מנסה ליצור רוח סיחרור לאסאורי הוא מצליח אך נפגעבעצמו.סטרביה משתמש באסאוירי על פאליגאטור.פאליגאטור לא מצליח להתחמק ולכן נפגע.לפתעהסטרביה וגם פאאליגאטו רנופלים על האדמה מעולפים.רקס מחזיר את פאליגאטור לפוכדור שלו ואמר לך"סטרביה שלך חזק מאוד כול הכבוד.יפה הצלחנו לצמצם ל 2 2.אז מי הפוקימון הבאשלך?לוקאס"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו משתמש בעלי טער וורה אותם תוך פיו של ארון.ארון נפגעקשה מזה.צ'יקו רץ אל ארון ושורט אותו ארון נפגע מזה.ארון רץ בראשיה אל צ'יקו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אחי , לא מבינים כלום עם השגיאות האלה.
"למה שאני אתחפף מפה? למה שלא אתה? אם אתה רוצה אני אוכיח את זה בקרב? אם אני מנצח , אני נשאר ואתה עף , אם אתה מנצח בדיוק ההפך. מה אתה אומר?" אני שואל.
-
[B][COLOR="Green"]דיפ מצטער
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr018.png[/IMG]"שמי גבריאל ואני קצין העשב של צוות ניוטק שמעת עלינו במקרה.אני מסכים לתנאים שלך.אני נותן לך לתקוף ראשון צא סופר לקרב"גבריאל מוציא פוכדור ומהפוכדור הזה יוצא סויפר עוצמתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הגנב עונה לך"שמי אלן ואני גנב.גנבתי את המגבי הזה כי הוא שווה הרבה בשוק השחור של הפוקימונים.תעזבו אותי אני רוצה להרויח כסף על המגבי הזה"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דניס
צ'יקו מתחמק מן הראשיה של ארון.צ'יקו משתמש בדחיפה ודוחף את ארון לצד.ארון לא מוותר הוא מנסה לנשוך את צ'יקו והוא מצליח.צ'יקו נפגע מזה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]מרי
את יוצאת מן המכון בשמחה זכית בתג השני שלך.כעבור 8 דקות את מגיעה למרכז הפוקימונים ונכנסת אלו.את אומרת לאחות ג'וי"תרפאי לי את הפוקימונים שלי"האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך ומרפאה אותם.את יוצאת מן המרכז הפוקימונים ומוציאה את וירברה.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שם את הExp. Share על לפרס ומיל אומרת לך"בסדר יאלה בוא"אתם יוצאים מן המרכז הפוקימונים.אתם מגיעים ליציעה מן העיר גקס ומגיעים לדרך 7.אתם מטילים בדרך 7 שלפתע משום מקום מגיע להביור שכמעט פוגע בכם.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;726327][B][COLOR=seagreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]צ'יקו מתחמק מן הראשיה של ארון.צ'יקו משתמש בדחיפה ודוחף את ארון לצד.ארון לא מוותר הוא מנסה לנשוך את צ'יקו והוא מצליח.צ'יקו נפגע מזה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[/quote]
"שריטה כמה פעמים!" אני מורה לו "אחרי זה עלי טער!"
-
[QUOTE=monster;726327][B][COLOR="Green"]דיפ מצטער
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr018.png[/IMG]"שמי גבריאל ואני קצין העשב של צוות ניוטק שמעת עלינו במקרה.אני מסכים לתנאים שלך.אני נותן לך לתקוף ראשון צא סופר לקרב"גבריאל מוציא פוכדור ומהפוכדור הזה יוצא סויפר עוצמתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הגנב עונה לך"שמי אלן ואני גנב.גנבתי את המגבי הזה כי הוא שווה הרבה בשוק השחור של הפוקימונים.תעזבו אותי אני רוצה להרויח כסף על המגבי הזה"מה תעשה[/COLOR][/B]
צ'יקו מתחמק מן הראשיה של ארון.צ'יקו משתמש בדחיפה ודוחף את ארון לצד.ארון לא מוותר הוא מנסה לנשוך את צ'יקו והוא מצליח.צ'יקו נפגע מזה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]מרי
את יוצאת מן המכון בשמחה זכית בתג השני שלך.כעבור 8 דקות את מגיעה למרכז הפוקימונים ונכנסת אלו.את אומרת לאחות ג'וי"תרפאי לי את הפוקימונים שלי"האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך ומרפאה אותם.את יוצאת מן המרכז הפוקימונים ומוציאה את וירברה.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שם את הExp. Share על לפרס ומיל אומרת לך"בסדר יאלה בוא"אתם יוצאים מן המרכז הפוקימונים.אתם מגיעים ליציעה מן העיר גקס ומגיעים לדרך 7.אתם מטילים בדרך 7 שלפתע משום מקום מגיע להביור שכמעט פוגע בכם.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני בודק מי תקף אותנו בלהביור
-
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו משתמש בשריטות שפוגעות בארון.צ'יקו משתמש בעלי טער שפוגעים בארון ומביסים אותו.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה זז לבדוק מי עשה את הלהביור.אתה מבחין שזה היה מגמר.המגמר תוקף אותוך בלהביור אך למזלך הצלחת להתחמק בזמן מן הלהביור.מה תעשהה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;726357][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו משתמש בשריטות שפוגעות בארון.צ'יקו משתמש בעלי טער שפוגעים בארון ומביסים אותו.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"צא פוקדור" אני אזרוק פוקדור על ארון
-
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מוציא פוכדו מכיסך ההימני וזורק אותו על ארון.הפוכדור מכניס את ארו.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר לכדת ארון יעודכן[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;726397][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא פוכדו מכיסך ההימני וזורק אותו על ארון.הפוכדור מכניס את ארו.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר לכדת ארון יעודכן[/COLOR][/B][/quote]
"יש" אני מחבק את צ'יקו בשמחה "תפסנו ארון"
-
[quote=monster;726327][B][COLOR=green]דיפ מצטער[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr018.png[/IMG]"שמי גבריאל ואני קצין העשב של צוות ניוטק שמעת עלינו במקרה.אני מסכים לתנאים שלך.אני נותן לך לתקוף ראשון צא סופר לקרב"גבריאל מוציא פוכדור ומהפוכדור הזה יוצא סויפר עוצמתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הגנב עונה לך"שמי אלן ואני גנב.גנבתי את המגבי הזה כי הוא שווה הרבה בשוק השחור של הפוקימונים.תעזבו אותי אני רוצה להרויח כסף על המגבי הזה"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]צ'יקו מתחמק מן הראשיה של ארון.צ'יקו משתמש בדחיפה ודוחף את ארון לצד.ארון לא מוותר הוא מנסה לנשוך את צ'יקו והוא מצליח.צ'יקו נפגע מזה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]את יוצאת מן המכון בשמחה זכית בתג השני שלך.כעבור 8 דקות את מגיעה למרכז הפוקימונים ונכנסת אלו.את אומרת לאחות ג'וי"תרפאי לי את הפוקימונים שלי"האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך ומרפאה אותם.את יוצאת מן המרכז הפוקימונים ומוציאה את וירברה.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה שם את הExp. Share על לפרס ומיל אומרת לך"בסדר יאלה בוא"אתם יוצאים מן המרכז הפוקימונים.אתם מגיעים ליציעה מן העיר גקס ומגיעים לדרך 7.אתם מטילים בדרך 7 שלפתע משום מקום מגיע להביור שכמעט פוגע בכם.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לאלן: "אני לא יתן לך לגנוב את הפוקימון הזה צא ספירו ותשתמש ברוח חזקה ואז במכת כנף".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
לפתע מרק עוצר אותך ואומר לך"אסור לך להרוג את הגנבביינתים תוציא את הרקוס שיחזיק אותו עדשהשוטרת ג'ני תבוא ותיקח אותו לבת הכלא.טוב ג'ון.הלו השוטרת ג'ני בדרך 4במחוז העשב יש גנב תבואי מיד" השוטרת ג'ני אומרת למרק"אין בעיה אני יבוא תוך 5דקות הכי מהר שאני יכולה"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה וצי'קושמחים על שתסתם ארון ועל זה שתפסתם את הפוקימון הראשון שלך.אתה מחבק את צי'קו והוא אותך.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;726416][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה וצי'קושמחים על שתסתם ארון ועל זה שתפסתם את הפוקימון הראשון שלך.אתה מחבק את צי'קו והוא אותך.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"רוצה לחפש עוד קרב?" אני שואל אותו
-
[QUOTE=monster;726357][B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו משתמש בשריטות שפוגעות בארון.צ'יקו משתמש בעלי טער שפוגעים בארון ומביסים אותו.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה זז לבדוק מי עשה את הלהביור.אתה מבחין שזה היה מגמר.המגמר תוקף אותוך בלהביור אך למזלך הצלחת להתחמק בזמן מן הלהביור.מה תעשהה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את לפרס ואומר לה לתקוף בקרן קרח
-
[quote=monster;726416][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לפתע מרק עוצר אותך ואומר לך"אסור לך להרוג את הגנבביינתים תוציא את הרקוס שיחזיק אותו עדשהשוטרת ג'ני תבוא ותיקח אותו לבת הכלא.טוב ג'ון.הלו השוטרת ג'ני בדרך 4במחוז העשב יש גנב תבואי מיד" השוטרת ג'ני אומרת למרק"אין בעיה אני יבוא תוך 5דקות הכי מהר שאני יכולה"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה וצי'קושמחים על שתסתם ארון ועל זה שתפסתם את הפוקימון הראשון שלך.אתה מחבק את צי'קו והוא אותך.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "בסדר, צא הרקרוס, תודה ספירו תחזור, הרקרוס תחזיק אותו עד שהשוטרת תבוא".
-
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
ספירו חוזר לפוכדור שלו.הרקרוס יוצא מהפוכדור שלו ומחזיק את הגנב עם שתי ידיו.כעבור 5דקות של המתנה השוטרת גני גיעה עם האופנוע שלה.היא שמה אזיקיםעל הפושע ושמהאותו בצדהאוחרי של האפפנע שלה ואומרת לכם"תודה על העזרה.האש הזה מבוקש על מחוזהעשב להתראות לכם"השוטרת גני נוסעת.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את לפרס מהפוכדור שלה.לפרס שמחהש אתה משתמש בהסוף סוף.לפרס משתמשבקרן קרח על מגמר.מגמר קופץ לשיחים ומתחמק מהקרן הקרח של לפרס.מגמר יוצא מהשיחים ותוקף בקרן על את לפרס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו עושה כן עם הראש ואתה מבין שהוא רוצהעוד קרב מעניין[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;714697][B][COLOR="Red"]רורק
אתה נכנכס למכון העיר קרן ורואה שם את מנהיג מכון הלחימה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr028.png[/IMG] הוא אומר לך"שמי ג'וטד ואני מאמן המכון של העיר קרן.אני מבין שאתה מאתגר אותי לקרב מכון אז אין בעיה אני מסכים.הקרב היה 2על 2 .למנהיג המכון אסור להחליף באמצע קרב פוקימונים ולך מותר להחליף באמצע הקרב פוקימונים.אם הבנת את החוקים אז אנו מתחילים.אתה תוקף ראשון צא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/56.png[/IMG]."המאנקי של ג'וד יוצא לקרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי שלגון צא!!!!! תקוף בזעם דרקון מהר!!!!!"
-
[QUOTE=monster;726669][B][COLOR="Teal"]ג'ון
ספירו חוזר לפוכדור שלו.הרקרוס יוצא מהפוכדור שלו ומחזיק את הגנב עם שתי ידיו.כעבור 5דקות של המתנה השוטרת גני גיעה עם האופנוע שלה.היא שמה אזיקיםעל הפושע ושמהאותו בצדהאוחרי של האפפנע שלה ואומרת לכם"תודה על העזרה.האש הזה מבוקש על מחוזהעשב להתראות לכם"השוטרת גני נוסעת.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את לפרס מהפוכדור שלה.לפרס שמחהש אתה משתמש בהסוף סוף.לפרס משתמשבקרן קרח על מגמר.מגמר קופץ לשיחים ומתחמק מהקרן הקרח של לפרס.מגמר יוצא מהשיחים ותוקף בקרן על את לפרס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו עושה כן עם הראש ואתה מבין שהוא רוצהעוד קרב מעניין[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר ללפרס לתקוף מהר בקרן קרח
-
[quote=monster;726669][B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]ספירו חוזר לפוכדור שלו.הרקרוס יוצא מהפוכדור שלו ומחזיק את הגנב עם שתי ידיו.כעבור 5דקות של המתנה השוטרת גני גיעה עם האופנוע שלה.היא שמה אזיקיםעל הפושע ושמהאותו בצדהאוחרי של האפפנע שלה ואומרת לכם"תודה על העזרה.האש הזה מבוקש על מחוזהעשב להתראות לכם"השוטרת גני נוסעת.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את לפרס מהפוכדור שלה.לפרס שמחהש אתה משתמש בהסוף סוף.לפרס משתמשבקרן קרח על מגמר.מגמר קופץ לשיחים ומתחמק מהקרן הקרח של לפרס.מגמר יוצא מהשיחים ותוקף בקרן על את לפרס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו עושה כן עם הראש ואתה מבין שהוא רוצהעוד קרב מעניין[/COLOR][/B][/quote]
אני מחפש עוד פוקימון
-
[QUOTE=monster;726327][B][COLOR="Green"]דיפ מצטער
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Navy"]מרי
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שם את הExp. Share על לפרס ומיל אומרת לך"בסדר יאלה בוא"אתם יוצאים מן המרכז הפוקימונים.אתם מגיעים ליציעה מן העיר גקס ומגיעים לדרך 7.אתם מטילים בדרך 7 שלפתע משום מקום מגיע להביור שכמעט פוגע בכם.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
חח לא נורא.
"צא ריאולו!" אני אומר ומוציא את ריאולו , תקוף במכת עצם ריאולו!"
-
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה מוציא פוכדור מכיסך המיני.מתוך הפוכדור אתה מוציא את ריולו.ריולו תוקף במכת עצם את סויפר.סויפר נפגע מזה אך לא כל כך קשה.גבריאל אומר לך"זה הפפפוקימון שלך ריולו על בטוח תפסיד נגדי.אין לריולו שלך מספיק עוצמה בשביל להביס את את הסויפר שלי.סויפר זנב רעל"סויפר משתמש בזנב רעל.זנבו הופך לסגול.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
אתה וציקו הולכים לחפש פוקימון אחר.אתם רואים אזוריל מקפץ על זנבו בשמחה.בנוסף אתם רואיםסטרמי שמתאמן על אקד חמים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
לפרס מצליחה להתחמק מן הקרן העל של מגמר.לפרס משתמש בקרן קרח ופוגעת בבמגמר קצת.מכיון שמגמר סוג אשסוג קרח חלש עליו וזה משפיע קצת עליו.מגמר מתאושש מהפגיעה ומגון להביור ללפרס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
אתה מוציא פוכדור מכיסך המיני.את מוציא את שלגון שלך לקרב.שלגון משתמש בזעם דרקון על מנקי.מנקי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהתקפה של שלגון.מנקי מתאשש.ג'וד אומר"מנקי אגרוף ממוקד בכל הכח על שלגון"מנקי משתמש באגרוף מוקד על שלגון.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;727042][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="Red"]יגאל
לפרס מצליחה להתחמק מן הקרן העל של מגמר.לפרס משתמש בקרן קרח ופוגעת בבמגמר קצת.מכיון שמגמר סוג אשסוג קרח חלש עליו וזה משפיע קצת עליו.מגמר מתאושש מהפגיעה ומגון להביור ללפרס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר ללפרס לתקוף בגלישה
-
[quote=monster;726669][B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]ספירו חוזר לפוכדור שלו.הרקרוס יוצא מהפוכדור שלו ומחזיק את הגנב עם שתי ידיו.כעבור 5דקות של המתנה השוטרת גני גיעה עם האופנוע שלה.היא שמה אזיקיםעל הפושע ושמהאותו בצדהאוחרי של האפפנע שלה ואומרת לכם"תודה על העזרה.האש הזה מבוקש על מחוזהעשב להתראות לכם"השוטרת גני נוסעת.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את לפרס מהפוכדור שלה.לפרס שמחהש אתה משתמש בהסוף סוף.לפרס משתמשבקרן קרח על מגמר.מגמר קופץ לשיחים ומתחמק מהקרן הקרח של לפרס.מגמר יוצא מהשיחים ותוקף בקרן על את לפרס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו עושה כן עם הראש ואתה מבין שהוא רוצהעוד קרב מעניין[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "אז איפה פוקימוני אש בדרך 4?".
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
לפרס מתחמקת מהלהביור של מגמר.לפרס משתמשת בגלישה.מגמר לא מצליח להתחמק מן הגלישה של לפרס ולכן נפגע קשה מהגלישה של לפרס.מגמר מתאש מהפגיה.מגמר משתמש שוב בלהביור.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך"עכשיו ראינו מגבי שנחטף.רק עלינו לחפש ואולי נמצא עוד פוקימוני אש בדרך "[/COLOR][/B[B][COLOR="Green"]]5[/COLOR][/B][/B]
-
[QUOTE=monster;727042][B][COLOR="Green"]דיפ
אתה מוציא פוכדור מכיסך המיני.מתוך הפוכדור אתה מוציא את ריולו.ריולו תוקף במכת עצם את סויפר.סויפר נפגע מזה אך לא כל כך קשה.גבריאל אומר לך"זה הפפפוקימון שלך ריולו על בטוח תפסיד נגדי.אין לריולו שלך מספיק עוצמה בשביל להביס את את הסויפר שלי.סויפר זנב רעל"סויפר משתמש בזנב רעל.זנבו הופך לסגול.מה תעשה[/COLOR][/B]
אתה וציקו הולכים לחפש פוקימון אחר.אתם רואים אזוריל מקפץ על זנבו בשמחה.בנוסף אתם רואיםסטרמי שמתאמן על אקד חמים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
אתה מוציא פוכדור מכיסך המיני.את מוציא את שלגון שלך לקרב.שלגון משתמש בזעם דרקון על מנקי.מנקי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהתקפה של שלגון.מנקי מתאשש.ג'וד אומר"מנקי אגרוף ממוקד בכל הכח על שלגון"מנקי משתמש באגרוף מוקד על שלגון.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
תתחמק ואז מכת עצם!" אני אומר.
-
[quote=monster;727231][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפרס מתחמקת מהלהביור של מגמר.לפרס משתמשת בגלישה.מגמר לא מצליח להתחמק מן הגלישה של לפרס ולכן נפגע קשה מהגלישה של לפרס.מגמר מתאש מהפגיה.מגמר משתמש שוב בלהביור.מה תעשה[/COLOR][/B]
[b][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק אומר לך"עכשיו ראינו מגבי שנחטף.רק עלינו לחפש ואולי נמצא עוד פוקימוני אש בדרך "[/COLOR][/B[B][COLOR=green]]5[/COLOR][/B][/B][/quote]
אני אומר למרק: "טוב בוא נצא ונחפש פה בדרך 4 פוקימוני אש".
-
[QUOTE=monster;727231][B][COLOR="Red"]יגאל
לפרס מתחמקת מהלהביור של מגמר.לפרס משתמשת בגלישה.מגמר לא מצליח להתחמק מן הגלישה של לפרס ולכן נפגע קשה מהגלישה של לפרס.מגמר מתאש מהפגיה.מגמר משתמש שוב בלהביור.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך"עכשיו ראינו מגבי שנחטף.רק עלינו לחפש ואולי נמצא עוד פוקימוני אש בדרך "[/COLOR][/B[B][COLOR="Green"]]5[/COLOR][/B][/B][/QUOTE]
אני אומר ללפרס לחמוק ואז שוב לתקוף בגלישה
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
טרטויג קופץ לאויר ובכך מתחמק הראשיה של כריינדוס.טרטויגבאוויר משתמש בשוטי גפםן .כריינדוס מתחמק מהמכהשל טרטויגבקלות.רורק אומר"כרקיינדוס לךהביור בכל הכוח"כריינדוס משתמש בלהביור מה תעשה[/COLOR][/B] [/QUOTE]תחמוק טרטואיג בעמידה על השוטים שלך ואז נחת עליו בלחיפה ושוטי גפן!
-
[quote]לוקאס
סטרביה מנסה ליצור רוח סיחרור לאסאורי הוא מצליח אך נפגעבעצמו.סטרביה משתמש באסאוירי על פאליגאטור.פאליגאטור לא מצליח להתחמק ולכן נפגע.לפתעהסטרביה וגם פאאליגאטו רנופלים על האדמה מעולפים.רקס מחזיר את פאליגאטור לפוכדור שלו ואמר לך"סטרביה שלך חזק מאוד כול הכבוד.יפה הצלחנו לצמצם ל 2 2.אז מי הפוקימון הבאשלך?לוקאס"מה תעשה[/quote]
"קראקונה צא!!! זה שוב קראקונה..."
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא פוכדור מכיסך הימי.מתוך הפוכדור אתה מוציא את קאקונה לקרב שלך.רקס אומר לך"אזקאקונה הוא הבא בתור אין ביעה.הגיע הזמן שתכיר את החבר החדש לי לצוות.זמן קצר אחרי שנפרדנו פגשתי באוניקס.נלחמתי נגד והבסתי אותו.ולאחר זמן מההוא התפתח לי לסטיקס.אז הגיע הזמ שתכיר את סטילקסישלי.צא סטליקס אבנים חדות."סטילקס של רקס יוצא הוא נראה עצום.סטילקס משתמש באבנים חדות.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג מצליח להתחמק מן הלהביור של כריינדוס.טרטויג מתקרב אל כריינדוס ומשתמש בדחיפה.הדחיפה לא ממש מזיה לכריינדוס.טרטויג משתמש בשוטי גפן.כריינדוס לא מצליח להתחמק מן השוטי הגפן של טרטויג.כריינדוס נפגע קשה מהפגיעה אך מתאושש מהר.רוקר אומר"כריינדוס בכל הכח ראשיה זן"כריינדוס משתמש בראשית זן וראשו הופך לכחול.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
לפרס מצליח להתחמק מן הלהביור של מגמר.לפרס משתמש בגלישה ומתחילה לגלוש לה.מגמר לא מספיקזריז ולכן נפגעמהגלישה.מגמר נופל על האדמה ומעולף ניצחת בקרב.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]ג'ון
מרק אומר לך"בסדר אין בעיה אני מקווה שהיה לנו מזל ונצליח לפגוש בפוקימון אש פה"אתם ממשיכים בדרך 5.לפתע מרק נעצר ואומר לך"הנה פוקימון אש סלגמה.סלגמה כאשר הוא מתפתח נה לו סוג ננוסף.אדמה.אז מה אתה אומר ג'ון תלכוז את הלסגמה הזה*או שנחפש פוקימון אש ללכידה"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דיפ
ריולו מצליח בדקה התשעים להתחמק מן הזנב הרעל של סויפר.ריולו מתקדם אלסויפר ותוקף אותו במכת עצם.סויפר לא מצליח להתחמק ונפגע מהמכת העצם של ריולו.סויפר מתאושש מהפגיעה שספג.גבריאל אומר לך"אפילו אם סויפר יפגע מהמכות העצם עדין הוא לא יפסיד ריולו יפסיד אם יפגע מהמכת הרעל של סויפר.סויפר זנב רעל"סויפר משתמש בזנב רעל וזנבו הופך לסגול.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;727539][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מוציא פוכדור מכיסך הימי.מתוך הפוכדור אתה מוציא את קאקונה לקרב שלך.רקס אומר לך"אזקאקונה הוא הבא בתור אין ביעה.הגיע הזמן שתכיר את החבר החדש לי לצוות.זמן קצר אחרי שנפרדנו פגשתי באוניקס.נלחמתי נגד והבסתי אותו.ולאחר זמן מההוא התפתח לי לסטיקס.אז הגיע הזמ שתכיר את סטילקסישלי.צא סטליקס אבנים חדות."סטילקס של רקס יוצא הוא נראה עצום.סטילקס משתמש באבנים חדות.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]טרטויג מצליח להתחמק מן הלהביור של כריינדוס.טרטויג מתקרב אל כריינדוס ומשתמש בדחיפה.הדחיפה לא ממש מזיה לכריינדוס.טרטויג משתמש בשוטי גפן.כריינדוס לא מצליח להתחמק מן השוטי הגפן של טרטויג.כריינדוס נפגע קשה מהפגיעה אך מתאושש מהר.רוקר אומר"כריינדוס בכל הכח ראשיה זן"כריינדוס משתמש בראשית זן וראשו הופך לכחול.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפרס מצליח להתחמק מן הלהביור של מגמר.לפרס משתמש בגלישה ומתחילה לגלוש לה.מגמר לא מספיקזריז ולכן נפגעמהגלישה.מגמר נופל על האדמה ומעולף ניצחת בקרב.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]מרק אומר לך"בסדר אין בעיה אני מקווה שהיה לנו מזל ונצליח לפגוש בפוקימון אש פה"אתם ממשיכים בדרך 5.לפתע מרק נעצר ואומר לך"הנה פוקימון אש סלגמה.סלגמה כאשר הוא מתפתח נה לו סוג ננוסף.אדמה.אז מה אתה אומר ג'ון תלכוז את הלסגמה הזה*או שנחפש פוקימון אש ללכידה"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]ריולו מצליח בדקה התשעים להתחמק מן הזנב הרעל של סויפר.ריולו מתקדם אלסויפר ותוקף אותו במכת עצם.סויפר לא מצליח להתחמק ונפגע מהמכת העצם של ריולו.סויפר מתאושש מהפגיעה שספג.גבריאל אומר לך"אפילו אם סויפר יפגע מהמכות העצם עדין הוא לא יפסיד ריולו יפסיד אם יפגע מהמכת הרעל של סויפר.סויפר זנב רעל"סויפר משתמש בזנב רעל וזנבו הופך לסגול.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "לא, אני חושב שפוקימון לא מספיק טוב, אני רוצה לבדוק עוד פוקימונים".
-
[quote]לוקאס
אתה מוציא פוכדור מכיסך הימי.מתוך הפוכדור אתה מוציא את קאקונה לקרב שלך.רקס אומר לך"אזקאקונה הוא הבא בתור אין ביעה.הגיע הזמן שתכיר את החבר החדש לי לצוות.זמן קצר אחרי שנפרדנו פגשתי באוניקס.נלחמתי נגד והבסתי אותו.ולאחר זמן מההוא התפתח לי לסטיקס.אז הגיע הזמ שתכיר את סטילקסישלי.צא סטליקס אבנים חדות."סטילקס של רקס יוצא הוא נראה עצום.סטילקס משתמש באבנים חדות.מה תעשה[/quote]
"נחמד אבל... לא יעבוד עליי קראקונה תיצור מגן היתנגדות מימי עם אקדח מים ואז רוץ אליו עם פעימת מים וכשאתה מגיע אליו תפגע בו פגיעה ישירה ואז תעלה לו על הגב..."
-
[quote=monster;727042][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה וציקו הולכים לחפש פוקימון אחר.אתם רואים אזוריל מקפץ על זנבו בשמחה.בנוסף אתם רואיםסטרמי שמתאמן על אקד חמים[[/COLOR][/B]/quote]
"מול מי נילחם" ני שואל את ציקו
-
[QUOTE=monster;727539][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא פוכדור מכיסך הימי.מתוך הפוכדור אתה מוציא את קאקונה לקרב שלך.רקס אומר לך"אזקאקונה הוא הבא בתור אין ביעה.הגיע הזמן שתכיר את החבר החדש לי לצוות.זמן קצר אחרי שנפרדנו פגשתי באוניקס.נלחמתי נגד והבסתי אותו.ולאחר זמן מההוא התפתח לי לסטיקס.אז הגיע הזמ שתכיר את סטילקסישלי.צא סטליקס אבנים חדות."סטילקס של רקס יוצא הוא נראה עצום.סטילקס משתמש באבנים חדות.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג מצליח להתחמק מן הלהביור של כריינדוס.טרטויג מתקרב אל כריינדוס ומשתמש בדחיפה.הדחיפה לא ממש מזיה לכריינדוס.טרטויג משתמש בשוטי גפן.כריינדוס לא מצליח להתחמק מן השוטי הגפן של טרטויג.כריינדוס נפגע קשה מהפגיעה אך מתאושש מהר.רוקר אומר"כריינדוס בכל הכח ראשיה זן"כריינדוס משתמש בראשית זן וראשו הופך לכחול.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
לפרס מצליח להתחמק מן הלהביור של מגמר.לפרס משתמש בגלישה ומתחילה לגלוש לה.מגמר לא מספיקזריז ולכן נפגעמהגלישה.מגמר נופל על האדמה ומעולף ניצחת בקרב.מה תעשה[/COLOR][/B]
מרק אומר לך"בסדר אין בעיה אני מקווה שהיה לנו מזל ונצליח לפגוש בפוקימון אש פה"אתם ממשיכים בדרך 5.לפתע מרק נעצר ואומר לך"הנה פוקימון אש סלגמה.סלגמה כאשר הוא מתפתח נה לו סוג ננוסף.אדמה.אז מה אתה אומר ג'ון תלכוז את הלסגמה הזה*או שנחפש פוקימון אש ללכידה"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דיפ
ריולו מצליח בדקה התשעים להתחמק מן הזנב הרעל של סויפר.ריולו מתקדם אלסויפר ותוקף אותו במכת עצם.סויפר לא מצליח להתחמק ונפגע מהמכת העצם של ריולו.סויפר מתאושש מהפגיעה שספג.גבריאל אומר לך"אפילו אם סויפר יפגע מהמכות העצם עדין הוא לא יפסיד ריולו יפסיד אם יפגע מהמכת הרעל של סויפר.סויפר זנב רעל"סויפר משתמש בזנב רעל וזנבו הופך לסגול.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני זרוק פוכקדור עליו
-
[QUOTE=monster;727539][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Teal"]דיפ
ריולו מצליח בדקה התשעים להתחמק מן הזנב הרעל של סויפר.ריולו מתקדם אלסויפר ותוקף אותו במכת עצם.סויפר לא מצליח להתחמק ונפגע מהמכת העצם של ריולו.סויפר מתאושש מהפגיעה שספג.גבריאל אומר לך"אפילו אם סויפר יפגע מהמכות העצם עדין הוא לא יפסיד ריולו יפסיד אם יפגע מהמכת הרעל של סויפר.סויפר זנב רעל"סויפר משתמש בזנב רעל וזנבו הופך לסגול.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מכניס את ריאולו לפוכדור ומוציא את גרוויל ואומר לו להשתמש בכדור אנרגיה.
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
טרטויג מצליח להתחמק מן הלהביור של כריינדוס.טרטויג מתקרב אל כריינדוס ומשתמש בדחיפה.הדחיפה לא ממש מזיה לכריינדוס.טרטויג משתמש בשוטי גפן.כריינדוס לא מצליח להתחמק מן השוטי הגפן של טרטויג.כריינדוס נפגע קשה מהפגיעה אך מתאושש מהר.רוקר אומר"כריינדוס בכל הכח ראשיה זן"כריינדוס משתמש בראשית זן וראשו הופך לכחול.מה תעשה[/color][/b]
[/quote]זה לא עומר להגמר אהה?
"טרטואיג חכה לרגע האחרון ואז קפוץ אל גבו!הכה ב קשה עם שוטי גפן."אומר לו.
-
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג מחכה לרגעה אחרון לקפוץ על גבו של כריינדוס.טרטויג מוצא את הרגע וקופץ לאוויר ומשתמש בשוטי גפן חזקים מאוד שפוגעים קשה בכריינדוס.כרינדוס מתעלף על הזירה של הקרב.רוקר מוציא פוכדור מכיסו ומכניס לשם את הכריינדוס שלו.רוקר אומר לך"כול הכבוד הג'וני נתת פייט מצוין תרצה את תג האבן?"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דיפ
ריולו מצליח להתחמק מזנב הרעל של סויפר.אתה מוציא פוכדור ומכניס לשם את ריולו שלך.אתה מוציא את גרוויל לזירה.גרוויל משתמש בכדור אנרגיה חזק מאוד.סויפר לא מצליח להתחמק מן הכדור האנרגיה של גרוויל ונפגע קשה מהמכה.גבריאל אומר לך"זה לא חוקי קבענו 1 על 1 ל 2ע 1 אתה תשלם עלזה .סועיפר עוקץ רעל" סויפר משתמש בעוקץ רעל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
יש לך מגבי
אתה מוציא פוכדור וזורק אותו על המגמר הזה.מגמר נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתנדדנד ונתח.מגמר יוצא מהפוכדור.מה תעשה[/COLOR][/B]
צ'יקו מורה להילחם מול אזוריל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
קאקוונה משתמש באקדח מים ויוצר מגן התנגדות שמגן עליו מאבנים חדות.קאקונה רץ אל סטילקס.כאשר קאקונה קרוב אל סטיליקיס הוא משגכר אליו פעימת מים.סטילקס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהפגיעה.רקס אומר"מהלך יפהה עשית הקאקונה שלך.סטילקס חפירה"סטילקיס משתמש בחיפרה ונעלם מן הזירה.
מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="YellowGreen"]ג'ון
אתם הולכים לחפש פוקימון אש אחר וראים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/37.png[/IMG]
[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;728496][B][COLOR=seagreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]צ'יקו מורה להילחם מול אזוריל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[/quote]
"נקרע אותו" אני מחייך "צ'יקו עלי טער!"
-
[quote]לוקאס
קאקוונה משתמש באקדח מים ויוצר מגן התנגדות שמגן עליו מאבנים חדות.קאקונה רץ אל סטילקס.כאשר קאקונה קרוב אל סטיליקיס הוא משגכר אליו פעימת מים.סטילקס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהפגיעה.רקס אומר"מהלך יפהה עשית הקאקונה שלך.סטילקס חפירה"סטילקיס משתמש בחיפרה ונעלם מן הזירה.
מה תעשה[/quote]
קראקונה תשתמש בקרן קרח על הזירה כדי שהוא לא יוכל לצאת מהבור!
-
צ'יקו משתמש בעלי טער.אזוריל רואה זאת ומתחמק מהעלי הטער של צ'יקו.אזוריל משתמש באקדח מים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בקרן קרח ומקפיאה את החור של סטיליקס.לפתע סטיליקיס יוצא מהבור שלו ומשתמש בצווחה.קאקונה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.רקס אומר"כול הכבוד סטיליקס אתה חזק.עכשיו זנב ברזלעל קאקוה."סטיליקס משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;728636][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]צ'יקו משתמש בעלי טער.אזוריל רואה זאת ומתחמק מהעלי הטער של צ'יקו.אזוריל משתמש באקדח מים.[/COLOR][/B][/quote]
"תתחמק ותקפוץ עליו!" אני מורה לצ'יקו "תשתמש בעלי טער כשאה נוחת עליו!"