-
[quote=LordAbizi;661856]והרשה לי, כמענה עצמי מוסמך, להדריך אותך: תוכל להשיג בקלות ברגים משולחנות בבית הספר, ואיתם אתה יכול לדקור את עצמך כל פעם שאתה מרגיש שאיפה למות. כמו כן, שרוכים ממכנסיים, כשקושרים אותם מספיק, יכולים להיות מתקן מצויין בו קושרים את הידיים ומתחילים לסובב את זה כדי להרגיש את העור מתפתל בעינויים.[/quote]
זה באמת יכול להיות דירגול טוב
אבל צריך להתחיל מרמה נמוכה ואז להתחיל ליותר גבוהה...
לאט לאט ובזמן הנכון:)
-
זה לא עינוי עצמי זה מאזוכיזם הגובל בסאדיזם...
-
[quote=Captain_Charisma;661863]זה לא עינוי עצמי זה מאזוכיזם הגובל בסאדיזם...[/quote]
השם לא משנה, מה שמשנה זה התוצאה. התוצאה היא שהאדם הופך למואר יותר, ודברים חומריים הופכים לכתם קטן בעולם האינסופי של המופשטות, ואיך לא, המתמטיקה!!
-
[QUOTE=LordAbizi;661866]השם לא משנה, מה שמשנה זה התוצאה. התוצאה היא שהאדם הופך למואר יותר, ודברים חומריים הופכים לכתם קטן בעולם האינסופי של המופשטות, ואיך לא, המתמטיקה!![/QUOTE]
בקצב הזה אני אעבור לצרפתים...
נראה כאילו ימיהם של המתמטיקאים הדגולים התחלפו בימים של מתמטיקאים מזוכיסטיים...
-
[quote=Captain_Charisma;661871]בקצב הזה אני אעבור לצרפתים...
נראה כאילו ימיהם של המתמטיקאים הדגולים התחלפו בימים של מתמטיקאים סאדו-מזוכיסטיים...[/quote]
אני מבין שקשה לראות כיצד עינוי עצמי עוזר לפתח ראייה מופשטת וחוש מתמטי, אך סמוך עליי, אין שום הבדל בין פתירת משוואה דיפרנציאלית ועינוי עצמי. בשניהם אתה עובר על כל אחת מהטכניקות המוכרות עד שאתה מגיע לאן שהיית צריך.
חוץ מזה, עינוי עצמי זה אחת הדרכים בה אנו חוקרים את הרשע הצרפתי. ידוע לכל שהרשע הצרפתי נמצא בתוך עולם אפל בו הזמן לא זז, ויש תמיד שירה צרפתית מרושעת ברקע. כיצד אנחנו יכולים לשלוח מרגלים מתמטיים לשורות הרשע הצרפתי, אם המתמטיקאי לא יכול לענות את עצמו ולהחזיק מעמד?
-
[QUOTE=LordAbizi;661881]אני מבין שקשה לראות כיצד עינוי עצמי עוזר לפתח ראייה מופשטת וחוש מתמטי, אך סמוך עליי, אין שום הבדל בין פתירת משוואה דיפרנציאלית ועינוי עצמי. בשניהם אתה עובר על כל אחת מהטכניקות המוכרות עד שאתה מגיע לאן שהיית צריך.
חוץ מזה, עינוי עצמי זה אחת הדרכים בה אנו חוקרים את הרשע הצרפתי. ידוע לכל שהרשע הצרפתי נמצא בתוך עולם אפל בו הזמן לא זז, ויש תמיד שירה צרפתית מרושעת ברקע. כיצד אנחנו יכולים לשלוח מרגלים מתמטיים לשורות הרשע הצרפתי, אם המתמטיקאי לא יכול לענות את עצמו ולהחזיק מעמד?[/QUOTE]
אמ... שמעת בחייך על המצאה קטנה וגאונית ששמה אטמי אוזניים?
-
[quote=Captain_Charisma;661885]אמ... שמעת בחייך על המצאה קטנה וגאונית ששמה אטמי אוזניים?[/quote]
הרשע הצרפתי אינו מושפע ממכשולים פיזיים ופשוטים כל כך. השירה הצרפתית המרושעת פוגעת בנשמה, וגורמת להתמוססות הנוראית שלה בתמיסה החומצית הצרפתית המרושעת. במילים פשוטות, השירה הצרפתית אוכלת את הנשמה שלך ומותירה במקום בובה שמוכנה לשכן בה נשמה של רשע צרפתי.
-
מור אתה ילד צבוע ראיתי מה רשמת בושא של עידוס ובאמת עדיף שלא תדבר איתי כי בסוף זה יתפתח לריב...
-
[QUOTE=DouBle R;661894]מור אתה ילד צבוע ראיתי מה רשמת בושא של עידוס ובאמת עדיף שלא תדבר איתי כי בסוף זה יתפתח לריב...[/QUOTE]
שמע זו הייתה דעתי,ואם היא לא מתאימה לך אז אל תדבר איתי.
לורביז-טוב מה אני אגיד לך,אם ככה תענה את עצמך מצאת החמה עד צאת הנשמה..
-
אתה בזמן שאחרון דיברת איתי וזה ואז ניצן חזרה פיתאום הפסקת ואז הנושא שבו כתבת שהייית נגד זה שאני יחזור וכ'ו
אז למה דיברת איתי בכלל..?
-
[quote=darkon10000;661351]כן הבנתי, זה כול הרעיון :sunglasses:
הוא רוצה שרותם ישנה ת'פורום לפורום כללי, אז אמרתי למיכאל שאם הוא כול כך רוצה פורום כללי שילך לFXP (שזה חרא..)[/quote]
מה אתה חושב רע לי פה?
-
[QUOTE=DouBle R;661916]אתה בזמן שאחרון דיברת איתי וזה ואז ניצן חזרה פיתאום הפסקת ואז הנושא שבו כתבת שהייית נגד זה שאני יחזור וכ'ו
אז למה דיברת איתי בכלל..?[/QUOTE]
שמע זה לא קרה ברגע, שהחלטתי להתבטא ככה,
אתה היית חבר,אבל התחלת להתנהג באופן לא הולם.
ושלא תשכח שרבנו במסן מלא פעמים אז גם אתה לא היית כזה שה תמים.
תקרא לזה איך שאתה רוצה.
-
-
[QUOTE=RockStar:D;661935]שמישהו יעזור לי ב Hg :([/QUOTE]
איפה נתקעת מיכאל?
ותגיד אתה עדיין משחק בבאסקטסים?
-
בקיצור אתה יצאת צבוע אםא תה רוצה נשכח ונסלח לא לא.... אני לא בא בכוונה לריב...