-
[quote=NivX10;1022271]
[COLOR=Olive][U][B]לין:[/B][/U]
"הגיע הזמן.." את מלמלת ונאנחת קלות, שולפת מהחגורה פוקדור ריק.. הוא האחרון שנותר לך.
"פוקדור צא!!!" אתה צועקת בקול וזורקת את הפוקדור על לוקסיו מחוסר ההכרה ומקווה בכל בכולך שהתפיסה תצליח!
את מסתכלת על זאנגוס בנתיים ומחייכת עליו ואומרת לו "ההית ממש מעולה שם", הוא בתגובה רק משלב את ידיו ומפנה לך את גבו ואומר "זאנג".
קשוח כתמיד מנסה שלא להראות שום חיבה אך את יודעת שהמחמאה של כן מזיזה לו...
לאחר מכן את מביטה שוב בפוקדור שמתנדנד לו מצד לצד.. שוב ושוב ומשמיע קולות ציפצוף קלים...
דמעת זיעה זולגת ממצחך מרוב סקרנות וציפייה, לפתע הפוקדור נעצר ונשמע צליל "טווו.." שקט ונעים!
ואת מבינה שתפסת את לוקסיו!
[B]מה תעשי? איך תגיבי?[/B][/COLOR]
[COLOR=Teal][/COLOR][/quote]
"יש, לוקסיו הצטרף לצוות שלנו!" אני אומרת באושר ורצה לחבק את זאנגוס הקשוח. אני מכניסה את הפוכדור של לוקסיו אל החגורה, כך גם את זאנגוס אני משיבה אל הפוכדור בתוספת המילים "תודה רבה לך." ומחזירה את הפוכדור אל החגורה.
אני ממשיכה ללכת אל מערכת היידן בעודי מפזזת ומזמזמת שירים אהובים מאושר.
-
[QUOTE=NivX10;1022271][COLOR=Black][U][B]
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
אתה אינך מבין איך זה קרה אך אתה ממשיך בקרב, אתה מחזיר את גרלבר ולוחש לפוקדור "אל תדאג ההית מעולה וההפסד הזה לא היה לחינם!"
אתה מחליט להוציא את ארון[/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=2][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/hmji2jmnjyti.png[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT][COLOR=Purple]החוצה, אתה זורק את הפוקדור שלו והוא מקפץ לזירה.. הוא נראה רענן מצפה מאוד לקרב.
אתה פוקד עליו להשתמש בהגנת ברזל והוא מתרכז ומתחיל להתקשות שריונו נעשה חזק ומבריק!
ואז ארוץ משתמש במתקפת חול הוא מתקרב כמהה צעדים לבלבאזור, מסתובב ומעיף גם רגליו האחוריות חול ודשא על פניו.
בלבאזור מתקשה לראות, אז הוא נלחץ משתמש בעליי תער לכל כיוון מבלי להסתכל הוא כמעט פוגע בארון אבל הוא מתחמק..
[B]מה תעשה?[/B]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לארון"רוץ אל באלבאזור במתקפת בלימה.תנסה להעיף את באלבאזור מהזירה וכך תנצח.לאחר מכן אם הוא לא יעוף מהזירה תנשוך לו את הראש כך שיתעלף"
-
[QUOTE=NivX10;1022271]
[COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U]
אתה ממשיך להקשיב לקול הבכי הזה.. אך אינך מבין לאן לפנות... 'אדע יותר עם העלה על גבעת החול הזאת!' אתה חושב לעצמך.
אתה עולה בצעדים כבדים, החול רך ונעלך נכנסים בתוך החול שמקשה עליך לצעוד...
אתה לבסוף מגיע לקצה ומביט סביב ואז לפתע אתה רואה את מנוסת העדר ובליבה היפופוטאס[/COLOR][/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=2][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=28302394.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/28302394.png[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT][COLOR=Purple][COLOR=DarkRed]!
הוא בוכה ומפוחד, נמצא על סלע בין כל המהומה בלי יכולת לזוז, עם אחד הגרבלרים/ג'יודודים/גולמים יפגע בוא זה יהיה הסוף שלו!
הוא נראה ממש זקוק לעזרה, אבל טרטוייג מעולף ויאנמה נורא עייף וטשוש מהקרב מקודם.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/COLOR]
[/QUOTE]
"קדימה יאנמה צא קדימה מהר" אגיד והוציא את יאנמה במהירות.
"קדימה חבר אני יודע שאתה תשוש אבל אתה רק צריך להשתמש ברוח כסופה, אז קדימה תשתמש ברוח כסופה לא חזקה שלא תפגע בהיפופוטאס רק כדי להעיף אותו מהמנוסה של כל הפוקימונים" אגיד ליאנמה בעידוד
-
אמרתי לך מראש שאינך יכול להשתמש בטרטוייג כי הוא מעולף.. יאנמה ניתן לישמוש אבל הוא עייף מאוד מהקרב.
- - - - - - - - - - - - - -
בבקשה ערוך את התגובה בכדי לקבל עדכון חדש![/COLOR]
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
ווואיי צודק, איזה טעות, של ילד בן שלוש XP...
- - - - - - - - - - - -
אתה עומד על רגליו זקוף ומתמתח, לאחר מכן את מושך את צומת ליבם עם מחיאות כפיים.. הם מביטים בך.
ואז אתה אומר לכל הפוקימון שלך "אוקיי כולם, עכשיו שהכרתם את אייפום הגיע הזמן להמשיך בדרך"
ואז אתה מתחיל לרוץ וכולם אחריך צועקים וצוהלים.. אתה מביט לך מסתכל ואינך רואה דבר מעניין.
אך לפתע אייפום רץ מהר במיוחד ועוקף אותך, אתה מעט את הקצב לראות לאן הוא הולך ואתה רואה שהוא הולך לשיח ובוא פירות שהוא אוהב!
הוא אוכל כמה בזריזות רבה, 'יש לו תיאבון בריא מאוד!' אתה חושב לעצמך ומצחקק.. לפתע שהוא בא לחזור לקבוצה הוא מבחין שזנבו נתקע.
אתה מיד רץ לעזרתו, מתכופף עליו מנסה כמה פעמים ואז מצליח לפתע אתה מרגיש שהאדמה סביבך רועדת ונשבר מאחריי השיח הייתה ירידה תלולה מאוד ומסוכנת ואת עמדת בקצה!
אתה ואייפום נופלים ותגלגלים, גופך נשרט ואתה מקבל כמה מכות עד שאתה נעצר..
כל הפוקימונים האחרים שלך מסתכלים עליך מלמעלה קיובון מנסה להושיט לך את העצם אך זה אפילו לא קרוב!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
בלבאזור ממשיך להשתולל ותוקף בעלי תער וגפן מצליפה לכל עבר... אתה מבקש מארון להנסות ולהתקרב עליו אך הוא חוטף את אחת מגפנותיו של בלבאזור בפנים ועף לאחור.
גארדיניה מרגיעה אותו ואומרת לו להשתמש בגפנים שלו כדי לנקות את עיניו, ועכשיו הוא רואה.
אתה פוקד על ארון לתקוף בנשיכה והוא רץ אל בלבאזור, בלבאזור מנסה לתפוס אותו עם גפן מצליפה אך ארון מתחמק ונושך אותו בכוח!
בלבאזור מנסה להתנגד אך הוא לא מצליח, הנשיכה מכאיבה לו מידי והוא מתעלף.
"לאאא בלבאזור!" צועקת גראדיניה בעצבות.
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
"יש צירפתי לוקסיו לצוות שלנו, ברוכה הבאה!" אתה קוראת באושר ומרימה את הפוקדור שלו.
ואז במיידיות את רצה לחבק את זאנגוס, הוא נרתע ואינו מבין אך שם עליך את אחת מידיו, מעיין מחזיר חיבוק.. הוא לא ממש ידע איך להגיב לזה...
לאחר מכן את מכניס את הפוקדור של לוקסיו לחגורה ומחזירה גם את זאנגוס, "תודה לך" לוחשת לפוקדור שלו!
לאחר מכן את ממשיכה בדרכך אל המערה, מזמזמת לעצמך שיר אהוב..
ואז לפתע את רואה בדרך פיצול, יש דרך שנראת סלולה ההולכת בירידה ולידה יש שלט שכתוב בוא "מסוכן!"
את נורא סקרנית וממשיכה כמה צעדים מפוחדים בדרך ואז רואה את המערה גדולה ואפלולית בתוך חלקת יער כל-כך יפה ושלווה, מלאה שיחים של פירות ורחש עצים נחמד!
לפתע את מבחינה שכמה צעדים ימינה מפתח המערה נשען עליה אדם[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Olive][FONT=Verdana][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/wwl5dmwemhnu.png[/IMG][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][COLOR=Olive], עם בגדי מטיילים שנראה מיוזע שותה לו ממיימיה ודונפן לידו[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Olive][FONT=Verdana][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/mlkdbodz0vcn.png[/IMG][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][COLOR=Olive]!
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אתה מודה בפעם האחרונה לסלין והולך מן המקום בנתיים ספייק חוזר עם שני כוסות מיץ גדולות וצוננות!
אתם שותים לכם בהנאה תוך כדי שאתם עולים לקומה הבאה במרגות הנעות, "צריך לקנות עוד ציוד למסע שלנו אתה אומר!"
אתם עולים למעלה ורואים כמה חנויות:
באחת יש הרבה חקות וציוד דייג.
בשנייה נראים מבחוץ הרבה תיקים שקי שינה ובגדים.
בשלישית ויש אופניים וציוד בטיחות בשבילהם ובשביל אופנועים.
[COLOR=Teal][U][B]בראד:[/B][/U]
אתה ממהר להגיב ומיד פוקד על פרינפאל "הגן על עצמך עם מרעבולת נוספת!" רינפלאפ יוצר עוד מערבולת וכל העלים נשאבים לתוך המים..
רוזרייד משתמש ביום שמש ושמש חזק נכנסת מהגג הפתוח שבזירה, ואתה מבקש ממנו להשתמש בזה כהסחה ואז לעבור לניקור מקדחה.
פרינפלאפ פורץ מתוך המרעבולת עם ניקור מקדחה ומבהיל מעט את רוזרייד, אך במקום להתחמק אומרת גארדיניה בבטחון "זה הרגע רוזרייד, כדור מזג-אוויר!"
לפתע רוזרייד יותר כדור אוויר שהופך לכדור אש גדול ופוגע בפרינפלאפ ישירות, אך פרינפלאפ לא מושפע ממנו כל-כך ובכל זאת משלים את ניקור המקדחה ופוגע ברוזרייד קשה!
רוזרייד נכנס במהירות רבה אל תוך העצים ומתחבא שם..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=NivX10;1022679]
"יש צירפתי לוקסיו לצוות שלנו, ברוכה הבאה!" אתה קוראת באושר ומרימה את הפוקדור שלו.
ואז במיידיות את רצה לחבק את זאנגוס, הוא נרתע ואינו מבין אך שם עליך את אחת מידיו, מעיין מחזיר חיבוק.. הוא לא ממש ידע איך להגיב לזה...
לאחר מכן את מכניס את הפוקדור של לוקסיו לחגורה ומחזירה גם את זאנגוס, "תודה לך" לוחשת לפוקדור שלו!
לאחר מכן את ממשיכה בדרכך אל המערה, מזמזמת לעצמך שיר אהוב..
ואז לפתע את רואה בדרך פיצול, יש דרך שנראת סלולה ההולכת בירידה ולידה יש שלט שכתוב בוא "מסוכן!"
את נורא סקרנית וממשיכה כמה צעדים מפוחדים בדרך ואז רואה את המערה גדולה ואפלולית בתוך חלקת יער כל-כך יפה ושלווה, מלאה שיחים של פירות ורחש עצים נחמד!
לפתע את מבחינה שכמה צעדים ימינה מפתח המערה נשען עליה אדם[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Olive][FONT=Verdana][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/wwl5dmwemhnu.png[/IMG][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][COLOR=Olive], עם בגדי מטיילים שנראה מיוזע שותה לו ממיימיה ודונפן לידו[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Olive][FONT=Verdana][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/mlkdbodz0vcn.png[/IMG][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][COLOR=Olive]!
אני מתחילה להתקדם במהירות לכיוון פתח המערה, אל המטייל. "שלום לך, אדוני." אני פונה אליו בנימוס. "זאת היא מערת היידן?" אני שואלת אותו בתמימות.
-
[QUOTE=NivX10;1022679][COLOR=DarkRed][U][B][COLOR=Teal][U][B]בראד:[/B][/U]
אתה ממהר להגיב ומיד פוקד על פרינפאל "הגן על עצמך עם מרעבולת נוספת!" רינפלאפ יוצר עוד מערבולת וכל העלים נשאבים לתוך המים..
רוזרייד משתמש ביום שמש ושמש חזק נכנסת מהגג הפתוח שבזירה, ואתה מבקש ממנו להשתמש בזה כהסחה ואז לעבור לניקור מקדחה.
פרינפלאפ פורץ מתוך המרעבולת עם ניקור מקדחה ומבהיל מעט את רוזרייד, אך במקום להתחמק אומרת גארדיניה בבטחון "זה הרגע רוזרייד, כדור מזג-אוויר!"
לפתע רוזרייד יותר כדור אוויר שהופך לכדור אש גדול ופוגע בפרינפלאפ ישירות, אך פרינפלאפ לא מושפע ממנו כל-כך ובכל זאת משלים את ניקור המקדחה ופוגע ברוזרייד קשה!
רוזרייד נכנס במהירות רבה אל תוך העצים ומתחבא שם..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי פרינפלאפ זה הרגע שכולו חיכינו לו!תשתמש במערבולת כדי להעיף את העצים מהזירה ואז תשתמש שוב כהסחה בניקור מקדחה עם מערבולת כדי לנצח את רוזרייד!אתה יכול פרינפלאפ שלי!"אצעק לעבר פרינפלאפ בעידוד רב.
-
[quote=NivX10;1022679]
בלבאזור ממשיך להשתולל ותוקף בעלי תער וגפן מצליפה לכל עבר... אתה מבקש מארון להנסות ולהתקרב עליו אך הוא חוטף את אחת מגפנותיו של בלבאזור בפנים ועף לאחור.
גארדיניה מרגיעה אותו ואומרת לו להשתמש בגפנים שלו כדי לנקות את עיניו, ועכשיו הוא רואה.
אתה פוקד על ארון לתקוף בנשיכה והוא רץ אל בלבאזור, בלבאזור מנסה לתפוס אותו עם גפן מצליפה אך ארון מתחמק ונושך אותו בכוח!
בלבאזור מנסה להתנגד אך הוא לא מצליח, הנשיכה מכאיבה לו מידי והוא מתעלף.
"לאאא בלבאזור!" צועקת גראדיניה בעצבות.
אני אומר לארון"כול הכבוד הצלחת להביס את באלבאזור.אתה ענק.אתה נשאר לקרב הבא" אני אומר לגארדיניה "נו מי הפוקימון הבא שלך?"
-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]ווואיי צודק, איזה טעות, של ילד בן שלוש Xp...
- - - - - - - - - - - -
אתה עומד על רגליו זקוף ומתמתח, לאחר מכן את מושך את צומת ליבם עם מחיאות כפיים.. הם מביטים בך.
ואז אתה אומר לכל הפוקימון שלך "אוקיי כולם, עכשיו שהכרתם את אייפום הגיע הזמן להמשיך בדרך"
ואז אתה מתחיל לרוץ וכולם אחריך צועקים וצוהלים.. אתה מביט לך מסתכל ואינך רואה דבר מעניין.
אך לפתע אייפום רץ מהר במיוחד ועוקף אותך, אתה מעט את הקצב לראות לאן הוא הולך ואתה רואה שהוא הולך לשיח ובוא פירות שהוא אוהב!
הוא אוכל כמה בזריזות רבה, 'יש לו תיאבון בריא מאוד!' אתה חושב לעצמך ומצחקק.. לפתע שהוא בא לחזור לקבוצה הוא מבחין שזנבו נתקע.
אתה מיד רץ לעזרתו, מתכופף עליו מנסה כמה פעמים ואז מצליח לפתע אתה מרגיש שהאדמה סביבך רועדת ונשבר מאחריי השיח הייתה ירידה תלולה מאוד ומסוכנת ואת עמדת בקצה!
אתה ואייפום נופלים ותגלגלים, גופך נשרט ואתה מקבל כמה מכות עד שאתה נעצר..
כל הפוקימונים האחרים שלך מסתכלים עליך מלמעלה קיובון מנסה להושיט לך את העצם אך זה אפילו לא קרוב!
[b]מה תעשה?[/b][/color]
[/quote]
'מה אני עושה לעזזל עכשיו?'אחשוב בדאגה
"טיילו בוא אליי!"אצעק אליו.כשיגיע הורה לו לקחת את אייפום בלבד.
"קיובון זרוק לי את העצם שלך!אני מבטיח שאשתמש ה כראוי!"אצעק אליו על מנת שיביא לי את העצם ואטפס באמצעותה
-
[QUOTE=NivX10;1022679][COLOR=DarkRed][U][B]
אתה מודה בפעם האחרונה לסלין והולך מן המקום בנתיים ספייק חוזר עם שני כוסות מיץ גדולות וצוננות!
אתם שותים לכם בהנאה תוך כדי שאתם עולים לקומה הבאה במרגות הנעות, "צריך לקנות עוד ציוד למסע שלנו אתה אומר!"
אתם עולים למעלה ורואים כמה חנויות:
באחת יש הרבה חקות וציוד דייג.
בשנייה נראים מבחוץ הרבה תיקים שקי שינה ובגדים.
בשלישית ויש אופניים וציוד בטיחות בשבילהם ובשביל אופנועים.
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"לא חושב שאנחנו צריכים אופניים,אני הולך לחנות התיקים" אומר לספייק ואלך לשם, אשאל את המוכר, "שלום לך,אני צריך תיק מיוחד לאביזרי פיתוח" אומר לו
-
אתה מוציא החוצה את יאנמה, הוא מנופף בכנפיו איטי מהרגיל אתה מבקש ממנו להתעלות על עצמו ולהשתמש ברוח כסופה ולהסיט את מנוסת הפוקימונים.
יאנמה מנסה בכל כוחו אך אין זה מזיז להם כלל, המנוסה היא עצומה ואדירהה המממוווןן גולמים מתגלגלים במהירות עצומה...
יאנמה ממשיך וממשיך ולבסוף מתעלף גם הוא!
אתה נורא לחוץ ולפתע גולם אחד פוגע בצד הסלע שעליו היפופוטאם עומד והוא מתחיל להסידק.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה מתחילה להתקרב במהירות אל אותו אדם, כל מיני מחשבות עוברות בראשך..
את פונה אל אותו אדם בנימוס ושואלת "שלום לך אדוני" ואז את מוסיפה לישאול שאלה אך ליפני שאת פותחת את פיך הוא קוטע אותך.
הוא מתנשף קלות ואומר "אני לא אוהב שקוראים לי אדוני, איני אדון של אף אחד" ואז מחייך עליך, חיוך ממש חביב ומזמין..
את מחייכת בחזרה ושואלת "העם זאת מערת היידן?" והוא קם על רגליו מתמתח ואומר "אכן כן.." ואז קוטע אותך שוב ושואל "מה מעשייך כאן? בדרך-כלל אנשים לא מגיעים לכאן, מפחדים"
[COLOR=Teal][U][B]בראד:[/B][/U]
אחי יש כמות רבה של עצים.. כמה פעמים אמרתי חלקת יער.. זה כזה קליל להעיף אותם.
- - - - - - - - - - - -
אתה מתמלא בבטחון ותקווה לנצח בקרב "זאת ההזדמנות שלנו, פרינפלאפ השתמש במערבולת ונסה לקרות את העצים!"
"פריייינננ...פלללאאפפ!!!" הוא צועקק תוך כדי שהוא טוען ושולח את זה, זה מתנגש בעץ עליו רוזרייד עומד וממוטט אותו!
רוזרייד קופץ אחורה אל עץ נוסף ופרינפלאפ מתפרץ בהפתעה ומוריד גם אותו עם ניקור מקדחה שפוגע מעט ברוזרייד.
אך רוזרייד מתגבר על הכאב וקופץ החוצה גבוה מבין העצים פרינפלאפ עוקב אחריו מלמטה ואז עיניו של רוזרייד זוהרות בירוק ופרינפלאפ נופל, הוא השתמש בקשר עשב...
אך אז לפתע רוזרייד צועק ומרים את ידיו ומסתובב, אז הוא נעצר ומכוון אותם על פרינפלאפ ומשתמש בסופת עלים!
היא פוגעת בפירנפלאפ שנפל על הרצפה ישירות בגבו בעצמה אדירה ומשטחת אותו.. קשה לא מאוד לקום..
אתה מוותר על אופניים.. זה לא נראה לך מצרח נחוץ כרגע, ויהיה לך קשם להסיחב עם זה.
ספייק לא חושב כמוך והולך לשם, אתם מתפצלים לבנתיים.. ואתה ניגש לחנות, עומד מולך אדם מצוייד ומדוגם במוצרים שהוא מוכר!
רחב מיימדים ומחוייך[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=10748353.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/10748353.png[/IMG][/URL]"ברוכה הבאה, אני לזלי במה אוכל לעזור" אומר בקולו העמוק ומעט צרוד...
אתה שואל אותו עם יש לו תיק מיוחד לאבנים, הוא בגירוד בראשו "תיק?! לא שמעתי על תיק לאבנים, אבל יש לי קופסה קטנה בא תוכל לשים כ-5 אבנים.. זה טוב עבורך?!"
[U][B]
[COLOR=Purple]לי:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Purple]
"יש, ארון אתה ענק" אתה צוהל משמחה על הנצחון ומחליט להשאיר אותו.. אתה שואל את גארדיניה "נו מי הפוקימון הבא שלך?!" היא מרגישה בדיבור שלך נימת זלזול..
היא מחייכת בבטחון ואומרת "חכה חכה.. זאת הפתעה!" היא אומרת וזורקת את הפוקדור הבא שלה בקריאת "צא!" ולפתע הפוקדור נפתח...
ממנו יוצא האור אדום בצורת יצור קטן, דמוי פרח.. או ירק אינך בטוח.. ואז אתה מבחין שזה צ'רים, דמוי פרח סגור שמחייך מתחת לעליו.
"אומר מעכשיו אל תשפוט לפי המראה.." אומרת גארדיניה.
לפתע צ'רים משתמש במגה שאיבה, וכדוריות אנרגיה צהובות מתחילות לצאת מארון ונשאבות על צ'רים.. זה מחליש את ארון!
[U][B]
[COLOR=DarkGreen]אביב:[/COLOR][/B][/U][COLOR=DarkGreen]
מצטער אם יהיו שגיאות, כתבתי מהר...
- - - - - - - - - -
אתה אינך מאמין שזה קורה לך, "לעזזל מה העשה עכשיו.." אתה שואל את עצמך במרמור ועצבים!
אתה קורא אל טיילו מלמטה, והוא מביט בך במבט מתעניין, אתה מבקש ממנו להרים את אייפום וכך הוא עושה.
ואז אתה קורא אל קיובון ומבקש ממנו לזרוק את העצם שלו עליך, הוא סומך עליו בעיניים עצמות וזורק לך אותה במדויק ליד...
אתה מנסה לטפס באמצעותה עולה כמה צעדים אל החול רח ומחליק ואתה נופל שוב, טיילו יורד שוב ומנסה להרים אותך, אך אתה כבד לו מידי והוא אינו מצליח!
אתה מסתכל סביב ומחפש משהוא שיעזור לך לעלות הכל שיחים ממש גדולים וסבוחים, אתה נכנס בתוכם מחפש משהוא ולפתע יוצא מהצד השני ורואה מערה והיא נראת מאורת!
הפוקימונים שלך קוראים לך, הם מודאגים כי הם לא רואים אותך... קרוקנה הבוגר מנסה להרגיע אותם אך הם ממשיכים לצעוק.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
-
[QUOTE=NivX10;1023033][COLOR=DarkRed][U][B][COLOR=Teal][U][B]בראד:[/B][/U]
אחי יש כמות רבה של עצים.. כמה פעמים אמרתי חלקת יער.. זה כזה קליל להעיף אותם.
- - - - - - - - - - - -
אתה מתמלא בבטחון ותקווה לנצח בקרב "זאת ההזדמנות שלנו, פרינפלאפ השתמש במערבולת ונסה לקרות את העצים!"
"פריייינננ...פלללאאפפ!!!" הוא צועקק תוך כדי שהוא טוען ושולח את זה, זה מתנגש בעץ עליו רוזרייד עומד וממוטט אותו!
רוזרייד קופץ אחורה אל עץ נוסף ופרינפלאפ מתפרץ בהפתעה ומוריד גם אותו עם ניקור מקדחה שפוגע מעט ברוזרייד.
אך רוזרייד מתגבר על הכאב וקופץ החוצה גבוה מבין העצים פרינפלאפ עוקב אחריו מלמטה ואז עיניו של רוזרייד זוהרות בירוק ופרינפלאפ נופל, הוא השתמש בקשר עשב...
אך אז לפתע רוזרייד צועק ומרים את ידיו ומסתובב, אז הוא נעצר ומכוון אותם על פרינפלאפ ומשתמש בסופת עלים!
היא פוגעת בפירנפלאפ שנפל על הרצפה ישירות בגבו בעצמה אדירה ומשטחת אותו.. קשה לא מאוד לקום..
[/QUOTE]
אני אחזיר את פרינפלאפ לפוקדור שלו ואוציא את שינקס.
אחרי שאני אוציא את שינקס אגיד לו:"תשתמש במתקפה מהירה עם מכת ברק על רוזרייד שינקס!אתה יכול שינקס!"
-
[quote=NivX10;1023033]
[COLOR=black][U][B]סם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=black]אתה מוותר על אופניים.. זה לא נראה לך מצרח נחוץ כרגע, ויהיה לך קשם להסיחב עם זה.[/COLOR]
[COLOR=black]ספייק לא חושב כמוך והולך לשם, אתם מתפצלים לבנתיים.. ואתה ניגש לחנות, עומד מולך אדם מצוייד ומדוגם במוצרים שהוא מוכר![/COLOR]
[COLOR=black]רחב מיימדים ומחוייך[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=10748353.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/10748353.png[/IMG][/URL]"ברוכה הבאה, אני לזלי במה אוכל לעזור" אומר בקולו העמוק ומעט צרוד...[/COLOR]
[COLOR=black]אתה שואל אותו עם יש לו תיק מיוחד לאבנים, הוא בגירוד בראשו "תיק?! לא שמעתי על תיק לאבנים, אבל יש לי קופסה קטנה בא תוכל לשים כ-5 אבנים.. זה טוב עבורך?!"[/COLOR]
[COLOR=black][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[/quote]
"לאב דווקא אבנים,חפצי פיתוח שהם לא אבנים כמו ניב טער" אומר לו, "אם יש לך משהו אחר תגיד לי,אבל כמה עולה התיק שהצעת לי?" אשאל אותו
-
[quote=NivX10;1023033][COLOR=DarkRed][/COLOR] [COLOR=Olive][U][B]לין:[/B][/U]
אתה מתחילה להתקרב במהירות אל אותו אדם, כל מיני מחשבות עוברות בראשך..
את פונה אל אותו אדם בנימוס ושואלת "שלום לך אדוני" ואז את מוסיפה לישאול שאלה אך ליפני שאת פותחת את פיך הוא קוטע אותך.
הוא מתנשף קלות ואומר "אני לא אוהב שקוראים לי אדוני, איני אדון של אף אחד" ואז מחייך עליך, חיוך ממש חביב ומזמין..
את מחייכת בחזרה ושואלת "העם זאת מערת היידן?" והוא קם על רגליו מתמתח ואומר "אכן כן.." ואז קוטע אותך שוב ושואל "מה מעשייך כאן? בדרך-כלל אנשים לא מגיעים לכאן, מפחדים"
[/quote]
"מפחדת? אני? אני בזה לפחד." אני מלגלגת ומגחכת מעט. "אני.. אני לא ממש יודעת מה אני עושה כאן. אני מניחה שאני פשוט רוצה לבקר בכל המקומות במחוז בזמן המסע שלי." אני מוסיפה בחיוך מעט מאולץ. "מה אתה עושה כאן? היית בתוך כבר?" אני שואלת, מנסה להוציא ממנו כמה שיותר מידע על מערת היידן, אולי זה מידע שעלול לעזור לי.
-
[QUOTE=NivX10;1023033][COLOR=DarkRed][U][B]בר
[COLOR=Purple]לי:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Purple]
"יש, ארון אתה ענק" אתה צוהל משמחה על הנצחון ומחליט להשאיר אותו.. אתה שואל את גארדיניה "נו מי הפוקימון הבא שלך?!" היא מרגישה בדיבור שלך נימת זלזול..
היא מחייכת בבטחון ואומרת "חכה חכה.. זאת הפתעה!" היא אומרת וזורקת את הפוקדור הבא שלה בקריאת "צא!" ולפתע הפוקדור נפתח...
ממנו יוצא האור אדום בצורת יצור קטן, דמוי פרח.. או ירק אינך בטוח.. ואז אתה מבחין שזה צ'רים, דמוי פרח סגור שמחייך מתחת לעליו.
"אומר מעכשיו אל תשפוט לפי המראה.." אומרת גארדיניה.
לפתע צ'רים משתמש במגה שאיבה, וכדוריות אנרגיה צהובות מתחילות לצאת מארון ונשאבות על צ'רים.. זה מחליש את ארון!
[U][B]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לארון"תנשך את את העשבים שואבים מימך אנרגיה.לאחר שהשאיבה תבוטל רות לעבר צ'ריפ ותקוף אותו בבלימה הכי חזקה שלך."