-
אני אפילו אחריף את דבריו של ידידי המתמטיקאי הקדום.
שימוש כל כך יומיומי ונבזה בשמו של מתמטיקאי היא פגיעה חמורה בכבודו, זה כמו שהייתי מזייף תמונות של מר. מהסוף מתחנן מפרסים שלא יהרגו אותו.
אם חוסר הכבוד הזה ימשך, אאלץ אני לערוק לצללים ולא לחשוף את עצמי בציבור, בטרם אמצא דרך למחוק את הזכרון שלכם, כי זה ממש מסכן את חיי.
@מעליי:
אתה? רשעעעעעעע.... אני ממליץ לך למחוק את המשתמש שלך ולברוח להתחבא באיי פיג'י, לפני שאאלץ אותך לעשות את זה...
"אתה תוכל לתבחור את המודל T בכל צבע שתחפוץ, בתנאי שהוא שחור" Assembly Line.
-
חחחח דניאל אתה כזה מצחיק... איך אני שמח שאנחנו בעלי ברית. אתה תוכל להצחיק את הפרסים למוות
-
אל תחמיר עמו, ארכי. הלוא השמדתי את נפוליאון במו ידיי. אין זה ייתכן שזו הוא. ודאי הוא עוד אדם אשר נפל קורבן לקסמם המושחת של הצרפתים ואלו גרמו לו לכתוב זאת כדי להציג את המתמטיקאים באור שלילי.
"והם שלוקחים את החרב יוכחדו על ידי החרב" התנ"כ, מתיתיהו, Metal Casting.
-
[quote=kinzokuryuu;605347]אל תחמיר עמו, ארכי. הלוא השמדתי את נפוליאון במו ידיי. אין זה ייתכן שזו הוא. ודאי הוא עוד אדם אשר נפל קורבן לקסמם המושחת של הצרפתים ואלו גרמו לו לכתוב זאת כדי להציג את המתמטיקאים באור שלילי.
"והם שלוקחים את החרב יוכחדו על ידי החרב" התנ"כ, מתיתיהו, Metal Casting.[/quote]
או בקיצור, "בלה בלה בלה ועוד בלה למזכרת."
-
בלה? איך אתה מעיז לקרוא למתמטיקאית הקדושה בשמה?? תתבייש לך.
"אל תירה את החץ אשר יחזור נגדך" Archery.
-
[quote=kinzokuryuu;605349]בלה? איך אתה מעיז לקרוא למתמטיקאית הקדושה בשמה?? תתבייש לך.
"אל תירה את החץ אשר יחזור נגדך" Archery.[/quote]
"חמור, שתי מילים, אוקי? סתום, תפה" Shrek
-
גורן.... אני אחקור האם המנה של פונקצייה הLACOSTE חלקי פונקצית הרשע הצרפתי אינטגרבילית בתחום שורש פאי עד אינסוף.
אי אפשר להשתמש במבחן ההשוואה כי פונקצייה בני האדם מחליפה סימן יותר מדי פעמים. ערך מוחלט... לא עוזר, תהליך קלאסי של דיריכלה,... יופי... עובד. אוקיי, LACOSTE, אתה מתכנס בתנאי, כלומר אני לא יכול לקבוע. בינתיים אינך מחוייב לבצע את מה שכתבתי ממקודם, ואני מצטער על ההאדמה הכוזבת.
מר. מהסוף שלום,
אני אאלץ לשקול בכובד ראש את השארותי כבעל ברית של ספרטה. הספרטנים מכבדים את אויביהם, אבל לא את בעלי בריתם? חברה בעלת התנהגות שכזו בהחלט אינה לרוחי, וכדי לשמור על חיי וכבודי אאלץ להפוך לאויב של ספרטה בקצב הזה.
ובכן, אם תגיעו לרמה מספיק גבוהה של שפיות ותדעו מה טוב בשבילכם, אתם יודעים כיצד ליצור קשר איתי. (ואם זה נכשל, אני בסירקוזה, סיציליה, על החול).
"תאגיד: שם עצם. דרך גאונית להשגת רווח אישי, ללא אחריות אישית" Corporation.
-
הייי אני רואה שמיתחולל פה קרב D:
-
רק ויכוח פנימי... יהיה בסדר, נכון דניאל?
-
-
התנהגותכם הברברית מחליאה אותי, ספרטנים. עזבו את חניתותיכם עכשיו והכנעו או שנשמידכם בקרינה של אלפי מראות.
"אם הקרינה של אלף שמשות תתפרץ בבת אחת אל השמים, זה יהיה כמו הדרו של האחד הגדול... אני הופך מוות, שובר העולמות" הבהאגואד-גיטה, Fission.
-
[quote=kinzokuryuu;605365]התנהגותכם הברברית מחליאה אותי, ספרטנים. עזבו את חניתותיכם עכשיו והכנעו או שנשמידכם בקרינה של אלפי מראות.
"אם הקרינה של אלף שמשות תתפרץ בבת אחת אל השמים, זה יהיה כמו הדרו של האחד הגדול... אני הופך מוות, שובר העולמות" הבהאגואד-גיטה, Fission.[/quote]
אני מכבד אותך, חכם, אך אני לא מגיב היטב לאיומים
-
החל מרגע זה, כבר לא. אזכור שמי יותר מדי פעמים מסכן אותי יותר מדי, איני מרגיש מחוייב יותר לסייע לספרטה כנגד סרסורים פרפרים, מר. BK שלא שייך לאף אחד ואוייב של כולם (או משהו כזה) (למרות שאתם יכולים להסתדר עם כולם בעצמכם נכון?)
אני מרגיש אפילו שהרשע הצרפתי נמצא בחלקו אצלך, מר. מהסוף. אתה מנסה לגרום לצרפתים להרוג אותי, על ידי זה שאתה מסמן להם איפה אני נמצא.
משהו צרפתי אופף את הספרטנים היום, וזה מסוכן יותר מדי.
כך יהיה, אם אתה מרגיש צורך מיוחד לנסות ולהרוג אותי, אני בסירקוזה. נראה אותך מתקרב לשם מבלי להשרף...
"אתה תגרום לאונייה להפליג כנגד הזרמים והרוחות על ידי כך שתדליק מדורה מתחת לסיפון שלה? אין לי זמן לשטויות כאלה" נפוליאון בונפרטה, Steam Power
-
-
[quote=WhiteSpartanBK;605368]מי זה החדש הזה X?[/quote]
לא אחר, מאשר ידידי מאז המאה השלישית לפני הספירה, זהו בני גורן. (הוא תחילה הזדהה על ידי נרו גינב, אבל מנכ"ל הפורום מר. C עלה עליו בקלות)
"אני לא יכול לחיות ללא ספרים" Litherature