[quote=Eustass Kid;668530]שלומי אני רשום למשחק שלך[/quote]
איזה משחק זה?
Printable View
[quote=Eustass Kid;668530]שלומי אני רשום למשחק שלך[/quote]
איזה משחק זה?
[quote=DarK LuGiA;668524]חחח למה יש לכם עוזרת נכון?!
[/quote]
זה רק היום , צריך לשטוף את הבית החדש ><
מי זה רומה ולמה אתם חושבים שזה אני? :o
[quote=Megadave;668532]ברור שיש לך שגיאה, אפילו אם לא טעית בפעם הראשונה - עצם העובדה שהייתה לך תשובה אחרת מוכיחה שהייתה טעות.[/quote]
לא שגיאה כזו, התכוונתי לשגיאה של פיתוח המקלורן, שלזה יש שם נפרד, שארית פיתוח המקלורן. מה לעשות שהשארית שואפת ל0 כמו 1 חלקי ln n, ולוקח זמן עד שזה יוצא מדוייק. נראה לי שאפילו 25 nים לא יספיקו פה כדי לקבל תשובה מדוייקת דיה. קרוב יותר למיליון n ים.
[quote=Megadave;668541]מי זה רומה ולמה אתם חושבים שזה אני? :o[/quote]
מישהו שקיבל באן O:
[quote=NapTime;668539]זה רק היום , צריך לשטוף את הבית החדש ><[/quote]
ראית איך אני יודע חחח
חחחחחחחחחחח. Megadove או שיקראו לך איזה תמונה דפקת בתחרות יופי , מקום ראשון!! חחחחחח
[QUOTE=LordAbizi;668542]לא שגיאה כזו, התכוונתי לשגיאה של פיתוח המקלורן, שלזה יש שם נפרד, שארית פיתוח המקלורן. מה לעשות שהשארית שואפת ל0 כמו 1 חלקי ln n, ולוקח זמן עד שזה יוצא מדוייק. נראה לי שאפילו 25 nים לא יספיקו פה כדי לקבל תשובה מדוייקת דיה. קרוב יותר למיליון n ים.[/QUOTE]
אני מניח שאם אחשוף בפניך את האמת יהיה לך קל יותר למצוא את התקלות, אבל אני מסתורי, אז לא.
[QUOTE=DarK LuGiA;668535]איזה משחק זה?[/QUOTE]
אדם זה משחק תפקידים של שלומי עוד לא אמר לי אם אני רשום אצלו
מישהו יודע מתי המפגש?
ואיפה?
[quote=NapTime;668549]חחחחחחחחחחח. Megadove או שיקראו לך איזה תמונה דפקת בתחרות יופי , מקום ראשון!! חחחחחח[/quote]
חחח תמונה מאמצע שוד חח
וניתן-המפגש עדיין לא נקבע
[quote=Megadave;668550]אני מניח שאם אחשוף בפניך את האמת יהיה לך קל יותר למצוא את התקלות, אבל אני מסתורי, אז לא.[/quote]
למה כתבת בפרופיל שאת זכר? XD
[QUOTE=NapTime;668549]חחחחחחחחחחח. Megadove או שיקראו לך איזה תמונה דפקת בתחרות יופי , מקום ראשון!! חחחחחח[/QUOTE]
יונה כפול מיליון.
נשמע טוב.
[quote=Megadave;668550]אני מניח שאם אחשוף בפניך את האמת יהיה לך קל יותר למצוא את התקלות, אבל אני מסתורי, אז לא.[/quote]
מעניין, גם אני מסתורי. אולי במקרה את/ה (זה לא ממש משנה, ולכן בקיצור אכנה אותך ב"זה") מתמטיקאי מתנועה אחרת?
טוב חברה זזתי חחחחח